homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

27 augustus 2008
Stam's concurrent wil wel naar twente


'Als de clubs er uit komen, dan wil ik wel naar twente. ' verhaegh, verdediger bij vitesse en belangrijkste concurrent voor Ronnie Stam om de rechtsbackpostitie bij fc twente in te vullen, heeft wel oren naar een vertrek naar twente.

De club van verhaegh heeft twente echter in de wachtkamer gezet en wil pas na het weekend gaan praten over een eventueel vertek van de aanvoerder. verhaegh zou goedkoper zijn dan Stam en is natuurlijk meer een rechtsback dan onze Bredanaar.

We blijven het volgen!


Bron : De Rat, vi.nl


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Relaties

Ronnie Stam

27-aug-2008
twente denkt aan Stam...
31-aug-2008
NAC gaat niet in op bod op Ronnie Stam...
01-sep-2008
Stam alsnog naar Twente? [Update 22:00u]


Ratistieken

In totaal bevat onze database 23411 nieuws items met in totaal 353096 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 15,08

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

jordyvantreijen

Geplaatst: woensdag 27 augustus 2008 om 12:50u

Zolang een overgang van Verhaegh nog tot de mogelijkheden behoort voor Twente hoeft NAC niks te vrezen. Inderdaad omdat Verhaegh goedkoper is en meer rechtsback is, maar ook omdat Stam inmiddels al heeft gespeeld in Europees verband (gek genoeg wordt ook de Intertoto daartoe gerekend) en zodoende dit seizoen niet zal kunnen spelen in de Champions League/UEFA Cup (door de eerste optie kan zo goed als zeker een dikke streep, maar ge wit het nooit!)

RHENUS

Geplaatst: woensdag 27 augustus 2008 om 13:03u

lekker bij nac blijven ronnie!!

RudiNAC

Geplaatst: woensdag 27 augustus 2008 om 13:20u

Ik hoop echt dat hij blijft maar waar blijven nu die azijnzeikers die Stam te arrogant vinden omdat hij op de open dag een keer omdraaide? Of diegene die vinden dat hij teveel met de bal loopt?

Blijven, heel graag.

doske

Geplaatst: woensdag 27 augustus 2008 om 15:17u

rudiNAC@: Of hij arrogant is, vind ik niet zo boeiend. Zolang hij een meerwaarde heeft voor het elftal, mag hij wat mij betreft zijn kop zelfs omdraaien wanneer hij in de spiegel kijkt. Maar wat betreft het lopen met de bal heb ik wel iets te zeggen. Dit doet hij namelijk veel te veel en zijn meerwaarde/rendement zou vele malen hoger liggen wanneer wat meer overzicht zou krijgen. Nou bedoel ik niet dat hij daarom maar naar Tukkerland moet opflikkeren, want hij is nog steeds een belangrijke speler voor NAC. Maar als ik het goed begrijp ben ik een azijnpisser wanneer ik zou hopen dat hij wat minder met de bal zou lopen en daardoor nog belangrijker wordt voor NAC.
Eehhh, nou dan ben ik een azijnpisser, lekker puh! Of is dit nu weer arrogant...

Smurref

Geplaatst: woensdag 27 augustus 2008 om 15:23u

Naast dat Ronnie te veel loopt met de bal, mag hij ook wel wat meer diepgang in zijn spel leggen, die tikkies terug komen we ook niet verder mee
Maar natuurlijk wel een belangrijke jongen voor ons, en als hij gaat zie ik het seizoen een stuk somberder in, want de vervanger zal wel weer 35+ zijn

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: woensdag 27 augustus 2008 om 15:34u

@Smurref , laat dát nu net juist wel weer goed gaan tegen de laatste Spaanse tegenstander , heeft Maaskant met jouw overlegt misschien ?
Hij haalde zelfs twee keer de achterlijn , speelde vaker naar voren als ooit tevoren , ik zeg , deze jongen speelde dus volgens plan vorig seizoen , nou ja , volgens Ernie`s plan.......
Ben van mening dat ie steeds groeiende is , kan op vele plekken spelen , helaas in dit geval ook rechtsachter , dus ik zie `m niet graag gaan , tja , als er genoeg op tafel komt , heb je niets in te brengen ........

de broer van john f.

Geplaatst: woensdag 27 augustus 2008 om 15:42u

Overigens wordt de kans op een transfer van Stam naar Twente kleiner. Wilkshire is voor 2,5 miljoen getransfereerd naar Moskou, Twente zoekt een specifieke rechtsback. Verhaegh is meer een specifieke back dan Ronnie. Maar daarnaast lijkt Munsterman bewust enkele namen te hebben laten vallen, als afleiding voor de move naar Tiendali.
Nog meer nieuws: degenen die tegenstander zijn/waren van de komst van Delorge naar NAC kunnen opgelucht ademhalen. Delorge blijft sowieso tot de winterstop bij Ajax. Hij wil Van Basten van zijn kwaliteiten overtuigen. Ik hou het op de komst van Wormgoor en Schilder. De eerste mag kosteloos weg vanwege dat belachelijk opgeschroefde kaart/jat-verhaal en de tweede staat te springen om bij NAC aan de bak te mogen. Lamakome!

Alcoholvrije Sint

Geplaatst: woensdag 27 augustus 2008 om 17:47u

@ broer:

Gaan we het nu eindelijk dan ook nog eens eens zijn? Laat maar komen die 2!

Lino

Geplaatst: woensdag 27 augustus 2008 om 20:11u

Ik ben het met hoog eens.. Ronnie speelde afgelopen seizoen naar mijn inziens zeer behoudend(tikkie breed, tikkie terug) doordat hij zich daaraan moest houden van ernie. Ik denk dat we dit seizoen een andere ronnie gaan zien. mits twente niet met een gelimiteerd zakje geld zwaait

Vakkie G

Geplaatst: woensdag 27 augustus 2008 om 20:19u

Ronnie hoort bij NAC als een witte schuimkraag op onze Juup (euj, Bavaria :bier

Voorop in de strijd. Het feit dat Twente iets in hem ziet, zegt genoeg. Hopelijk dat onze kwakkelende beleidsbepalers Ronnie kunnen behouden.

Bouwen aan een elftal wat 3 jaar met elkaar kan spelen godver. Stadion zit ook dit jaar weer ramvol, dus veel meer budget zal er niet komen.

Ronnie moet blijven !!!!!

RudiNAC

Geplaatst: donderdag 28 augustus 2008 om 8:10u

@ doske Nee, je bent geen azijnpisser als je kritiek op een speler hebt maar je bent wel een azijnpisser als je maar een ding van een speler ziet. Als je niet ziet dat hij van alle spelers toch echt een van de beste is maar wel elke keer als hij eens een slechte wedstrijd speelt hier je gal over hem gaat spuwen.
Stam is een van de beste spelers, en ja, hij loopt wel eens te vaak met de bal. Maar als je dan ook eens verder kijkt, zie je ook dat het vaak (ik zeg vaak, niet altijd) aan zijn medespelers ligt omdat hij de bal verkeerd aangespeeld krijgt of omdat er geen afspeelmogelijkheden zijn. Hij was afgelopen seizoen een belangrijke speler die vaak aan de bal kwam en daardoor loopt hij de kans dat er wel eens iets fout gaat. Hij kan zich ook verstoppen en af en toe een sliding maken, dat is blijkbaar hier veel meer gewaardeerd dan zijn nek uitsteken en iniatief nemen. Dat is wat ik met mijn opmerking bedoelde.

harry b.d.

Geplaatst: donderdag 28 augustus 2008 om 9:28u

Wat zou toch de bedoeling zijn van het afspreken van een gelimiteerde transfersom in het contract. Ik kan er maar niet opkomen....

simmons

Geplaatst: donderdag 28 augustus 2008 om 9:32u

ach harrie laat maar, dat snap jij toch niet.

trumpetjabo

Geplaatst: donderdag 28 augustus 2008 om 11:41u

@simmons
Nog 4 dagen....

simmons

Geplaatst: donderdag 28 augustus 2008 om 11:45u

en dan, kaasfondeu

Sammy

Geplaatst: donderdag 28 augustus 2008 om 22:19u

@harry: het drukken van de kosten in de vorm van salaris en tekengeld? Dus dmv lager salaris en lager tekengeld akkoord gaan met een vastgestelde minimale transfersom die wel omhoog kan maar dat in die gevallen de speler meedeelt in de meer opbrengst, als compensatie voor het eerder geaccepteerde mindere salaris en mindere tekengeld. Zou dat kunnen lieve ex-supoprter?


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven