homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

15 maart 2008
NAC-ekselsiknor: 2-0


NAC heeft vanavond een 2-0 overwinning geboekt op ekselsior.

Doelpuntenmakers voor NAC waren in de eerste helft Fouad Idabdelhay en in de tweede helft Joonas Kolkka.

Later meer.


Bron : De Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

200% NAC

Geplaatst: zaterdag 15 maart 2008 om 22:42u

Niet zeiken......, perfecte voorbereiding voor dinsdag. Geen overmatige inspanning en voor zo ver het zich laat aanzien geen pijntjes. Wel drie punten ondanks een enorme lapzwans van een Nijhuis.

MLbreda

Geplaatst: zaterdag 15 maart 2008 om 22:52u

-

weerlink

Geplaatst: zaterdag 15 maart 2008 om 23:19u

Volgens mij zijn er een man of 4 met flinke pijntjes van het veld gestapt.
*louky*

boelie

Geplaatst: zaterdag 15 maart 2008 om 23:29u

simpel afgehandeld deze wedstrijd. Dinsdag volle sjas erop kul!!!

MLbreda

Geplaatst: zaterdag 15 maart 2008 om 23:29u

Fouad had alleen kramp hoorde ik net dus die kan meespelen in 010! Even afwachten wat Penders doet...

Cheff

Geplaatst: zaterdag 15 maart 2008 om 23:53u

Matige wedstrijd. Ik vond NAC erg nonchalant voetballen, waardoor er zeker in de eerste helft teveel balverlies werd geleden en daardoor goede kansen voor Excelsior kwamen. In de tweede helft lieten de spelers incidenteel zien hoe goed ze kunnen voetballen, met name Anthony Lurling. Rogier Veenstra maakte een goede invalbeurt, vond ik. Samengevat, 3 punten erbij zonder al te grote inspanning. Dinsdag volle bak er tegen aan, zodat eind april die beker de lucht in kan op de Grote Markt!

dimitri

Geplaatst: zondag 16 maart 2008 om 2:25u

the Elephant Man was here!!!!!!!!!!!

De twaalfde man

Geplaatst: zondag 16 maart 2008 om 9:32u

De wedstrijd op zich was niet hoogstaand, het resultaat telt. Een soort van verplicht nummer, met zo weinig mogelijk kracht verspelen voor dinsdag zo leek het wel. Hopelijk heeft Rob Penders geen serieuze tik gekregen. Fouad lijkt me ook beter (scherper) als invaller. Van Veenstra ging nog wel dreiging uit, en ik vond Lurling weer een hoop werk verrichten. Alleen "tikkie trug" Stam: hij stond op een gegeven moment te wijzen op het veld als Cruijff in zijn goeie dagen. Niet doen Ronnie, gewoon simpel spelen, en verder geen fratsen uithalen. Dan ben je bruikbaar voor NAC, maar meer ook niet. Als Twente jou zonodig moet overnemen, dan moeten ze dat maar gewoon doen lijkt me zo. Strikje erom.

petruske

Geplaatst: zondag 16 maart 2008 om 10:11u

twaalfde man je heb groot gelijk wat je zegt over ronnie stam. zeer bruikbare voetballer, maar ronnie moet gewoon doen wat hij moet doen, en t voetballen aan andere overlaten, en hoe men nu aan die 2 miljoen komt ik weet t niet, en inderdaad als hij gaat een strik er om en gaan. vond trouwens de keeper weer sterk keepen, kijk die moet men proberen om die in breda te houden

Helter

Geplaatst: zondag 16 maart 2008 om 10:19u

Niet al te euforisch graag.
Bar slechte wedstrijd tegen slechtste ploeg uit de ere.
Hautain gestart en dat past niet. Slechte aannames, slechte passes en een dramatische Stam.
Wel 3 punten. Ook slechte wedstrijden moet je kunnen winnen.

piair

Geplaatst: zondag 16 maart 2008 om 10:21u

Matige wedstrijd,

Maar de punten zijn heilig en we staan er gewoon erg goed voor, waardoor we tot het einde nog meestrijden voor de prijzen en dat op zich maakt het seizoen al meer dan geslaagd (al meer punten dan topseizoen onder Ten Cate met toen de 4e plaats !!!!)

Alleen de corners die op een voor mij onverklaarbare manier door Ronnie Stam opgeeiste manier steeds kort genomen worden kunnen vele malen beter, maargoed nogmaals punten zijn binnen en op naar de volgende wedstrijd.

Als we die durven te winnen, zou dat de mooiste zijn in mijn ruim 25 jarige Nac historie.

Is er overigens nieuws over Penders zijn blessure ?

FC Goed Bezig

Geplaatst: zondag 16 maart 2008 om 10:46u

Draak van een wedstrijd (nurmmero zoveel in Breda) maar wel weer 3 punten dus ik moet niet zeiken, maar toch......Gelukkig is een avondje NAC veel meer dan voetbal
Op naar de Kuip dinsdag: da`s andere koek!:

dimitri

Geplaatst: zondag 16 maart 2008 om 10:59u

volgens mij begreep ik gisteravond in Le Carnac ( ) dat Penders een flinke tik heeft gekregen en dat het zeer twijfelachtig is dat hij dinsdag meedoet

inteldave

Geplaatst: zondag 16 maart 2008 om 11:21u

slechte wedstrijd maar weer drie punten. En Jelle ("keepers met rooie haren..." weer de nul gehouden!
laten we er maar vanuit gaan dat dit valt onder "sparen voor de bekerwedstrijd"
Stam wordt al bijna komisch; naar voren wijzen om vervolgens terug te spelen. En die korte corners Elke wedstrijd weer gaan Penders en Zwaanswijk hoopvol naar voren met een hoekschop om dan te zien dat ie weer kort wordt genomen. en als er nou een idee achter zat......

Allee, dinsdag komt alles goed (...sprak hij hoopvol...) !!!!!

petruske

Geplaatst: zondag 16 maart 2008 om 11:32u

tis mischien praten achteraf maar had brands penders niet eerder uit de wedstrijd moeten halen? loran is toch een waardige vervanger.
en penders een van de steunpilaren is nu eenmaal blessure gevoelig.
dan had hij loran in het centrum moeten zetten, en eventueel stam op de backplaats, en gillesen voor stam op t middenveld. toen stond het al 2-0 . dat had ook een optie geweest. en dan had penders er dinsdag gewoon bij gestaan.

1 van de 2

Geplaatst: zondag 16 maart 2008 om 12:00u

Er waren mensen die durfden te fluiten. Waar slaat dat op.
Blijkbaar vinden veel mensen het gewoon dat Nac wint en verwachten ze ook nog eens prachtig voetbal.
Tweede helft hebben ze prima gespeeld, wedstrijd onder controle.
Op naar dinsdag

hannibal

Geplaatst: zondag 16 maart 2008 om 12:18u

had allemaal helemaal niets met voetbal te maken - behalve 2 goede acties van AL. PM leverde van z`n eerste 11 actie 10x de bal in dan wel verstuurde een pass die niet aankwam - maar hij rent veel, ziet er aggressief uit en dat telt blijkbaar. Stam kon na 4 minuten al gewisseld worden, voor 2milj turkse lira willen ze hem bij baronie misschien? vond TL nog wel verdienstelijk invallen; verder was het traag dom en slecht, helaas. gemiddeld een 6- max.
maar.............ook topclubs hebben slechte dagen en als je dan 3 punten pakt is er toch weinig aan de hand, zeker als je de verschuiveingen in de stand weer ziet. hopelijk is iedereen dinsdag weer bij de les!

jantje gaasbeek

Geplaatst: zondag 16 maart 2008 om 12:27u

zwakke wedstrijd van de mannen. Maar goed, wederom drie punten in de pocket! Waar gaat dit eindigen ?!!

de broer van john f.

Geplaatst: zondag 16 maart 2008 om 12:32u

Ik denk dat we onderschatten wat een van de krachten van deze selectie is dit seizoen. Als je de eerste helft (inderdaad slecht van NAC-zijde) vergelijkt met de tweede helft... ik zat met open mond te kijken. Totaal andere instelling en professioneel de wedstrijd uitgetikt. Kijk eens naar andere clubs, hoe die machteloos in de mentaliteit waarmee de wedstrijd wordt gestart, blijven hangen. Voorbeeld eerder dit seizoen: PSV thuis tegen Excelsior, nipt gewonnen met een erg laat beslissend doelpunt. Maar zo zijn er legio voorbeelden te noemen. NAC kwam totaal `anders` na rust het veld op. Het minutenlange geconcentreerde balbezit, dat vooraf ging aan het tweede doelpunt, met die schitterende pass van Lurling (jezus, wat sjouwt die gozer de hele wedstrijd, wat een mentaliteit) op Kolkka en de magnifieke manier waarop die dan afrondt. Genieten! Loran en Veenstra vielen prima in, waarmee de tweede grote kracht van deze brede selectie is genoemd: bij blessures en/of schorsingen van bepalende spelers neemt een invaller het minstens zo goed over.
En inderdaad, waar dat uitfluiten op slaat als Stam de corner kort wil nemen... slaat helemaal nergens op. Hij prbeerde een getrainde cornervariant uit te voeren. Vanaf de punt van de zestien na een korte corner de bal met een uitdraaiende voorzet op het hoofd van Penders of Zwaan te leggen. En als Stam naar voren wijst, maar om zijn as draaiend toch terugspeelt, is alleen maar bedoeld om een buitenspelsituatie van NAC te voorkomen.

deuZige

Geplaatst: zondag 16 maart 2008 om 12:42u

Gewoon een goede saaie overwinning (had ik niet anders verwacht) en alle krachten gespaart voor dinsdag.

trouwe supporter

Geplaatst: zondag 16 maart 2008 om 13:16u

We hebben drie punten en daar gaat het toch om. Ik heb sinds gisterenavond al 20 keer naar Teletekst gekeken en wat staan we toch mooi.

Er was gisteren 1 speler die van mij ook nog eruit gehaald mocht worden toen we al drie wissels hadden toegepast. We hadden het met 10 dan beter gedaan dan met hem erbij. Ik bedoel Ronnie Stam, dat sloeg gisterenavond echt nergens op. Zal met zijn hoofd bij een ander contract bezig zijn en als het tussen de oren niet goed zit.

Voor de rest een clubrecord qua aantal overwinningen in 1 seizoen en veel punten.

Maaskant kan straks aan de bak!

Wanny

Geplaatst: zondag 16 maart 2008 om 13:20u

Die korte corners leveren niks op, daarom wordt er gefloten. Excelsior ziet ze al van mijlenver aankomen, dus de verrassing is er compleet uit. Zoiets moet je af en toe doen, afgewisseld met een lekkere strakke bal op de kop van Penders.

Helaas denkt dhr Stam dat ie Platini is in zijn beste dagen. Nokken daarmee en gewoon simpel gaan spelen, dan is ie een hele aardige speler voor NAC. Zoals gisteren heb je niets aan hem.

hannibal

Geplaatst: zondag 16 maart 2008 om 13:47u

tot aan de bevlieging van AL - erg mooie ingeving by the way - was het een drama; daarna ietsje beter maar nog steeds bagger.
ziende blind, zijn sommigen, ook als het de lokale held RS aangaat.
slecht is gewoon slecht, ook als je als enige uit de gampel komt!

Dennix

Geplaatst: zondag 16 maart 2008 om 15:29u

@ van leersum
je raakt de spijker op zun kop maarrrrrrr.... dat NAC NAC niet meer is das logisch, ten eerste is het voetbal teveel ingeperkt (combis, vuurwerk enzo) ten tweede heeft NAC nog nooit zo GOED heeft gepresteerd. Die goede oude tijden werd er niks gewonnen alleen aantrekkelijk geveotbalt. Dus, de vraag is nog steeds:
WAT WIL NAC WAT WILLEN DE SUPPORTERS NOU EIGENLIJK?

GB

Geplaatst: zondag 16 maart 2008 om 15:38u


Wat een geneuzel, er is altijd sfeer er wordt altijd gezongen nu een keer wat minder en dan krijg je dit soort verhalen. Het enige wat ik hier op kan zeggen is Hahahahaha. Maar ik ben natuurlijk dom, het lijkt erop dat velen liever hebben dat we 12e staan met strijd en passie en erop klappen en het avondje NAC (waarvan niemand precies kan vertellen wat het ook al weer inhield). BAH ! Diezelfde mensen vergeten dat we dan helemaal geen budget meer hebben, iedereen die we nu hebben moeten verkopen en vervolgens niks meer kunnen. HOU TOCH OP KWATSERS ! Geniet van de stand geniet van de resultaten in de beker. Maar nogmaals ik ben dom en zie het waarschijnlijk helemaal verkeerd. 12e staan met avondjes NAC, een selectie van tweede garnituur, nog minder sponsors en onze bourgondier Maaskant is natuurlijk veel beter. En diegene die PM en RS afzeiken zijn echt triest, Natuurlijk willen spelers hogerop ! Als je dat niet accepteert ben je volgens mij een ambitie loos persoontje. Als jouw baas je promotie en meer salaris in het voorùitzicht stelt zegt natuurlijk iedereen nee das logisch. Mwahahaha.
En als NAC zoals gewoonlijk te laat of niet met aanbiedingen danwel duidelijkheid komt bij wie ligt dan het probleem?

Wel prettig wordt niet eens meer boos van veel reacties maar moet er vaak erg hard om lachen. Dank jullie wel en ga zo door, dit is nog beter dan JannieF7 en de onzichtbare doch constant aangehaalde bewijsvoering voor van alles. Kostelijk !!

U zijt gegroet

geelkind

Geplaatst: zondag 16 maart 2008 om 15:41u

Wat was de 2-0 van Kolkka toch een prachtig doelpuntje.
Prachtige kapbeweging

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: zondag 16 maart 2008 om 15:58u

@Van Leersum , goed hé dit management , als je de stand bekijkt en aankoopbeleid , toeschouwers-aantallen , enz. .......

Was niet best maar wel gewonnen , ik was bang dat men te veel bezig was met de bekerthriller ........ , net als ik trouwens !
Vanavond tien weesgegroetjes voor het voorspoedig herstel van Rob , in de naam van de va.............

Cheff

Geplaatst: zondag 16 maart 2008 om 16:16u

@ Van Leersum en Dennix

Dat het gisteravond stil was in het stadion heeft weinig met de prestaties te maken. Ik ken geen NAC-supporter die niet op een geel-zwarte wolk leeft momenteel. Echter, sfeer is niet iets maakbaars, maar een samenloop van omstandigheden, die er voor zorgt, dat er massaal gezongen en meegeleeft wordt tijdens de wedstrijd. De sfeer zoals vroeger aan de Beatrixstraat komt nooit meer terug, al gooi je er 20 commissies er tegenaan. Dat komt enerzijds door de vele regeltjes, waardoor het afsteken van vuurwerk zeer beperkt is en vaak nog boetes oplevert ook. En andere uitspattingen zoals kippen op het veld en opblaaspoppen in de hekken behoren hierdoor ook helaas tot het verleden. Anderzijds is er natuurlijk ook een hoop veranderd in 12 jaar, dus ook op de tribune. Ik heb wel erg veel respect voor de loco`s, die proberen er elke wedstrijd iets moois van te maken.
Een andere factor, die bijdraagt tot een goede sfeer is hetgeen er op de mat is te zien. Dat hoeft niet mooi te zijn of aanvallend. Als er maar inzet en strijd is en dat was juist hetgeen waar het gisteren in de eerste helft zeker aan ontbrak. In de tweede helft was gelukkig een totaal ander NAC te zien. Verdedigend countervoetbal ok, maar wel met (op z`n minst een beetje) passie en strijd graag, ook tegen Excelsior.

petruske

Geplaatst: zondag 16 maart 2008 om 16:40u

beste hannibal stam speelde als een krant, maar een correctie stam komt niet of woont niet in de gampel hoor, ik denk dat stam niet eens weet waar dat is

Ata

Geplaatst: maandag 17 maart 2008 om 9:24u

Vond onszelf zaterdag overigens ook niet hoogstaand...

hannibal

Geplaatst: maandag 17 maart 2008 om 9:29u

sfeer is idd niet maakbaar; sfeer ontstaat spontaan, daar helpt geen actie van loco`s of iwe dan ook aan - hoe goed ook bedoeld en hoe goed gevonden vaak . alles wat `georganiseerde lol` is veranderd vroeger of later in opgelegd pandoer en daar zijn wij nederlanders en Bredanaars in het bezonder nou niet echt van gecharmeerd.
de doodsteek voor elke `sfeer` is de drang tot organisatie van bovenaf - spandoekcontrole en andere betutteling. volgens tejo`s geloofsbelijdenis in de vi moet alles wijken voor het Merk NAC.
laat het merk NAC nou net zo uniek zijn (voor ons dan toch) omdat we juist zo`n onvoorspelbaar en ongecontroleerd zooitje zijn. dat laat zich niet regelen maar ja , tejo en voortschrijdend inzicht....
maar gelukkig hebben wij straks een stadion van 40000 man, bij een stedelijk gebied van ca 175000 en 8 profclubs in de nederlandse regio.
en gezellig dat het zal zijn......:Z

portugeese naccer

Geplaatst: maandag 17 maart 2008 om 10:32u

Één ding moet ik ze meegeven: de houdster heeft "het merk NAC" wel keurig geregistreerd!

Hanske N

Geplaatst: maandag 17 maart 2008 om 11:23u

Hee, Harry is terug!
Prima die 3 punten, Jelle prima en Lurling weer uitstekend. Verder was het allemaal ver onder de maat. Is het arrogant te stellen dat je voor dit soort wedstrijden niet naar het stadion komt? Dat wordt een leuke discussie, die bij sommige supporters al gaande is.
Echter ik doe het af met een slechte pot, maar wel 3 nodige punten.
En als je de slechte wedsrijden wint, dan wordt je kampioen, of win je in iedergeval een prijs!
Morgen ben ik erbij, welliswaar in een Nerds vak, but Who Cares!
Come on NAC!

Verlegh

Geplaatst: maandag 17 maart 2008 om 13:55u

Geen beste pot, maar wel gewoon drie punten en daar gaat het om. Had hier nog wat gelezen over de wedstrijd: http://www.goal.com/nl/Articolo.aspx?ContenutoId=624951

Morgen pakken we gewoon Feyenoord in de Kuip, die zijn momenteel toch helemaal niks. Wordt een mooi feestje, de beker naar Breda!!!

Zag ook nog dat als Ajax van PSV wint, we nog kampioen kunnen worden. Stel je voor, NAC wint de dubbel!!!

MalleBabbe

Geplaatst: maandag 17 maart 2008 om 14:10u

Ik zal niet de enige zijn die zich aan het NAC publiek heeft geergerd zaterdag. Het leek wel of de meeste mensen in het stadion zaten om even bij te praten. Het voetbal was niet sprankelend, maar als je 90 minuten lang zit te lullen met je buurman kun je toch beter lekker naar de kroeg gaan of thuis gezellig in een Hollandse kring gaan zitten met komkommer en worteltjes op tafel?

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: maandag 17 maart 2008 om 15:58u

Dus nu is de trainer met een gemankeerde cv `de extreem goed presterende WK finalist Brandts`......... , Koot en Bie hadden daar een prachtige term voor H.b.D. ........... , draaikonten ! , mag ík een teiltje

hannibal

Geplaatst: maandag 17 maart 2008 om 16:49u

hij is leuk he Hoog; ik had `m ook gezien maar dacht nog `ach, het gemankeerde cv doet het extreem goed`......waar ik wat moeite me heb is het feit dat het cv als gemankeerd bestempeld wordt terwijl de time out van EB meer van doen scheen te hebben met het feit dat gerets niet mee wist welke vrouw bij wie hoorde...toen bleek dat het de ega van EB was die hij besprong regelde hij t ontslag van EB. kan me voorstellen dat EB toen dacht dat water verkopen in spanje een betere optie was!

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: maandag 17 maart 2008 om 19:25u

Is ook wat , én z`n W.K. shirtjes , én z`n vrouw op een haar na afhandig gemaakt , lijkt wel een episode van `voetbal vrouwen`.......


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven