of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

21 maart 2011
Een 2 voor Leonardo


Komende woensdag komt de nieuwe vi uit. Daarin natuurlijk weer de cijfers voor de spelers die dit weekend gespeeld hebben. Op vi.nl werd vandaag alvast bekend gemaakt hoe onze braziliaanse stervoetballer is beoordeeld door een meneer van vi. Een dikke 2! Hij bevestigt hiermee zijn status als slechte voetballer in de eredivisie!


Bron : De Rat, vi.nl


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Leonardo Vitor Santiago

19-mrt-2011 NAC-GRO (0-1)


Ratistieken

In totaal bevat onze database 23411 nieuws items met in totaal 353096 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 15,08

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

simmons

Geplaatst: maandag 21 maart 2011 om 19:15u

tja achteraf bezien zijn die NACen van/voor leo over de (huile) balk gesmeten geld.

GB

Geplaatst: maandag 21 maart 2011 om 19:31u

Ja hor fijn zo`n 2. Die raken we nu helemaal niet meer kwijt. Zou Gullit nog maar s bellen. Die boevenbende daar heeft vast nog wel wat centjes over

boelie

Geplaatst: maandag 21 maart 2011 om 19:37u

Kijk eens aan, een dikverdiende 2!

Misschien trekt onze braz z´n conclusie en levert hij nu ook vrijwillig 2 ton aan salaris en 2 ton aan tekengeld per jaar in. Maar de kans daarop schat ik hooguit 2 op 100.000...

Theike

Geplaatst: maandag 21 maart 2011 om 19:46u

En dan lekker 4 ton aan de supporters vragen Terwijl deze amateur er 6 per jaar krijgt.... Iets klopt er niet....

T.Plotseling

Geplaatst: maandag 21 maart 2011 om 19:48u

Zijn voetbal is altijd nog beter dan het Nederlands van de Ratdaxie. Bevestigt met een d .

DirtyBird_NAC

Geplaatst: maandag 21 maart 2011 om 19:57u

erg zwart wit weer de reacties op dit topic. Volgens mij was hetr toch echt buiten jelle en donny een collectieve wanprestatie die toch waarschijnlijk zijn oorsprog vond in de negatieve sportieve en financiële spiraal waarin nac zich bevindt. Als leo een bal slecht raakt is het altijd gelijk fluiten maar als kees weer eens iets doms doet helemaal niks. Laten we vooral het stereotype in stand houden en deze jongen vooraf afschieten. Dat leo zich eindelijk eens kom gedragen tegen andere spelers en de scheids is onopgemerkt gebleven zeker, Straf gehad en uitgezeten nu weer gewoon steunen, dat is het enige dat nac kan gebruiken op een flinke buidel na dan. come on nac

Chielvp

Geplaatst: maandag 21 maart 2011 om 20:03u

2 punten te veel!!!!!

dimitri

Geplaatst: maandag 21 maart 2011 om 20:29u

ik sluit me aan bij onze vieze vogel. Horvath mag 10 verkeerde passen in een helft geven en je hoort niets.
We hebben gewoon met Leo te maken en hij rendeert zeker niet als hij continu uitgefloten wordt. Laat hem goed spelen en dan raken we hem misschien kwijt.

Verder vind ik een 2 zwaar overdreven, was zeker als rechtsbuiten 1 van de gevaarlijkeren, kijk naar zijn kopbal op Ali waar de enige kans! van kwam.
Verder was het ook een aantal keer dat hij naar binnen kwam en dat iedereen zich voor hem verstopte achter een speler. Dan is een bal moeilijk over spelen.
Zijn karakter is waardeloos, maar voetballen kan hij heus wel. Hopelijk voetbalt hij de laatste weken nog leuk, waardoor we misschien nog punten halen en waardoor een andere club hem overneemt.

HV

Geplaatst: maandag 21 maart 2011 om 20:44u

Dat continue Leonardo-bashen van de VI geeft meer het niveau van dat blaadje aan. Leonardo is zeker niet in vorm, maar ik zie elke week aardig wat spelers die zelfs zijn huidige niveau nog nooit hebben gehaald.

Junior076

Geplaatst: maandag 21 maart 2011 om 20:46u

En Amoah mag weg; althans dat zijn de woorden van Dhr. Snor!

Subietpilskes

Geplaatst: maandag 21 maart 2011 om 20:47u

Wat een onzin om Leo een 2 te geven voor deze wedstrijd. Leo werd door tactisch onbenul Karelse in de spits gezet. Hij heeft vrijwel niet een fatsoenlijke bal aangespeeld gekregen. Karelse moet ook toch ook wel snappen dat Leo geen kans maakt tegen lange verdedigers. De lui van Groningen waren wel 2 meter lang. Leo heeft nou eenmaal niet de sprongkracht die Amoah wel heeft.
Als er iemand een 2 verdiende in deze wedstrijd was het Luyks en niet Leo. Leo was slecht, Luyckx was dramatisch!

Wanny

Geplaatst: maandag 21 maart 2011 om 20:58u

Leonardo is gewoon niet zo`n goeie voetballer als velen, en vooral hijzelf, denken. Wat ie goed kan is zijn tegenstander opzoeken, een versnelling plaatsen en zo wat spelers voorbij rennen. Wat ie niet zo goed kan is daarbij overzicht bewaren en de bal tijdig overspelen. En zijn traptechniek is dermate slecht dat ie vrijwel nooit een goede voorzet geeft, laat staan een doelpunt maakt.

10diego

Geplaatst: maandag 21 maart 2011 om 21:02u

niemand wordt beter onder deze trainer, die nu in de pers gaat praten over Mommers. Over het bestuur hoor je hem niet. onze trainer zou beter op zijn eigen prestaties in kunnen gaan en zijn functioneren eens evalueren.

dimitri

Geplaatst: maandag 21 maart 2011 om 21:12u

@ 10diego: wat heeft Karelse jou aangedaan? elke reactie van jou betrek je Karelse erbij: je lijkt wel onze zwitserse huisalp...

en Leo in de spits kan wel ( zo heeft hij ook z`n transfer van NAC naar ajax mee verdiend ), maar dan moet je hem niet in de lucht aanspelen, maar in de voeten of in de diepte met zijn snelheid.

Theike

Geplaatst: maandag 21 maart 2011 om 21:13u

Idd net op VI, Amoah mag uitkijken naar een andere club....

Blof

Geplaatst: maandag 21 maart 2011 om 21:16u

@ Subietpilskes
Juist tactisch heel slim, zo dwing je de twee houthakkers van Groningen uit het centrum te komen waardoor er meer ruimte in het centrum ontstaat. Maar zoals Dimitri zei, dan moet je Leo wel in de voeten spelen en niet via de lucht. Knap dat hij nog enkele duels won.

P daddy

Geplaatst: maandag 21 maart 2011 om 21:25u

1 voor het goed schrijven van zijn naam, en een 1 voor de moeite?

Thieske

Geplaatst: maandag 21 maart 2011 om 21:52u

Hij gaat vooruit. Voor z`n wedstrijd tegen VVV kreeg hij een 1 in de VI.

De Parel van het Zuiden

Geplaatst: maandag 21 maart 2011 om 22:25u

@ P Daddy

Ik kan me niet voorstellen dat hij zijn naam goed kan spellen. 1 punt voor de moeite lijkt me ook royaal beloond...

Ben benieuwd hoe ze nog op zo`n hoog cijfer uit zijn gekomen.

10diego

Geplaatst: maandag 21 maart 2011 om 22:35u

@dimitri, hij verziekt veel. zowel qua spel, resultaat als in de uitstraling van de club.

KeesdeJongh

Geplaatst: maandag 21 maart 2011 om 23:58u

Alles wat NAC de afgelopen jaren opgebouwd heeft is weer naar de klote! Pakt die Mommers een aan! Die moet de bajes in! En consorten! Waar was die Raad van Commissarisen?! Mijn god, ze zijn allemaal schuldig en de supporters moeten er weer voor boeten! Sportieve groet, Kees de Jongh

Marijn1963

Geplaatst: dinsdag 22 maart 2011 om 0:14u

Nie meer over proaten!! opflikkeren mee die kut, luien nhond!
giftum zun salaris en une nieuwe adidas sporttas en nooit mir terugkoamen maotje! opzouten....ga moar nar Forte Allezi en ga un biet je coke snuiven en leluke wijven dekken.....wat unne loaser zeg..

Hanske N

Geplaatst: dinsdag 22 maart 2011 om 8:28u

Bizar te zien, hoe Leo zich opsteld in het veld. Een prof moet weten wat er op een bepaalde positie gevraagd wordt. Als je dan ziet wat Leo presteert in de spits en echt alle wetmatigheden aan zijn laars lapt, weet je dat hij niet met zijn vak bezig is. 2 punten teveel.

Gorter staat op back gewoon zijn mannetje, terwijl hij toch echt middenvelder is. Zo hoort dat. Dus Leo, neem een voorbeeld aan je team genoten, en plaats jezelf niet boven hen.

simmons

Geplaatst: dinsdag 22 maart 2011 om 10:31u

brengen we de man met snor ook op de hoogte van onze acties? zou toch zonde voor hem zijn als hij ons niet meer kan afzeiken!

thaj

Geplaatst: dinsdag 22 maart 2011 om 10:42u

Wat een gezeik hier!
Kom op we hebben even niks om te zeiken dus laten we Leo weer afzeiken!
Afgelopen weekend heb ik Horvath drie passes zien geven waar meteen gevaar tegen Nac uitkwam! Maar nee die steunen we zoals het hoort.
Leo was in de aanval nog het gevaarlijkste en dan gaan we hem nu afzeiken. Sommige supporters lijken wel schapen en volgen elke mening van de SNOR meteen op.
De snor die ook verteld dat Jelle niet bijzonder is en eigenlijk niets bij Oranje te zoeken heeft.
Bekijk het eens objectief. Voordat we met leo afzeiken begonnen wonnen we af en toe nog eens mede door toedoen van Leo want kijk eens naar het aantal verdedigers die hij mee trekt waardoor een Amoah en Lurling ruimte krijgen.
Je moet het totale plaatje bekijken.
Met Carnaval met Ali gesproken. Hij vertelde dat Leo het probleem niet is.
Hij heeft ons twee seizoenen geleden ook goed geholpen maar ja korte termijn geheugen is groot bij de zogenaamde supporters. STOP MET ZEIKEN EN BEGIN MET STORTEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TinusDeP....

Geplaatst: dinsdag 22 maart 2011 om 11:23u

@Blof

Tactisch misschien aardig bedacht, maar waardeloos uitgevoerd.
Als je Leo in de punt zet, moet hij (en dat doet hij van nature) gaan zwerven en zich uit de punt laten zakken. De vleugels (Jenner & Boussa) moeten er dan overheen, diepte maken en naar binnen trekken voor de steekpass en er moet vanuit het middenveld diep overheen gegaan worden. Klinkt heel mooi... maar dan moet je niet iedere bal vanuit achter hoog op Leo peren... die jongen is 1.10 met zijn armen omhoog en staat daar tussen een paar Scandinavische Woudreuzen...

Dat plan kan dan meteen de prullenbak in. Karelse kan zeggen dat hij het ook allemaal niet begrijpt wat er aan de hand is en wij op DROL en de Snor op TV kunnen weer lekker met zijn allen Leo verbaal onderuit schoffelen. Om eerlijk te zijn krijg ik steeds meer medelijden met die jongen...

Al Pacino

Geplaatst: dinsdag 22 maart 2011 om 14:11u

Inmiddels heeft het bestuur aangegeven dat Amoah, gezien de hoogte van zijn salaris bij NAC, mag vertrekken. Op zich is dit, met op de achtergrond de financiële problemen bij NAC, een logische beslissing, maar waarom heeft men Leonardo niet hetzelfde laten weten? Dit zou een nog logischere beslissing zijn geweest. Immers iedere wedstrijd dat hij in het veld staat, spelen wij in principe met 10 man.     

Chielvp

Geplaatst: dinsdag 22 maart 2011 om 20:13u

Ben het met de mening over Horvath helemaal eens, absoluut geen moeite voor doen om er volgend jaar bij te houden, behoudens de eerste wedstrijden niets gepresteerd, levert elke pass bij de tegenstander in, komt snelheid tekort en wordt steeds vanwege het te vroeg instappen simpel uitgespeeld. Brengt daarnaast te vaak zijn eigen spelers in de problemen.Om maar weer ouwe koeien uit de sloot te halen, hij mag de veters van Zwaanswijk niet eens strikken.

TinusDeP....

Geplaatst: woensdag 23 maart 2011 om 9:38u

@Chiel

Tja, maar wat is je alternatief? KL werd destijds gehaald als een van de vele opvolgers van RP, maar acteert inmiddels ook ver onder de maat. Die zou het achterin nog wel beter doen dan op het middenveld wellicht, maar dan heb je nog een centrale verdediger nodig.

Met name de laatste pot tegen Groningen was Horvath bar- en barslecht, echter ik heb hem ook hele goeie wedstrijden zien spelen, waarin hij vanaf seconde 1 een spits in zijn zak had. Opbouwend komt hij e.e.a. tekort, maar daar zou een KL achterin voor kunnen zorgen volgend seizoen.

Volgens mij - om de discussie uit een ander topic maar voort te zetten - ligt het grotendeels aan een trainer, tactisch concept en een `strijdplan`.

Ik ben inderdaad - in reactie op jouw vorige post daar - realist genoeg om te begrijpen dat een HtC niet zomaar komt en inderdaad door een aantal mensen angstvallig buiten gehouden wordt, maar kom op zeg... we moeten toch wel een betere trainer kunnen halen dan Karelse. Respect voor de man als assistent of keeperstrainer, maar zakt als trainer absoluut door het ijs.

Overigens; over de kliekjes die bepaalde namen buiten willen houden: DAT is nou exact wat ik bedoel met dat er eens DRASTISCH iets moet gaan veranderen. Alles en iedereen wat met het oude bestuur verbonden is eruit en frisse wind erin...

Tuur

Geplaatst: woensdag 23 maart 2011 om 10:56u

@ Al Pacino

Van Leo heeft NAC dat al 1463x aangegeven. Leo is gratis op te halen, maar niemand wil zijn salaris overnemen.

moho

Geplaatst: donderdag 24 maart 2011 om 0:07u

10Diego , het verval is onder RM begonnen die het bolwerk EB tot op de grond heeft doen afbrokkelen.
Jij blijft de grootste aanhanger van RM, zoals ik EB altijd op handen zal blijven dragen (net als HTC) die NAC echt op de kaart zetten.

JK heeft dit seizoen puin mogen ruimen na de kansloze start van jouw vriend. Na de onverwachte overwinningen op PSV en Twente (en ADO) ben ik het mee eens dat het nu allesbehaleve florisant gaat, maar niet alleen op conto van JK.

De hele toestand rondonm de club heeft wel degelijk zijn impact. Echter JK blijft een beginnende coach die nog veel ervaring moet opdoen. Vraag is aleen of er middelen zijn om een andere trainer te halen (HTC die wel binnen is ?).

Eerst overleven in deze barre tijden, !!!

Gr.
Josip

Chielvp

Geplaatst: donderdag 24 maart 2011 om 20:35u

@Tinus D P:
Je hebt inderdaad gelijk, het is ook niet moeilijk om een andere trainer binnen te halen, er lopen er genoeg zonder club en ik weet zeker dat NAC nog steeds voor heel veel trainers een prima optie is, waar ze van dromen. Ze staan in de rij, ik heb recent Jan Everse nog gesproken, wellicht geen optie en wellicht zullen er ook veel zeggen wat moeten we daarmee, maar die zou zo er in stappen bij NAC, het is maar om aan te geven.
Vanaf 2009 ben ik zelf niet meer actief in de topsport maar spreek nog wel regelmatig dergelijke mensen en heb de contacten en het netwerk nog wel.
Als eerder gezegd door mij HTC zou NAC best willen helpen als tijdelijk TD of zoiets, en die hoeft het voor het geld niet te doen dus daar zal het niet aan liggen, maar ze moeten het wel willen en ze zullen zelf moeten komen. Betreffende Horvath die heeft idd de eerste wedstrijden prima gespeeld maar werd daarna ziek of misselijk en daarna is het huilen met de pet op geworden evenals met KL. Het heeft ook veel met overwicht van en respect voor de trainer te maken en dat is er voor Karelse niet ze lachen om hem en doen hilarisch over zijn technische vaardigheden, hij kan geen 3 x een bal hoog houden. Wat wel gunstig is dat Ed wel redelijk open staat voor de plannen van V Hoppe en wil bekijken of ze haalbaar zijn. Hij kijkt er tenminste naar. Al vind ik het wel zielig dat hij gaat snijden waardoor hardwerkende mensen op straat komen te staan, notabene mensen die de poen binnen brengen. Al die mensen zouden kunnen blijven als ze Leonardo een schop onder zijn reet zouden geven, in het normale zakenlevebn ga je toch ook de straat op bij werkweigereing of bij voortduring wanpresteren, makkelijk te bewijzen het staat wekelijks op beeld.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven