homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

14 januari 2010
NAC neemt afscheid / NAC verlengt


Na Ellery Cairo en Kurt Elshot heeft ook Martijn Reuser te horen gekregen dat hij na dit seizoen vooralsnog niet in aanmerking komt voor een contractverlenging.

Earnest Stewart heeft inmiddels bevestigd dat er voor Reuser vooralsnog geen toekomst meer is binnen NAC. Toch houdt Stewart een slag om de arm: ”Maar zeg nooit nooit. Martijn heeft zich heel strijdbaar opgesteld. Hij hoopt trainer Robert Maaskant alsnog te kunnen overtuigen. "

Jongelingen Edinho Pattinama en Johan Jansen zullen de club aan het einde van het seizoen waarschijnlijk ook moeten verlaten. NAC is ontevreden over hun ontwikkeling. En hoewel er nog niet gesproken is met Enric Vallès Prat, lijkt ook een vertrek van de Spanjool aanstaande.

De toekomst van Tim Hofstede is nog twijfelachtig. Na een vliegende start raakte de verdediger in een dip. Als hij NAC dit seizoen nog weet te overtuigen, wordt de optie in zijn contract alsnog gelicht.

Een groot deel van de oudjes kunnen bij NAC echter blijkbaar niet meer kapot. Zo worden de contracten van Joonas Kolkka en Csaba Fehér volgens afspraak automatisch verlengd, en hebben Jim van Fessem en Edwin de Graaf te horen gekregen dat NAC graag met hen verder wil.

Met Tyrone Loran en Patrick Zwaanswijk is nog niet gesproken.


Bron : De Rat, NACblog


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Ellery Cairo
Kurt Elshot
Martijn Reuser
Edinho Pattinama
Johan Jansen
Enric Vallès Prat
Joonas Kolkka
Csaba Fehér
Tyrone Loran
Patrick Zwaanswijk

26-jan-2010
Zwaanswijk: ‘Ik wil niet wachten tot april of...
27-jan-2010
NAC gaat volgende week praten met Zwaanswijk...
27-apr-2010
‘Martijn Reuser stopt met betaald voetbal’...
30-apr-2010
Van Fessem blijft nog 2 jaar langer in Breda ...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

dbare

Geplaatst: donderdag 14 januari 2010 om 12:37u

hebben die jonge gasten überhaupt wel een kans gehad

Toch jammer dat ze zo makkelijk worden buiten gezet.

ctk

Geplaatst: donderdag 14 januari 2010 om 12:39u

Jammer van Edinho Pattinama, die jongen kan echt goed voetballen...is waarschijnlijk meer een mentaliteitskwestie!
Verder kan ik het billiken dat Jansen, Reuser en zeker Cairo geen contractverlenging krijgen!

Wel een beetje een rare ondertoon laatste stuk van dit bericht van de ratdaxie, om te stellen dat ``blijkbaar`` de oudjes wel contractverleging krijgen....als ze het toch gewoon goed doen waarom zou je ze dan geen verlenging geven, in mijn ogen dus ook gewoon terecht!

Smurref

Geplaatst: donderdag 14 januari 2010 om 12:44u

Die jonge jongens hebbe nooit een echte kans gehad, zeker Enric niet, echt weer beleid waar je van zegt, waar zijn we mee bezig, haal dat talent dan niet

Djurre

Geplaatst: donderdag 14 januari 2010 om 12:47u

Ik mag toch hopen dat Prat gewoon een aanbod krijgt, hugodver!!!

COER_

Geplaatst: donderdag 14 januari 2010 om 12:51u

Is Prat zo goed dan?

Liever Dost van Heracles en Swinkels van w2

Wanny

Geplaatst: donderdag 14 januari 2010 om 12:55u

Een speler stelt uiteindelijk zichzelf op. Als Prat beter is dan Kwakman, Gorter en Schilder, dan staat ie er echt wel in. Maar blijkbaar is ie dat niet en laat ie op de training en in Jong NAC nog niet genoeg zien om Maaskant te overtuigen.

Hetzelfde geldt voor de andere jongelingen. Spelers die goed genoeg zijn die komen er wel, de rest komt waarschijnlijk kwaliteit tekort. Kijk naar Gorter, die heeft de stap wel gemaakt.

Ik kan me ook geen speler herinneren die bij NAC is weggegaan en vervolgens elders wel doorbrak. Dus zo slecht zien ze het bij NAC niet.

De Wortel

Geplaatst: donderdag 14 januari 2010 om 13:05u

@boelie: AMEN!

Jeugdopleiding en bijbehorende doorstromingsmogelijkheden blijft op deze manier een gevalletje wanbeleid.
1 Miljoen euri`s per jaar verdwijnen in deze (bodemloze) put, wat in mijn ogen niet ligt aan het gebrek aan talent bij de jonkies, maar aan een immer aanwezige cultuur binnen de technische staf van de selectie.
Ook Maaskant kiest liever voor een Cairo voor de laatste minuten i.p.v. een jonkie de broodnodige speelminuten te geven in het 1e.

boelie

Geplaatst: donderdag 14 januari 2010 om 13:10u

@ Wortel

Eusj... hoe wist jij nou al wat ik ging zeggen?


Over de jonkies:

Edinho Pattinama leek een veelbelovende speler, maar kampt volgens mij inmiddels met een matige mentaliteit. Op die leeftijd al betrokken bij meerdere `schandalen`, en op het veld niet bepaald een sportieve houding tegenover ploeggenoten en tegenstanders. Gevalletje `eigen schuld dikke bult`, ben ik bang.

Bij Johan Jansen staat zijn mentaliteit zowel binnen als buiten de lijnen buiten discussie. Gewoon een wereldgozer. Toch maakt hij nog wel eens een `grandelletje` in Jong NAC. Tenminste... áls ie speelt. Want hij krijgt nou niet bepaald veel speelminuten om zich te kunnen ontwikkelen. Meestal wordt hij opgeofferd voor het wedstrijdritme van Jim van Fessem, en dat bij Jong NAC. En als hij dan eindelijk speelt, is hij wellicht soms iets te gretig. Toch heb ik `m af en toe wereldwedstrijden zien keepen, en was hij degene die de punten pakte. Zeker een gozer met potentie, waar NAC in mijn ogen gewoon niet alles uit heeft weten te halen.

Enriq Vallès Prat is gewoon een goeie speler. Stevige bouw, goed overzicht, snoeihard en loepzuiver schot. Maar ik kan me niet voorstellen dat iemand uit de opleiding van Barça het oneindig naar zijn zin blijft hebben in ons koude kikkerlandje, tijdens de maandagavondpotjes in de eerste divisie van de beloftenteams. En onder Maaskant lijkt hij net als zijn mede Jong NAC’ers verder ook weinig kansen te krijgen. Adios Amigo.

Tim Hofstede heeft volgens mij een flinke knauw opgelopen bij villarreal. Maar hou je maar eens staande, als je als jonkie zó in het diepe wordt gegooid. Hopelijk komt het snel weer goed in dat koppie, want ik vond het in het verleden een erg solide en gedreven verdediger.


...Overigens kan bovenstaande ook wel eens een licht gekleurde versie van de werkelijkheid zijn; sommigen van u weten wel dat de mannen van Jong NAC nou eenmaal mijn oogappeltjes zijn.


Hoekie_b

Geplaatst: donderdag 14 januari 2010 om 13:14u

Wijze woorden van Wanny

Niet goed genoeg is niet goed genoeg, als we deze jongens kansen moeten geven terwijl ze het niveau niet aankunnen gaat dat ten koste van de klassering.

Ratrace

Geplaatst: donderdag 14 januari 2010 om 13:28u

quote:
Niet goed genoeg is niet goed genoeg, als we deze jongens kansen moeten geven terwijl ze het niveau niet aankunnen gaat dat ten koste van de klassering.

Hoe verklaar je dan dat Cairo steeds de laatste 10-15 minuten mag ballen, terwijl hij vanaf moment 1 duidelijk heeft laten zien het niveau niet aan te kunnen, en hebben inderdaad de jonkies daar geen kans gekregen, net als De Wortel hierboven zegt. Ik denk dat tijdens een wedstrijd het beste in die gasten naar boven komt en ze dan kunnen laten zien wat ze echt waard zijn. Daarbij motiveert het nog eens zodanig om op de trainingen nog eens extra te laten zien wat je kunt.

Het is dat bij Csaba de verlenging er automatisch in zat, want ik heb toch grote twijfels bij zijn bijdrage komend seizoen, kijkend naar zz`n prestaties afgelopen periode.

Maldini

Geplaatst: donderdag 14 januari 2010 om 13:43u

Ik blijf het jammer vinden dat jonge jongens weinig kansen krijgen. Waarom Tim Hofstede bijvoorbeeld niet in de basis zetten bij afwezigheid van Zwaanswijk?

Of inderdaad Prat inbrengen i.p.v. Caïro? Wellicht dat Caïro in het verleden goed is geweest, maar helaas schiet hij dit tekort.

Ik begrijp ook nog wel dat Feher meer krediet krijgt dan een jonge gast, maar dat krediet kan niet oneindig blijven. Ook Feher heeft het op belangrijke momenten regelmatig laten afweten.

Mermans

Geplaatst: donderdag 14 januari 2010 om 13:54u

Zou een blunder zijn als je Prat laat gaan, die jongen verdient gewoon in te kunnen vallen in het 1e, dit bewijst hij telkens in jong NAC én hij kon naar Portsmouth.... Maarja liever de jeugd in het 2e jaren laten sukkelen en 30+ers in te laten vallen...

De Wortel

Geplaatst: donderdag 14 januari 2010 om 14:11u

@Boelie: . Begint echt tijd voor t weekend te worden...

von F

Geplaatst: donderdag 14 januari 2010 om 14:28u

Het tegeltje met `wie de jeugd heeft, heeft de toekomst` hangt zo te merken niet aan de muur (naast de ratkalender) in het schijthuis van de familie stewart.

Tuur

Geplaatst: donderdag 14 januari 2010 om 14:55u

Elshot??
De rest is logisch.

f7gekkelijke

Geplaatst: donderdag 14 januari 2010 om 16:20u

Csaba (MISTER LOVER.... SJABBAAAAAA) Feher is een aardige gozer. Zeker waar. Maar mag iemand mij vertellen wat hij de afgelopen 2 jaar meer heeft gedaan dan penalties veroorzaakt en zijn van weg zien lopen?

rosco76

Geplaatst: donderdag 14 januari 2010 om 16:53u

Feher is een prima speler, alleen als rechtsback te traag. Als Elshot fit was geweest de laatste 2 jaar had Feher daar ook helemaal niet hoeven spelen...
En met Reuser voor de hoekschoppen en vrije trappen zijn die ook veel gevaarlijker.
Voor de back positie`s en centrale spits positie zijn er helaas maar weinig goede alternatieven of misschien wel geen

den Boeman

Geplaatst: donderdag 14 januari 2010 om 17:13u

@ heer P Coltrain: Als ik jou reactie zo zie denk ik dat we gewoon Reuser en Elshot in n mixer gooien.
Dan krijg je een neger met een grote bek en een haarbandje, die een goeie back is en over een uitstekende vrije trap beschikt!

Smikkelhut

Geplaatst: donderdag 14 januari 2010 om 17:13u

Toch apart hoor... iemand met veel poeha uit de jeugd van Barcelona overnemen en dan laten verpieteren in een weinig inspirerende omgeving als het tweede.

Hoekie_b

Geplaatst: donderdag 14 januari 2010 om 17:18u

Zoals eerder gemeld is er nog nooit een jeugdspeler die wegging bij NAC alsnog doorgebroken.
Al die jaren wordt er geklaagt dat de jeugd geen kans krijgt maar types als Barakat, Kerstens, Kousemaker enz. kwamen gewoon tekort, zo ook met de jeugdspelers die nu genoemd worden.
Ik heb Hofstede bezig gezien bij Villareal.....daar moet ie nu nog nachtmerries over hebben.

Wanny

Geplaatst: donderdag 14 januari 2010 om 17:46u

De laatste wedstrijden voor de winterstop was Feher steeds een van de beteren aan NAC zijde. Natuurlijk is ie niet meer de allersnelste en wordt ie weleens voorbij gelopen, maar dat geldt wel voor meer spelers. Daarom spelen ze ook bij NAC en niet bij Barcelona.

Helaas is het respect voor jongens als Feher en Kolkka ver te zoeken.

hannibal

Geplaatst: donderdag 14 januari 2010 om 18:40u

De jongeren mieten een kans krijgen anders wordt het nooit wat.
Op deze manier wordt de selectie almaar ouder kwestbaarder.
Transfervrije middenmoters halen is geen kunst, daar hebje geen td voor nodig, Jonge splers - 18 tot 21 jaar - die beter maken en goed verkopen, da`s een kunst.
Maaskant beheerst die duidelijk niet....noem 1 jonkie wat zich in de basis gespeeld heeft. Ronne Stam was een gevalltje Sixpack - voordat iemand die naam roept. Loran, Kwakman Gillisen etc zijn allemaal mid 20, daar verdien je dus helaas nooit wat aan.
Ouwe knarren is zekerheid, dat klopt. Iedere club in NL behoort een opleidingsinstutuut voor grotere clubs in binnen/buitenland te zijn, NAC is dat helaas duidelijk niet.
In de discussie wie wel wie niet ga ik niet mee met een uitzondering, Cairo, vast een aardige gosert maar rendement dik in de min.

dimitri

Geplaatst: donderdag 14 januari 2010 om 18:47u

het is goed dat we een forumavond hebben, want dan kunnen we Maaskant en Stewart hen op hun fouten wijzen. net op tijd.

Zij hebben namelijk minder inzicht in de mensen die niet dagelijks met hen bezig zijn. Verder is het tegenstandersniveau van Jong NAC natuurlijk velen maler hoger dan in de eredivisie.

Ik zou zeggen: komt allen naar de forumavond en wijs Maaskant en Stewart op hun fouten.

Ik vind ook dat Maaskant meer jongeren er in moet brengen, maar als zij minder zijn dan de gevestigde orde, dan heeft het geen zin hen er in te brengen als het bv 1-1 staat of bij een nipte voorsprong.
De technische staf werkt dagelijks met hen en kan ze goed vergelijken.
Ik kan me niet voorstellen dat de technische staf expres de ouderen verkiest boven de jonkies bij gelijkwaardigheid of meer potentie.

Aan de andere kant is misschien wel te vroeg afscheid genomen van Aykut Demir, die nu in de belangstelling straat van de Turkse topclubs maar dat is achteraf praten: bij excelsior blonk hij ook niet uit

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: donderdag 14 januari 2010 om 19:42u

De beste 11 speulen , klaar als een klontje ! , ik zou niet anders willen , en áls een Gorter bij de beste 11 hoort is het "hieperdepiep hoera" extra meegenomen.

KIEWKE

Geplaatst: donderdag 14 januari 2010 om 19:53u

Ik kan wel begrijpen dat Reuser elshot en cairo geen nieuw contract krijgen. Hoewel ik zelf wel een fan van kurt en reuser ben. Kurt heeft veel problemen gekent maar heeft nu nog half jaar om zijn eigen te bewijzen. het is wel onze beste rechtsback in de selectie(mss Loran). Reuser vind ik goede voetballer met zeer goede instelling en goed inzicht. Maar ja met een elftal met de punt naar achter word het lastig voor hem. En maaskant en hij zijn geen vriendjes. Waarom altijd cairo brengen brengt totaal niks extra s. Reuser kan wel een wedstrijd open breken.

En als de jeugd niet goed genoeg is moet je afscheid nemen. Maar geef ze wel een eerlijke kans. En laat ze niet tegen villareal spelen met een half afwezig basiselftal. Maar breng ze tegen stilburg in met de rust. Had voor hun mooi geweest en voor ons ook. Nee dan brengt hij cairo en jonas. Zijn maatjes weer. Kunnen ze ook meedelen in winst premie en 20 wedstrijden is automatisch nieuw contract.

Ik zou zeggen geef jansen hofstede nog een jaar de kans en breng ze af en toe is in. En laat jansen elke week keepen in 2 das beter dan een bijna 40 jarige keeper in jong NAC.

Nacben

Geplaatst: donderdag 14 januari 2010 om 20:05u

Kolkka, Feher, Cairo, Reuser en Pattinama weg doen!

Elshot, Hofstede en Prat zeker behouden.

Zo simple is het...

Alcoholvrije Sint

Geplaatst: donderdag 14 januari 2010 om 20:19u

@ Kiewke,

Inderdaad. Door het niet inbrengen van de jeugd in de rust tegen willem ii heeft Maaskant het wat mij betreft verkloot. ALS je ooit jeugd in had kunnen (en MOETEN) brengen, dan was het toen, bij een 4-0 stand. Nee hoor, niets van dat alles. Wat gebeurt er?

75` Kolkka voor Gorter
82` Cairo voor De Graaf
88` Snoyl (wie?) voor Elshot

Dieptriest vind ik het. Die wissel van Cairo zal wel ergens in zijn contract staan, die heb ik geloof ik zo ongeveer elke wedstrijd gezien.

En dan komt ook weer het argument "daarom spelen ze ook voor NAC en niet voor Barcelona" weer om de hoek kijken. Dat wil niet zeggen dat ze geen rendement hoeven te hebben (Cairo), rare fouten mogen maken (Feher, met name eerst kwart seizoen) of zich altijd mogen verstoppen (Kolkka). En het geldt trouwens ook voor de jeugd: die speelt bij NAC, en niet (meer) bij Barca, omdat ze niet goed genoeg zijn voor Barca. Dus geef die gasten een kans in plaats van die zouteloze altijd-hetzelfde voetballers die ik hierboven noem. Anders kun je ook geen beroep op ze doen als het een keer ECHT nodig is (en dan gebeurt er dus wat er tegen Vilareal met Hofstede gebeurde).

@ Hannibal, hoezo kun je niet verdienen aan spelers van mid-20? Wat is dat nou voor larie? Ok, het wordt lastig bij 30, maar een speler van 26 met en 4-jarig contract die echt wel beter kan worden (wie is er onder Maaskant beter geworden? Gillissen/Loran? Of hebben die het zelf gedaan?), NATUURLIJK kun je daar wel aan verdienen. Misschien niet zoveel als aan een toptalent van 21, maar daar moet je geluk mee hebben OF een redelijk bewezen track record/succesverhaal a la Heerenveen/Twente/Groningen.

De Friet

Geplaatst: donderdag 14 januari 2010 om 20:34u

ENRICE VALLES PRAT MOET BLIJVEN.

Chiel1912

Geplaatst: donderdag 14 januari 2010 om 20:58u

dit soort dingen deed Maaskant bij rbc ook altijd
de jeugd geen kans geven
volgens mij leert hij het nooit

piair

Geplaatst: donderdag 14 januari 2010 om 21:00u

Jongens wat we er ook van vinden, de prestaties zijn de laatste jaren gewoon goed, de TD doet haar werk dus ook goed. Jonkies die wegmoesten zijn elders inderdaad nooit doorgebroken dus ook achteraf steeds de juiste keuzes gemaakt.

Ook de laatste aanwinst (Luijcks) lijkt me weer een welkome versterking en nog gratis ook.

Enne .. het commentaar op de oudjes, (kolka, Feher, etc) misschien hebben we dankzij hun standvastige karakters en tomeloze inzet wel steeds zo`n hecht team zonder wanklanken, ook De Graaf, Penders, Zwaanswijk vind ik daar prima bijpassen.

Ook voor de toekomst hebben we nog steeds prima spelers aangetrokken de laatste jaren met Gillisen, Gorter, Schilder, Leonardo en nu Luijcks is het een mooie mix).

Kan al niet wachten op as zondag en de bekerwedstrijden,

Come on NAC

koekjes_made

Geplaatst: donderdag 14 januari 2010 om 21:16u

de contracten van kolkka en feher zijn zoals ze zijn. als daar nog een jaar staat, dan is dat zo.

over valles prat. is natuurlijk een lastige kwestie. ik ben geen profvoetballer of trainer, maar deze jongen is gewoon goed. hij heeft alles in spanje achtergelaten voor een avontuur hier, nac beloofde hem gouden bergen. hij heeft een ondankbare plek in het 2e gekregen. maarja, ik heb bijvoorbeeld tegen willem 2340 en vitesse gezien dat maaskant voor zijn vriendjes kiest.

loran en zwaanswijk staan bijde niet ter discussie.

is het trouwens niet gewoon tijd dat de SV een aandelenpakket van NAC bv neemt, dan hebben wij juridisch gezien ook wat in te brengen. wij zijn als supporters gewoon onmisbaar binnen een bvo. nu zijn wij weliswaar waar de club op staat, maar dat maakt de heren volgens mij niet veel uit.
(deze jongen weet meer van economie als voetbal)

bertjeB

Geplaatst: donderdag 14 januari 2010 om 21:21u

@dimitri: mooie redenering maar als het niveau van de jonkies niet hoger wordt maar het niveau van de oudjes wel lager vanwege de leeftijd dan spelen de jonkies de oudjes op een "lager niveau" uit het elftal. Komen ze mekaar op een lager prestatie niveau tegen..... Das ook geen goede ontwikkeling eej

Jharm

Geplaatst: donderdag 14 januari 2010 om 21:35u

ik sluit me volledig aan bij boelie!

Het grootste verwijt wat ik richting dhr maaskant maak is dat hij niet de ballen heeft om jeugdspelers in te zetten..en dat johan niet keept in jong nac is ronduit schandalig

daarnaast vind ik ook dat we kurt niet zomaar weg kunnen doen, hij is weliswaar een behoorlijke periode geblesseerd geweest. Maar die haalt zijn niveau echt wel weer!

hannibal

Geplaatst: donderdag 14 januari 2010 om 23:23u

@0% - er is al jaren geen eredivisieclub meer die `echt geld` uitrekt voor een mid 20er, rare uitzonderingen als ado/ammi daargelaten.
tenzij ze zo fucking goed zijn dat ze naar de echte top kunnen. laten we elkaar geen mietje noemen, zulk materiaal heeft NAC momenteel helaas niet. jammer , want bijna elke eredivisieclub niveau NAC maakt regelmatig zo`n klappertje, sommigen maken ze zelfs regelmatig. Vd Vaar is ook mid 20, daar kun je wel geld aan verdienen maar denk je echt dat er iemand zwaar NACen komt bieden voor pakweg Gillissen (een speler die ik graag zie - en ik snap er niet veel van).
Spelers als Loran en Gillissen zijn helemaal niet beter geworden - ze hebben zich heel moeizaam aangepast aan het niveau waarvoor ze gehaald zijn. Beter maken is wat verbeek, been, jol om er een paar te noemen doen. Ik ben benieuwd naar het lijstje van Koning Zelfbewust met spelers die hij beter gemaakt heeft, spelers waar de club die hij op moment van transfer werkte, beter werden. (beter worden is bovengemiddeld verkopen!)
NAC en eigen jeugd is nooit zo`n best verhaal geweest de laatste pakweg 15 jaar en gezien het lef van de huidige staf coach zal dat niet veel beter worden - de terecht gememoreerde blamage tegen w2 als overtuigend dieptepunt op gebied van gebrek aan opleidingsvaardigheid.

NACnz

Geplaatst: donderdag 14 januari 2010 om 23:47u

Ik heb er natuurlijk weinig over te zeggen maar ik kan me ook nog mijn frustraties herinneren toen ik R Stam het eerste seizoen zag spelen. Die heeft ook echt met de groep moeten groeien en heeft die kans gehad. Nu zou iedereen m graag in z`n elftal hebben maar wat heb ik gevloekt, toen!!!!!

Nick dun Irste

Geplaatst: vrijdag 15 januari 2010 om 7:47u

de sint heeft gelijk. jeugd krijgt wat dat betreft te weinig kans.
zo`n gast als Hofstede gaat er heus wel komen, vermits de juiste aandacht en speelminuten. verhuur hem dan aan RBC of zo, dan speelt hij in ieder geval. ik heb niet zo uitgebreid voetbal gestudeerd als RM, maar na 44 jaar voetbal kijken zie ik wel bij welke gasten potentie zit. en als je in de laatste minuten van een wedstrijd Caïro inbrengt, kan je net zo goed mijn schoonmoeder inzetten. dus waarom dan geen jonge gast? Prat, Hofstede, Pattinama? je doet als club verwoede pogingen om op te leiden en als het puntje bji het paaltje komt, wordt er iemand gekocht. tijd om je opleiding eens goed door te lichten..

Niickki

Geplaatst: vrijdag 15 januari 2010 om 14:57u

Eigelijk snap ik niet dat reuser weg moet? is er eentje die zich flink boos maakt en als een gek rent in een wedstrijd.

Kolkka en feher zijn niet meer de beste spelers die ze ooit waren. zijn beetje terug gezakt naar het niveau AFBOUWEN bij willemII in de Jupiler league.

aansteker

Geplaatst: vrijdag 15 januari 2010 om 21:31u

Ze zijn bij NAC druk bezig met Colak (Go Ahead Eagles) en met Ahahaoui (VVV en transfervrij eind dit seizoen). Zouden beide mooie aanwinsten zijn.

Zul je dus wel n aantal splers vd hand moeten doen.......

pully03

Geplaatst: zaterdag 16 januari 2010 om 1:04u

Met Reuser in het veld, is de tegenstander al 3 tellen uitgeteld.
Jammer dat Maaskant dit niet ziet. Maar als je enkele weken geblesseert bent, ben je al snel buitenbeeld. l:


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven