of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

29 augustus 2007
Penders vermoedelijk enige tijd uit de roulatie... Update!


Nadat Rob Penders het duel met de nerds al aan zich voorbij had moeten laten gaan zal hij komende zaterdag tegen heracles opnieuw ontbreken. Een beknelde zenuw in zijn been hield Penders vorig seizoen alles bij elkaar al 2,5 maand aan de kant en die blessure is opnieuw gaan opspelen.
Hoewel er geen voorspellingen worden gedaan over wanneer hij weer inzetbaar is ziet het er dus sterk naar uit dat hij niet alleen de wedstrijd met heracles gaat missen, maar er langere tijd uitligt.

Update! Update!: Die enige tijd lijkt van korte duur te zijn geweest als we diverse supporters mogen geloven die vanochtend bij de training aanwezig waren. Penders schijnt volop meegetraind te hebben en had nog wel een hesje aan. Hopelijk dus allemaal ophef over niets. Je zou er wat van aan je zenuwen krijgen.


Bron : De Rat, voetbalprimeur


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Rob Penders

29-aug-2007
Penders wordt klaargestoomd voor heracles...
31-aug-2007
Video voorbeschouwing NAC-heracles...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 23411 nieuws items met in totaal 353096 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 15,08

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

De Wortel

Geplaatst: woensdag 29 augustus 2007 om 10:09u

Gelukkig maar dat er bij EB en ES nog geen enkele vorm van paniek zichtbaar want "alles komt goed" en "we hebben een lijstje met kandidaten"...
Tijd zat nog voor de heren om versterkingen te halen, de deadline is tenslotte pas over 2 dagen....

Rob: sterkte met de blessure, je zult flink gemist worden als sterkhouder in de defensie.

de gele kaart

Geplaatst: woensdag 29 augustus 2007 om 10:13u

Hier word ik niet vrolijk van. Penders is toch wel een van de betere voetballers bij Nac.Zonder Penders en Mitiliga zie ik somber in voor Nac.Met Penders en Mitiliga zie ik het nog steeds somber in, maar dat is een ander verhaal.

SCSA

Geplaatst: woensdag 29 augustus 2007 om 10:14u

Geen paniek mensen, de technische en medische afdeling weet echt wel waar ze mee bezig zijn. Mtliliga was vorig jaar toch ook heel snel terug van de, volgens beide afdelingen, lichte blessure.

Stekel

Geplaatst: woensdag 29 augustus 2007 om 10:24u

Zwaar kut natuurlijk, en niet alleen voor Rob. Hiermee verdwijnt er weer wat voetballend vermogen uit onze ploeg. Gelukkig komt dit niet als een complete verrassing en zijn er bij NAC de nodige alternatieven. Zoals Van Gessel naar achteren halen, want ach we hebben toch middenvelders zat.

rimaris

Geplaatst: woensdag 29 augustus 2007 om 10:31u

Helaas blijft Rob toch erg blessuregevoelig. Gelukkig is hier in de selectie voldoende rekening mee gehouden

Pike Mujkic

Geplaatst: woensdag 29 augustus 2007 om 10:43u

Ik weet niet hoor, de Ernie`s hoeven niet in paniek te raken..........maar een beetje zenuwachtig mag toch wel.

Verdedigend valt alles nog wel op te lossen (alhoewel Penders in mijn beleving veruit de meest constante verdediger is), het probleem zit elders in het elftal.

Hopelijk zien ze het nog voor het verstrijken van de deadline.

hanske B.

Geplaatst: woensdag 29 augustus 2007 om 10:46u

Volgens Ernie & Earnie is de selectie op peil. Dus het verlies van Penders kan makkelijk worden opgevangen


Verder nog geen witte rook mbt het transferfront?


Jamais

Geplaatst: woensdag 29 augustus 2007 om 10:50u

The never ending story!

Dit is iets wat al jaren spelt, maar ondertussen krijgt hij wel een langjarig contract. Waarschijnlijk omdat het zo’n goeie jongen is. Zo hebben we Petö ook te lang in de boeken gehad. Over de kwaliteiten van deze spelers laat ik mij niet uit (of toch: zag Petö graag spelen, maar bij NAC bestaat er geen causaal verband tussen contracten en spelen…wat in dit soort gevallen toch wel zou mogen), maar vanuit bedrijfsmatig oogpunt bezien, is dit natuurlijk om te huilen. Vriendjespolitiek pur sang is de waan van de dag in Breda!

Onze filterdunne kwalitatief tekortkomende selectie wordt nu nog verder uitgehold. Ik ben benieuwd welke huurlingen we op de valreep los weten te kweken tegen te dure huurkosten. Wij worden echt voor lul gezet. Maar luisteren naar de achterban is er niet bij. Straks zitten wij weer op de puinhopen van onze voorzitter, die dan lekker vertrokken is en de boel al smeulend en wel heeft achtergelaten…het zal um worst wezen.

portugeese naccer

Geplaatst: woensdag 29 augustus 2007 om 10:50u

Kut, vooral voor Rob zelf.

Maar - helaas - zóóó voorspelbaar, dat er door De Staf en De Directie ongetwijfeld rekening mee is gehouden en er op is geanticipeerd.

ZEPA

Geplaatst: woensdag 29 augustus 2007 om 10:54u

Niet weer he! Ben benieuwd wanneer Penders zijn jubileum 300e eredisiviswedstrijd zal spelen. Komt daar nog eens bij dat Zwaanswijk door een domme actie niet tegen Heracles van de partij zal zijn. Mtiliga die geschorts is. Vergeet ik nog eens te melden dat vandaag de dag nog steeds geen versterking is gekomen op het middenveld of aanval. Dat we aanvallend geen vuist kunnen maken en op het middenveld met speles als Gorter, Gilissen en Stam geen vuist kunnen maken.

Ik vrees dat we as. zaterdag de underdog zullen zijn.

EN als er nog steeds mensen zijn die zeggen: alles komt goed, geen paniek, azijnzeikers, of wat dan ook:

Ata

Geplaatst: woensdag 29 augustus 2007 om 11:05u

Vrees dat ik weinig toe te voegen heb aan bovenstaande reacties. Bij mij begint de paniek wel toe te slaan. Nog 2 dagen, 12 uur en 54 minuten om deze goedwillende, maar kwalitatief zwaar tekort schietende selectie op peil te brengen.

willemF5

Geplaatst: woensdag 29 augustus 2007 om 11:06u

Zaterdag zullen we waarschijnlijk met kleine cijfers (2-1) winnen. Er zal nog één speler binnengehaald worden (gehuurd en van het kaliber Zwijnenberg). Daarna zal volgens EB, ES en een deel van de achterban alles wel weer goed zijn..

Tegen NEC en VVV halen we bij elkaar één punt en uiteindelijk wordt het weer vechten voor plaatsje 15...

Alcoholvrije Zwarte Piet

Geplaatst: woensdag 29 augustus 2007 om 11:07u

Dat kan er ook nog wel bij ja! Al denk ik dat dit geen reden voor paniek is. Het is weliswaar echt klote dat Penders wegvalt, want het is een prima verdediger. Maar daar hebben we er meer van. Ik blijf overtuigd van de verdedigende kwaliteiten van Zwaanswijk, die opbouwend alleen niet goed is (maar dat is Penders ook niet echt). Verder hebben we natuurlijk ook Demir nog achter de hand, die in opbouwend opzicht wel weer goed is. Kortom, achterin komt het allemaal wel goed.

Helaas hebben we nog maar 2 dagen om een middenvelder en een spits aan te trekken. Vayrinen is inmiddels weer vrij, maar geblesseerd. Ik kan de ernst van de blessure niet beoordelen, maar Derby County zal niet voor niets treuzelen. Belssurevrij is het in ieder geval de versterking op het middenveld die we zoeken. Met Vayrinen in plaats van Stam zul je zien, dat De Graaf ook weer wat meer tot zijn recht gaat komen, want die is de afgelopen wedstrijden alleen maar bezig geweest om gaten dicht te lopen, die Stam en Gilissen laten vallen. Met Vayrinen creeer je wat meer rust op het middenveld en voeg je creativiteit toe. Je kunt nu eenmaal niet straffeloos Zonneveld en Slot laten gaan zonder een vervanger voor deze heren aan te trekken. Tijd voor actie dus!!

Verder ga ik ervan uit dat we die spits wel kunnen vergeten. In dat geval hoop ik toch op zijn minst dat EB tegen Heracles Amoah in de spits zet. Die paar minuten dat ie heeft mogen invallen was hij een stuk gevaarlijker dan Lurling in 2 wedstrijden.

Hup NAC!!

von F

Geplaatst: woensdag 29 augustus 2007 om 11:08u

Alles komt goed...

1912

Geplaatst: woensdag 29 augustus 2007 om 11:27u

Altijd wat met die Penders.
Zit al jaren in de hoogste salarisschaal en is al jaren geblesseerd.

Penders verdient 15000 euro per potje voetbal.

Voor dat bedrag kun je betere halen.

bakkertje99

Geplaatst: woensdag 29 augustus 2007 om 11:28u

Ik vreesde er al voor dat Penders langere tijd uitgeschakeld zou zijn. Het is niet best als je last hebt van een beknelde zenuw in je rug. Dit kan zelfs duiden op een beginnende hernia. Ik wens Rob veel succes en ik hoop op een spoedig herstel.

Zeker omdat NAC Penders eigenlijk niet kan missen. Dat wordt dus weer improviseren voor Brandts zaterdag.
Ik zou gaan voor Van Gessel op de plek van Penders. Demir is ook een mogelijkheid.

Op het middenveld zouden dan De Graaf, Amoah en Stam kunnen spelen. Amoah kan wat creativiteit brengen. Voorin Veensta, Kramer of Tamerus en Kolkka.

Met een dergelijke opstelling zullen we vermoed ik makkelijker scoren dan met de kaboutervoorhoede van de afgelopen wedstrijden.


Bertje

Geplaatst: woensdag 29 augustus 2007 om 11:30u

Als het zaterdagavond niet goed komt barst de hel los denk ik !

Don Leon

Geplaatst: woensdag 29 augustus 2007 om 12:02u

Hmm had eerst nog de hoop dat we zaterdag met een 0-0 ons eerste puntje zouden halen, maar nu ik zie dat de verdediging nog steeds op halve kracht zal zijn, is die hoop behoorlijk geslonken. Ik zal niet verbaasd opkijken van een 0-1 of 0-2. Neemt niet weg dat ik nog steeds Hup NAC zal blijven roepen hoor, voordat de positivisten op me duiken.

trumpetjabo

Geplaatst: woensdag 29 augustus 2007 om 12:07u

Zie het donker in! Heracles kan afwachten, NAC moet het spel maken. Penders is brood nodig.
Hoelang duurt de ban voor HBD nog?

Hendrik Haverkamp

Geplaatst: woensdag 29 augustus 2007 om 12:22u

Rob heeft goeie dingen gedaan voor NAC maar is toch echt zwaar over the top..... hij loopt letterlijk en figuurlijk op zn laatste benen, maar..............., ES heeft vast een kwalitatief betere centrumverdediger op zijn lijstje staan... Nesta, Ferdinand, Canavarro, Terry.....mooi lijstje Dat Dan Weer Wel.....

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: woensdag 29 augustus 2007 om 12:40u

Heel knap dit bericht (waarschijnlijk direct van het ad overgenomen door voetbal primeur...) , echt héél knap !!
Ik kom net van de training , en wie zie ik daar in een oefenpartijtje mét hesje (basiself ?) meetrainen ......, en vol meetrainen .....? , wat denk je van Rob P.

Niets geen verwijt aan de Rat maar paniek om sonst.....!

bakkertje99

Geplaatst: woensdag 29 augustus 2007 om 13:08u

@Hoog

Dat is goed nieuws! Heb je nog opvallende dingen op de training?
Waren er nog opvallende namen bij de spelers met hesje?

Cheerio

Geplaatst: woensdag 29 augustus 2007 om 13:55u

Las op BSR ook reactie van iemand die Robbie gewoon heeft zien trainen. Dus hopelijk deze keer paniek om niets van onze kant! Neemt niet weg dat het zaterdag sowieso erg lastig gaat worden. Hup NAC!

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: woensdag 29 augustus 2007 om 13:58u

Voor wat het waard is deed Amoah i.i.g. mee naast Penders achterin samen met Loran natuurlijk , verder zag ik Lurling (gelukkig) en Kolkka maar logischerwijs geen Sikora.
Dit waren mensen mét hesje , die zonder hesje kan je zelf wel invullen , opvallend was dat Zwaanswijk nergens te bekennen was en Zoetebier appart wat rek en strek oefeningen deed.
Het is pas Woensdag dus kan er nog heel wat veranderen lijkt me....

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: woensdag 29 augustus 2007 om 14:14u

Op NAC.nl wordt nog eens uitgelegt beknopt wat er in dat briefje staat die ze naar de supporters stuurt volgende week , valt me direct op deze zin ; `Belangrijkste eerste winst voor de supporters is dat bij NAC Breda bier op de tribunes is toegestaan`...... , zullen ze bij Bavarium leuk vinden.....

Mogen we dan blikkies van appie Hein meenemen.....

Hanske N

Geplaatst: woensdag 29 augustus 2007 om 14:14u

Okay Hoog.....
Deze melding geeft de burger weer moed, want ik vind Rob nog helemaal niet over de top. Hij is zelfs van zeer grote waarde voor ons Nac.
En Amoah hoop ik vanaf de start te zien.

hannibal

Geplaatst: woensdag 29 augustus 2007 om 14:29u

vreemde ontwikkelingen allemaal; RP heeft de laatste weken natuurlijk nauwelijks getraint en zondag jl dus ook niet meegedaan. ik hoop dat hij van de training komt zonder au.
Zwaanswijk loopt hier tegenwoordig in t durp in een bruin pumapakje met kekke zilveren schoentjes - niet de indruk makend zich om wat dan ook zorgen te maken. Schijnt volgens de kewebbelkudde nog steeds weg te gaan/willen.
zoals hierboven al meer gemeld blijft het natuurlijk vreemd dat iemand met het medisch dossier als RP door tejo misbruikt wordt. om de morrende kudde stil te krijgen werd deze sympathieke echte NAC-er nl contractverlenging aangeboden terwijl dat voor een financieel zwakke club als NAC volstrekt onverantwoord is.
met PZ en Ammi, Demir en Loran zou je genoeg ersatz moeten maar dan mot EB ze wel opstellen....

portugeese naccer

Geplaatst: woensdag 29 augustus 2007 om 14:33u

@ Hoog ....

Da`s goed nieuws! Maar toch: eerst zien, dan gleuven!

ZEPA

Geplaatst: woensdag 29 augustus 2007 om 15:45u

Ondanks dat Penders weer fit blijkt te zijn...zijn de problemen bij NAC nog niet opgelost. Bovendien is en blijft Penders een goede speler, maar wel één die erg blessuregevoelig is.

OK, nu focus op de deathline van as. vrijdag 00.00 uur. Ik vind dit spannender dat de wedstrijd van as. zaterdag zeg.

Wordt vast een super aankoop. Helemaal uit het niets...

evil ash

Geplaatst: woensdag 29 augustus 2007 om 16:34u

Ga er maar niet vanuit dat er voor de deadline nog iets verandert aan de selectie van NAC.....behalve nog een speler minder door een blessure.

kwek

Geplaatst: woensdag 29 augustus 2007 om 17:13u

@1912.

Dat mocht penders willen dat hij dat per wedstrijd kreeg!

Jou informatie klopt dus echt niet!

Quickie

Geplaatst: woensdag 29 augustus 2007 om 17:25u

Had van de week bijna met iemand een weddenschap afgesloten dat Penders bij de eerstvolgende wedstrijd een rode kaart zou incasseren. Moet hij natuurlijk wel meespelen


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven