of log in voor extras
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

27 april 2007
Diba wil weg bij NAC


Althans, dat wil rtvutrecht.nl ons laten geloven.

Volgens deze website heeft Diba laten weten het niet meer naar zijn zin te hebben in Breda en dat hij een overstap naar utrecht wel ziet zitten. Iets waar hij overigens na de wedstrijd utrecht-NAC niet bepaald een geheim van maakte.

Is het een storm in een glas water of wil meneer Diba echt weg? Deze Ratreporter heeft een beetje genoeg van de maniertjes van Diba. Laat eerst maar eens wat op dat veld zien in plaats van dat slap geouwehoer.


Bron : rtvutrecht, De Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties


07-jun-2007
``Diba kan naar Qatar``...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 23411 nieuws items met in totaal 353096 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 15,08

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Quickie

Geplaatst: vrijdag 27 april 2007 om 19:33u

Een speler in topvorm is voor NAC goud waard, maar een speler die niet wil...

Morkai the Red

Geplaatst: vrijdag 27 april 2007 om 20:07u

...hadden ze diva 3 jaar geleden maar laten gaan.....

Zoals gebruikelijk loopt diva weer in de pers te janken.
Graag zoveel mogelijk `s incasseren voor dit verwende, overschatte spelertje. Hij heeft NAC al genoeg aan negatieve publiciteit en tegendoelpunten in het veld gekost. Voormalig talent onder HtC, daarna nooit veel meer gepresteerd en ingekakt . Nu niet bepaald een versterking voor de fc trommel. Maar het kutregse publiek zal hem van harte verwelkomen. Ik kan me nog herinneren dat dit utregse publiek diva uitmaakte voor tasjesdief, schandalig en verwerpelijk.

Tekenend voor de intelligentie van diva en zijn zaakwaarnemer dat hij graag voor zo`n club wil spelen. Maar als NAC er financieel beter van wordt onmiddelijk laten gaan. Ik zal hem niet missen en mogelijk kan er een speler worden aangetrokken die wel inzet kan tonen voor

diva, de groeten aan Ali Boussabank en kom nooit meer terug!!!

rimaris

Geplaatst: vrijdag 27 april 2007 om 20:16u

Centen voor pakken als hij niet meer wilt spelen

1934united

Geplaatst: vrijdag 27 april 2007 om 20:20u

Op zich geen nieuws. Sinds zijn aanvaringen met Brandts hield Anouar Diba het al voor gezien.. Door ondermaats te presteren
hoopt hij voor een prikkie te kunnen verkassen naar de FC Trommel.

drs Marcellus

Geplaatst: vrijdag 27 april 2007 om 20:53u

Laten gaan die gast. Het enige wat ik Brandts aanreken is dat hij die jongen op bleef stellen ook al speelde hij nog zo slecht. Aan de andere kant zal k Brandts in beginsel het beste voor hebben gehad met dit enfant terrible en hebben gedacht "als ik hem gewoon laat spelen, misschien vindt hij dan zijn vorm weer terug", maar dat is koffiedik kijken van mijn kant.

harry b.d.

Geplaatst: vrijdag 27 april 2007 om 21:08u

Diba heeft nooit willen toegeven dat hij een van de spelers was die heeft lopen klagen over "de dominantie" van PvH in het team. Volgens Lok ging een aantal jongens helemaal opleven als we verlost zouden worden van de nummer 3 van de all-time NACcers.

We hebben het allemaal kunnen zien. Onder Brandts werd het een sof. En nu is er dus een situatie ontstaan waarin geen enkele club de volle mep voor Koning Diba gaat neerleggen. Betekent dus gewoon dat we wel de hogere salariskosten hebben, maar niet de opbrengsten.
Wie gaat dit intern verantwoorden ?

Groeten uit het Bellevue Palace.

Petterick

Geplaatst: vrijdag 27 april 2007 om 21:31u

Inpakken en wegwezen! Dit seizoen bewezen niet goed genoeg voor NAC te wezen.

Ik zal er niet om treuren

Jardel Returns

Geplaatst: vrijdag 27 april 2007 om 22:43u

We gaan nu allemaal wel blind uit van rtv utrecht.....
Ik heb het diba zelf niet horen zeggen...dat iedereen er blind vanuit gaat door uitspraken uit het verleden maakt hem een makkelijke prooi. Gevolg een geirriteerde diba t.o.v.nac publiek omdat hij zonder weerwoord wordt afgezeken. Knap staaltje van de van diba gecharmeerde journalist uit Utrecht. Wat ontbreekt is nog de middelvinger van Diba naar het Nav-vak zondag, gevolg een onwerkbare situatie en bijna gratis naar FCU. Dan ligt die journalist echt wel in een deuk dat hij in zijn eentje met 1 berichtje 6 ton van de transfersom afkrijgt......
We kunnen ons beter bezighouden met de vraag waarom hij nu zo slecht aan het presteren is, ligt de fout bij diba zelf of bij de staf?
Ook het verhaal hofnar en co is ernstig.......
Tot slot: iemand is pas schuldig als het is bewezen En nog en afsluiter... slot bedankt hofnar

GiaLLo-NeRo

Geplaatst: vrijdag 27 april 2007 om 23:22u

Stemmingmakerij, we kunnen dit onder noemer onzin zetten.

ligt

Geplaatst: zaterdag 28 april 2007 om 0:32u

Hugodver! De rapen zijn gaar. Het is voorwaar toch echt de schuld van TM en anders toch van Harry b.d. !

danny b

Geplaatst: zaterdag 28 april 2007 om 1:18u

Voor de zoveelste keer de pers ten koste van NAC opgezocht. We staan GODVER net voor de laatste competitiewedstrijd van het seizoen en die zak stookt het vuurtje nog ff op....
Keer op keer de pers opzoeken om je werkgever ten schande te zetten, weglopen van trainingen, waar het bij mij allemaal geknapt was was het uitlach"incident" (incident mijn reet) na rbc - NAC waar hij met ali en adnan de zwaar teleurgestelde fans uit stond te lachen (ooggetuige meldt zich). Ja, was ook maar de 8ste thuis nederlaag op rij....
En dat heeft nog praat ook. Echt, ik ben dat ventje zo kotsbeu, al gaat ie gratis weg als ie maar gaat.`

dimitri

Geplaatst: zaterdag 28 april 2007 om 1:58u

af en toe vrees ik zo dat we op die club lijken waarop we niet willen lijken, juist ja die uit dordt noord. Daar hebben ze ook spelers gehad als van persie, leo etc.. Spelers waarvan het talent weggegooid wordt en waarvan het talent weggehoond wordt door de achterban en/of management omdat ze zonder modderstrepen het veld af komen en niet gewaardeerd worden voor hun spelerskwaliteiten en waarvan niet hun specifieke kwaliteiten worden benut. Die spelers die bij andere clubs plotseling ( ???? ) erg goed blijken te kunnen voetballen.
Ik heb bovenstaande spelers al genoemd, maar hoe waren de reacties hier, om recent wat voorbeelden te noemen, toen Mendes bv wegging of Juul. Die zouden het toch niet redden? Zondag worden ze waarschijnlijk kampioen en dan worden ze bv opvolger van van wonderen, ook al zo`n speler die nooit werd gewaardeerd. Het is trouwens landelijk want een Seedorf wordt in NL ook nooit gewaardeerd, maar ach wat heeft hij nu gepresteerd?????
Engelaar ( werd ook al weggehoond ) gaat naar psv of ajax, Diba waarschijnlijk via utrecht ook. De zoveelste kapitaalsvernietiging, maar dat hebben we al vaker gedaan. gelukkig wijzen we altijd naar de club ( en daar gaan ook veel dingen fout ) en kijken we nooit naar onszelf. Dat heeft de mensheid nog nooit gedaan en daar kunnen we ons achter schuilen. Wat dat betreft is er weing veranderd in de afgelopen 2000 jaar.
Ik wil met dat laatste het volgende zeggen: als je je al niet lekker voelt in je rol binnen de club ( mede omdat bepaalde beloftes niet nagekomen worden en je niet kunt voetballen zoals voorgespiegeld is ), je daardoor comtinu uitgefloten wordt bij elke mindere pass ( ondanks hele mooie passes daarvoor en andere spelers alles fouyt mogen doen ) en je hebt een bepaalde trots, dan kan ik me voorstellen dat je weg wil als de club uit je stad ( SUPPORT YOUR LOCALS zeggen we toch altijd ) interesse toont. Als een Bredanaar zoiets doet, dan staat het heel groot op de rat en is iedereen laaiend enthiousiast. Nu is het andersom en dan staat heel Breda op zijn achterste benen. Vergelijk even de reacties een paar maanden geleden oip de grunn-sites en de rat over Salmon. Dan weet je genoeg....

..::paulus::..

Geplaatst: zaterdag 28 april 2007 om 8:18u


als het werkelijk zo is dat hij weg wil dan moet nac gewoon de hoofdprijs vragen , hij heeft vorig jaar met vol verstand een 4 jarig contract gesloten. maar laten we eerst afwachten of het zzo is !!!

Ginola

Geplaatst: zaterdag 28 april 2007 om 8:54u

Hey hey hey hey hup NAC.......

Zoveel jarenlang al is ons N A C , vreselijk aan het slapen...
Nu gaan we beuren denk ik Harry , de vraag is HOEVEEL?
Laat gaan , dat trotse irritante mannetje!
Leg Matthijssen vast en kaap Obodai, Delorge of Kolkk weg(als Slot ook zou gaan)!
Laat Peto erbij blijven en het middenveld is rond.
Zorg voor een snelle wendbare centrum verdediger,of breng Demir met geduld.

Ach, Ik droom teveel

Alcoholvrije Sint

Geplaatst: zaterdag 28 april 2007 om 10:25u

het blijft jammer dat de Rat niet onder stoelen of banken steekt wat ze van Diba vinden. ik vraag me af of de hele Ratdaxie die mening deelt of dat het een enkeling is die Diba liever kwijt dan rijk is.

buiten dat: als Slot inderdaad weggaat, dan is het toch geen logisch moment voor Diba om te roepen dat hij weg wil?

hij heeft geen absoluut spectaculair klasseseizoen gespeeld maar hij heeft zijn -andere- taken wel vrij goed uitgevoerd. en DAT is de reden dat Brandts hem op bleef stellen.

daarnaast zijn er in de HELE eredivisie slechts 8 (!) spelers te vinden die meer assists gaven dit seizoen (Sneijder, De Mul, Martens, Pranjic, Nilsson, Kone, Farfan, Bakircioglu - geen verkeerd rijtje dacht ik zo en op heerenveen na ook nog eens allemaal clubs die 1.5x of meer het totaal aantal goals van NAC hebben gescoord)(maar heerenveen moet nog tegen feyenoord, dus misschien dat die dat ook nog redden).

Diba - blijven.

Alcoholvrije Sint

Geplaatst: zaterdag 28 april 2007 om 10:30u

Kleine toevoeging: qua assists had Diba dus een aandeel in 17% van de NAC-treffers. Alleen de heerenveners Pranjic en Nilsson doen het beter (deze heren gaan naar een topclub, let op) met 19%.

Maar zij hebben dan ook de algehele Nederlandse topscorer in huis. Dat speelt ook mee.

Al Pacino

Geplaatst: zaterdag 28 april 2007 om 11:23u

Laten gaan en de centen pakken, die er nog te verdienen zijn. Veel zal hij niet opbrengen, want wie koopt er nu een speler die dit seizoen nagenoeg nooit iets heeft gepresteerd? Kunnen we eindelijk weer eens met elf spelers voetballen!

ZEPA

Geplaatst: zaterdag 28 april 2007 om 12:47u

Een prototype ANTI-NAC SPELER. Geen NOAD mentaliteit: er is altijd wel wat met die gast.

Mijn advies: inpakken en verzenden naar utrecht.

Verder baar ik mij grote zorgen over de ontwikkelingen van de contracten van cruciale spelers als Salmon, Slot, Zonneveld.........

EB en ES zullen nu hun kwaliteiten moeten laten zien. Over TM heb ik het maar niet over. Die neemt niemand meer serieus,

JM1988

Geplaatst: zaterdag 28 april 2007 om 12:58u

Diba verkopen en Duplan halen! Hij schijnt een goeie te zijn.

Enkhuizer rat

Geplaatst: zaterdag 28 april 2007 om 13:16u

Zeer veel dank gaat uit naar Anouar Diba. Hij heeft ons hoogstpersoonlijk bewaard voor het eredivisieschap in de barrage tegen Volendam. In een wedstrijd tegen een andere NH-se club toonde hij laatst dat ie spelen voor NAC niet meer leuk vind. Misschien toont hij dat eigenlijk al een heel seizoen. Het kan natuurlijk ook zijn `neutrale` gezichtsuitdrukking zijn die desinteresse verraad. Dan lijdt hij aan het Frank de Boer en Witsche-syndroom. Allemaal mensen waarbij de gezichtsuitdrukking iets leek te verraden. Bij de een boosheid en bij de ander achteloosheid. Toch kan ik mij niet aan het idee onttrekken dat Anouar met tegenzin z`n geelzwarte plunje wekelijks aantrekt. Iets wat van zijn gezicht droop tijdens de warming-up in Alkmaar tegen AZ voor de desastreuse clash.. Overigens niet helemaal vreemd wanneer je in ogenschouw neemt dat hij die warming-up samen met Pinas en Salmon deed. Geen enkele bal kwam aan en Diba moest telkens de bal gaan halen op de helft van AZ. Wat een ergernis en ongenoegen droop er van dat gezicht. Je zag `m denken:"Ik hoor eigenlijk tussen die 11 aan de overkant.."

fcdegeeren

Geplaatst: zaterdag 28 april 2007 om 14:45u

Klasse NAC nou Zonneveld nog weg,en we nemen nog zo`n speler als
van Gessel en we hebben het houterigste middenveld van Nederland.
1ste divisie here we come

BrianvS

Geplaatst: zaterdag 28 april 2007 om 15:38u

Laat hem maar gaan nou is hij nog een beetje waard
volgend jaar is hij denk transfervrij

den Boeman

Geplaatst: zaterdag 28 april 2007 om 18:13u

@ Dimitri: Dat het NAC-publiek niet altijd even respectvol is naar zijn eigen (ex-) spelers, ben ik volledig met je eens.
Diba in 1 adem noemen met bijv van Persie gaat me wel iets te ver. Diba is ook vaak genoeg toegezongen en heeft zelf gewoon veel en veel te weinig laten zien mbt zijn kwaliteiten en zijn salaris.
Zou daarom graag van je horen, wat volgens jou de beste oplossing is voor dit "probleemgeval".
Zoals eerder gezegd in Turkije al gemerkt dat t echt niet de grote rotte appel in de selectie is waar sommigen hem voor houden, kon het er persoonlijk zelfs gewoon goed mee vinden. Maar het is gewoon doodzonde dat hij niet optimaal presteert. Het zou inderdaad wel heel jammer zijn als hij dat binnen enkele jaren bij een andere ploeg wel zou doen....
Redenen daarvoor zijn trouwens niet zo moeilijk; hij kan zich optrekken aan het nivo van anderen en zal zich tussen die voetballers beter op zijn plek voelen. Na het rampseizoen van vorig jaar eisten we met zijn allen toch 1 ding: Bloed aan de paal. De kwaliteiten van de huidige selectie liggen gewoon op het vlak van knokken voor elkaar. Dat bleek ook wel doordat het beter ging draaien toen Leo verdween. Helaas sneeuwt een Diba in zon situatie wel onder.......

NACzak

Geplaatst: zaterdag 28 april 2007 om 18:17u

Opmuggen met dat lui verwend menneke

Den86

Geplaatst: zaterdag 28 april 2007 om 20:29u

Groooooooooooote strik eromheen en een schop onder zn smerige reet meegeven!!!!

is het niet waard om in het -tenue te spelen, ook al was hij soms de beste man van het veld deze meneer met een mentaliteit van 0,0 hoort niet thuis in     

OPTYFEN!

076-Sjappie

Geplaatst: zaterdag 28 april 2007 om 21:31u

Hij mag van mij weg,Hij is niet meer zoals hij was.
Waar door dat is gekomen vraag ik me nog steeds af.
Het was een goede speler, die we echt nodig hadden. Waar we ook nog wat positiefs over konden zeggen.
Maar nee dat is er nu niet meer.
NOAD komt niet in zijn woorden boek voor.jammer heel jammer...
Maar ik ben hem liever arm dan rijk.
Hoewel we hem natuurlijk ook niet meer steunen.Eerst kwam er van de tribunes een harde DIBAA uit.
Maar dat is ook niet eens meer. Zodra Diba de bal heeft hoor je; gezucht gesteun.Scheltpartijen enzovoort.
Nee helaas denk dat diba verleden tijd blijft.

dimitri

Geplaatst: zondag 29 april 2007 om 8:22u

@ Boeman: Diba heeft zeker niet de kwaliteiten van een van Persie. Ik wil er alleen mee zeggen dat met een goede behandeling die jongen van meerwaarde kan zijn. Als dat ergens gebeurt, dan wordt hij zo weggehaald door een topclub.
Helaas is het nu ook zo, dat Diba ( die gewoon erg aardig is als je met hem praat ) niet meer te houden is in Breda. hij ligt eruit bij de meeste supporters, bij management en staf.
Ik hoop dat ik het mis heb, maar als utrecht volgend jaar Diba op 10 zet in een 4-4-2, dan blinkt hij wekelijks uit, zeker met zijn maatje ali in de spits.
Ben dan ook benieuwd wie zijn vervanger wordt, want als ook nog Slot weggaat en er alleen maar werkers terugkomen, dan vrees ik dat we weer de weg naar beneden aan het inzetten zijn. Je hebt nu eenmaal creativiteit nodig om kansen te creren.

Breda23

Geplaatst: zondag 29 april 2007 om 8:28u

Alsjeblieft............Ga !!!
Zal er eerder om juichen dan om treuren wat een drama die kerel laat hm gauw opflikkeren naar dat kut Utreg


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

conac

Geplaatst: vrijdag 27 april 2007 om 19:40u

laat hem maar gauw vertrekken voor dat hij de sfeer echt verpest

Ronald

Geplaatst: vrijdag 27 april 2007 om 20:37u

Opzouten lamme tak!
Was de held en vedette na vorig seizoen (uitblinker tegen Top Oss en Volendam) maar heeft daarna niet n keer een voldoende gescoord.
Beetje jammer...

Ben Gijsberts

Geplaatst: vrijdag 27 april 2007 om 20:47u

Dag Diba, snel vertrekken, spelers die alleen maar liggen te zeiken en niets laten zien hebben inderdaad hun krediet verspeeld.

NAC wij zijn de beste

Geplaatst: vrijdag 27 april 2007 om 21:04u

da tie heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel snel tekend , was leuk je gekend te hebbe mar nou mag je weg

Frank Blom

Geplaatst: vrijdag 27 april 2007 om 21:55u

Diba rot op dan ga gewoon weg dan je heb dit seizoen toch geen toegevoegdewaarde gehad ......

mazz    

w. of W.

Geplaatst: vrijdag 27 april 2007 om 23:33u

Inderdaad hebben Diba en later Ali B. getracht PvH een geweldig oor aan te naaien. Dit soort gasten heeft alleen respect voor zich zelf.
Maar het verhaal Diba bij NAC is natuurlijk gewoon over. Ook bij een andere club zal hij het niet echt maken, komt gewoon toch tekort. Dat is heel het eieren eten.

Probleem wordt het geld, want NAC kan nu best iets voor hem vragen al heeft hij (uiteraard!) een gelimiteerde transfersom.
Ik schat dat men er niet meer dan 400.000 euri`s voor over heeft.
Dat is ook goed betaald voor deze opstoker, maar NAC zal er toch weer bekaaid vanaf komen. Wat koop je voor die paar centen die van die 4 ton overblijven?
Het ziet er allemaal niet best uit. Ik druk me maar voorzichtig uit net voor het weekend.

simpel

Geplaatst: zaterdag 28 april 2007 om 7:28u

in het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie vor de toekomst. tijd voor Diba dat hij stopt met naast zijn voetbalschoenen lopen en weer eens wat laat zien.


tzzzz wadizzzz met jou?!?!?!

denniboys

Geplaatst: zaterdag 28 april 2007 om 9:25u

ligt waarom is het de schuld van harry b.d of van TM hij heeft toch gewoon vertrouwen gekregen van trainer en ondanks het geklaag over hem heeft hij toch z,n best wel gedaan denk dat jullie hem aardig onderschatten ik vind diba nog steeds arrdige voetballer die wat extra,s kan geven hij heeft gewoon minder seizoen met afentoe een goede wedstrijd

w. of W.

Geplaatst: zaterdag 28 april 2007 om 9:56u

Ik moet eerlijk zeggen dat in het verhaal van Dimitri een stevige kern van waarheid zit. Stof om over na te denken!!

In ieder geval zit het voor een belangrijk stuk in het gedrag en karakter van de desbetreffende persoon dat mensen het eigenlijk beu worden.
Lees de reacties op Diba en op Slot. En Slot is ook een echte voetballer met inzicht.
Tsja, dat weghonen ................ ik persoonlijk had bv. nooit verwacht dat PvH bij NAC ooit massaal zou worden uitgefloten, het gebeurde wel.

En Diba heeft inderdaad ook extra kwaliteiten al heb ik bij hem toch grote twijfels of het bij een andere club wel lukt. Omdat hij mentaal toch iets heeft waarvan ik zeg........... nee! Maar inderdaad we kunnen ons deerlijk hierin vergissen.

Persoonlijk heb ik overigens NAC spelers als Slot,Engelaar, PvH van Wonderen, Jenner etc. nooit weggehoond maar altijd bewonderd.
Op Diba was ik kritisch en bv. Salmon vind in een goeie pinchhitter maar als vaste spits heb ik grote twijfels. Maar ook bv. Salmon zal ik nooit uitfluiten, Diba trouwens ook niet echt.

Nogmaals goed nuancerend stuk van Di. , want we roepen zeker soms te hard en te snel en te negatief.
Seedorf, van Persie,Mendes en Jenner .... hele goeie voorbeelden.
En met werkers en sjouwers alleen komen we er ook niet.
Daarom ook treurig dat Slot vertrekt en dat men Diba bij NAC niet op de rails heeft gekregen.

Jannie F7

Geplaatst: zaterdag 28 april 2007 om 10:32u

Beste W en W, Diba mag weg van Brandts, in zijn contract is een transfersom vastgesteld van 500.000,- voor de top 4 van Nederland, Twente kan dus behalve Zonneveld ook Diba ophalen voor een paar centjes...goed gedaan Theo

braze

Geplaatst: zaterdag 28 april 2007 om 11:53u

De zaakwaarnemer van de Heer Diba kan gewoon uitrekenen wat de afkoopsom is.Dat bedrag overmaken en contract inleveren,Dan is de Heer Diba weer gelukkig en NAC wordt er niet ongelukkiger van.

Roccoco

Geplaatst: zaterdag 28 april 2007 om 12:23u

Wie?

CobusNAC

Geplaatst: zaterdag 28 april 2007 om 13:28u

Strik eromheen en wegwezen, meneertje DIVA.

Handdoek!!

boris van den bemd jo nuts

Geplaatst: zaterdag 28 april 2007 om 14:43u

heey diba weg jammer maar hij moet op 10 gaan spelen daar speelt hij lekker maar daar is nac syyle niet voor duss sorry diba maar je ben t niet een type voor nac breda    

efvee

Geplaatst: zaterdag 28 april 2007 om 14:47u

Diba heeft niks laten zien dit seizoen , maar zoek zelf iedere keer de pers op om alles wat NAC is zwart te maken , hij zou er beter aan doen eerst te presteren voordat hi zijn mond open doet.
Gauw verkopen nu hij nog wat geld in de la brengt .
Dan kan hij lekker ergens anders gaan mekkeren . misschien samen met maatje ali.b bij utreg.

Piet Kamps

Geplaatst: zaterdag 28 april 2007 om 19:33u

Lekker laten gaan, op die enkele bevlieging na, hebben we er al jaren geen zak aan. Als de tegenstander de bal heeft, speelt NAC al jaren met 10 man, zet op die plek een jongen die wl wil en die zich niet beter voelt dan de rest. Wat mij betreft hoeven we er niks voor te vangen, gewoon heel fijn dat we d`r vanaf zijn.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven