homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

30 augustus 2008
Voorbeschouwing (k)az(en) – NAC


Na de verplichtte afkickperiode en de (kwa drankconsumptie) meer dan geslaagde voorbereiding is morgenmiddag op het “lang leve de commercie” tijdstip van half 5 ook voor NAC weer tijd om de strijd om een europees ticket aan te gaan!

Dit zal in alkmaar moeten gebeuren tegen de (k)az(en) ofwel de scheringa-boys.
Breedbek-kikker van gaal heeft, in tegenstelling tot Maaskant de beschikking over een nagenoeg fitte selectie. Alleen luirink en pelle zijn geblesseerd.
Wel heeft hij te maken met een x-aantal olympiërs met een behoorlijk aantal wedstrijden in hun benen.
Daarnaast heeft hij ook te maken met een stadion vol klapvee, wat het heerlijk vind om met rateltjes te draaien, vlaggetjes te zwaaien en op commando met de wave mee te doen. Bahbah: wat een klootjevolk...
Ook is het mooi om te zien, dat successen niet te “leen” zijn. De (k)az(en) hadden vorig seizoen stevig ingekocht met als resultaat...een prachtige 11e plaats op de ranglijst. Nu zal de factor geluk ook meegespeeld hebben, maar eens te meer is het bewijs geleverd dat naast sfeer ook successen niet te koop zijn!

Maaskant heeft het “geluk” niet echt veel spelers teleurgesteld te hoeven stellen met een plekje op de bank.
Elshot, de Graaf, Cairo en Loran zijn er sowieso niet bij en daarnaast is Gilissen nog niet in staat een hele wedstrijd te ballen.
Supersub Idabdelhay (die kennen ze vast nog wel bij de (k)az(en)) heeft last van zijn knie, maar zal vermoedelijk wel kunnen meeballen.
De parel van het zuiden zal (net zo als vorig jaar overigens het geval was) met een verdedigend blok gaan proberen op de counter toe te slaan, wat gezien de snelheid van de aanvallers absoluut mogelijkheden biedt.

Robert Maaskant is duidelijk in zijn spelopvatting voor deze wedstrijd.Het achterin dicht houden, geen onnodige risico’s nemen en een gelijkspel al zien alszijnde een “overwinning”.
Tuurlijk denken wij er anders over en met de overheerlijke 1-2 overwinning van vorig jaar nog op het netvlies staande, is er ook dit jaar alles mogelijk!

HUP NAC


Bron : De RAT


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Relaties


31-aug-2008 AZ-NAC (1-2)


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

juniz

Geplaatst: zaterdag 30 augustus 2008 om 18:05u

hmz dat dacht dat de doelstelling was om aantrekkelijk aanvallend voetbal te gaan spelen met een bourgondische smaak. Vededigend voetballen met een gelijklspel als doel, wat moet ik daar nu weer over denken. Eerste wedstridj van het seizoen keihard er tegen aan en gewoon winnen van die luitjes daar in dat vieze kut stink (kaas) stadion!!!!!

-NAC1912-

Geplaatst: zaterdag 30 augustus 2008 om 18:17u

OFFTOPIC: NAC moet tegen GVVV voor de knvb beker, uitwedstrijd wat een verassing!

joyce!!!

Geplaatst: zaterdag 30 augustus 2008 om 18:27u

ze moeten die (k)az(en) en inrekenen ! ze kunnen het makkelijk maar ze moeten er iets voor doen hup nac

dannypijpers

Geplaatst: zaterdag 30 augustus 2008 om 18:37u

een gelijk spel zou weer mooi zijn

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: zaterdag 30 augustus 2008 om 20:05u

Idapdelhay is gewoon fit , vanmiddag op de training (laatste half uur in het stadion) schoot ie ze prettig hard tegen het netje , zoals ook Reuser en nog wat mensjes.
Zie je de prachtvent gewoon een paar voetbalschoenen cadeau doen die al eerder aan een supportertje beloofd zijn , `s mooi.
De aantrekkelijke aanvallende speelstijl mag je `uit` tegen een ploeg als dat van van Gaal niet verwachten natuurlijk , zeker tegen NAC willen ze het goed doen , helemaal omdat de eerste wedstrijd betreft.
Ook thuis heeft R.Maaskant zich al een beetje ingedekt door te melden in een interview dat NAC eerst compleet moet zijn vooraleer er aan aantrekkelijk voetbal gedacht kan worden , mot ie niet te lang mee wachten dan , da`s voor mij waar het om draait dit seizoen.

harry b.d.

Geplaatst: zaterdag 30 augustus 2008 om 23:19u

Brandts was niet goed genoeg en werd als een kleine jongen weggestuurd. Het voetbal was kloten, er hadden wat mensen geklaagd, dus ze hadden een mooie reden om m te hangen.

Nu lezen wij verhalen over verdedigende blokken en countervoetbal en mischien als het meezit een puntje.

Mocht dit bewaarheid worden dan mag Brandts wat bd betreft voor aanvang van NAC-W2 Willem vdH op de middenstip in zn hol komen neuken. Gewoon omdat het kan en om er even op te wijzen waar "men" mee bezig is. Het enige team dat vanavond ook zo negatief aan de aftrap verscheen was De Graafschap, en die hebben een terecht pak op de broek gehad. Verder is W2-Ajaks geen makkelijke pot voor de Bredanaar. W2 zien verliezen is mooi, maar die irritante Amsterdammers op hun bek zien gaan is ook fijn. Bijna dilemma. Kijkend naar de concurrentie zijn de 3 punten naar Tilburg geen goede zaak.

Bon, Zwaanswijk tegen Dembele en die vervelende Cziommer daar vlak achter. Dat was in die bekerpot teveel van het goede. Penders steeds te laat met corrigeren, Stam om te janken zo slecht, Salmon dramatisch en ga zo maar door. Morgen moet alles meezitten, iedereen fit en met een keiharde inzet. Zoniet, dan is een beetje achteruitlopen en hopen dat ze er niet doorkomen de foute strategie.

bakkertje99

Geplaatst: zondag 31 augustus 2008 om 1:19u

De bovenstaande reactie zijn niet helemaal eerlijk naar Maaskant toe.
Maaskant kennende speelt hij wel degelijk het liefst lekker aanvallend voetbal. Maar hij snapt ook wel dat deze selectie dat niet toelaat. We hebben nou eenmaal geen 2 explicite buitenspelers die de achterlijn zoeken en we hebben geen spits van 2 meter die ze erin knalt. We hebben ook niet de middelen dit soort spelers in 1x aan te trekken. Bovendien staan achterin de statische Penders en Zwaanswijk. Dus het is een beetje flauw Maaskant daarop af te rekenen. Maar ik denk dat het streven er zeker is om in thuiswedstrijden tegen mindere tegenstanders wel druk te gaan zetten. Dat ontbrak vorig seizoen, denk b.v. aan de bloedeloze vertoning tegen VVV thuis.

Vakkie-G(ek)

Geplaatst: zondag 31 augustus 2008 om 7:43u

Denk dat er toch wel redelijk vooruit gevoetbald gaat worden.

Sprak gisteren Enric Vallès Prat en die zei dat hij waarschijnlijk in de basis zou starten....

1934united

Geplaatst: zondag 31 augustus 2008 om 9:53u

Zou zo maar kunnen dat Enric in de basis staat. Ronnie Stam staat in de nadrukkelijke belangstelling van FC Twente en zal daarom vandaag niet in de basis verschijnen. Nac heeft weliswaar een eerste bod op hem afgewezen, maar we mogen er gevoeglijk van uitgaan dat de FC alsnog bereid zal zijn de gelimiteerde transfersom van 2.1 miljoen euro op te hoesten.

MH te Breda

Geplaatst: zondag 31 augustus 2008 om 11:05u

weet iemand waar die wedstrijd gevolgd kan worden via internet? normaal kijk ik op planet, maar helaas... dit jaar niet.

De Wortel

Geplaatst: zondag 31 augustus 2008 om 11:40u

@MH: zou het even checken via myp2p.eu. Normaliter (zie hem er overigens nog niet tussen staan) staan daar ook de eredivisiewedstrijden tussen. Allemaal geen topkwaliteit maarreh...tis gratis, eejs!

MH te Breda

Geplaatst: zondag 31 augustus 2008 om 11:50u

Bedankt! Binnenkort heb ik hier geen last meer van... eredivisie-live voor de uitwedstrijden.

MH te Breda

Geplaatst: zondag 31 augustus 2008 om 11:56u

Geen planet voetbal of voetbal insite meer. waar gaat het toch heen met deze wereld?

Vakkie-G(ek)

Geplaatst: zondag 31 augustus 2008 om 13:20u

Via de volgende link kan je de wedstrijd bekijken voor 4,50 euro.
Let wel op je bataald voor EEN wedstrijd en dus niet niet zoals bij planet voorheen dat je het hele weekend kan kijken naar alle wedstrijden. Je kan wel nu al vast je inlogcode "bestellen" ze hanteren nml een maximaal aantal kijkers om de kwaliteit van de stream te kunnen waarborgen.

http://end.sport2media.com/index.php

NACzak

Geplaatst: zondag 31 augustus 2008 om 15:10u

Nou dr op klappen dan strax in da D omme S tomme B londjes stadion dan


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven