homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

14 oktober 2008
Jong NAC onderuit in r’daal, uitschakeling beker dichtbij updeet


Jong NAC blijft maar sukkelen, in de competitie weet de ploeg van Karelse en Remie al 3 keer op rij niet winnen en na een behoorlijke start in de poulefase van het bekertoernooi (2-2 gelijk bij nerds) volgde gisteren in roosendaal een kansloze 3-1 nederlaag.

In het opvallend drukke rosada stadion vielen alle doelpunten in de tweede helft. Jong rbc kwam in het begin van de tweede helft op voorsprong door een eigen goal van Jong NAC. De mannen van John Karelse en Peter Remie wisten in de 65e minuut nog op gelijke hoogte te komen, maar in de slotfase gingen ze toch nog hard onderuit. Twee bekeken afstandsschoten in het laatste kwartier maakte een einde aan de hoop op een goede afloop; 3-1.

Jong NAC blijft hiermee dus steken op 1 punt uit 2 wedstrijden in de bekercompetitie voor beloften, en staan daarmee onderaan.


Bron : De Rat, NAC.nl


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 23411 nieuws items met in totaal 353096 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 15,08

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

harry b.d.

Geplaatst: dinsdag 14 oktober 2008 om 8:59u

De problemen van het sportieve faillissement van 2006 (onder Vd Hoeven, Visschers en Mommers) zijn nog altijd niet opgelost. Met behulp van een paar noodgrepen zoals het halen van een trainer die betonvoetbal introduceerde in Breda en het aantrekken van een rits dertigers zonder restwaarde kon de vrije val vooreerst gestopt worden. Het camoufleert echter de ware problemen, namelijk die van een uitermate smalle basis voor het eerste, het zieltogende tweede en het al jaaaaren in de zweite Liga ballende vlaggeschip van de jeugd.

Het is dancing on a high wire, zonder vangnet. De sportieve basis van ons aller NAC is op dit moment nog zo dun, dat als het eerste plotseling een mindere serie zou neerzetten het zomaar kan omkiepen. Dan blijken Mommers en co met hun Gilissens en Tamerussen buitengewoon onverantwoorde dingen gedaan te hebben.

Het eerste moet daarom blijven winnen cq in het linkerrijtje vertoeven. Het is namelijk de ideale schaamlap voor 5 jaar wanbeleid over de hele breedte van de club.

portugeese naccer

Geplaatst: dinsdag 14 oktober 2008 om 9:14u

De mededeling "in de competitie weet de ploeg van Karelse en Remie al 3 keer op rij niet winnen" is een lichtelijk understatement voor twee nederlagen tegen respectievelijk Jong Loda en Jong Helmond en een gelijk spel tegen Jong Fortuna.

Om een lang verhaal kort te maken: het gaat gewoonweg slecht met Jong NAC.

Keizerstad

Geplaatst: dinsdag 14 oktober 2008 om 9:15u

Heren van de rat. Graag aandacht voor het volgende:

NAC, RBC en RKC dichtbij akkoord
NAC Breda, RBC Roosendaal en RKC Waalwijk gaan op korte termijn samenwerken. De drie Brabantse clubs naderen een akkoord om de jeugdopleidingen te gaan bundelen.

De clubs willen middels een samenwerking talent beter laten doorvloeien. De oprichting van een regionaal opleidingscentrum moet er dan ook voor zorgen dat beloftevolle spelers eerder een kans krijgen om door te stromen in het profvoetbal.

Earnest Stewart laat doorschemeren dat het plan op korte termijn wel eens gerealiseerd kan worden. "Die intentie hebben we alledrie", aldus technisch directeur van NAC.

Zo meldt voetvbalprimeur! Maak er maar snel een item van zodat alles en iedereen stoom kan afblazen.

Breda4life

Geplaatst: dinsdag 14 oktober 2008 om 9:30u

@ Keizerstad, dit was op zich toch al lang bekend dat NAC de jeugdopleidingen samen met die van andere BVO`s in west-Brabant.

Wat ik me wel afvraag is of de kantine van de jeugdopleidingen dan nog wel openblijft....

Ik vraag me af of zo`n samenwerking ook daadwerkelijk z`n vruchten af gaat werpen voor NAC.

Red Carpet

Geplaatst: dinsdag 14 oktober 2008 om 14:53u

@ in de Warrie B.D.

Quote: "Het camoufleert echter de ware problemen, namelijk die van een uitermate smalle basis voor het eerste, het zieltogende tweede en het al jaaaaren in de zweite Liga ballende vlaggeschip van de jeugd."

Is niet helemaal waar he. De afgelopen jaren is er door de jeugd op het hoogste niveau gespeeld.

Verder vind ik het van een jammerlijk laag niveau dat je uitgaat van een situatie die er helemaal niet is en daar dan kritiek op hebt. Namelijk, dat het slecht gaat met het eerste elftal.

Uitermate onverantwoord dat we geen anti-marsmannetjes-schilden plaatsen want als we straks worden opgegeten door marsmannetjes zul je zien dat er jarenlang een warrig en a-preventief beleid is gevoerd in Nederland...

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: dinsdag 14 oktober 2008 om 20:49u

"The chances off anything coming from Mars , are a milion to one he said HAAAAAAAhaaaaa" ............. , maar áls ze van Mars komen is het wel degelijk de schuld van `het bestuur` !

Juist P.N. , gewoon slecht , verder niet , er dient wat meer `gebulderd` te worden over dat trainingveld door diene Zeeuw !

Donny Gorter fan

Geplaatst: donderdag 16 oktober 2008 om 18:39u

Ik was er bij. Aan Donny heeft het niet gelegen!!


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven