homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

25 maart 2009
Mommers: “Voorlopig blijft Schilder de enige versterking”


Als het een beetje tegenzit is de selectie voor volgend seizoen al rond. Dat wil zeggen dat Mtiliga en Boukhari vertrekken en Schilder komt en daarmee basta. NAC wil de effecten van de financiële crisis en de besluitvorming van de gemeente omtrent de verbouwing afwachten. Mommers verwacht eind mei/begin juni meer duidelijkheid over de mogelijkheden, maar voorlopig roert NAC zich dus niet op de transfermarkt ’We gaan nu uit van een selectie van 24 spelers’ zegt Mommers.

Verruil Mtiliga voor Schilder, die bij het tekenen van zijn contract nog verklaarde niet als vervanger voor Mti te zijn aangetrokken en streep Boukhari weg en je kunt concluderen dat de spelersgroep dus én weer een jaartje ouder is én achteruitgaat in kwaliteit, want voor Boukhari komt dus niemand terug. Misschien in deze tijden ook wel onvermijdelijk en is het goed dat er geen gekke gedaan worden, wie het weet mag het zeggen. Het lijkt er in ieder geval sterk op dat voetbalclubs, NAC niet uitgezonderd meer dan ooit een beroep moeten doen op de jeugdopleiding.


Bron : De Rat, bn/destem


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Relaties

Theo Mommers

11-feb-2009
Schilder naar NAC...
26-mrt-2009
“NAC wil wél door met Boukhari”...
02-apr-2009
Formele ontslagbrief voor kwintet spelers...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 23411 nieuws items met in totaal 353096 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 15,08

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Joop NAC

Geplaatst: woensdag 25 maart 2009 om 9:16u

Ik zag het volgende staatje in de krant staan als zijnde de 24 spelers van NAC voor het volgende seizoen...

De 24 van NAC: Ten Rouwelaar, Van Fessem, Elshot, Loran, Zwaanswijk, Penders, Gorter, Fehér, Reuser, Van der Leegte, Kolkka, Gilissen, De Graaf, Kwakman, Amoah, Lurling, Cairo, Idabdelhay, Kramer, Hofstede, Benomar, Pattinama, Schilder (Ajax) en de derde doelman.


Volgens mij mis ik dan toch Veenstra die terug komt volgens mij en ik zie Valles Prat er ook niet bij staan!

Dat ze Boukhari niet willen behouden vind ik echt vreemd. Ik zou toch de gok maar wagen, lukt het dan niet, dan heb je pech...

Mermans

Geplaatst: woensdag 25 maart 2009 om 9:17u

Heel slim eigenlijk om nog even te wachten op de verlengingen van voornamelijk sponsors, gorter kan eventueel ook al linksback worden gebruikt.

oOdaantjeOo

Geplaatst: woensdag 25 maart 2009 om 10:12u

Ongelooflijk dat ze Bouhkari niet proberen te behouden!

Persoonlijk zie ik Amoah toch niet bij nac blijven, dus probeer Bouhkari vast te leggen!

Stofje

Geplaatst: woensdag 25 maart 2009 om 10:26u

Grote kans dat NAC echt wel poogt / gepoogt heeft Boukhari vast te leggen, maar dat zijn salariseisen iets te gortig zijn.

oOdaantjeOo

Geplaatst: woensdag 25 maart 2009 om 10:47u

Nou ik zou de graaf en gilissen weg doen en voor dat geld bouhkari houden!!!

De graaf is te vaak geblesseerd en gilissen is te ligt voor de eredivisie!!

thaj

Geplaatst: woensdag 25 maart 2009 om 10:48u

Echt jammer! Geen Boukhari en ik hoop dat Valles er niet bij staat omdat ze die vergeten zijn want die jongen kan ook veel betekenen voor Nac. Mommers open je ogen en laat in iedr geval Boukhari tekenen. Hij heeft al voor veel punten gezorgd!

hannibal

Geplaatst: woensdag 25 maart 2009 om 10:56u

3 jaar achter elkaar in het linkerrijtje en de enige versterking is een gratis bankzitter van ajaks.....dan heb je je succes wel gekapitaliseerd.....

Carlaa

Geplaatst: woensdag 25 maart 2009 om 11:55u

Ik mis tochook even Valles Prat! Sonde als je die wegdoet (Voor zijn spel en natuurlijk voor het zicht ) en volgens mij heeft ie toch ook een contract staan tot juli 2010!
Boukhari toch ook gewoon effe verlengen! En anders daar maar een goede vervanger voor zien te vinden,maar zo die plannen te lezen gaat dat dan ook niet gebeuren...

bertjeB

Geplaatst: woensdag 25 maart 2009 om 12:15u

Blijkt dus wel weer dat het succes van de afgelopen periodes voor de organisatie NAC te vroeg komt. In sportief opzicht is men er, mag je vanuit gaan, heel blij mee. Voor wat betreft de consequenties voor opbouw/samenstelling van de spelersgroep en de verwachtingen dus niet. Inderdaad had men mogen verwachten dat ze het succes wat beter hadden verkapitaliseerd. Bovendien denk ik dat men de kredietcrisis en verbouwing aan het stadion nu gaan gebruiken als reden voor een pas op de plaats. Mommers heeft daar nu dus al een voorschotje op genomen. En das gezien de leeftijden en het potentieel niet echt een goede. Vallen een aantal mensen om wat voor redenen weg dan heb je een selectie die heel hard zal moeten ploegen om niet in de onderste regionen terecht te komen en dat lijkt me niet echt gezond voor een BVO die structureel in het linkerrijtje wil mee ballen.

Betekent wel dat we kunnen gaan meemaken of Maaskant de man is die (aankomende) jonge basisspelers beter kan maken zodat ze vaste kracht worden in het elftal. Vooralsnog zou ik er nog geen weten waar het stempeltje RM opstaat..... maar dat gaat zeker nog komen!

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: woensdag 25 maart 2009 om 12:17u

@Hannibal , glas half vol/leeg verhaal , jij vind het raar dat er niets meer bij komt , ik vind het knap dat je met 12-de-13-de begroting toch steeds in het linker rijtje eindigt ........ , linker rij gaat maar tot plek 9 voor de goede orde , én we zijn er nog niet hé ! , misschien halen we de bekerfinale nog.
Kijk eens een clubje ten Oosten van ons , moeten bezuinigen op de jeugd , sportief al jaren bedroevend , doen wij het tegenovergesteld goed dacht ik zo........

Valt me op dat niemand dat woordje in de kop "voorlopig" niet goed intrepeteert........

Hugh Hefner

Geplaatst: woensdag 25 maart 2009 om 13:35u

Jongens, zal ik eens heel eerlijk zijn?

Wat mis ik Harry als ik zo`n bericht lees!

Jarenlang komt NAC te laat op de transfermarkt, jarenlang moeten we het net voor het sluiten van de termijn doen met «spelers met een deukje» (woorden van ES).
Je moet ook geen spelers willen kopen die 6 miljoen kosten. Je moet Sulejmani`s-in-wording kopen. Geen spelers die nog even hun hand op komen houden in Breda, voordat ze nergens meer aan de bak komen. Of nog net uit een zandbak in Saudi-Arabië gered zijn.

Gewoon zes spelers aantrekken tussen de 18 en de 22, die nog de ambitie hebben om binnen drie jaar een transfer naar Real Madrid, AC Milan of Liverpool af te dwingen. Zij rijk, wij rijk.

NAC wil de effecten van de financiële crisis afwachten.

TM is de financiële crisis van NAC! Ziet nou echt niemand dat?

Sleeno

Geplaatst: woensdag 25 maart 2009 om 14:39u

Laat Mommers toch lekker zijn ding doen, en dat zal niet zijn dat hij zijn volledige budget en verlanglijstje op het internet gaat zetten.

De clubs die zich de laatste jaren als een duiventil voor voetballers uit elke hoek van de wereld hebben gedragen, denk aan feyenoord, willem ii, vitesse en roda jc, staan er nou niet veel beter voor dan de club van Mommers (`tejo` voor de mensen die dat grappig vinden)

Smurref

Geplaatst: woensdag 25 maart 2009 om 14:43u

Kan iemand me nou es vertellen hoe het met onze wonderkeeper zit die een paar jaar terug met zoveel heisa werd binnengehaald als toptalent van NL
Oftewel Johan Janssen?

adhdwERG

Geplaatst: woensdag 25 maart 2009 om 21:58u

@smurf da ken ik ..nog erg jonge knul zwaar gemotiveerd elke morgen als eerste op de club keihard trainen en nog ff geduld hebben die knul komt er wel:


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven