of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

9 mei 2008
NAC doet beroep op trouwheid supporters


Het seizoen dreigt ondanks een fantastische periode van 34 wedstrijden in de reguliere competitie toch nog in een anti-climax te eindigen. In dat geval krijgt NAC niet de beloning die het verdient en dat moet uiteraard koste wat kost voorkomen worden. NAC gebruikt dan ook het officiële communicatiekanaal om ons NACsupporters te manen massaal op te komen dagen komende maandag en even zo massaal achter de ploeg te gaan staan. Daar sluiten wij ons natuurlijk helemaal bij aan! Het volgende hebben we van NAC.nl geplukt:

Meer dan ooit heeft NAC de steun van zijn trouwe supporters nodig, aanstaande maandag thuis tegen SC Heerenveen. De in het Abe Lenstra Stadion opgelopen 2-0 achterstand móet namelijk worden goed gemaakt.

Het zou toch te erg voor woorden zijn als NAC een dergelijk fantastisch seizoen, waarin het ene na het andere record gebroken werd, zou moeten afsluiten zonder beloning? Deelname aan de Intertoto Cup is dat niet, het is zelfs minder dan een troostprijs, afgezet tegen het feit dat NAC aanvankelijk zelfs in de race was voor deelname aan de Champions League!

Toegegeven, tegen FC Twente gaf NAC in zijn geheel niet thuis, maar donderdagavond in Heerenveen was er weer een spoortje van het 'oude' NAC te zien en kreeg de ploeg duidelijk minder dan het verdiende. NAC stond in verdedigend opzicht als een huis in Friesland en trakteerde de club op een aantal venijnige counters. Alleen, de bal wilde er maar niet in. Dat geluk had de thuisploeg in de tweede helft wel. Eerlijk is eerlijk: de ploeg dwong dat ook af, want na rust zette SC Heerenveen er een tandje bij en toen dat niet afdoende bleek, wisselde coach Verbeek een middenvelder in voor een pure aanvaller.

De komst van de Braziliaan Henrique was de sleutel tot het uiteindelijke Friese succes. Roy Beerens verhuisde van het centrum van de aanval naar zijn favoriete positie op rechts en Henrique posteerde zich naast Sibon. Loran ontfermde zich vanaf dat moment over de Braziliaan en Penders richtte zich op Sibon. De voorzetten van Beerens kwamen, de kopballen van Sibon volgden en tot twee keer toe had NAC de pech dat de bal, van de handen van Ten Rouwelaar en de lat, precies in de voeten viel van Henrique die het leder dan nog slechts over de doellijn hoefde te drukken. Op de Friese goals was op zich niet veel aan te merken, want ze waren het gevolg van powerplay, maar NAC had voor zijn werklust en goed geplaatste counters op zijn minst een goaltje verdiend. In het geval dat gelukt was, had NAC een heel wat betere uitgangspositie gehad, want een 2-0 achterstand goedmaken, dat wordt geen kattenpis tegen de Plompebledden.

Daarom: NAC heeft de steun van zijn trouwe achterban maandag meer dan nodig. Om niet volgende week in de herkansing te moeten tegen NEC of FC Groningen en om gewoon te krijgen waar het gezien het fantastische seizoen recht op heeft, zullen er binnen negentig minuten minimaal twee goals afgedwongen moeten worden. Dat kán, maar dan alleen als iedereen er daadwerkelijk in gelooft en dus ook vol gas geeft op Tweede Pinksterdag, zowel op het veld als op de tribunes!

NOAD HUGODVER!!!!


Bron : De Rat, NAC.nl


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties


12-mei-2008 NAC-HEE (2-2)


Ratistieken

In totaal bevat onze database 23411 nieuws items met in totaal 353096 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 15,08

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Jamais

Geplaatst: vrijdag 9 mei 2008 om 11:22u

Dat vol gas geven op de tribunes was wel aanwezig tegen Twente leek mij zo…daar kan het dus niet aan gelegen hebben. Alhoewel, volgens mij werd dat weer niet gewaardeerd, want dat is onfatsoenlijk…net zoals een N’Kufo die hier debet aan was! Aan de voorzitter om dat gedrag eens aan te kaarten…

En NAC-supporters komen altijd wel even kijken al zal de animo minder groot zijn dan in de reguliere competitie. Een kop of 10.000 aanstaande maandag is het hoogst haalbare al zal ik van 8.294 verkochte kaartjes ook niet opkijken.

Ata

Geplaatst: vrijdag 9 mei 2008 om 11:27u

Het is te gek voor woorden dat zo`n oproep nodig is, maar blijkbaar is dat wel zo.

Beetje gekleurd verslag van de wedstrijd overigens. Geluk moet je ook willen afdwingen en dat deden we simpelweg niet.

Sjefke01

Geplaatst: vrijdag 9 mei 2008 om 11:27u

Ik ben erbij en op mij kun je rekenen ik hoop dus ook dat de rest het eens is met dit bericht en we met een uitverkocht stadion zitten aanstaande maandag

HUP

boelie

Geplaatst: vrijdag 9 mei 2008 om 11:27u

Vond het gister echt een diep trieste aanblik in hoerenveen. De thuisvakken werden bemand door anderhalve man en een elandenkop. Dat moet hier toch echt wel beter kunnen... Vollen bak bier hugodver!

Sjefke01

Geplaatst: vrijdag 9 mei 2008 om 11:28u

Ik ben erbij en op mij kun je rekenen ik hoop dus ook dat de rest het eens is met dit bericht en we met een uitverkocht stadion zitten aanstaande maandag

HUP

MH te Breda

Geplaatst: vrijdag 9 mei 2008 om 11:35u

Ik ben benieuwd want ik ben er altijd bij, maar vraag me af hoe veel man de wedstrijd van maandag zal gaan trekken. Heel veel negativiteit onder de supporters terwijl verliezen van twente en heerenveen geen schande is en een 2 - 0 nederlaag is met een beetje geluk wel te overwinnen (al is die kans klein). Iedereen heeft het over intertoto en vergeet dat we hier na gewoon nog een kans hebben. Ik geloof nog steeds dat uefa-cup haalbaar is.

Smurref

Geplaatst: vrijdag 9 mei 2008 om 11:37u

Ik reken op het strand,

tiesto

Geplaatst: vrijdag 9 mei 2008 om 11:44u

Zoals ik ze zag spelen zie ik het nog wel met meer vertrouwen tegemoed dan tegen FC Twente...

2-0 moet kunnen... Heerenveen is ook moe... Gewoon voll`n bak er tegen aan!!

ctk

Geplaatst: vrijdag 9 mei 2008 om 11:49u

Heerenveen scoort overal en altijd, wat dus betekend dat NAC er 4 moet maken.....dat zie ik dus in geen 100 jaar gebeuren...het is goed weer, ik zal dus wel ergens bij het water zitten maandag.....mijn ijdele hoop is nu gevestigd op de laatste play off kans...

ctk

Geplaatst: vrijdag 9 mei 2008 om 11:50u

Nog even dit...om te scoren moet je aanvallen...en laat dat nou net niet in het dagboek van EB staan!!

Ata

Geplaatst: vrijdag 9 mei 2008 om 11:54u

Klapvee verkiest water boven NAC. Say no more.

Jamais

Geplaatst: vrijdag 9 mei 2008 om 12:00u

Zit je daar aan de singel...

rimaris

Geplaatst: vrijdag 9 mei 2008 om 12:11u

Ben er helaas niet bij. Eerst even tijd doorbrengen met mijn pasgeborene

boelie

Geplaatst: vrijdag 9 mei 2008 om 12:13u

Liever aan het bier dan aan het water.

KeesdeJongh

Geplaatst: vrijdag 9 mei 2008 om 12:13u

Ik weet het nog niet hoor! Wij moeten uit Den Haag komen en wat krijgen we voorgeschoteld zal zijn best wel doen, maar we zullen wel weer een verkeerde beslissing van de scheids krijgen en met 0-1 achter komen en word het weer 90 minuten, gefrustreerd naar een voetbalwedstrijd kijken, met provocerende en tijdrekende voetballers een scheids die niets doet alleen verkeerde beslissingen neemt. ps. wie fluit er overigens? Daar zijn we tegenwoordig meer afhankelijk van als van de vorm. We zouden eens massaal weg moeten blijven uit protest tegen het bestuur van al hun wandaden!

Mieshoop

Geplaatst: vrijdag 9 mei 2008 om 12:21u

Kees,,,

volgens mij kun je beter met je ballen aan t scheveningse water gaan liggen.. weet je trouwens wat? Doe dat voortaan maar elke wedstrijd..

Ik heb NAC in mn leven vaker zien verliezen dan zien winnen... Heb scheidsrechters vaker slecht dan goed zien fluiten, heb me desondanks altijd vermaakt...

danny b

Geplaatst: vrijdag 9 mei 2008 om 12:37u

De laatste loodjes.... nog even met ZIJN ALLEN er vol achter gaan staan.

Oproep vind ik terecht en goed. Wel treurig dat dit nodig is, overigens geen verwijt aan de thuisblijvers, des te meer aan het oliedomme bondje. Al hadden we alles gewonnen...wat een treurige bedoeling heel die kutplay-offs

Tuur

Geplaatst: vrijdag 9 mei 2008 om 12:41u

Als NAC strijdend en met lef ten onder was gegaan, dan was ik er geweest, al was het 14-0 geweest voor die friesen.

Dus hopelijk tot volgend seizoen en anders maar tegen nec of groningen.

grizzly

Geplaatst: vrijdag 9 mei 2008 om 13:06u

1 woord: afhakers! maar je moet het zelf weten, ik lach me rot als deze mensen een historische wedstrijd missen en "gewoon" door gaat (na penalties bijvoorbeeld, want dan hoeven we maar 2x te scoren

hannibal

Geplaatst: vrijdag 9 mei 2008 om 13:14u

wordt de 1e thuiswedstrijd die ik mis dit seizoen na grunn dan. helaas. familyduty etc.
vindt de wat stiekeme stoot onder de riem over het laffe voetbal wat ongepast - scoren over de rug van de trainer - terwijl de 3e plaats wordt gebracht alsof het een gevolg van beleid is.
als de clubleiding in de winterstop had geinvesteerd in een echte spits en een voetballende middenvelder dan wel een direct inzetbare centrale verdediger dan had EB het misschien iets makkelijker en wij iets leuker gehad!

manusNAC

Geplaatst: vrijdag 9 mei 2008 om 14:17u

Ga bijna hopen op een heel slecht seizoen volgend jaar! Even alle glory-hunters kwijtraken en dan weer op z`n Bredaas verder. Gejank als "aan het water" en "moet helemaal uit Den Haag komen" boehoe... Ik rijd al jaren meer dan een uur voor elke thuiswedstrijd... En nee ik hoef daar geen medaille voor, ik denk er niet eens over na, NAC is onvoorwaardelijk... Zo ff mijn gal kunnen spouwen.

De Wortel

Geplaatst: vrijdag 9 mei 2008 om 14:19u

Tsja...: ik weet ook nog niet of ik ga hoor. Op vak G schijnt nooit de zon en ik wil toch ook wel een beetje bijkleuren...

Winnen of verliezen: WE`RE NAC AND WE`RE FUCKIN` PROUD OF IT.

(zo: da`s er ook weer uit...)

Nacstradamus

Geplaatst: vrijdag 9 mei 2008 om 15:01u

Suggestie: Misschien handig om iedereen met huidige seizoenskaart gewoon binnen te laten!?! Als je wil dat het vol zit....

Sjefke01

Geplaatst: vrijdag 9 mei 2008 om 15:01u

@ De Wortel

Ik voorspel zon op maandag die schijnt op Vak G

Het is dan s`middaggs he

Nacstradamus

Geplaatst: vrijdag 9 mei 2008 om 15:08u

Bedoelen ze dat met de bright side....Zon in vakkie G?

Falco

Geplaatst: vrijdag 9 mei 2008 om 15:31u

@ Tuur

Blijf volgend seizoen ook lekker thuis kul!

De Wortel

Geplaatst: vrijdag 9 mei 2008 om 15:52u

@Sjefke: je hebt me overtuigd. Denk da`k toch maar ga....

Overigens: kaartjes zijn (ook voor niet scc-houders) voor de helft van de normale prijs. Mooie gelegenheid om de familie een verkoelend alternatief voor al die zomerhitte aan te bieden...

Zaryouh

Geplaatst: vrijdag 9 mei 2008 om 16:19u

@Tuur

You only sing when you are winning.

Zaryouh

Geplaatst: vrijdag 9 mei 2008 om 16:22u

@ctk

Ga samen met Tuur janken. Als echte NAC Fan ben je er gewoon maandag.

DaHuge

Geplaatst: vrijdag 9 mei 2008 om 17:04u

Ik ben d`rbij.... en ook de SC is al besteld... dus met frisse tegenzin naar Rat Verlegh maandag..

COME ON

deuZige

Geplaatst: vrijdag 9 mei 2008 om 18:31u

i`ll be there!

COME ON !

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: vrijdag 9 mei 2008 om 19:39u

Is het afscheid wat we gaan nemen van Edwin Zoetebier ook al geen goede reden om toch te komen , én als we de Uefa plek halen Maandag nemen we ook officieel afscheid van Ernie Brandts !
Voor de prijs hoef je het helemaal niet te laten , nah ..... hebben we ook nog kans dat we de ultieme kans om eens wraak te nemen op drie klote wedstrijden tegen die Friezen dit seizoen ! GAAN ! , Nooit Opgeven Altijd D........... , wat was het ook al weer ......?

Blonde Beauty

Geplaatst: vrijdag 9 mei 2008 om 20:58u

Schandalig dit! Je bent godver supporter of je bent het niet!
Waar zijn al die kakkerlakken nou die er wel stonden toen het `goed` ging met Nac? Stelletje hufters! Steunen `onze` mannen, ze hebben die steun meer dan nodig!

MH te Breda

Geplaatst: zaterdag 10 mei 2008 om 7:17u

@Blonde Beauty
Ik ben het helemaal met je eens. Het lijkt wel of we "het" legioen zijn .

Dezwartgele_chris

Geplaatst: zaterdag 10 mei 2008 om 10:23u

slechte scheidsrechters heb je overal je komt ze ieder seizoen tegen.

maar wij zijn nac niet de scheidsrechters dus fuck die shit en laat je gezicht maandag gewoon zien anders val je net zo tegen als al die kakkerlakken.

en als je een uur moet rijden dan rij je maar wat harder GAS EROP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Arjanvanl

Geplaatst: zondag 11 mei 2008 om 11:52u

WE ARE NAC AND WE ARE @#%^& PROUD OF IT!!!!

Gewoon met zn allen in het stadion morgen en er het beste van maken.

Een wonder kan altijd en overal gebeuren.... en anders doen we het GEWOON tegen nec of groningen


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven