homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

21 maart 2011
"Amoah mag uitkijken naar andere club"


Nadat de tafeldames Wilfred Genee en Johan Derksen in het programma Voetbal International eerst nog wat hadden gekibbeld over de schuld van tejo mommers in de huidige malaise, maakten zij tevens bekend dat grootverdiener Mathew Amoah voor volgend seizoen mag uitkijken naar een andere club.

Wellicht een aderlating, maar natuurlijk niet geheel onverwacht gezien het bedroevende financiële plaatje bij de Parel van het Zuiden...


Bron : De Rat, VI


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
26
27
28
29

Relaties

Mathew Amoah


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

theo_reet

Geplaatst: maandag 21 maart 2011 om 22:11u

Neeeeeeee ik denk ( hoop) dat het foutje is en dat hier Leo moet staan

dimitri

Geplaatst: maandag 21 maart 2011 om 22:33u

@theo_reet ( what`s in a name )

ik denk dat beide spelers weg mogen. Zou meer dan een mio schelen

1912

Geplaatst: maandag 21 maart 2011 om 22:51u

NAC zal alles verkopen wat er te verkopen valt.Het zal allemaal niet anders kunnen, maar maak we wel zorgen of er volgend seizoen wel een fatsoenlijk team op het veld staat,

dbare

Geplaatst: maandag 21 maart 2011 om 22:56u

lees net ook dat hij een clausule in z`n contract heeft dat hij voor een gelimiteerde som mag vertrekken

typisch NAC

Bertus Baklip

Geplaatst: maandag 21 maart 2011 om 23:14u

@ dbare

Wat lul jij nou weer slap?
Als ie die clausule niet had gekregen had ie helemaal niet bijgetekend!
In die periode heeft NAC gewoon goede zaken gedaan door dat contract uberhaupt verlengt te krijgen, alleen niet tegen het juiste salaris dat is het probleem.
Vraag me nu alleen af of Matthew transfervrij mag vertrekken of dat er wel een afkoopsom moet worden betaald.

KeesdeJongh

Geplaatst: maandag 21 maart 2011 om 23:57u

Alles wat NAC de afgelopen jaren opgebouwd heeft is weer naar de klote! Pakt die Mommers een aan! Die moet de bajes in! En consorten! Waar was die Raad van Commissarisen?! Mijn god, ze zijn allemaal schuldig en de supporters moeten er weer voor boeten! Sportieve groet, Kees de Jongh

Dennix

Geplaatst: dinsdag 22 maart 2011 om 3:31u

Dat wordt WII praktijken volgend seizoen, dat tevens na de winterstop al is ingezet. Als je dan ook nog een speler als Amoah kwijt moet....

MalleBabbe

Geplaatst: dinsdag 22 maart 2011 om 7:30u

Zijn er spelers die, in de huidige situatie, NIET mogen uitkijken naar een andere club dan?

harry b.d.

Geplaatst: dinsdag 22 maart 2011 om 7:30u

Was al eerder onthuld dat de selectie stevig afgebouwd zal worden. Dure jongens vervangen door een paar goedkopere. En dan denken dat je slimme zaken doet. Maar er zit helaas nauwelijks bruikbare voetbalkennis en contact meer bij ons NAC. Pierre van Hooijdonk hadden ze niet nodig, maar een reservekeeper van Excelsior Maassluis die vinden ze wel goed genoeg om als bestuurslid technische zaken te fungeren. Het is gewoon een farce wat er aan de hand is.

PS- het vertrek van Snoyl zou natuurlijk wel handig zijn, evenals dat van Penders en Luijckx. Het as vertrek van Schilder, JtenR en Horvath wordt al iets lastiger op te vangen.

Doeve

Geplaatst: dinsdag 22 maart 2011 om 8:38u

Dit geeft Schalk kansen voor volgend jaar!
Denken in mogelijkheden mensen!

n@©

Geplaatst: dinsdag 22 maart 2011 om 9:26u

Volgens mij mocht Amoah afgelopen zomer ook tegen een aannemelijk bod vertrekken. Er was echter geen concrete belangstelling.

FC Goed Bezig

Geplaatst: dinsdag 22 maart 2011 om 9:26u

Zonder Amoah blijft er voorin weinig over...idd Stillem2 scenario doemt op na de zomer. Leo in de spits was he-le-maal niet zo`n slecht idee van die kale, mits je hem maar over de grond aanspeelt ipv kansloze hoge ballen van Luijckx......met ali b, leo en jenner moet er namelijk niks de lucht in maar gewoon voetballend naar de 16 en een keer schieten zou ik zegge....

pannelap

Geplaatst: dinsdag 22 maart 2011 om 10:01u

Amoah is hopeloos uit vorm en kost een aardige duit aan salariscentes...... Terechte en goede beslissing!

Geelzucht

Geplaatst: dinsdag 22 maart 2011 om 10:24u

Oeps en dan moet NAC inventief zijn en daar wringt de schoen al jaren. V As, wanneer krijgt hij eens kritiek van de achterban? Jenner huren, was dat zijn kunstje? Een volwaardige NAC-spits, waar haal je die? Komen we dan bij een Ars terecht? NAC mocht onder geen enkel beding kwaliteit kwijt raken, maar het gaat toch gebeuren.

Leonardo transfervrij op de lijst zetten. Misschien kan hij dan wel ballen in qatar.

TinusDeP....

Geplaatst: dinsdag 22 maart 2011 om 11:36u

Nou ja... ik denk dat Amoah zelf al wel had bedacht dat hij sowieso al weg zou gaan en zijn zaakwaarnemer zal inmiddels al wel hard aan het werk zijn gegaan, dus in dat opzicht is het nieuws nauwelijks nieuws te noemen.

Wel eeuwig zonde, want het is een van de beste spitsen die we in tijden hebben gehad. Als je hem ziet sleuren, ruimtes creeren en zijn doelpuntjes ziet meepikken, zul je hem erg missen volgend seizoen.

En sorry dat ik het zeg hoor: maar roepen dat dat kansen biedt voor een Schalk is crap. Een 19-jarige a1-speler kan natuurlijk nooit het vertrek van een gelouterde spits met internationale ervaring en 10 tot 15 doelpuntjes per seizoen opvangen!
Het is de - helaas noodzakelijke, want "we mogen geen investeerder in de arm nemen" - afbraak van de selectie die te voorzien was, ook al riep Dr. Ed meteen dat de kwaliteit intact moest blijven.

Deze Dr. Ed riep dat omdat hij ook inzag dat sportieve resultaten de basis zijn voor financiele resultaten bij een BVO. Degradatie is de genadeklap voor een club als NAC in deze situatie. Toen de schulden NOG hoger bleken te zijn, ontkwam men er natuurlijk niet meer aan om ook in de selectie te gaan snijden, maar eigenlijk weten we allemaal dat dat het begin van het einde is.

TENZIJ er iemand voorbij komt met een zak geld (buitenlandse investeerders) of er een plan ala Jan Hoppen in werking wordt gesteld (en de 1 sluit de ander niet eens uit), maar dan loopt iedereen opeens weer te kakelen over "ons cluppie" en "cultuur". Hetzelfde gewauwel waaraan mannen als Tejo zich vergrepen om iedere bemoeial met goede bedoelingen buiten hun groepje te houden.

Overigens is de vogel Hoppen waarschijnlijk al gevlogen. Aandelenemissie zou altijd nog kunnen natuurlijk, maar een belangrijke pion in dat plan was PvH met zijn netwerk en zijn naam en die meneer staat nu lekker met voetbal bezig te zijn in de Turkse zon... die gaat nie meer terug komen nie...

Vergelijkbaar met de situatie op het veld: NAC helpt vakkundig iedere kans om zeep!

nac6

Geplaatst: dinsdag 22 maart 2011 om 13:10u

jammer dat amoha weg moet hoop wel dat er iets degelijks voor terugkomt die minder salaris krijgt.
of we moet veel geld ophalen geen 4 ton maar vier miljoen.
als we kwaliteit in leveren kunnen we volgend jaar bij w2 in de jup divisie gaan ballen of nog erger bij baronie in de tobklasse.

Nestor

Geplaatst: dinsdag 22 maart 2011 om 15:23u

Geen moeite mee. Was toch al nooit kapot van deze broodvoetballer. Maar nu hij zo vaak geblesseerd is en, gerelateerd aan de huidige financiele svz, een vermogen kost, zeg ik: strik erom. En bedankt.

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: dinsdag 22 maart 2011 om 17:43u

Zonder Amoah (of een vergelijkbare vervanger) gaat het erg moeilijk worden , kijk naar de duels waarbij Matthew ontbrak (wat er nogal wat waren , eerlijk is eerlijk).
Als je als vervanger b.v.een Koevermans kan halen ......

TinusDeP....

Geplaatst: woensdag 23 maart 2011 om 9:41u

@hoog

Vraag me af of de Koef zin heeft in een jaartje degradatievoetbal met juup league aansluitend tegen een ongetwijfeld beduidend lager salaris dan hij op de bank vangt bij PSV.

Ik vermoed dat hij eerder naar een subtopper kan en zal gaan, al dan niet in het buitenland.

Maar er zullen toch nog wel wat spitsjes in de Juup League lopen, die klaar zijn voor een stapje omhoog?

Sjak

Geplaatst: woensdag 23 maart 2011 om 11:26u

Hou nou eens op te leuteren over PvH en van Hooydonk. Mandemakers stopt bij RKC, ga daar eens mee praten. Zonder Amoah de eerste heft van dit seizoen hadden we nu op het niveau W2 gestaan. Amoah is een belangrijke speler voor NAC.
Ben erg begaan met de gasten die met REDNAC bezig zijn, die tonen een NOAD mentaliteit. Harry, ik heb nog wel een leuke actie, je laten bekogelen met eierem door reagluurders van de RAT, dat levert volgens mij meer dan 4 ton op

Sjak

Geplaatst: woensdag 23 maart 2011 om 11:27u

oeps PVH en Hoppe :-(

moho

Geplaatst: donderdag 24 maart 2011 om 0:12u

De jonkies voor de leeuwen...........en met de 12e man wordt handhaving de doelstelling voor seizoen 2011/2012. Kortom een "beatrix seizoen", wat ook een goede ervaring zou zijn voor degenen die alleen maar `veilige` seizoenen hebben meegemaakt ipv te willen strijden/supporteren op leven en dood.

Passie en intimidatie vanaf de tribunes en terug naar de roots ipv verheenivisering en klapvee vorming.

Laat maar komen !

Gr.
Josip[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven