of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

31 augustus 2008
NAC gaat niet in op bod op Ronnie Stam


Gisteren kwamen delegaties van NAC en fc pluskut in deventer bijeen om over een overgang van Ronnie Stam naar de rukkers te praten. NAC verwierp het eerste bod.
Theo Mommers in een reactie: ’Wij hebben begrepen dat Ronnie voor FC Twente de eerste keus is. Als ze hem zo graag willen moeten ze het bedrag betalen dat in zijn contract staat.’

Allemaal leuk en aardig, maar maandag sluit de transferperiode en zit NAC mogelijkerwijs zonder eerste keuze op rechtsback (Elshot, geblesseerd), tweede keuze (Ammi) en dreigt NAC nu ook de derde keuze op die positie kwijt te raken. Hoe zit het met de alternatieven? Geld vangen is één, maar dat geld verdwijnt als sneeuw voor de zon als je vanwege een te smalle en onevenwichtige selectie te laag op de ranglijst eindigt.

Wordt snel vervolgd..


Bron : De Rat, telegraaf


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Ronnie Stam

29-aug-2008
Stam denkt dat hij blijft...
27-aug-2008
Stam's concurrent wil wel naar twente...
27-aug-2008
twente denkt aan Stam...
01-sep-2008
Stam alsnog naar Twente? [Update 22:00u]
01-sep-2008
Stam - duurste NAC'er ooit - tekent voor 4 ja...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 23411 nieuws items met in totaal 353096 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 15,08

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

harry b.d.

Geplaatst: zondag 31 augustus 2008 om 10:47u

Stoere taal uitslaan zoals Mommers nu doet geeft geen pas. Mocht deze transfer mislukken dan kan de manager van het jaar per direct opkrassen. Het is nu van belang Stam voor een fatsoenlijk bedrag netjes weg te brengen. Het gaat nu echt niet om de laatste 50k euro. Natuurlijk gaat er van deze som nog het een en ander af (opleidingsvergoeding Feyenoord bijvoorbeeld), en het zou werkelijk geinig zijn als er ook aan de Lage Kant wat aan de strijkstok zou blijven hangen.

Enfin, overal waar Mommers bij betrokken was ontstaat gedoe. Dat zal hier ook wel gaan gebeuren. Interessant dat het weer allemaal uitgelekt is. Zoals alles bij NAC uitlekt.

trouwe supporter

Geplaatst: zondag 31 augustus 2008 om 10:49u

ik vind het nog steeds heel vreemd dat we Ammi zo makkelijk hebben laten gaat. Was op diverse plaatsen inzetbaar. Ik zag hem graag spelen.
En het verschil tussen plaats 8 en plaats 15 wordt op de bank gemaakt. Op enig moment krijg je schorsingen en blessures en als dan je selectie te smal is... Dat hebben we ook aan het einde van het vorige seizoen gezien toen Zwaamswijk, enz. uitviel.

MH te Breda

Geplaatst: zondag 31 augustus 2008 om 11:00u

Volgens mij weten ES & TM nog wel paar 30+érs die op de valreep binnen gehaald kunnen worden om Stam te vervangen.

weerlink

Geplaatst: zondag 31 augustus 2008 om 11:05u


ALS STAM NUMMER 1 IS VOOR tWENTE, DAN HADDEN ZE MAAR IN JULI MOETEN KOMEN?

joyce!!!

Geplaatst: zondag 31 augustus 2008 om 11:41u

ronnie stam

de broer van john f.

Geplaatst: zondag 31 augustus 2008 om 12:08u

@ Weerlink, in juli was Twente`s rechtsback nog gewoon in Tukkersland. Die gast heeft pas twee weken geleden getekend in Moskou, waarvoor Twente 2,5 miljoen beurde. Dat geld mogen ze 1 op 1 doorschuiven voor Ron Stam. Natuurlijk heeft NAC al een rechtsback (tevens aardige middenvelder) op het oog, die Stammeke kan vervangen. Misschien is Ammi iets...? Natuurlijk kan Csaba Feher ook als rechtsback uit de voeten, maar daar alleen zou ik niet op vertrouwen.
@ Harry BD. Wanneer kan Mommers het wel goed doen in jouw optiek? Hij stelt toch: 2,5 miljoen is de gelimiteerde transfersom en voor minder gaat hij niet weg? Als dat gebeurt is dat prima gedaan en als de scouting z``n werk goed heeft gedaan kan er morgen naast VdLeegte nog een allround verdediger worden toegevoegd aan de selectie, en wie weet alsnog een lepe spits.

von F

Geplaatst: zondag 31 augustus 2008 om 12:14u

Ik ben benieuwd wat voor bedrag er in zijn contract staat, 2,5 mln zoals veelvuldig geroepen wordt kan ik me niet voorstellen. Dan zou hij de eerste speler zijn met een transfersom die (stukken) hóger is dan de straatwaarde!
Twente zal wel gek zijn om zonder onderhandelen de vraagprijs te betalen, met NAC als gesprekspartner is er onderhandelingsruimte zat, voorbeelden genoeg.

Morgen zal hij dus de deur uit zijn en kan TM weer iets op het resultaat bijschrijven. Vervolgens zal de zoektocht moeten beginnen naar een vervanger, gezien de eerdere (onnodige en te lage) verkoop van Ammi. Kan me niet voorstellen dat met de daadkracht van het bestuur gecombineerd met het krakkemikkige scoutingapparaat dit nog voor de winterstop gaat lukken.

Ach gelukkig hebben de heren 2,5 maand tijd in schilder gestoken, de rest van de selectie was in juni al rond, precies op tijd voor het vakantieseizoen van ES.

Persoonlijk vind ik het prima wanneer (tikkie breed) stam vertrekt, sinds zijn contract opengebroken en verbeterd is heeft hij geen fatsoenlijke wedstrijd meer gespeeld. Oh nee, dat was de schuld van Brandts natuurlijk.

MH te Breda

Geplaatst: zondag 31 augustus 2008 om 12:38u

Schilder is nooit echt een optie geweest. Iedereen weet dat als er meer als een week over 1 speler word gesproken dat het dan alleen praatjes zijn. Misschien zelfs meer een afleidingmanouvre.

Geen paniek, Er zal zeker nog een lijstje zijn met spelers die hier graag hun voetbal-loopbaan af willen sluiten. We hebben alle tijd, morgen sluit de markt pas dus als we nog een paar uurtjes wachten zijn ze pas echt lekker goedkoop.

petrades

Geplaatst: zondag 31 augustus 2008 om 13:03u

ik ben benieuwd,normaal gaat de zieke naar de dokter,nu is anderssom NAC gaat naar twente om de onderhandelen,dus het zal NAC hoog zitten met de centjes ,dus voor R.S.einde NAC

Je saute pour NAC!

Geplaatst: zondag 31 augustus 2008 om 14:20u

Ook Ronnie Stam past niet in het creatieve en aanvallende voetbal dat ES en RM willen spelen. Mijn mening is dan ook verkopen en probeer 2 a 2,5 miljoen te vangen.

Ben benieuwd met welke selectie RM en ES wel aanvallend willen voetballen. Er zullen 1 of 2 paniek aankopen worden gedaan (TvdL) en in de winterstop zullen ze misschien ook 1 a 2 spelers aantrekken, maar tegen die tijd staat NAC al zo belabberd op de ranglijst dat het seizoen er niet meer toe doet.

Dennix

Geplaatst: zondag 31 augustus 2008 om 23:23u

Hoezo is het een probleem om laag te eindigen? Vorig seizoen was 3e net zo effectief als 15e en ehh, minder winstuitkeringen...

Nick dun Irste

Geplaatst: maandag 1 september 2008 om 8:05u

ik word er wel wat triest van als ik in de stem lees dat Stam ook wel zonder NAC kan. Waar hij een tijd geleden nog van clubliefde werd beticht, blijkt nu wel dat alleen de pegels maar tellen. Dus zoals bij alle andere broodvoetballers: graag of niet. en bij niet: houdoe en bedankt en noooooooit meer terug.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven