of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

11 maart 2010
Henk ten Cate levert zijn zandschepje alweer in


Het blijkt maar weer dat het niet louter vrolijk (zand)zakkenvullen is in arabië. Zo had de hoofdrolspeler uit het vorige topic, Nourdin Boukhari, een op zijn zachtst gezegd vervelende tijd bij al-ittihad. Maar ook Henk ten Cate kon blijkbaar niet echt aarden in de droge woestijngrond.

Hij levert na slechts een maand zijn contract bij Al-Ahli weer in. Hij ziet het totaal niet meer zitten, nadat de ploeg uit dubai eerder deze week in de Aziatische Champions League kansloos met 5-0 verloor van Al-Sadd uit Katar.

”Dit is de slechtste dag uit mijn carrière. Ik schaam mij diep voor wat er is gebeurd. Ik schaam me diep voor Al-Ahli en voor mezelf . " , aldus ten Cate. ”Ik voel dat ik niet de juiste persoon ben om de mentaliteit binnen het team te veranderen. Ik heb geprobeerd om een meer professionele sfeer te creëren, door meer en harder te trainen. Ook heb ik meer professionalisme van mijn spelers geëist. Maar ik kreeg geen reactie. Daarom heb ik na de wedstrijd mijn ontslag ingediend. Mijn besluit staat vast.”

Niet echt verwonderlijk natuurlijk; in een competitie waarbij het publiek betaald wordt om te komen kijken, en de 'tactiek' veelal bestaat uit de bal blind naar voren rammen of theatraal naar de grond te duiken, moet je wellicht ook niet al te hooggespannen verwachtingen hebben voor de instelling van de doorgaans steenrijke selectie.


Bron : De Rat, telegraaf


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Henk ten Cate


Ratistieken

In totaal bevat onze database 23411 nieuws items met in totaal 353096 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 15,08

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Jannie F7

Geplaatst: donderdag 11 maart 2010 om 13:06u

Ooit dronk ik een biertje met Henk, dat was 3 dagen voor de wedstrijd uit tegen RBC waar we europees konden veilig stellen.
RM was toen de trainer in Roosendaal en deze had Henk laten weten dat de stumpers uit Breda niet moesten rekenen op medewerking van de buurman uit Roosendaal. Henk en ik waren t erover eens dat RM wel heel zielig reageerde en Henk gaf mij de garantie dat hij RM een lesje zou leren....aldus geschiedde.
Henk ten Cate, misschien wel de beste NAC trainer ooit!!!

Ratrace

Geplaatst: donderdag 11 maart 2010 om 13:37u

@Jannie,

Laat wat mij betreft dat `misschien` maar weg. Nu nog een standaardvraag: HTC is dus momenteel werkeloos + inkopper icoontje

rat84

Geplaatst: donderdag 11 maart 2010 om 13:50u

Henk mag van mij ten alle tijde terugkomen!! Liever een Amsterdammer dan "de bourondische" RM.

den Boeman

Geplaatst: donderdag 11 maart 2010 om 16:32u

Dit is geen NAC-nieuws!
Blij dat ie weg is

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: donderdag 11 maart 2010 om 16:36u

H.t.C. wellicht één van de beste die hier heeft getraind , zekers , R.M. zou geen knip voor de neus waard zijn geweest als ie niet alles in het werk zou hebben gesteld om grote broer uit Breda pootje te lichten , wat aan R.M.`s houding zielig zou moeten zijn ontgaat me derhalve.......

Schralie

Geplaatst: donderdag 11 maart 2010 om 17:51u

Jannie.
En terrecht. Wat denkte nou dat een trainer tegen z`n spelers gaat zeggen jongens rustig aan vandaag NAC kan europees halen...
HTC nare man nare Amsterdamse trekjes, goed trainer dat wel.
Doe mij Jan Snoek maar die weet wel raad met typetjes als Henk.

moho

Geplaatst: donderdag 11 maart 2010 om 20:19u

Spelbos, HTC en EB, wat mij betreft de trainers die NAC echt op de kaart hebben gezet. HTC had ik hoog staan omdat hij lak had aan alles en voorbij ging aan allerlei lijntjes binnen de club en dat werd hem niet altijd in dank afgenomen.

Ook HTC wist met minimale middelen het maximale uit de ploeg te halen. RBC uit was ik 1 van de gelukkige bezitters van een van de schaarse kaartjes met een mooie triomf-tocht over het veld na afloop.

Dat RM als RBC trainer NAC sportief een pootje wilde lichten vind ik normaal want dat hoort bij de sport, net zoals Ton Lokhoff met het reeds gedegradeerde excelsior voor de mooiste competitie ontknoping ooit zorgde door de doodgeverfde kampioen AZ met 3-2 te verslaan.

Echter wat ik RM nog steeds erg kwalijk neem is het feit dat hij als RBC trainer ten koste van "zijn club" NAC financieel gewin wilde halen, door te stellen dat hij het ronduit belachelijk vond dat de Gemeente (Janus Oomen) NAC te hulp schoot toen ze al met 1 been in het graf stonden. RM zag de Bredase sponsors stiekem al naar Roosendaal komen . Een paar jaar later vervolgens stoer melden dat NAC zijn club was, is en altijd zal blijven en dat hij geelzwart bloed in de aderen heeft lopen.

Als je beweert NAC bloed te hebben en NAC je club is, dan moet het niet uitmaken hoe "jouw" club gered wordt al moet de koningin eraan te pas komen.

Veel supporters stappen daar schijnbaar simpel overheen, maar voor mij blijft een grote kras die die deze trainer met zich mee blijft dragen.


Gr.
Josip

bertjeB

Geplaatst: donderdag 11 maart 2010 om 20:40u

Ach, wat mij betreft niet te vergelijken. RM is pielen in de marge en blijft pielen in de marge. Zit in zijn persoonlijkheid opgesloten. HTC is dat allang en snel ontgroeid. Hoewel hij persoonlijk misschien niet de meest aimablele man is.

Slungel

Geplaatst: vrijdag 12 maart 2010 om 12:29u

Henk ten Cate is een geweldige trainer. En heeft het bij NAC ook super gedaan. En voor het eerst in 30 jaar europees gehaald.
Hij zou zo weer terug mogen komen.
Verder vind ik dat RM het ook niet slecht doet en ook een goede trainer is.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven