of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

12 april 2010
‘NAC geďnteresseerd in Klavan’


De snor weet vanavond in zijn programma te melden dat NAC interesse heeft in Ragnar Klavan. De 24-jarige verdediger is bezig aan zijn tweede seizoen bij az en komt daar nauwelijks aan de bak.

Het is maar de vraag in hoeverre de interesse serieus is. Klavan heeft nog een contract tot 2013 waardoor NAC een transfersom moet betalen. En dat geld is er niet. Begin 2009 had NAC ook al interesse in de speler maar toen was de dsb bank van ome Dirk nog niet omgevallen waardoor zij meer geld op tafel konden leggen.


Bron : De Rat, Voetbal International


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties


31-jan-2009
NAC greep naast klavan...
18-jun-2010
NAC wil Klavan huren van AZ...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 23411 nieuws items met in totaal 353096 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 15,08

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

10diego

Geplaatst: maandag 12 april 2010 om 22:09u

weer een linkspoot. Volgens mij werd kruiswijk ook genoemd en die is ook links. net als kwakman,schilder, snoyl. klavan lijkt me onhaalbaar.

Als er een nieuw centrum komt ter vervanging van Penders/Zwaanswijk kunnen we wellicht eindelijk eens het spel gaan dicteren en verder van de eigen goal gaan spelen.

jordyvantreijen

Geplaatst: dinsdag 13 april 2010 om 2:05u

Hele goede voetballer, maar wellicht onhaalbaar. Aan de andere kant: Bij az is er alles aan gelegen om overbodige spelers te laten gaan om financiele ruimte te creeren... Mogelijk is deze jongen haalbaar voor een acceptabele en betaalbare vergoeding?!

Geelzucht

Geplaatst: dinsdag 13 april 2010 om 3:39u

Interesse zat, maar werkelijke daadkracht ontbreekt weer. Het blijkt NAC eigen om te hoog van de toren te blazen, maar werkelijk geen spelers te halen met een meerwaarde op sportief gebied zowel op financieel gebied.

Ook dit kan waarschijnlijk in de boeken als " de onhaalbare interesses".

ctk

Geplaatst: dinsdag 13 april 2010 om 6:47u

@Geelzucht,
Wat is dat nou voor een rare uitspraak?
Dit bericht komt niet van NAC zelf, maar van Johan Derksen!
Zo kun je alles wel in het negatieve trekken, iets waar velen op DROL goed in zijn de laatste tijd....

hannibal

Geplaatst: dinsdag 13 april 2010 om 8:23u

als t waar is lijkt t me een prima speler. beetje duur misschien maar you never know. maareh, is dit nou wat een scout doet? dan wil ik ook wel scout worden bij NAC! of technisch stagair sorry menezjer

kennerbreda

Geplaatst: dinsdag 13 april 2010 om 9:12u

@ctk: helemaal eens, ben zelf helemaal klaar met het negatieve gezeik hiero!!! Met Janse en Luickx is er prima ingekocht tot dusverre. Spitsje erbij en een speler van categorie Klavan/Kruiswijk en we gaan wederom een onbedreigd seizoen tegemoet!!!!

evil ash

Geplaatst: dinsdag 13 april 2010 om 9:39u

Deze praatjes worden door zaakwaarnemers de wereld in geholpen om de aandacht op een speler te vestigen en evt. een vraagprijs te kunnen verhogen. NAC communiceert al jaren, dat er geen transfersom kan worden betaald. En dat kan al helemaal niet bij een speler die bij de kazen voetbalt en nog drie jaar een contract heeft. Staat even los van het feit of dit wel of geen interessante speler is voor NAC.

Alcoholvrije Sint

Geplaatst: dinsdag 13 april 2010 om 10:09u

Als dit waar is, kan het natuurlijk ook zomaar zijn dat Klavan als linksback wordt gehaald (waar hij bij DGS ook speelde). Zodat Penders en Kruiswijk centraal kunnen. En dan zal Snoyl het kind van de rekening worden. Maar misschien zijn Klavan en Kruiswijk allebei wel onhaalbaar.

mse

Geplaatst: dinsdag 13 april 2010 om 10:15u

het valt me wel op dat het allemaal verdedigers zijn
hebben we die al niet genoeg het is de bedoeling om meer te scoren dus lijkt het me beter als ze eens met een berichtje komen over dat ze een goede spits in het vizier hebben in plaats van allemaal verdedigers maaskant wil toch punten halen dan moet hij ook op zoek naar een goede tweede spits want als amoah toevallig toch weg gaat hebben we niets meer voorin dus ga eens op zoek naar een goede spits kijk naar groningen die weten wel altijd goede spelers te vinden zoals matav die zal ook niet veel gekost hebben maar heeft er wel een paar in liggen.

DUS GEWOON NOG OP ZOEK NAAR EEN SPITS!!!!!!!! zodat we volgend seizoen wat meer veerkracht voorin hebben middenveld en verdediging zit dan wel snor
            

Dun Baldspot

Geplaatst: dinsdag 13 april 2010 om 10:56u

Niet meer dan logisch dat NAC op zoek is naar verdedigers. De helden Zwaanswijk en Penders hebben de uiterste voetballeeftijdsgrens wel een beetje bereikt. Misschien nog een jaartje een overgangsperiode, maar dat was het dan wel. Een leuke spits is inderdaad een goed idee, maar kom nou niet met Matavz als voorbeeld die jongen is 4 jaar geleden door Groningen gehaald voor het luttele bedrag van 1 miljoen euries. Dat is nou niet echt een bedrag wat NAC op zak heeft, zeker niet om hem dan de eerste 3 jaar nauwelijks te gebruiken.

akes

Geplaatst: dinsdag 13 april 2010 om 11:57u

Het zou mooi zijn! Maar het lijkt onhaalbaar gezien er geen geld is en men niet meer aan het huren van spelers doet. Wederom een momentje; De tijd zal het leren! Kruiswijk is prima, zolang hij heel blijft, dat is wel iets om goed te overwegen.

Moet wel gemeld worden dat wij als de sodemieter op zoek moeten naar spitsen! Ik krijg een vreemd gevoel dat onze zwarte parel ons gewoon lekker in de steek gaat laten voor een bak centen. Fuji is in dat geval de enige optie en die mag weg... Lastig! Misschien toch Gert-Jan Tamerus nog een kans geven? Verder mag Van Zaanen van mij ook komen, alvast om een gat van Kolkka (cairo) op te vullen.

10diego

Geplaatst: dinsdag 13 april 2010 om 12:29u

@akes, Van Zaanen is ok ja!

akes

Geplaatst: dinsdag 13 april 2010 om 15:37u

En transfervrij!

moho

Geplaatst: dinsdag 13 april 2010 om 18:53u

Falkenburg, Duplan.....

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: dinsdag 13 april 2010 om 19:08u

Familie van dé Oost Europa deskundige Dr. Klavan .....

Ben benieuwd of de snor er wéér naast zit ... , zit ie nogal eens wat dit soort dingen aangaat.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven