homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

14 maart 2011
Naar Jong NAC? Neem een middag vrij...


”Vanavond krijgen we een Brabants onderonsje voorgeschoteld in het Rat Verlegh Stadion. Daar neemt Jong NAC het namelijk op tegen jong fc den bosch.”

Althans, dat was de openingszin die De Rat voor ogen had. Inmiddels is via NAC.nl duidelijk geworden dat de wedstrijd vanmiddag al om 16:00 gespeeld zal worden. Is dit wellicht een vorm van kostenbesparing met het oog op het gebruik van de verlichting? Of wil NAC gewoon voorkomen dat er überhaupt nog mensen komen kijken naar het beloftenteam? Wij kunnen er alleen maar naar gissen, aangezien er op NAC.nl weer eens helemaal niets wordt uitgelegd aan het gepeupel.

Maar goed, even over het voetbal: Alles en iedereen die bij Jong NAC betrokken is zal even opgelucht adem hebben gehaald toen de vrije carnavalsweek zich eindelijk aandiende. Want na een flitsende seizoenstart verkeerde Jong NAC inmiddels in een neerwaartse spiraal. De tegenvallende resultaten bleken funest voor de mentale kracht van de jongelingen, wat onder meer leidde tot een blamerende 4-1 nederlaag bij fortuna, gevolgd door een zeer onnodig 1-0 verlies bij vvv.

Inmiddels zijn we weer twee weken verder, en hebben de spelers genoeg tijd gehad om hun kopjes weer leeg te maken. Vanaf vanavond kunnen ze weer laten zien dat ze wel degelijk een plaats verdienen in het betaalde voetbal. Maar ook trainers Arno van Zwam en Geert Brusselers zullen zich nu moeten onderscheiden, door te laten zien dat zij over de benodigde kwaliteiten beschikken om deze aanvankelijk veelbelovende ploeg weer uit het slop te trekken. Zeker aangezien Jong NAC het in de toekomst zal moeten stellen met een stuk minder ervaring in de ploeg, nu de 23-jarige Marvin van der Pluijm gekozen heeft voor een avontuur bij Dutch Lions FC in de Verenigde Staten.

Het wegvallen van deze ervaren speler zou natuurlijk wel enigszins te compenseren zijn, en wel door het Bredase publiek. Want ook de opkomst tijdens de duels van Jong NAC was de laatste tijd stiekem toch wel om een beetje van te grienen. En dat terwijl het altijd bruisende Café Beatrix tegenwoordig gewoon geopend was op de avonden dat Jong NAC thuis speelde. Natuurlijk begrijpt De Rat ook wel dat niet iedereen voor zijn plezier zijn kinderbijslag eraf laat vriezen op maandagavond, maar dat had vanavond geen excuus mogen zijn. Maar gelukkig heeft NAC zelf inmiddels weer de juiste maatregelen getroffen om ook vandaag weer zo weinig mogelijk supporters op de been te krijgen. Hulde!

Zucht… vanaf het doodsaaie kantoor dan toch maar een welgemeend: HUP JONG NAC!


Bron : De Rat, het razend actuele NAC.nl


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Relaties

Marvin van der Pluijm

01-mrt-2011
Knikkende knietjes funest voor Jong NAC...
25-feb-2011
Jong NAC helemaal de weg kwijt...
11-mrt-2011
Van der Pluijm naar de USA...
24-jan-2011
Supporters niet welkom? "Jammer dan."...
21-mrt-2011
Jong NAC opnieuw om 16:00...
29-mrt-2011
Jong NAC zet goede reeks voort...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

boelie

Geplaatst: maandag 14 maart 2011 om 13:08u

Ten eerste dien je zoiets toch wat eerder aan te kondigen dan een paar uur voor de wedstrijd. Daarnaast zou een beetje uitleg aan dat stelletje kneuzen dat op maandagavond altijd komt kijken zowaar kunnen getuigen van een greintje fatsoen richting de eigen aanhang... Zelfs dat blijkt tegenwoordig een utopie bij de Parel van het Zuiden.

Vrij regelen lukte vanmiddag gek genoeg niet meer. Dus, vanuit een kantoor waar inmiddels een flinke donderwolk hangt, een welgemeend: !

martijnnacbreda

Geplaatst: maandag 14 maart 2011 om 13:24u

Het schijnt dat ik vanaf vandaag vakantie heb dus ik ga vanmiddag maar eens een potje voetballen kijken.
Ben erg benieuwd of ik niet de enige zal zijn

simmons

Geplaatst: maandag 14 maart 2011 om 15:34u

huh, een middag vrij nemen om naar jong nac te kijken...

jup

Geplaatst: maandag 14 maart 2011 om 16:04u

ben te laat

jpke1

Geplaatst: maandag 14 maart 2011 om 16:55u

@boelie.......is da zo`n bietje dezelfde wolk as die er in japan hangt ? anders ziet het er nie best uit vur oew collega`s.......

boelie

Geplaatst: maandag 14 maart 2011 om 19:11u

@ jpke1

Ja haha, daar leek het wel een beetje op.

Maar eusj, wat wil je met zulke collega´s? Man, man, man, wat stonden ze zich vanmorgen allemaal weer te verkneukelen dat `hun` feyen%$# op zo`n grootse wijze had gewonnen gisteren. Het lachen verging ze echter weer razendsnel toen ik ze erop wees dat ik de enige van heel het bedrijf was die er daadwerkelijk bij geweest was...


@ MartijnNACBreda

Wat eej Jong NAC gedaan vanmiddag?

martijnnacbreda

Geplaatst: maandag 14 maart 2011 om 21:24u

1-1 in een afgeladen stadion


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven