homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

12 februari 2008
Stewart: `Ik heb niet met Verbeek gesproken`


Bndestem wist gisteren te melden dat NAC met Verbeek gesproken zou hebben. NAC ziet hem graag volgend seizoen als trainer in Breda. Maar Earnest Stewart bestempelt het bericht als klinkklare onzin.

`Ik ben net terug van vakantie, dus kŕn ik niet eens een gesprek met Verbeek hebben gehad.`

Verder weet Stewart te melden dat ze nog geen duidelijk beeld hebben van de nieuwe trainer. `We hebben het trainersprofiel nog niet rond. Dat hopen we een dezer dagen voor elkaar te krijgen, zodat we wél gesprekken kunnen aangaan met een beoogde opvolger. Want we willen uiteraard zosnel mogelijk handelen.`

Het is vreemd om te horen dat NAC het profiel nog niet rond heeft, terwijl er duidelijk een aantal kenmerken is genoemd. Ook over de namen die circuleren is Stewart erg onduidelijk. `Op dit moment kan ik geen namen bevestigen of ontkennen.` Eerst bepaalde namen bevestigen, en dan nu weer ontkennen of bevestigen. Zoals gebruikelijk verdient NAC met de manier waarop het een en het ander naar buiten komt geen schoonheidsprijs. Toch vreemd als je een communicatiemanager in dienst hebt…


Bron : Sp!ts, De Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Relaties

Earnest Stewart

11-feb-2008
verbeek nummer 1 op lijstje Stewart...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 23411 nieuws items met in totaal 353096 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 15,08

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Vatos Locos B3

Geplaatst: dinsdag 12 februari 2008 om 14:55u

Alweer iemand van het managementsteam op vakantie? Nu snap ik waarom NAC heeft meegewerkt aan de SUNWEB reclame!

Breda-rat

Geplaatst: dinsdag 12 februari 2008 om 14:56u

ECG

Geplaatst: dinsdag 12 februari 2008 om 15:04u

wat doen die Stewart en Mommers eigenlijk anders dan ziek zijn en met vakantie gaan?Van hun salarissen kunnen in ieder geval gemakkelijk de winstpremies worden betaald.Let op mijn woorden:het wordt Vloet die bij alle vorige clubs is uitgekotst.Bij Sparta bemoeide hij zich zelfs met de indeling van de parkeervakken.

Waddinxveen

Geplaatst: dinsdag 12 februari 2008 om 15:06u

We hebben het profiel nog niet rond, maar we weten al wel dat Brandts er niet aan voldoet...

Johan De VLAMING

Geplaatst: dinsdag 12 februari 2008 om 15:10u

ERNIE BRANDTS VERDIENT EEN NIEUW KANS

Waterrat

Geplaatst: dinsdag 12 februari 2008 om 15:12u

Wordt er nog gewerkt, of wordt er vakantie gevierd???

Smurref

Geplaatst: dinsdag 12 februari 2008 om 15:12u

@ Waddinxveen

Is inderdaad niet te geloven zoiets, eerst was het profiel van de 4 kernwoorden, nu weten ze het opeens nog niet?
WAAR ZIJN WE MEE BEZIG JONGENS

Thieske

Geplaatst: dinsdag 12 februari 2008 om 15:19u

Ook dit is "des NAC`s", helaas.

De twaalfde man

Geplaatst: dinsdag 12 februari 2008 om 15:21u

Hoezo nieuwe trainer? We hebben toch een hele goeie, snel met Ernie Brandts om tafel gaan zitten, allemaal je excuses maken en hem een behoorlijk nieuw contract aanbieden. En rap !! De man die NAC de beker en een europees ticket voor volgende seizoen gaat bezorgen op deze stiekeme manier behandelen: SCHAN-DA-LIG !! Hoeveel trainers heeft NAC ooit gehad die dit hebben gebracht? Ik ga nog niet zo lang kijken, dus vertel het mij maar ...

Trouwens Vloet ?? Nog schandaliger ...

petros

Geplaatst: dinsdag 12 februari 2008 om 15:23u

zeldzame onzin allemaal !
Als het seizoen voorbij is horen we de werkelijke achtergronden wel.

Niickki

Geplaatst: dinsdag 12 februari 2008 om 15:25u

1.Geen geld voor een spits,
2.Geen geld voor een winstpremie
3.Geen geld voor een goede trainer

oplossingen volgens NAC

1. amateurs aantrekken
2. spelers voor niks weg doen
3. een vloet of maaskant aannemen

en wel lekker met de managers en hoge ongeinspireerde mensen op vakantie gaan, terwijl de gehele selectie aan het knokken is!

ga werken, ga doen waar je je geld voor krijg. en zorg dat er geld binnenkomt en ga op vakantie als iedreen dat kan, zoiets heeft ZOMERVAKANTIE.

En nu heel snel een nieuwe fatsoenlijke trainer aanstellen!!
wij supporter pikken het niet met een vloet maaskant aandewiel of iets van dat soort. geen fatsoenlijke trainer betekend helemaal geen geld meer!

Niickki

Geplaatst: dinsdag 12 februari 2008 om 15:28u

ongeinspireerde niets van voetbal afwetende zakkenvullende golfers!

Niickki

Geplaatst: dinsdag 12 februari 2008 om 15:29u

sprak je maar met verbeek, dan deed je nog wat

portugeese naccer

Geplaatst: dinsdag 12 februari 2008 om 15:30u

Godfur.

1.

Waarom zijn Jut en Jul gelijktijdig met vakantie? Stelletje amateurs!

2.

"We hebben het trainersprofiel nog niet rond. ".

Hoe kan je nou in vre-dus-naam je trainer/coach de wacht aanzeggen, terwijl je nog niet eens het profiel van z`n opvolger gereed hebt?

Straks is het profiel wčl rond, blijkt plots Brandts precies in dat profiel te passen!

"Ja, eh, dag Ernie, luister, we hebben het nieuwe trainersprofiel gereed. We zijn op zoek naar een ongeveer 52-jarige coach met tenminste 2 jaar coachervaring in de eredivisie, bij voorkeur zelf op hoogste niveau gevoetbald, ervaring in en WK finale is een pré en als ie ook nog thuis is in het catenaccio is het helemaal mooi. Weet jij soms iemand? ".

Amateurs.

Niickki

Geplaatst: dinsdag 12 februari 2008 om 15:32u

morgen is verbeek aangenomen ergens anders. en dan hoor je ze, ja we hadden verbeek graag gewild, maar dat zou oneerlijk en niet terecht zijn naar brandts. ONEERLIJK EN NIET TERECHT ZIJN JULLIE AL GEWEEST DUS dat maakt al helaaml niet meer uit!

GB

Geplaatst: dinsdag 12 februari 2008 om 15:34u

Petitie aan het bestuur van NAC.

Geacht bestuur,

Graag willen wij namens de ondertekenaars van dit document ons ongenoegen laten blijken over de naar onze mening onwenselijke gang van zaken rond Ernie Brandts.
De manier waarop er gecommuniceerd wordt en vooral het beeld dat zo van ons NAC ontstaat in de media doet ons als supporters pijn. Het beeld van een amateuristische organisatie die niet in staat is fatsoenlijk en op een volwassen manier met de trainer noch met de media te communiceren roept schaamte en ongeloof op.
Het is begrijpelijk dat een coach niet altijd kan voldoen aan het beeld dat een bestuur graag ziet of zou wensen, ook gelet op de toekomst.
Maar heb tenminste het lef en fatsoen met onderbouwde kritiek en argumenten te komen. Het beeld dat nu wordt geschetst is dat van een incompetente organisatie op gebied van communicatie en publiciteit, dit aangevuld met interne onrust en zwartmakerij binnen de eigen geledingen. Het bestuur en de organisatie stralen niet de kernwaarden uit die NAC zelf meent te moeten uitdragen! Behalve misschien een Bourgondische overvloed aan halve waarheden, vage bewoordingen en onduidelijke standpunten. Voor de duidelijkheid:

Bourgondisch is volgens de Van Dale; Uitbundig, overvloedig.

De resultaten zijn wel uitbundig, de punten overvloedig. De sfeer onder de supporters is fantastisch, heel Nederland kijkt naar ons met respect en waardering maar binnen de eigen organisatie is respect en waardering kennelijk onbekend.
Het bestuur en met name Dhr Mommers is naar onze mening dan ook verregaande duidelijkheid verschuldigd aan alle supporters en betrokkenen. Wij willen graag duidelijk en beargumenteerd geďnformeerd worden over de precieze reden van het vertrek van Ernie Brandts en de media en de gang van zaken in de media . Het is absurd zonder deze zaken een trainer te wisselen die de club qua voetbal resultaten en dus ook de daarmee verbonden financiële uitkomsten naar grotere hoogte brengt. Uit diverse artikelen, polls, interviews en redactionele commentaren is naar onze mening geen gefundeerde reden (of deze wordt niet gecommuniceerd) aan te wijzen die een vervanging van Ernie Brandts rechtvaardigt.

Met vriendelijke groeten,

In het hart geraakte supporters!


Niickki

Geplaatst: dinsdag 12 februari 2008 om 15:35u

RESPECT VOOR BRANDTS DAT HIJ ER NOG STEEDS GAAT ZITTEN!

GB

Geplaatst: dinsdag 12 februari 2008 om 15:35u

@iedereen ........
die mensen kent binnen pers, tv, betrokken sponsors laat je horen. Stuur dit door naar de andere nac sites, naar webmasters etc...
Ik zelf ga ook contact zoeken met media e.d
Wellicht probeer ik een bijeenkomst te regelen in een cafe of ander gebouw zodat we daar wellicht een soort persconferentie (groot woord, maar wellicht haalbaar!) aan kunnen koppelen.

Daar mijn eigen mail op dit moment t niet doet, miss kan iemand van de DROL of een andere begenadigde een link maken en een pagina waarop we info kunnen uitwissleen?? Cant do it all on my own haha
lets organise ! :

zeg t voort

U zijt gegroet

von F

Geplaatst: dinsdag 12 februari 2008 om 15:35u

Gelukkig zijn TM en ES wel bourgondisch, lekker op kosten van de sponsor in een all-inclusive vreet resort.

De twaalfde man

Geplaatst: dinsdag 12 februari 2008 om 15:39u

Oh ja, en nog een tip voor onze beleidsbepalers: Misschien ook wel slim om nu alvast Molhoek vast te leggen voordat hij ook weer weg is. Dus samengevat: Met Brandts opnieuw een volwassen mannengesprek voeren, Molhoek vastleggen en er moet toch ook wel ergens een kopsterke spits te regelen zijn? Niet wachten tot het einde van het seizoen Theo, dan ben je weer te laat. Prutsers.

GiaLLo-NeRo

Geplaatst: dinsdag 12 februari 2008 om 15:47u

Komt lekker amateuristisch over. Hier kijk ik niet meer van op, het gaat al jaren zo!

Zeeuwse NACcer

Geplaatst: dinsdag 12 februari 2008 om 16:19u

Amateurisch is nog een eufemisme voor dit geklooi ,een BVO onwaardig. Eerst een prima trainer de wacht aanzeggen en met een verhaal aankomen dat alles anders moet onder een aantal geschetste vorwaarden waaraan EB niet aan zou voldoen, en dan nu nog moeten beginnen met de profielschets en invulling van namen en gesprekken met andere kandidaten. Ik ken maar zat amateur verenigingen zonder TD en communicatie adviseurs enz die dit beter doen.`
Laat gewoon je gezonde verstand eens werken. Contractreer EB en Molhoek en steek je energie in het binnenhalen van gelden om de zaak op de rails te houden ipv af te breken.

supergozer

Geplaatst: dinsdag 12 februari 2008 om 17:08u

Nou mijn profiel is wel rond en ik denk dat een heleboel mensen dit profiel wel kunnen waarderen!! BESTUUR mot oprotten omdat het allemaal kutsmoesjes en een waardeloos beleid voert. Ernie brandts gewoon een contract geven.........    

Alcoholvrije Sint

Geplaatst: dinsdag 12 februari 2008 om 17:31u

ik ben geen fan van EB. de resultaten zijn goed maar ik zal niet echt rouwig zijn als hij NAC verlaat/moet verlaten.

wel zal ik hem erg dankbaar zijn voor de resultaten en de rust die hij rond het eerste elftal heeft gebracht, samen met de rest van de technische staf.

op zich sta ik dus wel achter deze beslissing maar de manier waarop vind ik ook gewoon schandalig. als ook maar de helft van wat mommers/Stewart allemaal zeggen en lijken te doen, waar is, verdienen zij een grondige evaluatie.

en daar wringt hem mijns inziens de schoen. met name mommers kan al jaren prutsen dat het een lieve lust is en er is niemand die hem ter verantwoording roept.

ik herinner het me nog goed: "niets is zo gemakkelijk als een nieuwe speler halen". geldt dat staks ook voor een nieuwe trainer???

succes heren `beleidsbepalers`. en vooral veel wijsheid toegewenst. dat zou een keer tijd worden.

deuZige

Geplaatst: dinsdag 12 februari 2008 om 17:44u

Wat is dat nou voor management? Wel een zeer goed presterende trainer de laan uit sturen, maar dan niets achter de hand hebben... Ik geloof er geen hol van. Stewart kletst zich zelf klem in een hoekje want dit kan niet. Ik weet zeker dat het bestuur al eigen plannen hebben gemaakt die niet aan ons verkocht kan worden. Pas als het paar wedstrijden tegen zit zullen ze komen met hun "oplossing". We krijgen tenslotte nog een aantal tegenstanders van formaat.

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: dinsdag 12 februari 2008 om 18:11u

Er zijn kapers op de kust als we het over Verbeek hebben oelewappers ! , zeggen dat je NIET met Verbeek lult terwijl je het gewoon wél doet is vind ik (als het over zoiets belangrijks gaat als een hoofdtrainer) een `white lie` geoorlooft.....!

Je saute pour NAC!

Geplaatst: dinsdag 12 februari 2008 om 18:34u

@ GB

Als je contact gaat opnemen met de media doe dan het volgende.

Contacteer BNdeStem en laat een artikel plaatsen dat er een handtekeningenactie georganiseerd gaat worden. Doe een oproep aan NAC supporters om zich als vrijwilleger aan te melden en plan de actie voor de wedstrijd NAC-ajax. Laat iedereen een paar dagen van te voren opdagen in een cafe (beijerd ofzo) en deel daar klembordjes, voorbedrukt papier en pennen uit (er valt wel een sponsor te strikken) en vertel waar en hoe laat iedereen daar moet gaan staan.

Van de 1500 die aan de huidige poll hebben meegedaan, wil dat Brandts blijft. Dat zijn al 750 handtekeningen (dat verbeek komt is overigens niet realistisch en gezien de andere kandidaten waar het bestuur mee komt is Brandts de beste optie). Bij die 750 Brandts stemmers moeten genoeg vrijwilligers zitten (een stuk of 50 zal genoeg zijn, +/- 10 per ingang). Mij kan je sowieso al meerekenen want ik ken sowieso al een stuk of 30 mede supporters die zouden willen tekenen.

Laat maar weten of het je wat lijkt. Ik wil je er graag zoveel mogelijk bij helpen.

skull1977

Geplaatst: dinsdag 12 februari 2008 om 18:39u

Heren Bestuur,

Jullie zetten ons supporters voor LUL met die achtelijke denkwijze van jullie....

Nee....we ontslaan eerst 1 v/d beste trainers die we ooit gehad hebben ( stand op ranglijst...gedeeld 2de!!!)

Goe bezig Ernie....wat zeg je, banaan in je oor....

JAMMER.......maar NAC is van ons, de supporters.......en niet van de bobo`s!!!!!

Jannie F7

Geplaatst: dinsdag 12 februari 2008 om 19:26u

GEEN profiel van de nieuwe trainer, als ES dit beweert is het wanbeleid van de mensen die onze club leiden nog groter, ze liegen dat ze barsten!!! Waarom praten in december met E Koeman, waarom praten in januari met A Koster, als er nog geen trainersprofiel is???? Ik ben altijd zeer kritisch richting bestuur en verlaag me nooit tot scheldpartijen maar nu is hier iemand verschrikkelijk aan het LIEGEN!!!!! BAH

jdjnac

Geplaatst: dinsdag 12 februari 2008 om 19:44u

:Z:Z:Z:Z:Z:Z:Z:Z:Z:Z:Z

Mieshoop

Geplaatst: dinsdag 12 februari 2008 om 19:59u

Jannie, zowaar met je eens... Ik heb ook een hekel dat die journalist van Spits ons allemaal voor zit te liegen....

Helter

Geplaatst: dinsdag 12 februari 2008 om 21:14u

Kunnen we deze discussie eindelijke eens sluiten??

Vakkie G

Geplaatst: dinsdag 12 februari 2008 om 22:27u

Kunnen we deze discussie eindelijk eens beginnen, ik zou graag eens een half uurtje babbelen met Stewart.

je trapt je trainer buiten die hard op weg is alle clubrecords te breken met zijn selectie, vervolgens meld je dat je geen toekomst meer ziet met hem, maar op dat moment heb je niet eens een lijstje potentiele opvolgers op de persconferentie klaarliggen. Die wordt dan gemakshalve maar samengesteld door de pers. Dan ga je op vakantie , kom je terug, en ontken je het hele lijstje, waarmee je eigenlijk ook nog eens te kennen geeft dat je niet goed weet waar je mee bezig bent.
De volgende stap zal dan wel zijn, dat je je eigen te goed voelt om je achterlijke besluit te herroepen, want dat gaat dan ten koste van je ego natuurlijk....

Laat het even duidelijk zijn: niemand is groter dan de club, en toch zeker geen ex-kruikenzeiker.

Dlanor

Geplaatst: dinsdag 12 februari 2008 om 23:20u

zat al te hopen dat ze met verbeek om te tafel zaten
maar helaas komt mijn droom niet uit (verbeek als nieuwe trainer:bier

Vakantie vieren zou pas moeten mogen vindt ik als er een nieuwe trainer is,, nu lekker op vakantie gaan en de supporters eigenlijk laten stikken.....

GA SNEL MET VERBEEK OM DE TAFEL !!
MAASKANT OF VLOET ACCEPTEREN WIJ NIET,, DAN KAN JE NOG BETER BRANDTS TOCH NOG EEN CONTRACT AANBIEDEN..

TinusDeP....

Geplaatst: dinsdag 12 februari 2008 om 23:34u

"... maar we willen zo snel mogelijk handelen"???? Teringjantje!!! Waarom ga je op vakantie dan, lijpe Amerikaan? Moet je allereerste prioriteit niet zijn om een TOPtrainer vast te leggen om je enorme flater, die je hebt begaan met het niet verlengen van het contract van de zittende recordbreker, nog enigzins te rechtvaardigen? Neuh... tegen de tijd dat jij je profieltje klaar hebt, is alleen die gepekop van een Vloet nog beschikbaar (want die wil niemand) en terug naar Brandts hoef je niet te gaan... die zal niet meer willen en ik geef hem dan nog gelijk ook.

Oh... en dan hebben we het nog niet gehad over de contracten van Jelle, Patrick & Patrick, Kurt (die ook openlijk aan het solliciteren is geweest), Victor en niet te vergeten de transfer eens rondmaken van Molhoek... of toch nog eerst maar eens een vakantietje plannen?

Wij moeten óók gewoon werken voor die seizoenskaart hoor en ik vind het redelijk zonde als jij dat geld verkwanselt door je succestrainer en een goed deel van de selectie de deur uit te laten lopen en NIETS maar dan ook HELEMAAL NIETS achter de hand te hebben...

Pannekoek!

sir smokalot

Geplaatst: woensdag 13 februari 2008 om 0:06u

hou het idee absoluut warm ernie moet blijven laat die stewart ergens anders iets gaan afbreken ,iedereen moet tekenen sbs omroep brabant rtl allemaal zet m op ,wij gaan niet opzij,want wij zijn de parel van t zuiden die eindelijk gaat stralen

sir smokalot

Geplaatst: woensdag 13 februari 2008 om 0:08u

ok ik ben stoned,sir smokalot he

Marijn1963

Geplaatst: woensdag 13 februari 2008 om 0:46u

Maakt niets uit Ernest, gewoon tijdens het seizoen en in beslissende fase voor nieuwe trainer op vakantie gaan!
NAC heeft minimaal 3 maanden zomer verlof en weekje wintersport rond de kerst moet kunnen....
Laten we niet meer speculeren, want 1 ding is zeker...Brandts gaat weg en in Augustus 2008 begint het nieuwe seizoen, dus dan is er een nieuwe trainer.
Het heeft in de 30 jaar dat ik naar NAC ga nog nooit uitgemaakt wat de "ratten" en supporters dachten omdat er altijd lui in het bestuur zitten met een totaal eigen agenda die helemaal niets met "BREDA" en "NAC cultuur" te maken hebben.
Stop met speculeren en ben "lief" voor ons bestuur en wie weet halen ze Kees Rijvers wel terug om de bourgondische cultuur te versterken!!
Boodschap is......Actie en ander gelul maakt niets uit, het enige wat uit zou maken is als voor het seizoen 2008-2009 maar 4000 seizoen kaarten worden verkocht, en dat gebeurd toch niet omdat de "ratten" ALTIJD van NAC en BREDA zullen houwen....
Houdoe vanuit Sydney...Marijn

DaHuge

Geplaatst: woensdag 13 februari 2008 om 10:28u

Op vakantie kan je geen gesprek hebben?

EN DE TELEFOON DAN, want een onbenullig stuk dom chagrijn is die Stewart zeg.
Hou jezelf voor de gek!

Je saute pour NAC!

Geplaatst: woensdag 13 februari 2008 om 12:56u

Er zullen na dit mooie jaar een paar goede spelers vertrekken, en wederom voor een appel en een ei.

Dan krijgen we ook weer een nieuwe trainer die zich waarschijnlijk nog niet heeft bewezen. (Verbeek gaat echt niet komen mensen).

Met andere woorden, volgend jaar een bagger seizoen, maar het betsuur heeft excuses al klaar.

Volgend jaar degradatie voetbal. Maar dan spelen we tenminste nog ergens om.

GB

Geplaatst: woensdag 13 februari 2008 om 13:37u


@ Je Saute,


Goede ideeen, vandaag geen tijd maar ben van plan morgen contact op te nemen met de stem en jouw idee ten uitvoer te brengen.

Heb dan idd wel mensen nodig die met mij bereid zijn om voor de poorten de handtekeningen te verzamelen. (jouw steun had ik al gelukkig ).

Voor iedereen: Het gaat dus vooral om de manier waarop het bestuur van NAC nieuws naar buiten brengt en de eigen communicatie voert. Daar wij niet weten wat er precies is besproken wordt het niet zozeer gericht op waarom Brandts weg moet maar vooral de beschamende wijze waarop NAC nu in beeld komt met halve waarheden, vreemde uitspraken etc..........
Zie ook mijn petitie een stukje terug. Dank hiervoor aan Hannibal en Je Saute die mij hierop wezen.
Ik hoop de stem zover te krijgen dat wij deze actie kunnen starten, morgen meer............

U zijt gegroet

GB

Geplaatst: woensdag 13 februari 2008 om 13:37u


@ Je Saute,


Goede ideeen, vandaag geen tijd maar ben van plan morgen contact op te nemen met de stem en jouw idee ten uitvoer te brengen.

Heb dan idd wel mensen nodig die met mij bereid zijn om voor de poorten de handtekeningen te verzamelen. (jouw steun had ik al gelukkig ).

Voor iedereen: Het gaat dus vooral om de manier waarop het bestuur van NAC nieuws naar buiten brengt en de eigen communicatie voert. Daar wij niet weten wat er precies is besproken wordt het niet zozeer gericht op waarom Brandts weg moet maar vooral de beschamende wijze waarop NAC nu in beeld komt met halve waarheden, vreemde uitspraken etc..........
Zie ook mijn petitie een stukje terug. Dank hiervoor aan Hannibal en Je Saute die mij hierop wezen.
Ik hoop de stem zover te krijgen dat wij deze actie kunnen starten, morgen meer............

U zijt gegroet

Zunderland

Geplaatst: woensdag 13 februari 2008 om 14:02u

En wat nou als we de trainer houden en een lijstje maken voor een nieuw bestuur??

Misschien dat ES lekker TD kan gaan spelen bij WII en Mommers kan misschien nog wel een nietszeggende functie krijgen bij een multinational...

Morkai the Red

Geplaatst: woensdag 13 februari 2008 om 14:19u

Waarschijnlijk hebben ze een lijstje:
1. G-j Verbeek
2. Mourinho
3. Martin Jol
4. Guus Hiddink
5. frans Adelaar
6. Wiljan Vloet
7. G. Aandewiel
8. R. Maaskant
9 André Witsel

lijstje haalbaar:
1........
2..........
3.........
4..........
5. frans Adelaar
6. Wiljan Vloet
7. G. Aandewiel
8. R. Maaskant
9 André Witsel

Als ES en/of Theo M. het in zijn hoofd haalt om met deze koekebakkers op de proppen te komen, hebben ze zich met een dergelijk handelen een absoluut brevet van onvermogen opgespeld en zou de directe consequentie moeten zijn dat ze plaatsmaken voor competente mensen, die minder de neiging te hebben de waarheid te verbuigen. Ga toch eens f*7king serieus aan het werk en doe waarvoor je bent aangenomen. Alleen in onderhandeling met een nieuwe kandidaat gaan wanneer er duidelijkheid is dat de nieuwe trainer daadwerkelijk een verbetering is ten opzichte van Ernie Brandts. En gelet op de prestaties van Ernie Brandts met deze selectie ligt die lat vrij hoog en geen van bovenstaande koekenbakkers (vanaf 5) voldoet aan die criteria.

Werken voor je geld, stelletje vakantiegangers.

om een voormalig beruchte poster te quoten:
"vakantie is voor mietjes!"


Je saute pour NAC!

Geplaatst: woensdag 13 februari 2008 om 16:45u

@ GB

Misschien kan een sponsor (BN de stem misschien) te hulp schieten met materiaal maar misschien ook voor het verschaffen van een stel consumptie bonnen en/of een menu bij de Mc donalds (vooraf aan de actie). Zo kan je de actie mooi aankleden.

Ik doe sowieso mee. Ik heb een paar geleden meegedaan aan de collecte van de Hersenstichting. Voor het goede doel "Brandts" doe ik ook graag aan mee. Waarschijnlijk kan ik ook een paar vrijwilligers strikken.

Ook al lukt het misschien niet om Brandts te behouden voor volgend jaar, we kunnen als supporters wel een standpunt maken ten opzichte van de manier hoe het bestuur met Brandts is omgegaan.

Je saute pour NAC!

Geplaatst: woensdag 13 februari 2008 om 19:36u

@ GB

Nog een tip, en dat ik niet om kritiek te geven want ik vind het echt top dat de handen uit de mouwen steekt. Ik heb de tekst gelezen die je hebt geschreven en ik kan me er helemaal in vinden, maar misschien kan er wat lading uit. Zoals jij ben ik ook behoorlijk nijdig maar we moeten zoveel mensen zien te bereiken.

Ik doe daarom de volgende suggestie. De handtekeningen gaan we verzamelen op een A4-tje waarbij mensen hun naam, adres en handtekening kunnen achterlaten (misschien aanvullend met leeftijd, tribune en soort kaart : club 1912, sezoenskaart etc).
Bovenaan het A4-tje moet beknopt staan waarvoor de mensen tekenen, anders zal het bestuur kunnen zeggen dat ze hebben getekend voor een levenslang contract van de heren mommers en stewart (ik noem maar wat). Mensen kunnen dan snel op de hoogte zijn waarvoor ze tekenen. Suggestie voor de tekst bovenaan het a4-tje (misschien kan jij het beter verwoorden):

Ondergetekende is van mening dat de redenen die door het bestuur zijn uitgebracht voor het niet verlengen van het contract van hoofdtrainer Ernie Brandts behoorlijke twijfels oproepen. Zonder een goede onderbouwing en ook gezien de resultaten die door hoofdtrianer Ernie Brandts zijn behaald, is het dubieus te noemen dat het contract niet wordt verlengd. Ondergetekende is ook van mening dat de algehele gang van zaken, voorafgaande aan het besluit van het bestuur, om het contract van Ernie Brandts niet verlengen op zijn minst schandelijk te noemen zijn.

GB

Geplaatst: donderdag 14 februari 2008 om 10:40u


@Je Saute,

Gelijk heb je. Zal eerst s ff goed nadenken over de vorm en dan morgen of na t weekend contact zoeken met de Stem.En men heeft gelijk als ze zeggen dat we NAC-Ajakkes aan moeten grijpen als moment. I`ll keep you posted. Wilde vandaag eea doen maar chef is ziek en drukte enigszins groot haha. Maar ik ben zo nijdig dat de motivatie onverminderd is

U zijt gegroet

Hala Breda

Geplaatst: donderdag 14 februari 2008 om 11:43u

Tjongejonge zeg. Wat een reacties weer. Schop, schop, schop. Die Stewart kan er niks van. Ex-kruikezeiker, Mommers rot op. Bestuur moet opzouten...

En waarom? Omdat Stewart niet aan de grote klok wil hangen dat ze allang in onderhandeling zijn met enkele trainers? Het is zomaar een gedachte, maar zou het niet verstandig zijn zo`n lijst binnenskamers te houden? Net als dat men bij onderhandelingen met spelers nooit het achterste van de tong laat zien? Maar gelukkig ziet men het hier anders.

De idylle van ` de Rat` bezoeker: elke week komen Mommers, Stewart en consorten thuis over de vloer en geven openheid over het reilen en zeilen binnen de club. We gaan die spelers proberen te halen, de trainer moet weg want die en die speler kan niet met hem door een deur. Lekker handig tijdens het seizoen!

Maar nee, het is de schuld van Mommers en Stewart en al die andere uitvretertjes die er al vier jaar alles doen om NAC van de aardbodem te laten verdwijnen, daar ze betaald worden door Tilburgse wolwevers.

P.S.: Vakanties is voor mietjes? Als je al de oververhitte reacties leest op de verschillende sites kan ik me goed voorstellen dat Stewart toe is aan vakantie. Fijn om te zien dat je van NAC een goeddraaiende middenmoter weet te maken door met bescheiden middelen de juiste spelers te halen, maar dat je desondanks beschouwd wordt als de Kop van Jut.

Hup NAC en hala Breda

Je saute pour NAC!

Geplaatst: vrijdag 15 februari 2008 om 11:58u

@ hala breda

Je bent pas een goeddraaiende middenmoter als je dat jaren achter elkaar kan presteren. Twee jaar geleden degradeerden we bijna. Wat had dat voor gevolgen gehad als het echt was gebeurd....

Stewart hoeft niet precies te zeggen wie ze gaan halen maar ze mogen best zeggen welke lijnen ze gaan volgen.

Met termen als bourgondisch en tegendraads kom je nergens en kan je niet serieus genomen worden. Nee wees duidelijk, we willen NAC aanvallender laten voetballen, vertel dan hoe. Spelers aantrekken die het aankunnen bijvoorbeeld, zonder te zeggen wie. Maar volgens mij is het al duidelijk, na dit seizoen zullenn er een paar goede jongens vertrekken voor een gelimiteerde transfersom, het TV geld van volgend jaar wordt al uitgegeven aan dit jaar behaalde winstpremies.

Hala Breda

Geplaatst: vrijdag 15 februari 2008 om 15:07u

@Je saute pour NAC,

Ben ik met je eens, dat je pas een gedegen middenmoter bent wanneer je enkele jaren achter elkaar ook daadwerkelijk in de middenmoot weet te eindigen. Maar de afgelopen twee jaar lijkt het erop dat de weg omhoog ingeslagen is.
Voor een gedeelte is dat de verdienste van Brandts, maar een groot gedeelte is ook de verdienste van Stewart. Ik stoor me eraan dat veel mensen hier en op de Bsiderats denken dat al het goede dankzij Brandts is gekomen, en al het slechte automatisch van Mommers en Co komt. Het lijkt erop dat als NAC A zegt, de meesten hier expres B zeggen. Had NAC B gezegd, dan hadden ze volgens menigeen hier A moeten zeggen. Ofwel, het is ook nooit goed...

Hup NAC en hala Breda


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven