of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

24 januari 2011
Supporters niet welkom? "Jammer dan."


Bij het laatste thuisduel van Jong NAC, 3 maanden geleden op het terrein van TVC, deden we nog het licht uit in de kantine. Alle specialiteiten uit de keuken hebben we daar inmiddels al geproefd, en ook aan allerlei soorten warme en koude dranken was geen gebrek. Het enthousiaste team van vrijwilligers aan de Kwakkelhutstraat legde alle aanwezigen altijd flink in de watten rond de maandagavondpotjes van Jong NAC.

Hoe anders was het vanavond, toen Jong NAC op blamerende wijze met 2-4 onderuit ging tegen het laag geklasseerde jong dordt. Jezelf tijdens de rust even trakteren op een natje of een droogje is er bij de BVO NAC Breda blijkbaar niet meer bij op maandagavond. De stewards bij de deur van de spelershome verwezen de hele stoet supporters namelijk door naar Café Beatrix. Daar aangekomen bleek al direct dat die gesloten was. Terug aangekomen bij de deur van het spelershome konden alle aanwezige supporters het doen met het volgende zinnetje: ”Tja, jammer dan, de Beatrix moet gewoon open zijn, we hebben het aan zullie doorgegeven.”

Kortom: niks te eten of te drinken dus voor 't volk dat de moeite had genomen om Jong NAC of jong dordt te komen steunen op de vrije maandagavond. Ze mochten het lekker uitzoeken.

Bij navraag bleek er weer een sterk staaltje communicatie aan deze blamage vooraf te zijn gegaan. Irma van Café Beatrix was vanmiddag in allerijl opgetrommeld, en zij had vol enthousiasme de deuren geopend eerder deze avond. Het was de bedoeling dat de supporters via de Beatrix de B-side op zouden gaan, de zijde die volgens het (weer erg late) bericht op NAC.nl geopend zou zijn voor het publiek. De opperhoofd-steward was er in al zijn wijsheid echter stellig van overtuigd dat juist de Hoofdtribune toegankelijk moest zijn, en had daarom het hek aldaar open gezet. Mensen die het toch waagden om (via de Bea) op de B-side plaats te nemen, werden vervolgens direct gesommeerd om naar de Hoofdtribune te gaan. Toen Irma er lucht van kreeg dat de mensen ineens niet meer welkom waren op de B-Side, en zij dus voor de kat z’n viool achter de toog stond, besloot zij geheel begrijpelijk de Bea weer te sluiten, waarna ze not amused huiswaarts keerde.

En wat deed men bij NAC vervolgens om het handjevol aanwezige supporters tegemoet te komen na hun fout? Even gewoon een drankje laten pakken in het geopende spelershome? Nope. Een welgemeend houdoe en bedankt konden ze krijgen.

NAC, bedankt weer! Volgende keer astemblief weer naar TVC op maandagavond. Daar weten ze tenminste wél wat gastvrijheid betekent.


Bron : De Rat met z'n droge strot


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties


24-jan-2011
Jong NAC verliest simpel...
24-jan-2011
Jong NAC vanavond om 18:30 in het Rat Verl...
07-feb-2011
Supporters vanavond weer welkom bij Jong NAC...
15-feb-2011
Vanavond toegift van Monique..? (update: RV-S...
14-mrt-2011
Naar Jong NAC? Neem een middag vrij......


Ratistieken

In totaal bevat onze database 23411 nieuws items met in totaal 353096 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 15,08

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Ewout

Geplaatst: maandag 24 januari 2011 om 22:08u

Lachwekend en schadalig tegelijkertijd!

Volgende keer idd weer bij TVC!

jordyvantreijen

Geplaatst: maandag 24 januari 2011 om 22:14u

Klinkt inderdaad bijzonder knullig!

boelie

Geplaatst: maandag 24 januari 2011 om 22:15u

`Welkom` bij NAC

Don Leon

Geplaatst: maandag 24 januari 2011 om 22:19u

Of de volgende keer gewoon in de Bea blijven zitten

Ewout

Geplaatst: maandag 24 januari 2011 om 22:48u

@ Don Leon
Prima idee!

boelie

Geplaatst: maandag 24 januari 2011 om 22:49u

Een typisch Don Leonische uitspraak. Touché!

Then again: van daaruit heb je natuurlijk niet zo`n mooi zich op het veld als bij teeveeseekes eej.

kwek

Geplaatst: maandag 24 januari 2011 om 23:14u

Als ik heel eerlijk ben sta ik hier niet van te kijken.

En dat is misschien nog wel het treurige van allemaal.

Helter

Geplaatst: maandag 24 januari 2011 om 23:16u

Ik ga altijd voor het voetbal.

Dennix

Geplaatst: dinsdag 25 januari 2011 om 2:07u

Ik herinner me een tijd geleden iets over communicatie en manager enzo.... de simpelste dingen kunnen ze blijkbaar niet eens regelen... triest, zo neem je je eigen club niet eens serieus. Maar ja, wil niet zeggen dat ik nog steeds hoop dat ze de hele jeugd opdoeken...

redlis

Geplaatst: dinsdag 25 januari 2011 om 8:27u

Gelukkig he Dennix kan je toch weer even je paradepaardje etaleren

evil ash

Geplaatst: dinsdag 25 januari 2011 om 8:46u

Communicatiestoring kan altijd plaatsvinden, dat zal ik nooit iemand kwalijk nemen. Fouten maken is ook menselijk, ik maak er jaarlijks ook een paar. Maar je kan jezelf pas echt onderscheiden als je eerlijk uitkomt voor je vergissing en dit dan op een nette manier oplost. Mensen die de moeite nemen om hun club door dik en dun te steunen stuur je niet zomaar de straat op! Dat doe je je hond nog niet aan.

Smikkelhut

Geplaatst: dinsdag 25 januari 2011 om 9:21u

mompelt iets over een tas en stewards

harry b.d.

Geplaatst: dinsdag 25 januari 2011 om 9:41u

Kom op zeg, wat een gezeur, hier hebben de twee vertegenwoordigers van de supporters in de RvT echt geen tijd voor. Die zijn met heel erg belangrijke dingen bezig. De rest moet het maar uitzoeken.

Dennix

Geplaatst: dinsdag 25 januari 2011 om 9:42u

@ Redlis, je bedoelt dat ik vind dat de hele jeugdopleiding een geldverkwisting is!? Dat zou idd in de sarcastische zin van het woord op dit moment een der paradepaardjes zjin van NAC...

Tuur

Geplaatst: dinsdag 25 januari 2011 om 10:32u

Ik neem aan dat de clubraad hier dus wel een zaak van maakt. Jong NAC is een van die extra contactmomenten die NAC zou moeten koesteren en uitbouwen.
NAC wil groeien en Jong NAC -mits goed aangepakt- is nu juist zo`n mogelijkheid om te groeien.

Zorg voor goede Horeca, zangertje of DJ`tje erbij.
Hapje eten voor de wedstrijd (daghap)
Aanwezigheid benaderbare spelers NAC 1 (in ieder geval een paar)
Aanwezigheid bestuurslid/mogelijkheid tot informele inspraak, wat leeft er onder de supporters.

Maak er iets van en dit kan zomaar uitgroeien tot een ouderwetse voetbalbeleving met ook nog eens additionele inkomsten en vooral een goed gastheerschap vanuit NAC naar haar supporters en de bezoekende clubs. Uitbouwen die NAC cultuur!

Maar ach, zolang er niemand zelf mag nadenken, elke visie ontbreekt en er een hele batterij mensen op publiekzaken zitten die allemaal naar elkaar kijken, zal het nog wel even duren voordat men dit snapt...

7 man clubraad
2 mensen RvT
1 bestuurslid
1 directielid
Leon A
Jacques S.
Hans P.
Robert P.
Manager Servicedesk
Medewerkers Servicedesk
NAC Horeca mensen
etc etc

Maar niemand die hier de lead in neemt....

Alcoholvrije Sint

Geplaatst: dinsdag 25 januari 2011 om 10:43u

Wij zijn NAC. Hou toch op.

De communicatiemanager kun je het ook niet kwalijk nemen, die is druk met financiele dingen. Ik hoop dat de stewards daar niet bij betrokken worden.

kwek

Geplaatst: dinsdag 25 januari 2011 om 11:14u

@Tuur.

Begin van het seizoen ben ik hiermee bezig geweest. ook flink gehyped dat de bea open ging etc. Stond de bea daar met 3 personeelsleden. Dat was eigenlijk te druk, maar de opkomst van de supporters was niet slecht.

Alleen 3 personeelsleden uren betalen voor een piek van een kwartier was te veel van het goede.
Toen heb ik aangeboden om voor niks tijdens de rust te tappen om zo de kosten te drukken.

Irma tevreden, ik tevreden.

En meteen de wedstrijd erna was het al afgelopen, want tvc werd de thuisbasis. Ivm kosten van o.a. de verlichting.

Helaas kwam dit keer het bericht dat het in het stadion was pas smiddags naar buiten.. Anders hadden we dat plan misschien weer op kunnen pakken en promoten.

Ik ben het helemaal met je eens dat wanneer het goed opgepakt wordt jong NAC en de beleving er omheen uit kan groeien tot iets leuks.

redlis

Geplaatst: dinsdag 25 januari 2011 om 11:27u

Ja dennix dat bedoel ik we weten nu wel hoe je denkt over de jeugdopleiding maar dat was niet het onderwerp van deze topic.

Jannie F7

Geplaatst: dinsdag 25 januari 2011 om 11:42u

Hahaha, wat een lachertje, waar zijn onze vertegenwoordigers, maarja deze hoogopgeleide mensen zijn natuurlijk te druk met belangrijkere zaken!!

Tuur

Geplaatst: dinsdag 25 januari 2011 om 13:39u

@ Kwek

Hoewel het natuurlijk geweldig is dat je op alle fronten wilt helpen, zou het beter zijn om jullie invloed via de CR aan te wenden om NAC te dwingen hier iets mee te doen.

In de UK zijn wedstrijden van het 2e elftal een ware happening. (hoewel het natuurlijk wel enorm zou helpen als het bondje dan ook die wedstrijden plant op een tijdstip dat ook de jongste jeugd kan komen kijken, maar die hebben al helemaal geen oog voor dit soort zaken)

NAC is nu typisch zo`n club die een achterban heeft om hier iets van te maken. En je kunt natuurlijk een hoop zaken combineren. (Inspraak, Loco`s acties ivm komende wedstrijd bespreken, samenkomen CR met inspraak supporters etc etc). Als je dat combineert met NAC Horeca, vreten voor een 10tje etc etc, dan moet dat rendabel te maken zijn.

Gelijk ook weer een reden voor talenten om langer bij NAC te blijven. Als er een paar honderd man steeds op de tribunes zit.

Uiteindelijk gaat het maar om 1 ding. Supporters meer en vaker betrekken bij de club. Dat is de enige weg naar boven. Lees de interviews met Munsterman maar. Een van de weinige die het snapt.

Los hiervan is het natuurlijk schandalig dat er niemand van de club aanwezig is, die een beslissing kan nemen om supporters gewoon binnen te laten. Geeft wel aan hoe belangrijk de jeugdopleiding bij NAC gevonden wordt.....

Alcoholvrije Sint

Geplaatst: dinsdag 25 januari 2011 om 14:38u

Doordacht beleid is toch al jaren ver te zoeken binnen NAC? Ik ben zelf niet iemand die naar Jong NAC zal gaan (2x 100km op een maandagavond, nee bedankt) maar inderdaad Tuur, hier is JUIST iets van te maken. Openheid en betrokkenheid. Waarom denk je dat ik (en vele andere supporters) het zo leuk vinden om naar Telstar of Volendam te gaan? Omdat het daar allemaal zo `professioneel` geregeld is en `van een hoog niveau`? Hou toch op.

Ik ga naar Telstar-NAC omdat ik van tevoren, tijdens en na afloop gewoon in het supportershome rond kan hangen, en aan het eind van de avond de vrouw achter de bar mijn naam kent, ik die van haar en je met iedereen kunt lullen en een gezellige avond kunt hebben. Dat is toch niet zo moeilijk?

Maar nee hoor, bij NAC is het tot de aftrap afwachten op welk veld Jong NAC speelt. Wat een onzin.

harry b.d.

Geplaatst: dinsdag 25 januari 2011 om 14:46u

Kom op zeg, wat valt er te verwachten van bestuursleden die alleen naar uitwedstrijden gaan als ze 1 van de 3 gratis kaarten kunnen bemachtigen, van een dwerg als voorzitter die tijdens de nieuwjaarsspeech doodleuk aan geschiedsvervalsing doet en daar door de RvT niet eens op wordt aangesproken ? Wat mag je verwachten van lieden die tijdens een reunie lopen op te scheppen dat ze 15 uur per week aan NAC besteden maar onder wiens ogen het op 1 na grootste schandaal op management gebied kon plaatsvinden ? Helemaal niets.

portugeese naccer

Geplaatst: dinsdag 25 januari 2011 om 17:38u

Van de site van NAC. Daarbij twee opmerkingen:

===============

AJAX-NAC UITVERKOCHT

De verkoop voor Ajax-NAC is gestopt. Om 15.00u werd de laatste kaart voor bus nummer 14 verkocht. Aangezien er de laatste dagen nog slechts enkele kaarten verkocht zijn, wordt niet meer aan een 15e bus begonnen.

In totaal zullen 710 supporters donderdag NAC proberen naar de volgende ronde te schreeuwen.

========================

(1)

Waarom wordt de verkoop twee dagen voor de wedstrijd stop gezet?

Waarom niet "onder voorbehoud" verkocht: "ik verkoop je het kaartje onder het voorbehoud dat er nog minimaal zoveel verkocht worden dat er nog een bus kan gaan". Daarbij bestaan er ook halve busjes.

Met name is dit bijzonder vreemd omdat de online-verkoop voor niet-NAC supporters loopt tot donderdag 12:00 uur!!!!

Blijkt weer niet echt uit dat "men" zich ook maar een sikkepit om de supporters bekommert.

(2)

Is deze 710 in- of exclusief Loco-bus?

Tellen de NAC-supporters die niet met het busje gaan niet mee?

Reizen bestuur etc. ook met de bus en is de 710 inclusief deze notabelen en, zo neen, zijn zij geen supporter en/of durven zij NAC niet al schreeuwend aan te moedigen?

Als ik zo om mij heen hoor, zitten er links er rechts vrij veel NAC-supporters in andere vakken dan het uitvak.

Tot slot, voor wie een centje over heeft nog dit:

=====================
Ajax neemt het op donderdag 27 januari in de Amsterdam ArenA op tegen NAC Breda. Deze bekerwedstrijd begint om 20:45 uur. Er zijn nog business seats en skyrooms voor Ajax - NAC beschikbaar.
Voor meer informatie en prijzen voor deze en overige duels kun je contact opnemen met de commerciële afdeling van Ajax via e-mailadres businessseats@ajax.nl.
=====================

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: dinsdag 25 januari 2011 om 18:06u

@P.N.

(1) , de lokale driehoek zal ruim vantevoren willen weten met hoeveel bussen men komt.
(2) , Je kunt toch geen reclame maken voor de NACsupporters die tussen het thuispubliek gaan zitten , vragen om moeilijkheden lijkt me.

Eigenlijk twee open deuren vind ik.
Verder bedankt voor de tip voor die (voor mij althans) iets te dure plekskes , anderen kunnen hun voordeel er mee doen wellicht.

leeuw

Geplaatst: dinsdag 25 januari 2011 om 22:02u

Harry is dus wél welkom!

Peppie&kokkie

Geplaatst: woensdag 26 januari 2011 om 7:28u

Hahahaha, allemaal eens een keer nuchter bij het meissie thuis op de bank!!!Flauw van Irma maar stom van die steward!. Toch niet`` Ernie ...........................stewart"?

hannibal

Geplaatst: woensdag 26 januari 2011 om 10:58u

kwaliteit is een kwestie van mentaliteit......


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven