homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

14 maart 2009
NAC wint in de evenementenhal van arnhem


In de strijd om te eindigen bij de eerste negen, die recht geeft op plee offs voor europees voetbal, heeft NAC goede zaken gedaan.

In de evenementenhal van arnhem werd de plaatselijke fc met 0-3 terug de kleedkamer in gestuurd. De eerste helft was er een van de weinige kansen van beide kanten maar Boukhari zorgde met een prachtige stift voor de 0-1. In de tweede helft kwam NAC al snel op 0-2 door goed doorzetten van Lurling. Hierna was het open huis bij vite$$e waardoor Feher de 0-3 kon maken. Dat NAC niet met grotere cijfers wist te winnen was vooral te wijten aan onzorgvuldigheid van de kant van NAC en goed optreden door de doelman van de arneppers.

Maar goed, weer 3 punten in de tas mee terug naar Breda.


Bron : De Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Anthony Lurling
Nourdin Boukhari
Csaba Fehér

14-mrt-2009 VIT-NAC (0-3)


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

wouter257

Geplaatst: zaterdag 14 maart 2009 om 20:58u

Top NAC!!

lekker de stad in zo!! tijd voor een pilske.

Wuustwezel

Geplaatst: zaterdag 14 maart 2009 om 21:00u

Vooral Gilissen een geweldige partij: voortaan vaker in de basis enb contract verlengen.

babosje1

Geplaatst: zaterdag 14 maart 2009 om 21:07u

Ook Loran was vandaag weer sterk vond ik en Feher ook, eigenlijk stond het wel als een blok..!

hannibal

Geplaatst: zaterdag 14 maart 2009 om 21:29u

betrouwbare waarnemers melden van een strakke EB tactiek, houde zo! 3pt in de tas en en comfortabele voor de clash met 020 zondag!

zenith

Geplaatst: zaterdag 14 maart 2009 om 21:54u

mooi! Zo`n duidelijke overwinning geeft weer meer zelfvertrouwen en is goed voor het doelsaldo.

Petterick

Geplaatst: zaterdag 14 maart 2009 om 22:42u

Net terug uit Arnhem, mooi 3 punten weer mee naar Breda. Maar wat een belachelijk publiek en stadion nog steeds. En die wannabe-lee Towers was helemaal een drama! Bah. Maar NAC goede zaken gedaan door te winnen! Laat ajax maar komen

hondstrouw

Geplaatst: zaterdag 14 maart 2009 om 23:30u

Lekkere overwinning! wat waren vitesse en het arnhemse publiek een drama. Maar goed, als je zelf al groot op je eigen stadion aanplakt dat je `het grootste theater van Nederland bent`...

Geelzucht

Geplaatst: zaterdag 14 maart 2009 om 23:33u

Mooi, de 1e negen zit nu wel in de tas.

Even OT,
NAC heeft helaas intresse in Buys. Nou ik heb de wedstrijd Heracles-Volendam gezien. MENEER V.AS ( alias zak hooi ), QANSAH , die moet je halen.

Door het gebrek aan inzicht van deze plofkop zal Qansah wel niet komen. Blijft moeilijk scouten, nietwaar Jeffrey??

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: zondag 15 maart 2009 om 0:47u

Nu weten we wel hoe je over J.v. As denkt beste geelzucht , iets van `m te goed of zo ....? , we hebben fietstas gedeclasseerd vanavond , ben blij !
Erg overtuigend NAC tegen een erg pover fietstas , dát wel.
Wordt er in Breda wel eens geklaagd over wisselbeleid , Bos kan er ook wat van ........, na dat ie de beste rechterspits van het land in laat vallen (Jenner , naar eigen zeggen.......) klopte er nóg minder van dat stelletje `voor eigen parochie spelers` , wat een `los zand team` daarzo !
Molhoek ook ver afgezakt naar bedenkelijk niveau , what the hell , dat publiek krijgt wat het verdient ! , HAAAA ! , mooiste was nog dat er een record aantal toeschouwers aanwezig was , wat dit seizoen betreft.....

Elke week bijna een andere opstelling , vreemd dat het steeds weer wat beter gaat draaien , okee , vorige week het onverdiende verlies tegen de nerds , maar die staan na morgen ook weer op 11 punten afstand , dát moet er voor zorgen dat de play-offs bijkans onhaalbaar is voor die schepenschrobbers , ook best lollig naar wij dachten !
Robbert , van mij mag je tegen de hoofdstedelingen gerust ook hun het spel laten maken en ze lekker naar een verliespartij counteren met de bloedlinke Lurling , Cairo , Boukhari en Kolkka , gerust zelfs .....

Mannen , heerlijke drie puntjes derbij , en Nourdin , WAUW , wat een lovely stiftje , om van te smullen !

Gerrie de B.

Geplaatst: zondag 15 maart 2009 om 8:14u

Het commentaar op eredivisie live was ook zéér tevreden over de basis (en invallers) die speelden vandaag! Zo quote ik:"het hele elftal een 7,5 geven!". Das toch duidelijke taal van de mensen die normaal vaak de plank mis slaan! Ik moet ze namelijk deze keer gelijk geven! Het was een Vite$$e met gaten in de fietstas!

Al Pacino

Geplaatst: zondag 15 maart 2009 om 8:58u

Nu heb ik nog meer de pest over die onterechte nederlaag tegen Dordt Nord! NAC Breda, jullie hebben bijzonder goed gespeeld en wat zijn die Arhemmers er nog goed afgekomen. Om een paar spelers met naam te noemen: (NATUURLIJK) Boukhari, wat een speler! En wat een mooi doelpunt. Trouwens ook het doelpunt van Lurling mocht er zijn. En dan Kolkka, Fehčr, Loran en Gilissen. Het doelpunt van Fehčr, uit een prachtige voorzet van Joonas Kolkka, was een BEAUTY! NAC Breda, en nu Ajax!!     

fab

Geplaatst: zondag 15 maart 2009 om 9:20u

Wat is het toch leuk om NAC supporter te zijn, je wint wat, je verliest wat en zo nu en dan speel je gelijk. Maar het is toch typisch NAC dat je nooit voor de wedstrijd in kan schatten wat NAC gaat doen. Gisteren Vitesse gedeclasseerd etrwijl die de laatste tijd niet slecht voetbalden.

Seizoen is eigenlijk al geslaagd. Halve finale beker weer bereikt, we eindigen binnen de play off plaatsen normaal gesproken. Nu nog een rete gaaf eind aan het seizoen breien en het wordt een onvergetelijke. Nog twee kansen op Europees! En dat zijn er dus twee meer als Willem II, Feyenoord, Roda, Vitesse etc etc etc.

de ware aard

Geplaatst: zondag 15 maart 2009 om 9:42u

Ik heb nix te goed van Zjeffery, maar zijn talent als scout heb ik ook nog niet ontdekt. Hij zal wel goed liggen bij het NAC-manazjement. E.S. kan in zijn eentje ook wel alle aflopende contracten van de spelers in de lokale competities achterhalen, daar heb je geen dure scout voor nodig.

Charpie

Geplaatst: zondag 15 maart 2009 om 9:45u

Heb alleen de samenvatting gezien ( en het radiocommentaar gehoord natuurlijk) maar gisteravond klopte het dus allemaal wel: compliment aan Maaskant derhalve want dit was toch lang geen representatief elftal. Goed om te zien hoe de jonkies/2de keus veteranen hun kans nu (eindelijk) grijpen. Ajax zal toch weer met knikkende knietjes afreizen!
Wel grappig dat nu juist Hoog gaat pleiten voor een defensieve tactiek volgende week: de drie wedstrijden tegen Ajax waren vorig jaar nu juist de meest aanvallende van het seizoen onder trainer in ruste B! Wat mij betreft: juist druk zetten, vooral over de vleugels.
Uiteraard vanuit ons dan weer complete, hechte verdedigingsblok.
Heb er wel vertrouwen in!

Hanske N

Geplaatst: zondag 15 maart 2009 om 10:13u

NAC nam na 10 minuten het initiatief en heeft dat niet meer afgegeven. Prima. Goed voor Kwakman`s zelfvertrouwen dat hij die perfecte pass op Boukhari gaf, die hem briljant afrondde! Inderdaad iedereen een 7,5! En dat geldt zelfs ook voor de Kuipers die prima floot. (had wellicht wat meer geel aan fietstas mogen geven) Ik hoop verder dat Boukhari, maar ook Loran bij ons NAC blijft. Iedereen proficiat!

Rieske84

Geplaatst: zondag 15 maart 2009 om 10:26u

Mooi!! 3 punten in de zak, maar dat stadion en publiek!! Misschien ook wat voor fietstas om net als bij DSB Dalkmaar ook van die klappertjes uit te delen (wordt er tenminste nog geluid gemaakt). Het stadion zat trouwens goed vol omdat ze een aantal kaarten gratis hadden uitgedeeld (uit betrouwbare bron vernomen ) Mzzl

wolferine

Geplaatst: zondag 15 maart 2009 om 10:49u

Echt een mooie verdiende overwinning NAC zo hoord het .Als ze zo blijven voetballen de laatste 7 wedstrijden dan gaat het helemaal goed komen ,dan nog de halve finale beker en dan weet ik zeker dat we naar de kuip gaan . Iedereen speelde goed Lorandinho was weer ijzersterk gaf niets weg Gillissen ook me complimenten Feher uitstekend en Kwakman liet zick ook weer eens zien van z`n goede kanten .Volgend seizoen maar eens goed kijken wie ze hiervan wegdoen ik hoop niet veel en alleen maar versterken COME ON WE PROUD OF IT

zo veel jaren lang

Geplaatst: zondag 15 maart 2009 om 11:35u

het valt me echt op dat er nu zo weinig aandacht is voor die sublieme goal van boukhari

Een PERFECTE pass van Kwakman (die jongen heeft echt wel talent ondanks minder periode) en SUBLIEM afgewerkt door NB.

Ook Gilissen die van zich liet spreken en Loran die staande blijft en zeker zijn beperkingen heeft maar echt wel vooruitgang boekt nu hij elke week speelt.

Zou wel eens mooi zijn als we als supporters ook eens de kwaliteiten van spelers bekijken en niet alleen de negatieve aspecten van die gasten.

Er zit echt wel talent in de groep jongeren, dat wil nog niet zeggen dat spelers wekelijks een 8 of meer halen. Jong talent is wispelturig, dat is overal zo.

ben blij om te zien dat deze spelers vooruitgang boeken. Dat is een grote plus voor onze trainer. Een goede trainer maakt spelers beter

Nick dun Irste

Geplaatst: zondag 15 maart 2009 om 12:54u

Wat we de laatste tijd van Loran zien verbaast me keer op keer. Houen die gast, en wat vaker laten spelen. Zwaansijk en Penders hebben ook niet het eeuwige voetballeven!!

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: zondag 15 maart 2009 om 16:07u

Goed opgemerkt WW !

@Charpie , je hebt best gelijk met je argument dat NAC-ajaks vorig seizoen één van de weinige aanvallende wedstrijden van NAC was , maar dat was een héél ander ajaks dan dat van nu ! , met vooral een andere (tijdelijke) trainer die een slechte tactiek tegen NAC had.
Als je nu zo tegen de hoofdstedelingen speelt , is het denk ik bijna suiside........
Thuis in principe aantrekkelijk aanvallend spel , maar niemand kan toch verwachten dat je tegen ajaks open huis houd ....?Charpie

Geplaatst: zondag 15 maart 2009 om 16:39u

@Hoog,
Als je kijkt hoe lamzakkerig Ajax vanmiddag weer gespeeld heeft, dan moeten er toch punten in Breda kunnen blijven. Maar ik blijf erbij: wel met druk vanaf de vleugels, zo kun je je eigen verdediging ontlasten en ontstaan er kansen. Aanvallende godenzonen hebben nog steeds een broertje dood aan meeverdedigen, dus ruimte krijg je altijd. En dan hebben we Boukhari, die altijd scoort tegen zijn oude clubs, dus eigenlijk staan we al met 1-0 voor!

SixNAC

Geplaatst: zondag 15 maart 2009 om 17:33u

@ Charpie,

Jaa, inderdaad, 1-0 bij de aftrap!! Maar ajakkes is momenteel niet zo heel erg sterk bezig, dus die moeten we kunnen hebben. En ik vroeg me gisteren na het duel af waarom Gilissen en Loran geen contractverlenging krijgen?? Het zijn geen potiëntiele (?) basisspelers maar ze zijn zeker van waarde voor NAC, en ze zijn beide beter dan D. Buijs, als het aan mij ligt.

Volgende week 3 pnt tegen ajakkes om ze uit de droom te helpen dat ze nog 2e kunnen worden, en dan gaan we maar voor de 5e plek, want de achterstand op de lichtjes is nog 4 pnt.

bertjeB

Geplaatst: zondag 15 maart 2009 om 21:28u

Lekkere wedstrijd tegen Vitesse en lekkere doelpunten!

hoewel het allemaal we erg vooruit lopen is: komende week geen open huis houden tegen ajakkus maar wel agressief, kort erop, druk vanaf de vleugels en consequent een stap doorzetten en snel omschakelen. (ja, zo simpel kan het zijn) achteroverhangend spelen blijft wachten op een tegengoal en is tegen dit Ajakkus absoluut niet nodig! Bovendien wordt er tegen ajakkus maar weinig gescoord vanuit een countersituatie.

Sjefke01

Geplaatst: maandag 16 maart 2009 om 13:44u

Zeer mooie pass van Kwakman en een zeer goed afgerond met een mooi stiftje van Nourdin bij de 1-0 verder een goede wedstrijd van feher, lurling en gillissen en Loran deden het ook zeer goed.

Ajax moet zeker te pakken zijn in Breda puur omdat ze aanstaande woensdag een pittige wedstrijd moeten spelen tegen Olympique dus de 3 puntjes blijven waarschijnlijk gewoon in Breda.

snuifbuis

Geplaatst: maandag 16 maart 2009 om 19:49u

Zat zelf op de zuidzijde. Wat een belachelijk publiek is dat, zaaddodend! Ik begrijp nu waarom mensen zo graag naar Breda komen, er hangt altijd spanning en sfeer. In een bioscoop is nooit beleving, dit was erger dan bij de lampjes

Maar ik heb genoten van het goede spel van onze helden. Kees, Patrick, Tyron, Tim, Donny, Jonas, Jelle, Elroy en Csaba speelden allemaal een dijk van een wedstrijd. Bravo!


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven