of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

27 augustus 2008
twente denkt aan Stam


Nu de australische rechtsback wilkshire van twente naar moskou verhuisd zoeken de tukkers iemand voor de rechtsbackpositie. De ogen zijn gevallen op verhaegh, Lurlings vriend van vitesse, en op onze eigen Ron Stam.

telegraaf meldt dat twente naar alle waarschijnlijkheid gaat kiezen voor één van deze spelers. De fietstasser is meer back dan Stam en is goedkoper, schrijven ze in die ochtendkrant.
Bij vitesse hebben ze al gezegd dat ze een belangrijke speler als verhaegh niet kwijt willen. twente heeft zich al gemeld in arnhem , maar over een transfer valt voorlopig niet te praten.

Stam heeft nog een contract tot 2012! Maarja, contract in het betaalde voetbal........het is aan Ronnie. Blijf toch lekker!


Bron : de Rat, telegraaf


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Ronnie Stam

27-aug-2008
Stam's concurrent wil wel naar twente...
31-aug-2008
NAC gaat niet in op bod op Ronnie Stam...
01-sep-2008
Stam alsnog naar Twente? [Update 22:00u]
01-sep-2008
Stam - duurste NAC'er ooit - tekent voor 4 ja...
03-sep-2008
Maaskant “pislink” over de gang van zaken ron...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 23411 nieuws items met in totaal 353096 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 15,08

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

martinez

Geplaatst: woensdag 27 augustus 2008 om 9:40u

Hopenlijk blijft Stam na het vertrek van Ammi...

Mermans

Geplaatst: woensdag 27 augustus 2008 om 9:44u

Stam is op dit moment onmisbaar! En we kunnen geen goede vervanger voor maandag halen!

STAM, TWENTE IS GEEN TOPCLUB DUS LEKKER BLIJVEN!

ZEPA

Geplaatst: woensdag 27 augustus 2008 om 9:44u

Stam heeft wel een contract tot 2012, maaaaar wel met een beperkte afkoopclausule. De conclusie die je hieruit kunt trekken is: als vitesse verhaegh niet laten gaan, dan is het aan Stam om te bepalen of hij weg wilt of niet. Door de afkoopclausule heeft NAC hier verder NIKS over te zeggen. En aangezien Stam al eerder heeft aangegeven de overstap naar twente wel te zien zitten....mogen wij dus alleen hopen dat vitesse verhaegh wil laten gaan!!!

En toen bleven er nog maar..............weinig spelers over............

Den86

Geplaatst: woensdag 27 augustus 2008 om 9:45u

Poot stijf houden, 1,5 a 2,5 miljoen en ze krijgen er nog een grote strik bij ook!

Waddinxveen

Geplaatst: woensdag 27 augustus 2008 om 9:50u

Stam is een veel meer ervaren speler dan Nijland waar groningen 4 miljoen voor ving. Gezien het feit dat Stam absoluut niet weg mag bij NAC, minstens 5 miljoen voor vragen!

ZEPA

Geplaatst: woensdag 27 augustus 2008 om 9:51u

Overigens vind ik Stam een beperkte speler (erg weinig diepgang in zijn spel). Hem verkopen zie ik niet als een belemmering, maar op dit moment (zo tegen het einde van de transfertermijn en bij de aanvang van de competities) spelers aantrekken, dan moet je wel extra centjes hebben. Ik vrees dat we dat niet hebben.

Ondertussen word ik wel een beetje zenuwachtig voor het komend seizoen.

ZEPA

Geplaatst: woensdag 27 augustus 2008 om 9:53u

Stam heeft en AFKOOPCLAUSULE in zijn contract. Die 2, 2,5 of 5 miljoen: droom maar lekker verder. Hij verlaat Breda straks voor 600.000!!! Dat is het BELEID in Breda.

1912

Geplaatst: woensdag 27 augustus 2008 om 9:53u

Volgens mij staat er een clausule in het contract van Stam dat hij weg mag voor €2.000.000,--

FC Goed Bezig

Geplaatst: woensdag 27 augustus 2008 om 10:00u

Tsja hier doe je niet zoveel tegen mensen, vraag maar aan FC Groningen dat vorig jaar half werd leeggeplukt en nu Nijland moet laten gaan, dus al dat gezever over het zg wanbeleid van NAC slaat nergens op! Ik erger me sowieso al maanden over de negatieve teneur op de Rat over het komend seizoen terwijl er nog geen knikker in comp. verband gespeeld is . Wat is dat toch!?!?! Natuurlijk zou ik ook willen zien dat NAC nog ff 3 toppers aantrekt maar dat moet ook wel kunnen....overigens geloof ik nog steeds dat NAC nog met 1 of 2 versterking komt voor 1/9 as!

harry b.d.

Geplaatst: woensdag 27 augustus 2008 om 10:02u

De tijd dat de echt grote clubs zoals bijv Celtic zich bij ons melden ligt alweer ver achter ons.

Onder Mommers is het helemaal kommer en kwel geworden. Ons NAC staat in de markt bekend als een fijne graaibak voor als je last minute nog wat nodig hebt, en je ook nog een leuke korting wilt.
Zelf bieden wij alleen nog maar langjarige contracten aan dertigers aan. Stam een uitzondering ? Welnee, gewoon een gelimiteerde som erin en weg is Ronnie.

Op zich zou het niet slecht zijn om Ronnie PCP eindelijk eens een keer te verkopen. Natuurlijk gaat er dan nog een bedrag naar Feyenoord omdat-ie daar zn jeugdopleiding genoot (krijgt PCP aan de lage kant nog wat trouwens ?) maar RS is zowat de enige speuler in de selectie die wat op kan brengen. Twente is (net als AZ, Heerenveen en Groningen) al geen concurrent meer dus dat is wel aardig dan.

Nee mensen, we zitten opgescheept met een quasi-cynisch bestuur dat op de plannen van "onze Jan" zit te wachten. Lieden die zichzelf op de borst kloppen over hoe goed het allemaal gaat. Figuren die een NAC icoon als Lokhoff tussen kerst en oud en nieuw durven ontslaan en een misbaksel als Lok aantrekken maar twee jaar later wel een lintje moeten hebben.

Enfin, Stam zou ik als rechtsback nooit halen. AZ-uit voor de beker nog gezien ? Was om te janken zo slecht. Denk dat Twente niet uitkomt bij Stam als rechtsback, hoogstens als verdedigende middenvelder.

hannibal

Geplaatst: woensdag 27 augustus 2008 om 10:10u

tjeempig, zijn er nou nog mensen die niet weten dat stam een clausule heeft? heeft hij nota bene zelf herhaaldelijk in publiciteit gezegd! dus als hij wil, en een club wil dat bedrag betalen dan gaat hij. natuurlijk zal een club zo kort voor de termijn het armlastige NAC proberen een poot uit te draaien. Als iemand morgen 1m voor stam biedt terwijl de clausule (bijvoorbeeld!) 2m zegt zal de waarheid wel in het midden komen te liggen want NAC kan het zich niet veroorloven dat geld te laten lopen.
mensen die nu roepen dat grunn leeggeroofd worden snappen er weinig van en lezen alleen wat ze willen lezen : grunn heeft deze zomer ook weer 2 dikke aankopen gedaan en verkoopt nu een bankzitter voor 4m, wij verkopen een bankzitter als ammi voor 4ton.... . alle nl-se club verkopen, dat is ons lot als voetballand; alle clubs waar NAC zich aan wil meten qua ambitie (niet ik, maar NAC, zie uitspraken directie over linkerrijtje, stadion, begroting) bulken momenteel van de poen omdat ze al een boel fijne dikke transfers hebben gedaan, omdat hun grotere, al verbouwde stadions vol zitten met supporters en meer betalende sponsors en omdat ze al een flink eigen vermogen hebben!
desalniettemin : als er iemand voor stam komt, strik erom en

bakkertje99

Geplaatst: woensdag 27 augustus 2008 om 10:17u

Onbegrijpelijk dat er zo minachtend over Stam wordt gesproken door veel supporters. Trouwens ook op de tribune merk ik die trend. Blijkbaar zien ze niet dat Stam de motor op het middenveld is en inzetbaar op veel plaatsen. Naar mijn mening is Stam onmisbaar in het huidige NAC. Komt natuurlijk ook nog bij dat het een Bredase jongen is.

Ik zou het dus wel erg vinden als hij zou vertrekken.

Alcoholvrije Sint

Geplaatst: woensdag 27 augustus 2008 om 10:19u

zucht...

er zijn hier dus NOG STEEDS mensen die het beleid (voornamelijk het gebrek eraan) van NAC willen verdedigen. hoe durven ze.

Stam is zo ongeveer de enige binnen de huidige selectie die eventueel nog geld op zou kunnen leveren (de andere mogelijkheden zijn: Idabdelhay, Gillissen en Kwakman). Als we hier ook werken met gelimiteerde transfersommen, hoe zullen we dan OOIT verder komen??

En hoe slim was het om Ammi te verkopen als je nu tegen dit verhaal aanloopt?

Ohja, en waar blijven de versterkingen? En de bouwvergunning voor de B-Side? Het leek dit jaar erg goed te gaan wat betreft scc-supply, gelukkig heeft NAC het ZELF voor elkaar gekregen om in elk geval een deel nog in de soep te laten lopen. Prutsers.

Hugh Hefner

Geplaatst: woensdag 27 augustus 2008 om 10:21u

FC Goed Bezig > Je bent echt helemaal leip! Grunn verkoopt een beperkte speler als Nijland voor 4 miljoen roepies. Dat is precies 10x (TIEN KEER) zoveel als Ammi, die we nu, in geval van vertrek van Stam, juist zo hard nodig hadden!

Ik gun Stam een stap vooruit. Ik vind persoonlijk dat zijn spel niet past in dat wat RM (de trainer dus) voorstaat. Probleem is dat onze technische staf dit geval helemaal niet heeft zien aankomen en wanhopig op zoek is naar het lijstje met eventuele vervangers voor Stam. Die nu natuurlijk allemaal al lang en breed vast liggen bij hun eigen club.
Eigenlijk hebben we de vervanger van Stam al: Gilissen. Maar nu moeten we naast een organisatorisch begaafde middenvelder ook een controlerende middenvelder aantrekken.
Tja jongens, ik vrees dat we toch weer aangewezen zijn op de Stichting Herverbruik: Collen rechtsachter, Schilder links, desnoods een gehuurde Perez op het middenveld en dan toch maar hopen op de wederopstanding van Tamerus.

Sammy

Geplaatst: woensdag 27 augustus 2008 om 10:25u

Storend dat er door velen alleen gekeken wordt naar wat Stam niet kan. Stam is een uitstekende verdedigende middenvelder en heeft in vergelijking met andere spelers op die positie veel techniek en inzicht. Hij koppelt dit aan een uitsekende wedstrijdmentaliteit en hij is een jongen van de stad. Die verdient een betere behandeling. Ben het eens met de mensen die hem geen back vinden,maar denk dat hij kan groeien naar het nivo van bijv Van Dijk van Utrecht, Als twente een goede rechtsback zoekt moet men Tiendalli halen. Als die jongen het vertrouwen krijgt is het een van de beste backs van nederland. het verhaal van harry is natuurlijk weer lachen. `de tijd dat clubs als Celtic voorbij kwamen ligt ver achter ons`. Volgens mij is dit incident in het verleden een keer gebeurd. Of hij nee, twee keer. Celtic heeft ook de door eigen fans (het is gerbuikelijk binnen de club) hevig bekritiseerde Sno opgehaald. En volgens mij haalde Ajax Leonardo, AZ (op dat moment titelkandidaat) kwam voor Mendes da Silva en Jenner. Maw de topclubs halen graag spelers van NAC veelal spelers die door de eigen fans afgezeken worden.

HV

Geplaatst: woensdag 27 augustus 2008 om 10:25u

@ZEPA: Stam geen diepgang? Dan heb je zeker de laatste oefenpotten gemist, waar Stam enkele erg mooie voorzetten vanaf de achterlijn gaf. Als hij nog dieper gaat staat hij de ene helft in de Beatrix, en de andere helft op het spoor.

Hugh Hefner

Geplaatst: woensdag 27 augustus 2008 om 10:27u

FC Goed Bezig > Eén Nijland is net zo veel waard als 10 Ammi`s. Lees dat nog eens goed. Voor één bankzitter kun je een compleet eerste divisie elftal bij elkaar kopen (keepers hebben we voorlopig niet nodig).
Nee, TM en consorten steken nog maar eens een dikke op, want ze gaan NOG MEER winst opstrijken in deze transferperiode.
Wat een fantastisch beleid hebben we toch!
Ik zat van de week echt stiekem te hopen dat we die Van Dijck in Zwolle op gingen halen, maar nee, Volendam, onze naaste concurrent gaat er mee heen!

Ik voorspel dat we na de thuiswedstrijd tegen de Stillempjes een stadion met alleen maar staanplaatsen hebben.
Wel jammer voor den Bras, dat die alle stoeltjes van het veld moet halen!

elblanco

Geplaatst: woensdag 27 augustus 2008 om 10:54u

Welja, na verkoop van Ammi nu ook nog eens Stam weg ? Als ik me niet vergis is Elshot nog steeds niet speelklaar ....

Ad Krijnen, ben-de-gij nog beschikbaar ?

Jannie F7

Geplaatst: woensdag 27 augustus 2008 om 10:59u

Na het hoongelach wat ik kreeg naar aanleiding van het gesprek met Mtiliga (DIE DUS NOG GEEN VOOSTEL HEEFT ONTVANGEN VAN ES) zou ik bijna niet meer durven reageren......helaas voor alle lezers heb ik bij de contractverlenging van RS al aangegeven dat Twente in de race was en dat de transfersom al bepaald was voor de komende jaren!!! Die ligt rond de 8 ton en daar mag hij gewoon voor vertrekken!! Op zich vind ik dat persoonlijk een mooie prijs voor een beperkte voetballer (Gorter is de ideale vervanger) , wat mij echter uitermate irriteerd is dat onze voetballers nog steeds voor een paar centen mogen vertrekken. !!!

Sgele

Geplaatst: woensdag 27 augustus 2008 om 10:59u

Volgens VI heeft Stam een clausule?
Iemand enig idee? Want dat zou natuurlijk wel weer typisch zijn he...

Sammy

Geplaatst: woensdag 27 augustus 2008 om 11:01u

@HH, neem aan dat je deventer bedoelt ipv zwolle. over zwolle: daar zitten overigens wel de nodige talenten en een uitstekende trainer. club om regelmatig te gaan scouten. eerder bij JvA aangegeven dat Schaken (toen nog veendam en nu vvv) een uitstekende spelers is. Vond dat van Demouge (toen eindhoven) ook. Volgens Jef beiden niet goed genoeg voor NAC, ik kijk met belangstelling naar Schakens ontwikkeling bij VVV. Demouge leek me een goede oorlogmaker in de buurt van technici als AL en MA.

Alcoholvrije Sint

Geplaatst: woensdag 27 augustus 2008 om 11:18u

@ Sammy;

met je eerste reactie ben ik het grotendeels eens (dat is al heel wat), maar met je 2e reactie sla je wat mij betreft de plank mis. die Schaken wordt nooit wat, dat is een soort romano sion in het klein. demouge is een ZEER beperkte voetballer met geen scorend vermogen; dan kunnen we beter Van den Eede terughalen. Of Zlatko Arambasic.

Van dat soort spelers wordt NAC echt niet beter.

Hugh Hefner

Geplaatst: woensdag 27 augustus 2008 om 11:30u

Sammy > Ja, excuus, ik bedoelde Daventria.
El Blanco > Stel je toch eens voor dat Hans van den Dunnen de kicksen weer aantrekt...
Sinterklaas > Ik heb al eerder aangegeven dat ik een beleid voorsta waar jonge enthousiaste honden uit de Juupleague gehaald worden in plaats van het huren van afgeschreven oudjes van zogenaamde topclubs. Het is niet gezegd dat alle jonge honden een goed rendement opleveren, maar je hoeft tussen tien ammi`s maar één nijland te hebben en je bent in een keer van je negatieve eigen vermogen af.
Gvd, als je toch ziet dat ze in Grunn nu al weer denken aan een nieuw stadion!
Wij spelen in een lelijke ouwe bak, waar ze met pijn en moeite een fatsoenlijke graslaag in kunnen leggen.
Hoeveel dertigplussers hebben we nu in het eerste elftal staan? Die Fehér lacht zijn reet eraf. Hij heeft nog nooit zo weinig concurrentie gehad.
Homer Simpson stelde al: If it wasn`t for bad luck, I wouldn`t have no luck at all!
Dat is de enige troost die we nog hebben: beter een slecht beleid dan helemaal geen beleid.

ZEPA

Geplaatst: woensdag 27 augustus 2008 om 11:41u

@ HV

De laatste oefenpot inderdaad niet gezien. Stam is een speler die mij niet heeft kunnen bekoren, maar daar is het nooit te laat voor. Op dit moment zeg ik: als twente 2 miljoen voor heb wilt geven, dan mag hij gewoon lekker gaan.

Op voorwaarde dat we het geld investeren in bruikbare spelers. En dat is nu even de vraag...

Waddinxveen

Geplaatst: woensdag 27 augustus 2008 om 11:58u

@ Jannie F7

Ik ben het helemaal met je eens op dit punt. Dat hoongelag verdiende je door de manier waarop je loopt te pronken met zogenaamde bronnen binnen de club. Geloof me, er zijn veel meer mensen op derat die regelmatig dingen opvangen van mensen binnen de club. Ze brengen het alleen wat subtieler.

@ Hugh Hefner

Ik neem aan dat je een grapje maakte over die stoeltjes?

Op de open dag liepen 20.000 NAC supporters rond die net zo goed hun vraagtekens zetten bij sommige beslissingen van hun club en hopen op mooie(re) transfers, maar vooral gewoon zin hebben in het nieuwe seizoen. Een seizoen waarin we (zoals het bij NAC hoort) soms teleurgesteld zullen zijn en soms enorm verrast gaan worden.

Ik zet net zo goed mijn vraagtekens bij sommige akties van NAC, maar het blijft wel mijn club! De club die net als derde is geeindigd, dit seizoen elke wedstrijd in een bomvol en sfeervol stadion speelt en die de concurrerende clubs in de omgeving inmiddels zowel op commercieel als sportief gebied voorbijgestreefd is. Dat lukt je niet door alles fout te doen zoals een paar mensen op dit medium telkens willen doen lijken. Mensen die alleen maar willen zeiken op NAC adviseer ik dan ook uit te wijken naar tilbo.com

Sammy

Geplaatst: woensdag 27 augustus 2008 om 12:08u

@ Sint. De wonderen zijn de wereld nog niet uit! Mijn punt is: NAC zou meer talenten uit de eerste divisie moeten kunnen halen. Spelers als: Amrabat, Huntelaar, De Zeeuw, Breuer, Yildrim, Koevermans, Lopes,El Hamdaoui, Holman en Verhaegh komen uit de eerste divisie en zouden voor NAC toch ook zichtbaar moeten zijn?

hannibal

Geplaatst: woensdag 27 augustus 2008 om 12:10u

@waddinxveen ; ik en met mij velen zien in dat de 3e plek van 07/08 een enorme toevalstreffer was, gerealiseerd met een marginale selectie met hoofdzakelijk kxxvoetbal. we haalden zo veel punten dat het spel er niet meer toe deed en de tap nog verder open ging dan we al gewend waren en kwamen er nog meer vriendjes en vriendinnetjes mee naar t stadion. dankzij fikse kortingen (schijnbaar slaagden de commercielen erin zowaar een paar extra stoeltjes te verkoop. heel leuk zover. een paar belangrijke zaken worden vergeten : de angstaanjagend hoge leeftijd van onze selectie (met alle blessure risocos van dien) die enige serieuze transferklapper direct in de weg staat; ons nog steeds zorgwekkende negatieve saldo en het feit dat onze begroting met 2m omhoog gaat maar de enige winst voort moet komen uit de transfer van leon vlemding, het feit dat er nu al jaren over bouw gepraat wordt maar behalve wat verf en staanplaatsen er nix gerealiseerd is (dan hebben we t maar niet over de concurrentie).... ben ik wat vergeten???
het onder ogen zien van zaken die niet goed gaan/zijn heeft niets met negativisme te maken. als NAC fan kun je hier niets aan dan behalve maar blijven roepen in de hoop dat het ooit eens opgepikt wordt door iemand die er wel iets aan kan doen.
niet iedereen hoeft te roepen, niet iedereen hoeft van roepen gedient te zijn , maar roependen monddod maken is ook iets uit lang vervlogen tijden.....

Waddinxveen

Geplaatst: woensdag 27 augustus 2008 om 12:26u

@ hannibal

Natuurlijk was die derde plek een enorme toevalstreffer en je hebt helemaal gelijk; er wordt veel te weinig verdiend aan veel te oude spelers, terwijl andere clubs in NL ons voorbijstreven. Het is prima om NAC scherp te houden en gelukkig leven we in een land waarin we kunnen zeggen wat we willen.

Ik doel echter op die paar mensen die werkelijk elk nieuwsitem op deze site benutten om veilig vanachter hun beeldscherm hun gal te spuwen. Dat heeft gewoon niets meer met clubliefde te maken, en dat is jammer, want deze site is ongetwijfeld ooit uit clubliefde opgericht...

Hugh Hefner

Geplaatst: woensdag 27 augustus 2008 om 13:06u

Waddinxveen > Precies. Ik kom hier op deze site omdat ik nog steeds van mijn club houd. Vroeger schreeuwde ik mijn stem schor op de tribune, maar ik wist dat ik niet werd gehoord. Nu, wonder boven wonder, krijg je via DROL zelfs direct antwoord van de beleidsmensen van NAC.
Betekent dat er naar ons wordt geluisterd? Nee, dat niet. Maar ik ben wel blij dat op dat gebied eindelijk eens een deur is opengezet in de Stadionstraat.
Ik vraag me af wie jij als onze concurrenten ziet. NAC heeft met zijn 17 miljoen de 10de of 11de begroting van de eredivisie. De top 7 (!!!) is onaantastbaar, die zal NAC nooit inhalen. Dat zijn clubs die minimaal 3 keer zoveel te makken hebben dan NAC. Langzaam maar zeker zijn er clubs die wel die aansluiting naar de top 7 maken, bijvoorbeeld FC Utrecht. Op een gegeven moment gaan die ook goede spelers kopen en verkopen.
Je zult er om lachen, maar zelfs bij Adoow staat een vent klaar om er miljoenen in te pompen.
Andere clubs, zoals bijvoorbeeld Heracles en de Graafschap, zijn wel in staat er tenminste een gezonde huishouding op na te houden. Dan is het niet zo erg als je eens in het rechterrijtje eindigt. In de Eerste Divisie heb je nu clubs die al met een soortgelijke begroting werken als NAC. FC Zwolle en SC Cambuur bijvoorbeeld. Ook MVV heeft tegenwoordig geld om spelers te halen (je snapt eigenlijk niet waarom RM (de trainer dus) daar is weggegaan... ?: ). Het enige wat die clubs nog ontbreekt is de promotie naar de eredivisie. Als ze dat een keer voor elkaar hebben, draaien ze moeiteloos mee in de eredivisie.
Bij NAC werkt het precies omgekeerd. Als we dit jaar onverhoopt degraderen, komen we echt nooit meer terug. Dan kun je er gerust de stekker uithalen. Kijk eens naar RBC en RKC. Willen we dat? Kijk eens naar Fortuna (is dat niet die club waar ...) en FC Eindhoven. Daartussen komt NAC terecht.
Als je toch derde eindigt in de reguliere competitie en je houdt er niet meer dan 4 ton aan over, dan doe je toch iets verkeerd, of niet?
Het bestuur van NAC is gewoon niet in staat goede sponsors aan zich te binden. De jeugdopleiding stelt geen reet voor (het schrikbeeld van de busjes van de Stillems die jonge talenten in de Bredase buitenwijken komen ophalen is met name de laatste jaren steeds realistischer geworden). Het scoutingapparaat bestaat uit een aantal goedwillende , die dan over het algemeen ook niet uit de voetbalkantines komen. En verder hebben we een technisch directeur die het liefst oude vriendjes (met nadruk op OUD) aantrekt.

Als we na dit weekend weer net als vroeger meteen stijf onderaan staan (alles minder dan 8-1 in Alkmaar is meegenomen!) en we worden vervolgens thuis door de Stillempjes afgedroogd, dan vrees ik toch echt voor de stoeltjes op de diverse tribunes. Want witte zakdoeken, daar doen we hier niet aan. En het probleem is op zich niet de trainer.

Ik wens ons allemaal veel sterkte toe dit seizoen. Dat zullen we nodig hebben.

Alcoholvrije Sint

Geplaatst: woensdag 27 augustus 2008 om 13:17u

@ Sammy - nu noem je inderdaad spelers die stuk voor stuk niet hadden misstaan bij NAC. Natuurlijk is het moeilijk om in te schatten of een speler het wel of niet gaat redden (zie Gillissen, Rigters maar ook Schaken (die al 26 is by the way)) maar dit is wel de enige manier waarop een club als NAC vooruit kan komen.

We schieten er geen zak mee op als straks pieter collen weer eens deze kant op komt; dan hadden we 100x beter Ammi kunnen houden. Maar ja, dat is natuurlijk een werelddeal, voor niks gehaald, voor 400K verkocht.

Ja, als je het zo gaat bekijken, dan lijkt het mooi. Helaas voor ons (en voor het management) zou je moeten kijken naar wat je kwijtraakt - een multifunctionele speler voor de rechterkant die je JUIST NU hard nodig hebt. Als je nu Stam ook nog kwijtraakt, levert je dat in totaal dus bijvoorbeeld 1.2 miljoen (800k voor Stam, 400k voor Ammi) op. Zie daar maar eens 2 adequate vervangers voor te krijgen. En eigenlijk niet eens alleen vervangers, maar ook nog eens spelers die NAC beter maken of in de toekomst meer gaan opleveren. Anders kom je NOOIT verder.

En dat is, ben ik bang, helaas precies waar we staan met dit bestuur. En daarom reageren er zoveel mensen negatief onder elk nieuwsbericht. Geen kennis van zaken, en geen daden maar woorden.


Hoe zit het met de vergunning voor de staanplaatsen?

Alcoholvrije Sint

Geplaatst: woensdag 27 augustus 2008 om 13:31u

Is het overigens niet zo dat fc twente ook vrijwel failliet was, nog recenter dan NAC? Intussen hebben die hun begroting voor het komende seizoen op 29.5 miljoen weg gezet. 13 miljoen hoger dan het afgelopen seizoen. Die 13 miljoen, is dat het verschil tussen "nipt" verliezen van Rosenborg en ingeblikt worden door Arsenal??

de broer van john f.

Geplaatst: woensdag 27 augustus 2008 om 13:43u

AS, Die dertien miljoen is het verschil in stadions. Het ene 1996 en op de nominatie om uit te breiden temidden van een heus Kwartier en het andere is een stadion dat zich kan meten met toeschouwerscapaciteiten van `n Heerenveen en Vitas.

hannibal

Geplaatst: woensdag 27 augustus 2008 om 13:59u

@broer, ook zo genoten van het interview in elsevier met die meneer van twente? met name verhalen over transparantie, openheid, vertrouwen bij achterban doen het goed . `iedereen kan zo onze cijfers inzien`.....ik kan je vertellen, dat klopt en ze zijn om van te watertanden!

Alcoholvrije Sint

Geplaatst: woensdag 27 augustus 2008 om 14:17u

@ broer

En hoe zou dat komen? Uit zeer betrouwbare bron kan ik je laten weten dat het stadion van twente in dezelfde periode is gebouwd als het Rat Verlegh Stadion. Die betrouwbare bron ben ik zelf, in die periode woonde ik 500m van de enschedese bouwput af (dat is nog dichterbij dan Ronnieboy; voor hem was het ongeveer 800m).

Maar goed, 2 stadions gebouwd in dezelfde periode, alleen het RVS had altijd al 16.000 plaatsen, terwijl de tukkers het moesten doen met 13.500. Dat zij nu commercieel een slaatje weten te slaan uit goede resultaten (en dus uitbreiden naar 25.000)(=+85%), en wij met de grootst mogelijke moeite al 4 jaar aan het fantaseren zijn over een uitbreiding naar 20.000 (= +25%), dat is toch op zijn minst "vreemd"? Of niet?

Als je als club moedwillig de aansluiting WIL verliezen, dan ben je goed bezig op deze manier.

Mieshoop

Geplaatst: woensdag 27 augustus 2008 om 14:24u

Als we toch de vergelijking aan t maken zijn, vergeet dan niet dat de gemeente enschede de twentenaren voor deze bouw 14 miljoen heeft uitgeleend, en nog e.e.a. hergefinancierd, wat dus erop neer komt dat de gemeente momenteel 20 miljoen heeft geleend aan de trommelaars. Weliswaar tegen 6,2%, marktconform dus, maar wel iets om in t achterhoofd te houden.

Tel daarbij op dat bij elke verkoop boven 1 mio 25% naar de gemeente en 25 naar de banken moet, waardoor er maar de helft overblijft voor twente.

Tot slot kent twente een instemmingsrecht op de begroting en op investeringen buiten de begroting om,.

Niets is dus zoals het lijkt, zo ook in het oosten.

Sammy

Geplaatst: woensdag 27 augustus 2008 om 14:27u

heren, los van de stadions (: ik wil aannemen dat jullie gelijk hebben op dat vlak) NAC heeft te maken met een lastig en beperkt gebied qua sponsoring en vist qua sponsoren in een dezelfde vijver waarin ook de concurrentie vist: RBC, RKC, Willem II, Feyenoord, PSV, het zit allemaal op max 50 km. In het oosten en noord oosten is die concurrentie gewoon minder. Veel grotere bedrijven daar sponsoren Twente dik en Heracles beperkt. De landelijke uitstraling van NAC is ook beperkter dan bijv die van twente of heerenveen.

hannibal

Geplaatst: woensdag 27 augustus 2008 om 14:42u

@sammy, onzin; in die contreien woont ook geen hond en zit veel minder sponsorvijver.
mieshoop: ja zeker, maar ook NAC moest het stadion verkopen om niet te verzuipen; NAC kreeg als vies kado de schulden maar ook de grondrechten.
twente financiert de uit en verbouw marktconform; wie het dan ook betaald, dat is dan verder niet interessant. NAC financiert alleen maar schulden; officieel mag NAC geen inmenging van buitenaf hebben (`NAC is van ons`...) maar zonder hoppen kunnen we de begrafenis gaan regelen. niet alles wat bij een ander gebeurd is per definitie slecht omdat het geen NAC is, mieske

Mieshoop

Geplaatst: woensdag 27 augustus 2008 om 14:51u

Bij twente staat straks ook gewoon een schuld van 20mio op de balans hoor, terwijl wij met n beetje geluk een EV van nihil behalen. Tel daarbij de verplichtingen en onzekerheden die ik hierboven noem, met daarbij het gegeven dat de 20 miljoen aflossing en rente met zich meebrengt, en dan staat twente er met de omzet van 19 mio niet zo goed voor als menigeen denkt. Ter vergelijking: omzet NAC moet naar 17 mio zonder schuldenlast, omzet twente naar 19 mio incl 2 mio verplichtingen aan rente/afl. Wij hebben zelf zeggenschap over spelerscontracten, twente moet eerst om akkoord vragen en daarna nog delen.
Uitgezonderd de uiterst risicovolle transferwaarde van de selectie staan we niet eens zover achter, zeg ik op basis van mijn zeer summiere investigation . Maar wellicht zie ik wat over het hoofd, help me ff herinneren

hannibal

Geplaatst: woensdag 27 augustus 2008 om 14:59u

tegenover die schuld staat een klein postje onroerend goed of ben ik nou gek? als NAC straks het ev naar nihil heeft gebracht, is het stadion nog steeds van de gemeente..... appels, peren?

hannibal

Geplaatst: woensdag 27 augustus 2008 om 15:01u

bovendien , als twente deze zomer 15m aan transfercentjes heeft gebeurd hebben ze volgens jouw beramingen al 7.5m afgelost, een paar m uitgegeven aan spelers en een paar m in de cash flow kunnen dumpen. noem het allemaal maar vergelijkbaar met NAC....

Mieshoop

Geplaatst: woensdag 27 augustus 2008 om 15:01u

agree, maar dat stadion is slechts gedeeltelijk van de twentenaren, externe financiers en gemeente zijn eveneens eigenaar.
Daarnaast: een voetbalclub is geen projectontwikkelaar en behoort geen ontwikkelingsrisico te lopen.

simmons

Geplaatst: woensdag 27 augustus 2008 om 15:02u

yep Hanniball, verkoop van stadion was niet de ideaalste deal maar toen wel het redmiddel, hoop achteraf gezien niet een lapmiddel want zonder hoppen kunnen we idd misschien wel de begrafenig gaan regelen. ben benieuwd hoe dat gaat lopen strax met de verbouwing trouwens want t stadion is nog steeds van de gemeente.
hoop dat dat weer van "ONS" wordt. misschien dat NAC het terug kan kopen voor het simbolisch bedrag van 1 euro.

Alcoholvrije Sint

Geplaatst: woensdag 27 augustus 2008 om 15:08u

Die hele discussie of het stadion nou van ONS of van de gemeente zou moeten zijn.... het wordt pas interessant als we een kosten/batenvergelijking zouden kunnen maken Dus:. financierings- en onderhoudslasten bij eigendom vs. huurlasten bij geen eigendom.

Of vergeet ik nu iets? Bijvoorbeeld een hoge huur EN onderhoudskosten voor de huurder??? Of zou het zelfs bij NAC niet zo gek kunnen zijn???

Alcoholvrije Sint

Geplaatst: woensdag 27 augustus 2008 om 15:13u

Vergeet ik nog te zeggen dat we die analyse dus niet kunnen maken. We hebben immers geen inzicht in de cijfers. Natuurlijk is het gemakkelijker om cijfers inzichtelijk te maken als het goed gaat, maar na de perioden Oltmans/Peek dacht ik dat we nu toch echt transparantie zouden krijgen. Niets is helaas minder waar.

Of zijn we gewoon niet zoveel opgeschoten in 4 jaar?

Ik vind de periode mommers een aanfluiting en ik hoop dat deze schertsfiguur snel buiten gezet wordt. Net als de rest van ons "bestuur". Zo, dat is eruit. Nu snel collen halen, voor die vastligt bij rkc of eindhoven. En dan nog snel een soort van linkermiddenvelder (of iets wat erop lijkt) en de achterban heeft niks meer om over te zeuren. En wij kunnen weer verder slapen, in elk geval tot de winterstop.

simmons

Geplaatst: woensdag 27 augustus 2008 om 15:13u

@ AS er moet niet vergeleken worden, NAC moet zijn EIGEN ding doen en dan het liefst zo GOED mogelijk

hannibal

Geplaatst: woensdag 27 augustus 2008 om 15:43u

voetbalclub is geen projectontwikkelaar .... helemaal mee eens: rechten aan de hoogste bieder verkopen en gauw bvo-tje gaan spelen...
of je stadion nu gedeeltelijk bij banken, gemeenten, externen gefinanciert wordt maakt auch kein flaus aus...

Sammy

Geplaatst: woensdag 27 augustus 2008 om 15:57u

@hannibal, er zullen minder mensen wonen, maar men heeft in die gebieden ook minder keuze qua clubs. als het zo`n onzin is, waarom worden die stadions dan sterk uitgebreid?

Waddinxveen

Geplaatst: woensdag 27 augustus 2008 om 16:07u

@ Hugh Hefner

Je reactie is inmiddels alweer even geleden, maar er staan zoveel onjuiste en pessimistische opmerkingen in dat ik gewoon nog even moet reageren. Je noemt zelf gelukkig ook een positief voorbeeld: voor alle vragen die bij mensen spelen en waar niemand vroeger antwoord op kreeg heeft NAC nu een online mogelijkheid gecreëerd op de grootste supporterssite die de club kent. Voor zover ik weet bestaat dit bij geen enkele andere eredivisieclub. V.w.b. de jeugd/scouting vind ik ook dat je gelijk hebt, hier kan veel meer uit gehaald worden. Op andere punten kan ik je echter geen gelijk geven:

Hoe jammer het ook is, maar die Top 7 halen we qua begroting waarschijnlijk inderdaad niet meer in. Ik had het echter over concurrenten in onze omgeving, waarmee ik dus vooral willem2 en in mindere mate RKC en RBC bedoelde. NAC heeft 16.000 seizoenskaarten verkocht, in tilburg halen ze de 10.000 niet, terwijl we vijf jaar geleden nog gelijk opliepen. Het stadion wordt (eindelijk) uitgebreid waardoor we verder afstand kunnen gaan nemen en ook Vitesse en Utrecht gewoon weer inhalen. Clubs waar het overigens pas echt rommelt onder de supporters als gevolg van verwaarlozing door het bestuur.

Het is trouwens niet aan het NAC bestuur om sponsors te werven en te behouden, daar is een commerciële afdeling voor. Die afdeling draait volgens mij inmiddels best aardig: bedrijven die voorheen onze buurclubs sponsorden zitten nu bij NAC, mede omdat een accountmanager bij RBC is weggekaapt. Er zijn geloof ik zelfs bedrijven uit 010 gebied binnengehaald. Je zegt dat NAC geen goede sponsors aan zich kan binden. Noem eens voorbeelden, want ook deze uitspraak herken ik niet en vind ik veel te eenzijdig en negatief.

De huishouding van Heracles en De Graafschap mag dan op orde zijn, meer dan dat is het niet. Daarnaast is de huishouding van NAC inmiddels ook prima op orde, terwijl men ook nog eens een flinke schuld uit het verleden aan het wegwerken is. Met je uitspraak dat er in de eerste divisie clubs zitten met een soortgelijke begroting als NAC sla je de plank compleet mis. Je noemt Zwolle en Cambuur, die zitten op 3,5 miljoen. Nogal een verschil met de 14/17 miljoen van NAC!!!

Ik kan me niet voorstellen dat je serieus met stoeltjes wilt gaan gooien als we straks onverhoopt van AZ en willem2 hebben verloren. Los van het feit dat zo`n reactie volkomen prematuur zou zijn, is het gedrag wat je een stadionverbod oplevert waardoor je niet alleen doordeweeks, maar ook tijdens wedstrijden de verrichtingen van de club waar je zo van houdt op deze site zou moeten volgen ;-)

portugeese naccer

Geplaatst: woensdag 27 augustus 2008 om 17:44u

Hugodver jongens, ik ben wel eens lang van stof, maar dit slaat echt alles! Allemaal een middagje vrij of na de Olympische Spelen in een zwart gat gevallen?

hannibal

Geplaatst: woensdag 27 augustus 2008 om 17:50u

waddinveen...koraskowje of zo? er staan zo veel onzinnige aperte onwaarheden in je betoog dat t gewoon pijn doet; af en toe eens lekker uit de bocht gieren zoals hier veelvuldig gebeurd is prima maar je kunt ook overdrijven.....

MH te Breda

Geplaatst: woensdag 27 augustus 2008 om 19:54u

Ach Stam word dan vast weer vervangen door (weer) die 1 benige bejaarde.

hannibal

Geplaatst: woensdag 27 augustus 2008 om 19:55u

morgen waarschijnlijk grootste grap van allemaal ....stam blijft....
kunnen we daar weer over te keer gaan
@PN : onze kids zijn weer naar school dus we hebben wat energie over en moeten ons afreageren!

Waddinxveen

Geplaatst: woensdag 27 augustus 2008 om 20:21u

@ hannibal

Ik neem aan dat je het over onwaarheden van de pessimisten hebt. Ik kan in mijn inderdaad wel erg lange bijdrage namelijk niets vinden wat onjuist is. Het is een reactie op alle onzin van een paar negatievelingen op derat die al jaren werkelijk elke gebeurtenis rondom NAC negatief benaderen. Ik pas ervoor om daarin mee te gaan...

harry b.d.

Geplaatst: woensdag 27 augustus 2008 om 22:33u

Het is blijkbaar weer zover. Kritiek is vies. Kritiek is uit den boze. Dit soort doorzichtige en hypocriete "bijdragen" met het opgeheven vingertje maken gewoon een potsierlijke indruk. In the end bieden ze zelfs een voedingsbodem voor verder wanbeleid en rechtvaardigen ze de vele blunders van bestuurders en managers van onze club.

Dat werkelijk iedere speler bij ons NAC, zoals Stam, een belachelijk lage transfervergoeding in zijn contract heeft ligt maar aan 1 ding: de invoering van het vermaledijde loonhuis door Willem van der Hoeven. Een ruine is het. Een schandaal ook. Ingegeven door een oppervlakkige boekhoudersgedachte om zogenaamd de kosten in de greep te houden werd dit paardemiddel ingevoerd zonder al te veel na te denken. De problemen deden zich al snel voor - hoe waardeer je een linksback ten opzichte van een rechtsbuiten ? In plaats van loonschalen en gelijkheid kreeg je scheve ogen en wilde iedereen een lage transfervergoeding als tegenprestatie: als ik bij jullie niks kan verdienen dan verdienen jullie maar niks aan mij. Die mentaliteit, een letterlijke quote van een inmiddels vertrokken basisspeler.

Van der Hoeven en zijn bestuur deden alsof ze alleen maar schulden erfden. Ze negeerden de assets en namen voor een appel en een ei afscheid van ons tafelzilver (Bobson, Engelaar etc).

Deze mensen nu de credits te geven voor iets waar ze in de verste verte geen recht op hebben is van de zotte.

Het is goddomme 5 voor 12 op voetbaltechnisch gebied bij NAC "Breda". Maar de heren verspreiden nog steeds het evangelie van de Goede Nacht, Rustige Nacht.
In tegenstelling tot vorig seizoen valt er dit jaar na 2 potten niks meer te corrigeren. Dan moet je tot de winsterstop door met deze manke selectie.

Of Stam nou blijft of gaat, een onafhankelijk onderzoek naar de voorwaarden in de contracten met de bouwers en de gemeente, het relatief lage bedrag dat NAC aan spelers besteedt ten opzichte van he totale budget en het falende beleid ten aanzien van NAC Opleidingen moeten daarbij centraal staan.

Leuk he, zo`n communicatiemanager in dienst van de club.


-NAC1912-

Geplaatst: donderdag 28 augustus 2008 om 1:13u

quote:
In plaats van loonschalen en gelijkheid kreeg je scheve ogen en wilde iedereen een lage transfervergoeding als tegenprestatie: als ik bij jullie niks kan verdienen dan verdienen jullie maar niks aan mij. Die mentaliteit, een letterlijke quote van een inmiddels vertrokken basisspeler.

Dit is precies waarom ik je niet serieus neem. Een inmiddels vertrokken basisspeler? Negatieve kritiek geven op elk item maar iets goed onderbouwen ho maar..

Waddinxveen

Geplaatst: donderdag 28 augustus 2008 om 9:45u

Dat is nu net wat ik bedoel -NAC1912- ; Alleen maar ongefundeerd kritiek geven, maar als anderen die kritiek met feiten tegenspreken wordt dit ontweken en zeikt men gewoon over een volgend onderwerp verder. Ik kan me best voorstellen waarom dit soort lieden inmiddels volledig genegeerd wordt door NAC. In elke basic managementcursus leer je al dat kritiek geven prima is, maar dat alleen maar negatieve kritiek geven het tegengestelde effect sorteert. Men sluit zich voor je af en je wordt niet meer serieus genomen... Harry b.d. ik waardeer je streven naar een professioneler NAC en niemand hier zal beweren dat alles goed gaat binnen onze club. Ook ik vind dat sommige mensen volstrekt incapabel zijn voor hun taken. Maar probeer ook af en toe eens met opbouwende kritiek te komen. Je bereikt er je doel zoveel sneller mee!

Sammy

Geplaatst: donderdag 28 augustus 2008 om 10:08u

@waddinxven: HBD heeft geen doel.

Hugh Hefner

Geplaatst: donderdag 28 augustus 2008 om 10:09u

Waddinxveen > Potentiële sponsors noemen, ik? Ik ben gelieerd aan de vijfde colonne, weet je nog wel? Ik ga bovendien het werk voor Van den Dunnen niet doen!
Namen noemen doe ik dus niet, maar ik weet, net als Jan Hoppen, dat er een groot potentieel aan sponsors in de Breda en wijde omgeving zit, die zonder blikken of blozen een bedrag van zeven cijfers voor de komma op tafel leggen. Dat zijn mensen die evenwel niet in zee willen met WvdH en consorten. Dat heet dus de vijfde colonne. TM heeft in zijn eerste jaar bedacht: nou, als ze niet mee willen doen, dan doen we het wel zonder hen.
Dat was uiteraard niet de juiste manier van handelen.
Om zo veel mogelijk sponsoren op een rij te krijgen, zal een gedegen lobby gevoerd moeten worden. Je moet inzicht hebben in welke sponsor andere sponsoren mee kunnen brengen en ook welke sponsor een andere, eventueel reeds aanwezige, sponsor «niet zo lekker ligt».
Zo`n lobbyist heeft NAC niet.

Als je echt geïnteresseerd bent in namen van potentiële sponsoren, dan kun je klein beginnen met de gouden gids.
Daarna neem je even contact op met Hannibal, die kan je haarfijn uitleggen hoe je bedrijfsgegevens van de site van de Kamer van Koophandel haalt. Dat is trouwens niet zo heel moeilijk (www.kvk.nl), maar het kost je wel 6 euro of iets dergelijks. Op die manier kun je snel een lijst maken van bedrijven in Breda en omgeving die meer dan bijvoorbeeld 10 miljoen euro omzet per jaar hebben. Dat zijn de jongens die je wil hebben.
Overigens borrelen al die jongens geregeld met elkaar en ze prikken wel eens een vorkje (de carNAC was daar ooit voor bedoeld). Als je je in die kliek weet te mengen, heb je het grootste werk al gedaan. Kost wel wat meer dan 6 euro, maar dan heb je ook wat.
Zie je Sauna Diana eens van de binnenkant...

Alcoholvrije Sint

Geplaatst: donderdag 28 augustus 2008 om 10:47u

@ NAC1912

Wat een kolder sla je uit. Wil je per se een naam horen, en dan is de kritiek ineens WEL gefundeerd? Kinderachtig.

@ Waddinxveen

Dit soort `managementcursusjes` moet je niet nodig willen hebben. Open deuren intrappen en trucjes doen, dat kun je ook in het circus leren. Voor management moet je in de eerste plaats gemaakt zijn, en de belangrijkste vaardigheden leer je niet op die cursusjes van jou. En ik hoop dat het "management" van NAC (of wat daarvoor doorgaat) die ook niet nodig heeft. Al twijfel ik daar ernstig aan, gezien de resultaten uit het verleden.

Waddinxveen

Geplaatst: donderdag 28 augustus 2008 om 11:16u

@ hannibal

Een groot deel van de grote jongens in en rond Breda zit al bij NAC, het is zaak daar nu meer uit te gaan halen. Met de huidige versleten en krappe faciliteiten zit je al snel aan je plafond. Uitbreiding is dus idd hard nodig.

@ AS

Managers die alleen maar negatieve kritiek geven krijgen nooit voldoende draagvlak voor hun beleid. Hoe zeer ze het misschien ook in zich hebben. Toch tijd voor een cursusje?

Waddinxveen

Geplaatst: donderdag 28 augustus 2008 om 11:19u

@ hannibal = @Hugh Hefner. Tijd dat ik ermee ophou, ik begin al mensen door elkaar te halen

-NAC1912-

Geplaatst: donderdag 28 augustus 2008 om 11:48u

@AS
Kinderachtig? Het is toch logisch dat als hij het over één spicifieke speler heeft dat hij dan een naamt noemt. Iedereen kan zo vanalles uit z`n duim zuigen en ermee wegkomen..

hannibal

Geplaatst: donderdag 28 augustus 2008 om 13:00u

waddinxveen : sorry, er zitten best wat leuke grote bedrijven bij NAC maar die hebben budgetten en zo; die zitten er om zakelijke redenen. de zeeuwse dochter van een italiaanse kitgigant zal nooit een paar M op tafel kwakken om NAC vooruit te helpen. de mensen die dat echt kunnen (omdat de tent van hen zelf is of omdat ze prive loaded zijn) zijn in grote getalen afgehaakd. enerzijds omdat ze bij het bijna failliet er vet bij ingeschoten zijn (begrijpelijk en terecht - zowel het er bij inschieten als het afhaken) en anderzijds omdat de het niet zo hebben op de misplaatste alwetendheid van een directeurtje wat nooit meer gedaan heeft dan op de centjes van een ander te passen.

Waddinxveen

Geplaatst: donderdag 28 augustus 2008 om 13:38u

Om nog maar te zwijgen over sommige uitspraken van diezelfde directeur. Op een bijeenkomst voor nieuwe sponsors zeg je niet: "bij NAC zijn we vooral heel goed in veel bier zuipen" Waarschijnlijk was het lollig bedoeld, maar het kan o zo verkeerd opgevat worden.

Oeps, daar was ik toch ook even negatief

Alcoholvrije Sint

Geplaatst: donderdag 28 augustus 2008 om 13:59u

@ NAC1912

En hoe ga jij het dan checken als hij wel een naam noemt? Ga je de betreffende speler opbellen en het hem vriendelijk vragen?

Hou toch op.

harry b.d.

Geplaatst: donderdag 28 augustus 2008 om 14:03u

Het citaat van een bepaalde speuler kleurt de systematische fout die in het NAC beleid zit ingebakken nog eens bij. Het verhaal-Stam heeft de gevoelige zenuw nog eens blootgelegd. Het loonhuis is catastrofaal. Het is de doodssteek voor de ontwikkeling van ons NAC.

Bij de introductie van dit gedrocht werden de risico`s en de negatieve kanten doodgezwegen. Vanonder grauwsnor en rare kuif werden de schaduwkanten van dit verwerpelijke systeem genegeerd. Een loonhuis betekent een corset. Maar dan wel eentje met grote gaten. Spelers en makelaars bedingen onmiddellijk een way out. In de vorm van lage transfersommen. Zo krijg je een vicueuze cirkel. Een voorgeprogrammeerd probleem.

Deze directie heeft zichzelf schaakmat gezet.

En ja daarop komt nog dat het beleid wordt uitgevoerd door mensen met weinig contacten, een ongerichte visie en onduidelijke cont(r)actuele vaardigheden.

En dat is verdomde jammer allemaal.

hannibal

Geplaatst: donderdag 28 augustus 2008 om 14:53u

foei, waddinxveen, zulke missers breng je niet naar buiten.....
dit soort quasi leukheid op een andere gelegenheid was reden voor een vd founders (die toevallig net een paar heeeeele grote klanten en potentiele sponsors en geldschieters bij zich had) zijn via meerdere bedrijven aangehouden ca 16 stoelen bij 1stvolgende gelegenheid op te zeggen. nu heeft de man 1 scc....
en voor wat betreft die nieuwe comm menezjer : heeft nog nooit iemand bij NAC aan pollemans gevraagd waarom deze topverkoper zomaar naar de concurrent mocht? pollemans heeft het verhaal al aan zowat iedere leverancier van m verteld en bij NAC weten ze het niet?

Waddinxveen

Geplaatst: donderdag 28 augustus 2008 om 16:02u

Tsja, het is me wat allemaal...

Gelukkig begint dit weekend onze favoriete vrijetijdsbesteding weer zodat we ons wat minder met dit soort geneuzel bezig hoeven te houden...

Rizu

Geplaatst: donderdag 28 augustus 2008 om 16:25u

Laat die Stam maar vertrekken en koop Peresz maar aan we willen toch alleen maar ouwe voetballers nou daar hoort hij dus ook bij.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven