homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

13 oktober 2009
Jong NAC verliest van heracles: 1-2


Het team van John Karels en Peter Remie is er vanavond wederom niet in geslaagd om punten te halen. In het Rat Verlegh Stadion bleef het 1-2.

Bij Jong NAC deden onder andere mee, Reuser, Cairo, Snoyl, Elshot, Gudelj, Hofstede, Bouwman, Bayram, Vallès Prat en Benomar. Heracles was over de hele wedstrijd gezien de betere. De koploper nam al gauw het initiatief en Steur trof in de 31e minuut na een handvol kansen doel door tussen twee NAC verdedigers, Hofstede en Gudelj, heen te glippen en Van Fessem kansloos te laten. Omdat een bal van Reuser de paal raakte, bleef het 0-1 tot de rust.

Met onder andere Veenstra voorin probeerde NAC na de thee meer druk te zetten. Maar de verdediging van heracles leek niet te kraken. Die van NAC daarentegen wel. Gudelj maakte een domme fout, waardoor Armenteros in de 84e minuut de wedstrijd op slot leek te hebben gegooid. Snoyl kwam naar het middenveld en NAC leefde weer even op. De acties kwamen meer bij de goal, maar wat voornamelijk jammerlijk smoorde in balverlies. Enkele wilde afstandsschoten sorteerden ook geen effect. Uiteindelijk was het Reuser Benomar die goed oplette bij een vrije trap van Snoyl en kon in de 88e minuut de 1-2 achter de almelose keeper werken. Hierna leek NAC nog dicht bij de gelijkmaker. Maar schoten van onder meer een heel goed spelende Snoyl mochten niet meer baten. De beroerd fluitende scheidsrechter trok nog wel bijna 4 minuten blessuretijd bij. De eindstand bleef 1-2.

Heracles versterkt haar koppositie met 6 x winst uit evenzoveel wedstrijden. NAC blijft met 4 punten hangen op een 11e positie, met alleen vvv en mvv nog onder zich.

Volgende week maandag speelt Jong NAC alweer thuis. Dan moet er tegen roda jc toch echt wat punten gepakt gaan worden...


Bron : De Rat ter plaatse


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
30
31

Relaties


13-okt-2009
Jong NAC vanavond tegen de jonge heracliedjes...
19-okt-2009
Vanavond ook Avondje Jong NAC?...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

evelknievel

Geplaatst: dinsdag 13 oktober 2009 om 22:52u

Cairo die is echt zn zelf vertrouwen kwijt, een 1000000% kans oog in oog met de keeper gekregen en dan nog niet zelf durven te schieten dus proberen af te geven op Veenstra terwijl je al ziet dat hij de bal nooit kan bereiken..

Reuser was ook drama, hij hoort juist het spel te bepalen terwijl ik hem heel de wedstrijd niet gezien heb, op een grove overtreding in de 2de helft en zn goal na dan.
Hij kreeg geel waar die goed mee weg kwam.. met de noppen van achteren een tackle.
Verdiende in mijn ogen een duidelijke rode kaart.

Elshot speelde wel aardig.

Snoyl speelde (in mijn ogen) echt goed, eerste helft linksback hij coachte veel, bood zichzelf veel aan, kort op de bal, langs de lijn naar voren als het kon alleen lullig dat zn directe tegenstander de 0-1 maakt.
2de helft speelde die centraal op het middenveld, zelfde verhaal alhoewel hij het de laatste 10 minuten niet echt meer kon trekken, hij was op..


ctk

Geplaatst: woensdag 14 oktober 2009 om 6:40u

Het is zo langzamerhand wel duidelijk dat dit ``jong`` NAC geen toekomst heeft, ze spelen in de kelder van de 1e divisie!

hannibal

Geplaatst: woensdag 14 oktober 2009 om 8:19u

verrassend, succes is geen toeval maar een keuze.

Mermans

Geplaatst: woensdag 14 oktober 2009 om 9:12u

Snoyl speelde dus fantastisch...helaas alleen op het middenveld waar we toch al veel te veel spelers hebben. Ik ben bang dat Snoyl niet echt uit de voeten komt op linksback.

En voor een jongen als Reuser werken zulke wedstrijden alleen maar demotiverend.

portugeese naccer

Geplaatst: woensdag 14 oktober 2009 om 9:31u

[nlp modus \ aan|

Ach, we staan 11e in de 1e divisie, tussen Jong Haarlem en Jong VVV in en Jong MVV heeft nog minder punten.

Dat valt dus best wel mee!

[nlp modus \ uit]

Godfur de godfur, `t is een schande!

Helter

Geplaatst: woensdag 14 oktober 2009 om 12:12u

SCHANDALIG. Moet je eens kijken welke positie jong Nac inneemt en tussen welke clubs?
Dat je hiermee voor de dag durft te komen.
Tijd voor een trainerswissel bij Jong NAC. Want ik heb JK nou niet bepaald de indruk zien wekken in zijn maag te zitten met het vertoonde spel en positie op de ranglijst.

Sjak

Geplaatst: woensdag 14 oktober 2009 om 12:37u

het geeft aan dat het "jeugdbeleid" van NAC niet echt van deze tijd is, volgens mij zit er nu niemand van de eigen jeugd in het basisteam. NAC is altrijd al een "aankoopclub" geweest. Ik geloof ook niet in de jeugdopleiding zoals hij nu opgezet is, als je bij een amateurclub als Baronie of JEKA als talent rondloopt, kan je daar maar beter blijven. Die begeleiding is zeker zo goed als bij NAC en je kunt gewoon met de fiets naar je club, je hoeft niet in zo`n zielig busje afgevoerd worden naar Zundert. Je valt dan ook niet op je bek als je het niet haalt.
Dus NAC spendeer je jeugdgeld in een goede samenwerking met de amateurclubs in Breda, zorg ervoor dat Jong NAC een elftal is waar de beste amateurtalenten kunnen rijpen voor het eerste en al die oudjes die nu wedstrijdritme op moeten doen kunnen dat gewoon bij de amateurs.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven