of log in voor extras
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

12 februari 2008
Brandts' voetbalvisie


Vanmiddag verscheen er een column online van jaja met daarin enkele beweringen over onze hoofdtrainer en waarom het bestuur/directie (volgens jaja) gelijk had het contract niet te verlengen.

In een reactie hierop reageerde je saute pour NAC! met een url die verwees naar een artikel waarin de voetbalvisie van Ernie Brandts te lezen is. Omdat die url de layout van de site uit zijn voegen trok, is die reactie daar weggehaald en staat de url waar je saute pour NAC! het over had hier in het kader ----->

Leest en oordeelt u zelf.


Bron : je saute pour NAC!, HRSport.nl, de Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties


18-feb-2008
Borst: `gesprek Brandts <-> Mommers`...

Site van:
Voetbalvisie Ernie Brandts
Site van:
`Niets is wat het lijkt` door jaja


Ratistieken

In totaal bevat onze database 23411 nieuws items met in totaal 353096 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 15,08

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: dinsdag 12 februari 2008 om 18:52u

In feite gaat ie alleen maar op een paar details van het voetbalspel in , en dan vooral het verdedigende gedeelte , ik zou eigenlijk om een echt beeld te krijgen het hele interview willen lezen.
(er staat onderaan het stuk `volledig interview gepubliccerd in
TrainersMagazine nr. 3 van 2007`) , iemand ...?

jaja had het in z`n collum over `hypothetische` blunders die eventueel begaan zijn door Brandts , en wat wij (niet feiten-kenners) ongefundeerd allemaal neer typen in de reacties hier op de Rat aangaande Brandts , maar wat dan dit stuk dr mee te maken heeft ....?!

Dennix

Geplaatst: dinsdag 12 februari 2008 om 18:59u

Waar blijven de massale Brands moet blijven acties?

Je saute pour NAC!

Geplaatst: dinsdag 12 februari 2008 om 19:00u

Het stuk is geschreven ruim voor het huidige succes. Met andere woorden Ernie Brandts was bewust bezig om iets neer te zetten.

Hij was diegene die Vlemmings heeft gehaald. Misschien wel voor de teamspirit. Dus in feite is het in den beginne vanwegen hem dat er nu een goede spirit is.

Mensen vergeten ook dat we in de afgelopen tijd een hoop creatieve jongens zijn kwijtgeraakt. Diba, Slot, Leo. Ook Salmon ging weg (eindelijk een spits). En de Graaf speelt amper. En wat hebben we ervoor teruggekregen? Gelukkig kwamen Molhoek en Feher nog.

Je saute pour NAC!

Geplaatst: dinsdag 12 februari 2008 om 19:08u

@ Hoog...

jaja brengt het alsof Brandts een sulletje zou zijn. Brandts deed mee aan het WK van 1978, toen voetballers echte helden waren en geen verwijfde popidolen. Ik was verbaasd toen ik de oefenwedstrijd zag tegen Getaffe. Hoe fel iedereen opeens was. Die NOAD mentaliteit zien we genoeg op het veld. Voor mij is dat NAC.

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: dinsdag 12 februari 2008 om 19:41u

@Je saute pour NAC! ,
Die strijd is gekomen de dag dat Ernie bij NAC kwam , eerlijk is eerlijk , en da`s inerdaad n van de belangrijkste onderdelen van het voetbal wat we in Breda graag zien (al is het ook zo dat men dat bij elke club verlangt van haar spelers) , maar er zijn nog een paar hele belangrijke aspecten die niet goed ingevuld worden , niet nodig om dr weer op in te gaan , zo eerlijk moeten we k zijn.

jaja

Geplaatst: dinsdag 12 februari 2008 om 19:56u

Die strijd is gekomen op de dag Ernie bij NAC kwam, Leon bij NAC kwam, Earnest bij NAC kwam, Jeffrey bij NAC kwam, Frans B bij NAC kwam, enz enz.

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: dinsdag 12 februari 2008 om 20:24u

Ja ja , jaja , is waar ! , maar het was wat betreft strijd , beleving en werklust droevig gesteld voordat Ernie kwam , en als je inderdaad de wedstrijd tegen Getaffe nog even voor de geest haald , `k wist niet wat ik zag , nog vr tijd de wedstrijd gestopt door de in het angst-sweet badende scheits die het ook even niet meer wist zei werkelijk alles .......

hrtap

Geplaatst: dinsdag 12 februari 2008 om 20:37u

brandts verdiend het om de rest van dit seizoen met respect behandeld te worden.stukjes van jaja en reacties (ook in andere items) getuigen van zeer weinig smaak en geen respect voor een trainer die het tot nu toe goed doet.
BIJZONDER GOED!
respect voor brandts!

Waterrat

Geplaatst: dinsdag 12 februari 2008 om 22:56u

Verdedigen is aan Brandts ook wel besteed, en dat bedoel ik niet sarcastisch. Brandts was een topverdediger.

Maar aanvallend is het een ander verhaal. Vertelt Brandts aan Amoah of Kramer hoe hij vrij moet lopen, los moet komen van een man of rustig moet blijven wanneer hij in de 16 vrij voor de keeper komt? Daar wringt de schoen naar het schijnt.

Hanske N

Geplaatst: woensdag 13 februari 2008 om 9:12u

Weer met Jaja eens....
Ik ben ierdergeval blij dat mijn functioneren slechts door 1 persoon wordt beoordeeld!haha.
Mooi vak, voetbaltrainer!
Verder geeft deze voetbalvisie, nu niet bepaald de actuele situatie weer en heeft voor mij dan ook geen enkele nieuwswaarde...

barryb

Geplaatst: woensdag 13 februari 2008 om 10:59u

als jet het stuk leest dan krijg je een enorme AHA-erlebnis zo speelt NAC nu dus.

Dit betekent dat ernie helemaal geen sul is die jaja schetst, maar dat hij zijn wil aan dit elftal heeft opgelegd en dan ben je dus als manager behoorlijk geslaagd. dat hij dat niet in zijn eentje heeft gedaan snap ik ook wel, dat kan nl niemand!!!

@waterrat

natuurlijk kan ernie ook zijn spitsen influiten, hij analyseert namelijk het verdedigende spel van de tegenstander en weet dan exact hoe een spits zich daar in moet gedragen. Nu zou je denken dat er dan ook meer gescoord moet worden, maar als je goed leest vindt ernie dat niet belangrijk, want het voetbalspel begint met de "nul" houden en vanuit de verdediging opbouwen. De nadruk ligt dus niet op het spitsenvoetbal.

barryb

Geplaatst: woensdag 13 februari 2008 om 11:01u

@hanske

kun je wat voorbeelden geven waarom deze visie niet actueel is????

naar mijn mening is het dat nl wel

Hugh Hefner

Geplaatst: woensdag 13 februari 2008 om 14:00u

Grappige foto, wel: Ernie tussen Kees Zwamborn en Peter Bosz...


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven