homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

30 augustus 2010
Alsnog Brood op de plank bank?


Hoewel de rooms katholieke combinatie zaterdagavond op de eigen site het persbericht naar buiten bracht dat de overgang van Ruud Brood definitief van de baan was, bestempeld de hoofdpersoon deze uitlating zelf als ”te voorbarig.”

Wel zit Brood vanavond gewoon op de bank bij zijn huidige club, die het moet opnemen tegen fc den bosch. ”En daar focus ik mij volledig op”, aldus Brood. Na die pot worden de gesprekken weer hervat, verklaarde Brood tegenover BN/DeStem: ”Het is simpel. NAC wil me halen, en ik wil naar Breda. Van een eindbod of een ‘nee’van NAC-kant is zeker nog geen sprake.” NAC zou echter ook niet akkoord willen gaan met de volle mep die rkc voor de transfer wil vangen, omdat het bedrag van naar verluidt een ton niet realistisch wordt geacht.

Brood had zich verbaasd over het bericht van technisch manager Mohammed Allach. ”Dat brengt alleen maar onrust. En de tekst berust bovendien niet op waarheid. Mohammed Allach had me aangegeven dat hij begrip had voor mijn ambities en dat de club zich soepel zou opstellen bij interesse van een Eredivisieclub. Zo’n bulletin getuigt niet van coulance. Er is namelijk nog een partij, en dat ben ik.

Toch staat rkc natuurlijk volledig in zijn recht, en houdt het slechts vast aan de clausule in het contract van Brood. Of Brood zelf bereid is om zijn verbintenis af te kopen? ”Dat weet ik niet. Daar zijn de gesprekken voor.”

Dank u allen voor het kijken, en tot morgen bij weer een nieuwe aflevering van deze soap.


Bron : De Rat, BN/DeStem


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Relaties

Ruud Brood

29-aug-2010
"Brood blijft bij rkc"...
27-aug-2010
NAC en Ruud Brood hopen er dit weekend uit te...
26-aug-2010
“Brood naar NAC en Aandewiel naar wolluk”<...
09-sep-2010
Overgang Brood naar NAC definitief van de baa...
14-sep-2010
Gerucht: 'Brood komt alsnog, transfer extern ...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Geelzucht

Geplaatst: maandag 30 augustus 2010 om 8:00u

Verdomme, dat hij lekker in Waalwijk blijft. Ik zie het niet zitten met Brood op de bank.

nacbreda88

Geplaatst: maandag 30 augustus 2010 om 8:03u

OWHOOO JOHNNY KARELSE JOHNNY KAAARELSE JOHNNY KARELSE KARELSE KARELSE JALALA!!!!!!!!!!!!!!!!! 10X

En WHOAAA GERTJE niet te vergeten.

Nac hou het bij deze heren aub. Brood is echt niet beter dan deze gasten.
Je hebt ze al in huis, hebben de juiste papieren en kosten niks extra`s.

de puut

Geplaatst: maandag 30 augustus 2010 om 8:54u

Het soap-seizoen gaat weer beginnen op t.v. NAC kan er zo bij met een real-life soap. Gaat de Pfaffs naar de kroon steken. Misschien een aanrader voor de Ratdaxie om zelf te gaan opnemen en proberen te verkopen aan de commercičlen. Kan de kas lekker gevuld worden.
Bij NAC`Never a dull Moment`.

de puut

Geplaatst: maandag 30 augustus 2010 om 8:55u

Het soap-seizoen gaat weer beginnen op t.v. NAC kan er zo bij met een real-life soap. Gaat de Pfaffs naar de kroon steken. Misschien een aanrader voor de Ratdaxie om zelf te gaan opnemen en proberen te verkopen aan de commercičlen. Kan de kas lekker gevuld worden.
Bij NAC`Never a dull Moment`.

vlaai

Geplaatst: maandag 30 augustus 2010 om 9:01u

wij hebben al de juiste trainers, Brood mag weer even in de ijskast!!!

FC Goed Bezig

Geplaatst: maandag 30 augustus 2010 om 9:18u

Tsja het zal uiteindelijk wel goedkomen vandaag/morgen maar ik vraag me net als iedereen af waarom Brood en niet een meer seniore trainer waar Karelse en Aandewiel zich aan kunnen optrekken. Krijg nu het gevoel dat er straks 3 gelijkwaardige gasten voor de groep staan, over balans gesproken,.....NOT!!! Ben ook heel benieuwd wie de groep nog komen versterken de komende dagen naast Koenders en of Leo nu echt z`n kont in de krib gooit na afgelopen zaterdag...We gaan het volgen

Theike

Geplaatst: maandag 30 augustus 2010 om 9:20u

Flikker op met krentenBrood. Lekker in Waalwijk laten zitten. Karelse op de bank en centen in je zak houden !!

Tuur

Geplaatst: maandag 30 augustus 2010 om 9:35u

Als het echt gaat om 1 ton, dan kan dat toch echt het probleem niet zijn. (waarbij ik even in het midden laat of Brood een aanwinst zou zijn).

portugeese naccer

Geplaatst: maandag 30 augustus 2010 om 9:36u

De perikelen bij NAC halen inmiddels zelfs de kolommen van NRC.NEXT met een tamelijk groot artikel en dat wil wat zeggen, want dat blaaike besteedt in beginsel zo min mogelijk tijd en ruimte aan het volkse vermaak dat voetbal is.

Statler and Waldorf

Geplaatst: maandag 30 augustus 2010 om 9:41u

@ Portugees

Psies, erg triest dat NAC zo in de media komt. En jammer dat Karelse daar nog een schepje bovenop deed door Leo openlijk te bekritiseren.

De actie van Leo was zonder twijfel onprofessioneel, maar het getuigd eveneens van weinig professionaliteit om juist in deze rumoerige tijden dergelijke commentaren over je spelers in de pers te uiten. Ik betwijfel dus of Karelse geschikt is als hoofdcoach.

FC Goed Bezig

Geplaatst: maandag 30 augustus 2010 om 9:50u

Het is te gek voor woorden: Karelse wordt beoordeelt hoe hij reageert in de media....de beste man is trainer, geen communicatiemanager?!?!?! Niet slim nee zeker niet maar om de Karel hier nou op aan te spreken......Het wordt tijd dat Leo eens naar zichzelf kijkt op z`n 27ste, hij maakt weinig vrienden bij de Yellow Army terwijl dat gastje zo goed kan voetballen: doe dat nou eens nondeju voor de club die je voor de 2de keer een kans heeft gegeven

De wezel

Geplaatst: maandag 30 augustus 2010 om 10:14u

Rot op ..... is inmiddels oud brood geworden... gewoon laten zoals het is... Of is André Wetzel misschien wat voor nac.... ?

Djurre

Geplaatst: maandag 30 augustus 2010 om 10:49u

Blijf idd ook wel van van Wetzel!

huh...?

Geplaatst: maandag 30 augustus 2010 om 11:13u

Blijft allemaal maar vaag die drang naar een nieuwe trainer....

Volgens mij kunnen John en Gert voldoende uit de voeten met de huidige groep (inclusief Leo). Daarbij zal het dit seizoen heus niet gaan om Europees voetbal of het ontlopen van degradatie. Gezien de financiële situatie zie ik dan ook geen directe noodzaak voor een hoofdtrainer. Laat JK en GA gewoon tot de Kerst is lekker hun werk doen.

Verder is het natuurlijk vaag dat een TD, met een voorkomen van een louche autodealer, ervaring van niets en vorige jaar nog scout (!), een dikke vinger in de pap heeft over wie de nieuwe trainer mag worden. Lijkt mij veel verstandiger (als er dan toch wordt gekozen om geld uit te geven) om een TD aan te stellen met een degelijk netwerk en ervaring !

jante

Geplaatst: maandag 30 augustus 2010 om 11:33u

Ik zie Karelse echt niet zitten als `coach`. Om eerlijk te zijn vind ik hem een aanfluiting. Aandewiel heb ik meer vetrouwen in, maar het zou vreemd/onhandig zijn om hem naar voren te schuiven als trainer. Ik kan me zo voorstellen dat Karelse daar niet zo vrolijk van wordt. Maar eerlijk is eerlijk: als je ziet hoe hij nu met Leo omgaat, dan zegt dat al genoeg over zijn professionaliteit/kunde als hoofdtrainer. HIJ KAN HET NIET! Als trainer uit je dergelijke zaken niet zomaar. En dan neem ik het niet op voor Leo: wat een kinderachtige actie was dat van hem. Zelfs al speel je niet eens zo slecht...

In Brood heb ik wel vertrouwen. Het enige wat ik in dit geval lastig vind, is dat er betaald moet worden. Wat dat betreft gaat mijn voorkeur nu uit naar `kijken hoe het nu verder gaat` en/of `geld naar andere zaken`. Kwakman kostte immers ook minder dan die ton die Brood nu zou moeten kosten.

maximale

Geplaatst: maandag 30 augustus 2010 om 11:49u

Gisteravond in Derksens Doordekken gaf de Snor himself de heer Van As een behoorlijke veeg uit de pan. Samengevat: "Een onervaren TD, die vorig seizoen nog het scoutje uithing, gaat nu in zijn onmetelijke wijsheid beslissen dat NAC een hoofdtrainer nodig heeft. Laat die Karelse en AandeWiel de klus klaren, daar zijn ze echt wel toe in staat." Waarop Genee (Sjennee) nog eens een duit in het zakje deed over `de dikke kop van Van As`, wat natuurlijk niks met de inhoud heeft te maken. Hoewel, nu ik er over nadenk: daar heeft het natuurlijk alles mee te maken

akes

Geplaatst: maandag 30 augustus 2010 om 12:05u

Gewoon wachten en JK en GA de kans geven voor minstens 5 wedstrijden. Als Brood ongelukig gaat mokken bij RKC mag hij over een tijd vast wel weg voor een NAC bedrag.

Verder is Koenders zo goed als binnen, Ernie bedankt.
Heeft Nac geinformeerd naar Keller, maar die mag niet weg van Utreg. Zal Van As zijn best doen om Leo alsnog te slijten bij Ajax maar die zijn al met Hadouir bezig... Kan Van As nog met een mooie verdedigende verrassing komen? Ik hoop het!

Guido

Geplaatst: maandag 30 augustus 2010 om 12:10u

Ik zie geen meerwaarde om Ruud Brood te halen als trainer en heb er voldoende vertouwen in dat JK en GA het net zo goed zullen doen.

JK en JvA hebben wel een mediatraining nodig want wat komen hun slecht uit een interview.

thaj

Geplaatst: maandag 30 augustus 2010 om 12:12u

Ik lees wederom een hoop geklaag! Natuurlijk kan Van As gewoon met Aandewiel verder gaan, maar Karelse kan echt niet. Als trainer heb je ook vaardigheden nodig zoals praten met de media en het lijkt wel een boer die ze de straat hebben gehaald. Hij is ondoordacht en dit van Leo is niet de eerste keer. Bij Utrecht zei hij eigenlijk over onze talenten jullie zitten er voor de sier en kunnen niet voetballen anders maak je niet de opmerking tegen een journalist die vraagt of hij gaat wisselen, heb jij je voetbalschoenen bij.
Ik denk dat er spelers geklaagd hebben en zelf een andere coach willen hebben.

En dat geklaag over een slechte selectie is ook nergens op gebaseerd. Als ze nou twee spelers erbij krijgen komt het helemaal goed. Nac moet eerst Leonardo straffen voor zijn gedrag ik zou als medespeler weigeren verder met hem te voetballen eerst maar eens volwassen worden.

De verkoop van Kwakman is meer als 5 ton waard en daarmee een goede verkoop want het niveau van 2 jaar geleden heeft hij niet meer gehaald.

Iedereen praat over crisis, nou op die manier komt het er ook wel. Laten we positief denken en onze drie punten vieren die we dikverdiend hebben. Nu twee weken tot Feijenoord en die leggen we ook gewoon over de knie. Niemand wint er in Breda.

Waterdonker

Geplaatst: maandag 30 augustus 2010 om 12:14u

@ jante

Wat een ongelooflijke lulkoek verkondig je hier. De Karel is geen goede hoofdcoach, omdat hij Leo een veeg uit de pan geeft?

Is Been van Feyenooit dan ook een slechte hoofdcoach?!

Een foute inschatting maken mag, ook in de media. Liever het hart op de tong, dan het eeuwenoude schijnheilige gedrag die heel gewoon is geworden in het voetbalwereldje.

Forza

Statler and Waldorf

Geplaatst: maandag 30 augustus 2010 om 12:20u

@ Waterdonker

Een trainer dient de rust te bewaren rondom een club. Wil niet zeggen dat ie niets mag roepen in de media. Maar om NU dergelijke zaken in de media te roepen terwijl het al zo onrustig is, getuigd niet bepaald van professionaliteit die je van een hoofdtrainer mag verwachten!

Der Riko

Geplaatst: maandag 30 augustus 2010 om 12:41u

Staat NAC onderaan aan het eind vh jaar en rkc bovenaan: dán pas zou ik Brood halen. Op dit moment zie ik in hem géén echte versterking.........

Peppie&kokkie

Geplaatst: maandag 30 augustus 2010 om 12:50u

Prima gast die Brood maar Jonnie en Gerrie zijn zeker niet minder! Scheelt in geld ! Lees hier dat Jonnie niet kan communiceren etc.... :-( , Gisteren vd As gezien, wat een drama, hulde aan de snor. Ik vraag mij eigelijk af of ``de buikspreekpop`` van Chris van Nijnatten ( Harrie B.D) gisteren die uitzendig heeft gezien. Laat mij verrassen!!!!
Ps Jonnie en Gerrie, gas erop !! Terug kan toch niet meer!

jante

Geplaatst: maandag 30 augustus 2010 om 13:04u

@Waterdonker. Ik deel mijn lulkoek graag met Statler and Waldorf en Guido en Thaj...

Nu is het natuurlijk niet zo dat iets minder lulkoek wordt zodra meer mensen het zeggen (bij Feyenoord wordt immers ook wel eens `kampioenen, kampioenen` gezongen), maar ik geloof dat mijn lulkoek nog altijd makkelijker te onderbouwen is dan het jouwe (Vind je serieus dat Been een topcoach is?).

Een trainer behoort geen kritische journalist te spelen, maar -desnoods hypocriet- er voor te zorgen dat iedere speler in een team de NOAD-mentaliteit vertoont. Zeker bij NAC! Het lijkt mij dat hij dan inderdaad niet zijn spelers zo afvalt. Een beetje tacticus had in zijn geval een positieve opmerking gemaakt over Boussabon en de kritiek op Leo mooi binnenshuis gehouden. Dat jij dát hypocriet zou vinden, zegt meer over jou, vrees ik. Zelf denk ik namelijk dat het voor het hele team beter is als je weet dat je coach het voor je opneemt. Vergelijk het met je eigen werkgever: zou jij het fijn vinden als hij tegen alle klanten zou rondbazuinen dat je er geen klap van kan? Ook al zien die klanten dat zelf ook wel...

TvM

Geplaatst: maandag 30 augustus 2010 om 13:24u

Uit AD.NL

Mij viel verder op een wat lager niveau ook iets geks op. Ik las dat NAC Ruud Brood op het oog had als opvolger van Robert Maaskant. Maar ik las veel eerder dat NAC met een groot financieel tekort kampt. Als je dan weet dat Gert Aandewiel en John Karelse volledig bevoegde trainers zijn, dat is het toch wel heel gek dat NAC op stel en sprong een hoofdtrainer van buiten aantrekt. Weer zo`n voorbeeld van mismanagement, naar mijn idee.

Niet dat ik Ruud Brood een slechte trainer vind, helemaal niet zelfs. Maar als je na wat uitglijders op je centen moet passen in Breda, dan zet je toch Karelse voor de groep. Of je laat het Karelse samen met Aandewiel doen. Dan houd je een paar ton in je zak. Zo ingewikkeld is dat toch niet? (WILLEM VAN HANEGEM)

Erwin

Geplaatst: maandag 30 augustus 2010 om 13:30u

Helemaal met Waterdonker eens! Leo moet gewoon doen waar hij voor betaald wordt en de coach is degene die dat mag zeggen, ook tegen de media.

Elmo

Geplaatst: maandag 30 augustus 2010 om 14:28u

@ Jante... Ohja, omdat iemand 1 keer iets verkeerd zegt in zijn net in de schoenen geschoven nieuwe functie, is iemand meteen niet geschikt voor die baan. Lekker kort door de bocht zeg! Als jij ooit een fout op je werk maakt, ben jij dan ook meteen niet geschikt voor je functie??

Dennix

Geplaatst: maandag 30 augustus 2010 om 14:58u

Toegevoegde waarde?!?!?!

Schralie

Geplaatst: maandag 30 augustus 2010 om 15:47u

Totaal overbodig die Brood, ben ervan overtuigd dat ie het niet veel beter zal doen dan JK en GA.
De mensen die Karelse niet geschikt vinden omdat ie iets over Leo ( je weet wel die gast die 500.00 euro betaald krijgt en er geen zak voor terug doet) zegt in de media, snappen het niet helemaal.
Louis van Gaal roept iedere week van dit soort dingen in de media maar niemand rept erover dat het een slechte coach zou zijn.
Misschien een ideeke voor de nieuwe poll:
Wie mag er blijven?
-Karelse
-Leo

Nescus

Geplaatst: maandag 30 augustus 2010 om 15:50u

Kan ik, zonder alle reacties helemaal gelezen te hebben, alvast concluderen dat ene helft wegloopt met John en Gert en de andere helft met Brood. Dus wat het ook wordt we het komende jaar weer `boe...Ruud en hup JohndanwelGert` en vv. gaan teruglezen. Kan alleen die verdwaalde Brandts-fan nog voor verrassing in de discussie zorgen.

echtebredanaar

Geplaatst: maandag 30 augustus 2010 om 18:34u

ik zou zegge probeer het tot de winterstop met jk en ga, dan kan je altijd nog kijken naar een andere trainer je weet nooit

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: maandag 30 augustus 2010 om 18:57u

@Nescus eeeh.... , doe mij maar Maaskant , sorry kon het niet laten om ook zogenaamt verstand van trainers te hebben .....

Dus als ik `t goed begrijp zei paspop Genée iets over een dikke kop van v.As , volgens `de snor` is ie niet van een spiegel weg te slaan , volgens mij heeft ie nog nooit echt goed in gekeken......

Waterdonker

Geplaatst: maandag 30 augustus 2010 om 19:08u

@ jante

Gezien de reactie van enkele andere -supporters, die mijn mening delen lijkt er wel sprake van daadwerkelijk een discussie ipv enkel negatief afgeven op bepaalde personen. Dat is mooi, want daar is dit forum voor bedoeld.

Ik respecteer je mening, daarom neem ik het woord lulkoek terug, maar blijf ik het niet met je eens. Een trainer wordt niet afgerekend op zijn communicatieve vaardigheden richting de media. In dat geval zou RM namelijk een wereldtrainer zijn, lullen als Brugman. Het is slechts 1 onderdeel van de vaardigheden die passen bij een hoodtrainer. Ik neem ook aan dat JvA alle benodigde vaardigheden heeft opgenomen in het functieprofiel.

Een trainer is in mijn ogen een goede trainer, als hij het beste uit zijn spelers kan halen en van de beschikbare spelers het beste team samen kan stellen die boven zichzelf uitstijgen. Dat laatste is een mentaal aspect en ik ben van mening dat Been die capaciteit heeft. Hij werkt in een moeilijke situatie met een gering budget en veel jonge gasten. En ook al zijn sommige wedstrijden niet om aan te zien van Feijenoord (hopelijk over 2 weken ook), toch zie je dat de spelers wel voor hem door het vuur gaan. Hij heeft dus het respect afgedwongen bij zijn spelers en dat vind ik veel belangrijk dan een mooi woordje in de media kunnen verkondigen.

Kortom, als JK iedere week zijn spelers zover krijgt dat ze NOAD-mentaliteit tonen en week na week ons vermaken en daardoor prestaties neerzetten, mag hij van mij best op zijn tijd een `scheve schaats` rijden in de media. Dat neem ik dan graag op de koop toe!

Forza

jante

Geplaatst: maandag 30 augustus 2010 om 20:23u

Ik vraag me dan alleen af of deze scheve schaats geen karaktertrek is (het is niet zo dat karelse nieuw is bij NAC, dus mijn mening is niet gebaseerd op 1 fout). Karelse vind ik sympathiek, maar geen coach. Dat is jammer voor hem, maar ik geloof echt niet dat hij een team smeed.

Ik neem aan dat de opmerkingen van Kees Kwakman niet alleen gebaseerd waren op het vertrek van `glibberkoning` Maaskant, maar op een ontwikkeling binnen de groep. En ik geloof niet dat Karelse in staat is om dat te keren. Ook al valt hij een waarschijnlijk (?) impopulaire speler af, hij creëert zo wel een sfeer waarin het normaal wordt om spelers in de media af te vallen ipv in het echt.

En dat is inderdaad geen ontslag na een fout, maar wel onvrede veroorzaken. Wel eens ontevreden spelers zien voetballen???

dun ert

Geplaatst: dinsdag 31 augustus 2010 om 7:58u

Tsja, maar om nou te zeggen dat Brood zo`n trainer is die iedereen in `t gareel zou kunnen houden.. Ik betwijfel het.

inteldave

Geplaatst: dinsdag 31 augustus 2010 om 8:21u

@ jante

we zien elke week een ontevreden voetballer: hij heet Leonardo

De wezel

Geplaatst: dinsdag 31 augustus 2010 om 15:32u

Die lamzak is nergens tevreden..... iedereen is gek behalve hij...


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven