of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

14 december 2007
Van Gessel is het bankzitten beu


Sander van Gessel is sinds dit seizoen geen eerste keus meer in het elftal van Brandts. De 31-jarige middenvelder is zijn invallersstatus zat. ’Een speler van mijn leeftijd wil wekelijks spelen. Ik begrijp dat Brandts tot afgelopen zaterdag niet wisselde. NAC doet het gewoon goed. Aan de andere kant weet ik dat ik vorig seizoen nooit heb gefaald.’

De één zijn dood is de ander zijn brood. Nu Rogier Molhoek totenmet de winterstop geblesseerd toekijkt krijgt Van Gessel zijn kans om zich terug in het elftal te spelen. Extra druk voelt hij niet. ’Maar ik wil wél graag laten zien dat ik niet onderdoe voor de jongens die basisspeler zijn.’

Wanneer het Van Gessel niet lukt zich terug in het elftal te knokken is een vertrek waarschijnlijk. ’Clubs die in die periode een speler zoeken, zijn vaak in paniek. Ik zie het wel. Voorlopig doe ik mijn stinkende best voor NAC.’


Bron : De Rat, NACblog


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Sander van Gessel

17-dec-2007
Van Gessel is (nog) niet bezig met een transf...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 23411 nieuws items met in totaal 353096 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 15,08

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

rimaris

Geplaatst: vrijdag 14 december 2007 om 8:16u

Je hebt gewoon concurrentie nodig om de basisplaatsen om elkaar scherp te houden. Alleen maar goed voor de club

Ratrace

Geplaatst: vrijdag 14 december 2007 om 8:18u

Ben het grotendeels met Harry hierboven eens. Van Gessel bleek niet wat men ervan verwacht had wat betreft snelheid en taktiek. Zeker geen onaardige speler maar ook geen uitblinker. Zoals het 11-tal momenteel draait, daar past van Gessel niet helemaal in. Kan me best voorstellen dat zowel als van Gessel proberen een andere club voor deze jongen te vinden. Ik gun `m van harte een mooie basisplaats ergens in de ere.

kho

Geplaatst: vrijdag 14 december 2007 om 8:21u

Word een beetje moe van spelers die zichzelf te goed vinden voor de bank en dan gaan lopen zeuren dat als er niks veranderd ze vertrekken. Bovendien horen ze dit soort berichten binnenskamers te houden en niet onnodig voor onrust gaan zorgen.

Logisch dat je liever speelt, dan dat je op de bank zit.

Huidige basiself presteert zeer behoorlijk, dus is het normaal dat je niet gaat wisselen. Van Gessel moet gewoon bewijzen ( op de training en de komende wedstrijden ) dat hij in de basis hoort.

Niemand heeft de garantie dat hij speelt. ( al beweren sommigen van niet ).

de broer van john f.

Geplaatst: vrijdag 14 december 2007 om 10:07u

De door de gebande H hierboven aangehaalde Elshot heeft natuurlijk vorig seizoen niet op zijn lauweren gerust, maar heeft in de prive-sfeer problemen gehad, waarvan hij eind vorig seizoen gelukkig verlost is. Macaber om hem dan een soort van lankmoedige houding te verwijten, maar ja.
Van Gessel vind ik absoluut geen `miskoop`. Hij blijkt een erg betrouwbare middenvelder, die inderdaad nu Molhoek voor zich ziet. Waar NAC lange tijd gebrek aan heeft gehad, namelijk spelers die nuttig zijn voor de breedte van de selectie, blijkt nu een kracht. Sander is een 6-7 speler, terwijl Molhoek een 7-8 speler is, als je het in waarderingscijfers moet uitdrukken. Ik snap zijn frustratie wel, natuurlijk - hij is een modale eredivisiespeler, die bij menig elftal graag zou worden binnengehaald (Willem II, Excelsior, Sparta, Heracles), maar of je daar nu op moet zitten wachten? Maak het seizoen hier af Sander, je maakt deel uit van een sterk collectief. Laat het zien in de komende weken!

Mieshoop

Geplaatst: vrijdag 14 december 2007 om 10:13u

van Gessel is het voorbeeld van een prof.
Niet na de eerste keer op de bank lopen zaniken en zeiken, en als hij er moet staan dan staat hij er. Ik mag dat wel... Dat hij nu zijn ambitie uitspreekt is niet meer dan normaal en zeker begrijpelijk. Laat hem zich maar terugknokken en bewijzen dat het team met hem beter af is dan zonder hem...

danny b

Geplaatst: vrijdag 14 december 2007 om 12:10u

Goeie zaak die concurrentie. Vlammen dan Sander!

jordyvantreijen

Geplaatst: vrijdag 14 december 2007 om 13:30u

Dan kan hij het morgen mooi laten zien! Het wegvallen van Molhoek zorgt voor minder creativiteit in de middelste linie, maar met het inpassen van Van Gessel behouden we gelukkig wel de werklust en longinhoud.

portugeese naccer

Geplaatst: vrijdag 14 december 2007 om 13:52u

@ Broer

Lekker, hè. Even zeggen dat Raffles b.d. eigenlijk Harry b.d. is en dat ie eigenlijk geschorst is; net alsof wij dat niet weten, ongelofelijke Jan Hagel.

Ga je nou vanavond trots aan je vrinden in de kroeg vertellen dat je, de Grote Sherlock, Harry hebt ontmaskert en dat ie dankzij jou ook alweer onmiddellijk onder zijn nieuwe pseudoniem geband is?

Chapeau hoor, heel de stad en ommelanden van Breda zijn trots op jou, de redder in nood. Zonder jou zouden wij niet overleven!

Met een beetje mazzel krijg je een Eretegel in Goud of wellicht wel het summum van genot: het erelidmaatschap van de TM Klapvee Clan.

Bruinhemd.

danny b

Geplaatst: vrijdag 14 december 2007 om 16:00u

@ portugees,

dat doettie anders nooit

Hala Breda

Geplaatst: vrijdag 14 december 2007 om 16:59u

Ah! Dus leden van de TM Klapvee clan herken je aan hun bruine hemd. Welaan, dan zal ik er ook maar eens eentje aanschaffen.

Hup NAC en hala Breda

de broer van john f.

Geplaatst: vrijdag 14 december 2007 om 18:12u

@PN
Tsjongejonge. Bruinhemd? Goeiesmorreges juffrouw Jannie... alsof 347.685 mederatters dat niet wisten? kOM OP NOU Portogugees, don`t be a kleuter, tuurlijk wist iedereen dat. Ik wist natuurlijk allang, dat ik niks ONTHULDE, in tegenstelling tot de brave borst die nog steeds denkt dat hij dat wel doet. Het vleeschgeworden repetergeweer denkt dat hij nog altijd met nieuwe boodschappen komt, maar het is een treurig verworden old boys geouwehoer eigenbelang gezeik wat meneer voortbrengt, dat iedereen de muil uithangt. dat ij er zo overstuur van wordt zegt toch wel genoeg fnie, PN-ertje?

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: vrijdag 14 december 2007 om 20:10u

Gebanned is gebanned...... , basta ! , onder andere pseudoniem toch reageren kan natuurlijk ook niet , kan je het mee eens zijn of niet , gaat `t niet om P.N. , terwijl iedereen direct ziet dat `t `m is mag Broer niet ageren .......?

o.t. dan , als we over een op en top prof hebben dan is het Sander wel , gewoon normaal dat ie wil spelen met zijn leeftijd maar tot dit moment hebben we er veel plezier aan beleefd met z`n invalbeurten (iets wat toch vaak heerlijk onderschat wordt).
Ik ben erg blij met het feit dat we als NAC zijnde kunnen zeggen dat op de bank bij ons Sander v.Gessel zit , een speler die niet zou misstaan bij heel wat clubs in Nederland !


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven