homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

28 april 2010
NAC-waardig afscheid spelers onmogelijk gemaakt?


Het zou zomaar kunnen dat komende zondag voor een stuk of 11 spelers de laatste wedstrijd is in het shirt (of in het stadion) van NAC . Mochten onze oosterburen hun sportieve plicht in kerkrade nalaten (net zoals in de rest van het seizoen) dan moet NAC winnen van fctwente om plaatsing voor de o zo fijne play offs te bewerkstelligen.

Natuurlijk gaat iedereen ervan uit dat NAC de angstige tukkers simpel zal verslaan, maar stel, stel dat twente door een arbitrale 'blunder' in de dying seconds alsnog die 0-1 maakt, dan is het meteen de laatste wedstrijd van het seizoen voor de GeelZwarte parels. Waar normaal gesproken de vertrekkende spelers bij het laatste fluitsignaal van het seizoen bedankt worden en uit worden gezwaaid, terwijl de supporters hun laatste NAC-seizoensmunten op proberen te maken, is dat dit jaar geheel anders.

Want… de heer kesler komt nedergedaald richting Breda, om de schaal aan zijn buren uit te reiken. Dat houdt in dat de knvb het kampioenenprotocol in werking stelt, en NAC dus geen baas meer in eigen stadion is. In plaats van de schoenen van Zwaanswijk, de koprol van Jansen, de lichte overtreding van VDL en de shuffle van cairo, op de klanken van de Purple Moors Jazz band, krijgen we nu dus het geblaat en de ongetwijfeld overslaande stem van de emotionele bondsbaas, verguld van rode slierten, confetti en ongetwijfeld ook nog een 'origineel' ynwa.

Reden te meer voor NAC om die tukkers op het veld op te vreten zondag, al was het maar voor Zwaanswijk, Elshot, VDL, cairo, Reuser, Jansen, Vallès, Hofstede, van Wanrooy, Veenstra, Benomar en Pattinama! Hup NAC!


Bron : De Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties


16-apr-2010
Duel tegen twente mogelijk in 2 delen...
28-apr-2010
Kwakman: ‘Voor ons telt de zege ook’...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Bikster

Geplaatst: woensdag 28 april 2010 om 1:38u

ik zeg hoe dan ook een waardig afscheid. Maaskant zal wel zeggen vooraf....gewoon die ronde maken. We mogen roepen wat we willen ook tijdens een zogenaamd kampioensprotocol als idd een blommeke een pingel geeft in de dying seconds

raraNAC

Geplaatst: woensdag 28 april 2010 om 4:03u

oke... iedereen is anti ajaks..... maar 1 uitzondering moet toch kunnen...:
Twente géén kampioen!!!!!!!!

dun ert

Geplaatst: woensdag 28 april 2010 om 7:42u

Als ik moet kiezen tussen Ajax en Twente, dan mag van mij Ajax kampioen worden. Mede omdat ik het Ke$ler totaal niet gun, mede ook het complete scheidsrechterskorps onder aanvoering van über Twentenaar Uilenberg. Kom op kerels! Voor de laatste keer IN EEN COMPETITIEWEDSTRIJD er vol bovenop klappen! Dit moet niet de laatste wedstrijd voor jullie worden!

kennerbreda

Geplaatst: woensdag 28 april 2010 om 7:57u

Nou het vuurtje wordt lekker aangewakkerd. Iedereen buiten NAC doet er alles aan om as zondag een getergd 11tal de wei in te zien lopen. Ik denk dat het publiek ook he-le-maal klaar is met al dat gesodemieter erom heen en het Rattenhol zal trillen op de grondvesten. Dit MOET haast een overwinning voor NAC worden en na afloop lekker naar de grote markt voor en pilske

Peterrrrr

Geplaatst: woensdag 28 april 2010 om 8:10u

Ik baal hier zo van, kut knvb !

portugeese naccer

Geplaatst: woensdag 28 april 2010 om 8:59u

Mocht NAC kort voor het eind van de wedstrijd achter staan (zeer nadrukkelijk quod non) dan moet Maaskant zijn seizoen maar trachten in enen een beetje goed te maken door betrokken spelers een publiekswissel te gunnen.

Gewoon, beetje bourgondisch: Prat voor Zwaanswijk, Reuser voor Elshot en Van der Leegte voor Caíro. En dan hééél lang over die wissel doen. Vervolgens kunnen Reuser en Van der Leegte hun carriëre mooi afsluiten met een volstrekt onterechte rooie kaart, waardoor ze weer van het veld af moeten, wat ook weer véééél tijd zal kosten.

Gelul in de ruimte natuurlijk allemaal, want we zullen ze hard nodig hebben om in de laatste minuten een volstrekt onterechte 2-1 te verdigen. Ik zet er op in dat de 2-1 tot stand komt door een eigen doelpunt van Perez. Huilebalk.

rat84

Geplaatst: woensdag 28 april 2010 om 9:00u

hoezo geen waardig afscheid? STEL dat de tukkers kampioen worden.... dan maken wij toch zeker wel meer herrie dan die paar duitsers??? Dat is onze morele plicht tegenover alle vertrekkende spelers hugodver!!!

pele_NAC

Geplaatst: woensdag 28 april 2010 om 9:05u

heel die play offs interesseren me niks...

Don Leon

Geplaatst: woensdag 28 april 2010 om 9:34u

En zo is da GVD!!

Elmo

Geplaatst: woensdag 28 april 2010 om 9:43u

En ze gaan op de trekker weer naar huus... ZONDER SCHAAL!

Mermans

Geplaatst: woensdag 28 april 2010 om 9:53u

Ben gdvr nu al zenuwachtig!

Waddinxveen

Geplaatst: woensdag 28 april 2010 om 9:58u

Ik hoop gewoon op winst van NAC of verlies van roda. Maar het zou ook wel weer heel tegendraads zijn als heel tv kijkend nederland eens goed gaat zitten voor de huldiging van Twente, maar vervolgens op de achtergrond de vertrekkende NAC spelers 10x zo uitbundig toegejuicht en uitgezwaaid ziet worden door een vol RV stadion

DaHuge

Geplaatst: woensdag 28 april 2010 om 10:32u

als er een huldiging komt gewoon en masse.. erdoorheen zingen!!!

Alcoholvrije Sint

Geplaatst: woensdag 28 april 2010 om 10:34u

Als ik moet kiezen tussen ajax en twente kampioen, dan vind ik dat nog best een lastige keuze.

Maar gelukkig hoef ik niet te kiezen, en ben ik voor NAC. Zondag VOL EROP EN EROVER. 2 goals van invaller Valles Prat die ineens TOCH een contract krijgt en op naar de play-offs!

Tuur

Geplaatst: woensdag 28 april 2010 om 10:37u

Ik denk dat ik maar weer eens ouderwets vroeg in de binnenstad te vinden ben zondag. Kan nog wel eens een heel mooi dagje worden!! :-)

BRR

Geplaatst: woensdag 28 april 2010 om 10:44u

Laat Twente winnen. NOOIT dat die arrogante lijers in A`dam nog iets winnen.

Die play offs slaan toch helemaal nergens op en gezien de ``vorm`` van NAC de laatste tijd zal het niet spectaculaire worden in de half lege stadions....

rat84

Geplaatst: woensdag 28 april 2010 om 10:47u

@ BRR:

kennerbreda

Geplaatst: woensdag 28 april 2010 om 10:52u

Wat geen plee offs!?!?!? Dit is waarschijnlijk voor de laatste keer aangezien er een EC plaats weg gaat vallen, dus wat loopt BRRR hier nu te eikelen?!? Echte supporters willen ook het toetje meemaken en ja dan blijken er bij NAC ongeveer 13000 van te zijn minus de gloriehunters. Enne vorig seizoen zeker al vergeten toen NAC er in april helemaal niks van bakte en gewoon de plee offs binnensleepte....

leeuw

Geplaatst: woensdag 28 april 2010 om 10:57u

Hé BRR, ga op de NECsite un bietje zitte kwalle.

Bredavooruit

Geplaatst: woensdag 28 april 2010 om 11:25u

Winnen van die tukkers! Iedereen volle bak zingen en steunen! Wij pakken die 3 punten gewoon aanstaande zondag!

Iedereen in het NAC Shirt! Heel het stadion GEEL! ``Wij zijn de beste supporters van het land!``

Geen schaal, maar wel een hoop kabaal!

Alcoholvrije Sint

Geplaatst: woensdag 28 april 2010 om 11:33u

BRR

Gewoon alles eraan doen om te winnen zondag.

Pike Mujkic

Geplaatst: woensdag 28 april 2010 om 11:43u

Vooropgesteld, ik ben één van de mensen die eigenlijk altijd hoopt dat Ajakkus geen kampioen wordt.

Maar als ik dit allemaal zo lees, in combinatie met geen bier schenken en de rest van het zogenaamde noodzakelijke veiligheidscircus.

Dan zeg ik, gewoon niet verliezen, tukkers met de staart tussen de benen naar huis en op de tribunes (met dan wel een pilske hoop ik) de spelers bedanken voor het seizoen.
Twente heeft tenslotte ook al 2x ons halve finalefeestje verpest.

Dus zondag tegen Twente en de afzwaaiende naccers.

inteldave

Geplaatst: woensdag 28 april 2010 om 11:59u

eens met Pike

ik gun 020 normaal gesproken helemaal niets maar na al dat gezeik van KeSSler, de alcoholvrije wedstrijd en het bekerverleden zeg ik:VET verslaan die tukkers.

daarnaast moeten we gewoon proberen om die play-offs te halen. een echte sportman wil gewoon nooit verliezen dus mag je de kans op EL nooit laten lopen. en niet zeuren over begrotingen etc etc etc .
Sportieve ambitie zou toch de belangrijkste factor moeten zijn.....

NOAD!!!!

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: woensdag 28 april 2010 om 12:20u

Toch slim van NAC om de bierkraan dicht te draaien en het vuurtje zo op te stoken......
Ik kom i.i.g. superfit binnen , eerst de Haagse Beemdenloop van 10 km. om 12:30 , daarna volle bak ertegenaan , óók wij supporters !

10diego

Geplaatst: woensdag 28 april 2010 om 12:26u

Als NEC nou eens gewoon gaat winnen en NAC ook, dan hebben we allemaal een leuke middag in Breda.

Zomer, Heubach, Pothuizen , Sibum en Wellenberg dragen Twente allen een warm hart toe. Pothuizen heeft een bloedhekel aan Ajax.

alleballenopWannie

Geplaatst: woensdag 28 april 2010 om 12:26u

Hopen dat Ajax kampioen wordt!
Raar Twente heeft helemaal niets te zoeken als ambassadeur van het Nederlands voetbal in Europa. Ajax heeft als enige ploeg van Nederland een goede naam en speelt per definitie altijd voetbal om te winnen. Zoveel (prachtige) goals vóór en zo weinig (prachtige) goals tegen; dan verdien je het kampioenschap. Ik misgun het ook die jankende voorzitter van Tuk en die dompratende Boschker, de arrogante Perez en misdadiger Janssen! Laat staan dat Herr Kessler in ons stadion zijn feestje kan vieren.
GAssssssssss erop!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gvd!

TR in de goal.
Elshot op Stioch Snoyl op links
Kwakman en Zwaanswijk centraal achtering
Middenveld met 4!!! man:
Gorter (om Stam achterin te houden) TvdL en Feher centraal middenin en de Graaff rechts op het midden om over Janssen heen te gaan. Amoah en Lurling zorgen dat de wendbare Wisgerhof suf gespeeld wordt.
Uitslag 3-0!

rijenvakg

Geplaatst: woensdag 28 april 2010 om 12:33u

    

Gewoon winnen van die tukkers!

chiel

Geplaatst: woensdag 28 april 2010 om 13:06u

Kessler heeft me een extra reden gegeven om zondag graag te willen winnen: Kessler.

Hanske N

Geplaatst: woensdag 28 april 2010 om 13:20u

Wij hebben onze wedstrijd maar onderling ff geregeld, zodat we bij deze wellicht historische wedstrijd aanwezig kunnen zijn! haha!
En of het leeft!
Heb er erg veel zin in! HUP NAC!

NOAD boven alles

Geplaatst: woensdag 28 april 2010 om 14:17u

Het gezeik over of ajax moet de titel moet winnen of niet doet er allemaal niet toe. Waar het om gaat is dat NAC wint, de rest interesseert me niks.
Waar ajax en twente verschrikkelijke types hebben rondlopen zoals suarez en perez, daar heeft NAC tenminste echte kerels op het veld staan (alhoewel leonardo?). We gaan die tukkers een pak slaag geven, dat weet ik zeker. Hopelijk komt die machtgeilaard van een kesler daarna huilend vertellen dat ons NAC zijn schijtclubbie het kampioenschap heeft ontnomen.

NaccerArno007

Geplaatst: woensdag 28 april 2010 om 15:46u

Gewoon winnen natuurlijk !
Nac, is Nac niet als ze dit feestje voor die t(r)ukkers verpesten!!
Gewoon een goede sfeer, de echte Naccers laten zich horen !
Hup vol gas en gaan !

BRR

Geplaatst: woensdag 28 april 2010 om 16:02u

Mij gaat het er wel om dat Ajax GEEN kampioen wordt. Vind het wel prima dat ze al jaren met hun grootste omzet niks presteren. Laat dat aub zo!!!!

En nou al dat gezeik met de beker bij halen is zo``n onzin. NAC heeft het toen ZELF laten liggen. Dat zijn jullie vergeten????

VluggeJapie

Geplaatst: woensdag 28 april 2010 om 16:36u

Haha jullie maken je er wel heel druk om hè
noujah als jullie lekker afscheid willen nemen en daarmee over ons heen willen schreeuwen moet je dat lekker doen..
Je moet je de ogen uit je kop schamen als je dat niet lukt...
vol stadion tegen 750 man?
Beetje jammer dat we niet meer kaarten kregen! dat vakje ervoor hadden we ook wel vol gekregen..
NAC zal wel netzoals PSV en al die andere clubs bang zijn dat FCT teveel herrie en sfeer maakt haha

DaHuge

Geplaatst: woensdag 28 april 2010 om 16:53u

Geen enkele Nederlandse club heeft Europees wat te zoeken!!

Ik word schijtziek van al dit nutteloze gezeur...
Ik heb n hekel aan die arrogante smauzen, maar die Tukkers beginnen ook een grote mond te krijgen.

Zondag erop knallen en dat ze maar n vechtend en een megaluidruchtig Rat Verlegh stadion gaan zien!!

Stelletje piepers, KNALLEN!!!!!!

hanske B.

Geplaatst: woensdag 28 april 2010 om 17:40u

Voor mij is het heel gemakkelijk. Ik heb buiten NAC aan ALLE clubs in Nederland een schijthekel. Dus voor mij hoeft Twente absoluut geen kampioen te worden. Gewoon opvreten die Tukkers. Vreselijk irritant volk met hun "You`ll never walk Alone". Triester kan niet.

Ik voorspel een heet middagje NAC voor de supernerveuze Tukkertjes. Laat ze maar zweten.

leeuw

Geplaatst: woensdag 28 april 2010 om 19:08u

BRRRRRR... jij snapt er écht niks van hé.

In zo`n belangrijke wedstrijd adviseren dat we twente moeten laten winnen???
En alleen maar omdat jij Ajaks haat?

Als je een waardige NACsupporter bent moet jij je nu gaan schamen en anders wegwezen hier, ga je schamen man!

NAC= het belangrijkste wat er is voor een echte RAT ( The way of Live!!) en de rest pffff.......je zal het toch niet snappen.

Stekel

Geplaatst: woensdag 28 april 2010 om 22:11u

Waarom zou je andere clubs haten? Zonder andere clubs is het seizoen veel te kort. FC Twente is zo`n andere club. Fijn dat die club bestaat, anders hadden we niemand om van te winnen zondag.

portugeese naccer

Geplaatst: donderdag 29 april 2010 om 11:46u

"Haat" is zo`n ontzettend fout begrip binnen het voetbalwereldje.

Zo heb ik een maat (48 jaar, academisch geschoold, goeie baan op niveau) die van jongs af aan F`noorder in hart en nieren is en die een dermate grote hekel heeft aan Ajax dat ie er oprecht van baalde dat Ajax de Champions League won Werledkampioen werd.

Ik vind dat on-be-grijpelijk.

In Nederland is er waqt mij betreft maar één cluppie, en da`s NAC.

En, zoals ik laatst al opbiechtte, Ajax is wat mij betreft by far the best of the rest.

Maar om nou andere clubs en laat staan de supporters van andere clubs te "haten" ? Neen, dan kan en wil er bij mij gelukkig echt niet in. Ik heb zelfs gejuichd toen P$V de Champions League won.

Alhoewel: WII staat wel heel erg laag op de populariteitsladder. Maar da`s meer omdat ik de pest heb aan heel Tilburg. Maar dat kan ik dan weer niet helpen. Omdat ik in Breda uit twee Bredasche ouders ben geboren. En er dus Bredaasch Bloed door m`n aderen stroomt. En dan heb je gewoonweg iets tegen Tilburg. Da`s genetisch bepaald!

BRR

Geplaatst: donderdag 29 april 2010 om 12:30u

@ PN-er, ik baalde ook toen Ajax destijds die beker won. Mijn haat tegen hun zit heel diep. Jij vindt dat onbegrijpelijk omdat je toch iets met die club hebt blijkbaar. Ik lees ook een aarzeling in je juichen toen PSV de cup in 1988 pakte, dus toch een beetje haat?

@ Leeuw, moet ik me schamen omdat ik tegen die arrogante eikels ben? Nogmaals, die play offs schieten toch niet op. Zie de berichten op deze site alweer verschijnen over halfvolle stadions etcetc. Vorig jaar was een toevalstreffer en zo gezellig was het ook weer niet toch?

leeuw

Geplaatst: donderdag 29 april 2010 om 14:47u

BRR, waar jij je voor moet schamen zitum in de eerste reactie van je dat NAC, twente moet laten winnen.
En ík vind dat je zoiets niet moet wensen als je een ras-echte NAC supporter bent.

Ga dan op de NEC-site zitten posten om daar de boel op te naaien zodat je laat zien dat Nec van ajaks moet winnen, Nec een feestje NAC een feestje én twente een feestje, das mijn scenario.

De wezel

Geplaatst: vrijdag 30 april 2010 om 11:23u

Bah bah en nog eens bah..... oprollen godnondeju, ik ben er helemaal klaar mee. Geen bier 20 peletons ME, misschien dan ook nog tig containers.... gadverdamme en dat allemaal omdat ze die duitsers kampioen willen maken.....
Alles of niets zondag !!


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven