of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

26 maart 2007
Jeugd wint alle competitieduels


Zowel de C- als de D-junioren hebben hun competitiewedstrijd afgelopen zaterdag winnend afgesloten. De C-jeugd gaf tegenstander dhc de genadeklap. Na de 3-0 winst voor NAC degradeert de club uit delft. Overigens in dit duel stond al na welgeteld 15 seconden, Sandro Ariza van afstand, de 1-0 op het scorebord.

De D1 deed zeer goede zaken en ligt op koers voor een promotieplaats. Zelf wist het elftal van Dennis Braspenning met 2-0 te winnen terwijl concurrent fc eindhoven zich lelijk verslikte in 't zand. Het werd in eindhoven 2-2. NAC heeft nu 7 punten voorsprong op de eindhovenaren, dat echter nog 2 inhaalduels, én niet de gemakkelijkste, voor de boeg heeft.

Ook de D2 wist te winnen. In waalwijk werd rkc met 1-2 verslagen. Met nog één wedstrijd voor de boeg is een keurige derde plaats op de ranglijst al een feit!

Zonder zelf te spelen deed ook de A-Landelijk zeer goede zaken. Medetitelkandidaat fc utrecht begin namelijk een misstap. Het inhaalduel tegen dordrecht eindigde in 1-1. Alleen aan kop staat nunec, met de hete adem van NAC en utrecht in de nek. Met de partij nec - utrecht volgende week voor de boeg kan NAC wel eens de lachende 3e gaan worden.

Uitslagen NAC-jeugd:
ajax b - NAC B (vr)(6-0)
NAC C - dhc c (3-0)
NAC D1 - fc dordrecht d1 (2-0)
rkc waalwijk d2 - NAC D2 (1-2)


Bron : De Rat, NAC.nl


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 23411 nieuws items met in totaal 353096 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 15,08

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

harry b.d.

Geplaatst: maandag 26 maart 2007 om 13:12u

Onvermeld in het artikel blijft dan het feit dat de b-jeugd werd weggevaagd door Ajax. In de beginjaren 80 was ik nog te gast op het Sparta- jeugdtournooi waar de toenmalige NAC B Ajax nog gewoon van zich afhield. In de tussentijd is er blijkbaar veel veranderd.

Brammetje de B.

Geplaatst: maandag 26 maart 2007 om 15:30u

6-0 kun je inderdaad nauwelijks verliezen noemen. Slaat nergens op...

jordyvantreijen

Geplaatst: maandag 26 maart 2007 om 15:37u

Zowaar ben ik het met harry eens. De B heeft een flinke knauw gekregen! 6-0 is niet zomaar verliezen meer: dat is afgaan!

portugeese naccer

Geplaatst: maandag 26 maart 2007 om 15:45u

Was oefenpotje toch? Niet teveel waarde aan hechten dus.

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: maandag 26 maart 2007 om 16:18u

Ach , voor sommige is een afkorting `(vr)` zeer moeilijk ......
Kan alleen Port.Naccer begrijpend lezen....?
Treffend dat die ene negatieve klank in dit bericht <<<WEDEROM>>> uitvergroot wordt !!!

Maar Brammetje kan wel heel lollig tekenen , dat dan weer wel !

Christian van der Heijden

Geplaatst: maandag 26 maart 2007 om 16:23u

De in het artikel beschreven duels waren allemaal in competitie verband behalve het duel Ajax B-NAC B, wat een vriendschappelijk duel was.

Shit happens!

harry b.d.

Geplaatst: maandag 26 maart 2007 om 16:39u

Inmiddels per sms een aanvulling ontvangen van een van hen die begin jaren 80 in het geelzwart aanwezig was op dat eerder aangehaalde Sparta-tournooi. De beste man beweert nu dat het de C-tjes van NAC waren die ternauwernood tegen de D-tjes van Ajax de overeind bleven. Dat is volgens mij onzin, maar wat wel vaststaat is dat het kleine ajax van toen speelde met de petit Jordi en de nog fitte Wijnhard. Resultaat 2-2. Die eerste tegengoal had b.d. gemist in verband met laat arriveren en parkeerproblemen.

de broer van john f.

Geplaatst: maandag 26 maart 2007 om 17:04u

De haatcampagne van het zwitserse orakel neemt astronomische vormen aan. Zelfs een non-item als een vriendschappelijke wedstrijd van de B-tjes krijgt hem op de banken van verguizing. De mailtjesstroom die de brave man richting DROL verstuurt, doen ernstig vermoeden dat hij niet of nauwelijks inspanningen verricht voor zijn broodheer, maar zich louter richt op het afbreken van alles wat het huidige NAC is (inclusief trainers, spelers, uitbreidingsplannen en wat dies meer zij), met inbegrip van de jeugdafdeling. Dat is ook een dagvulling. Waar de brave man aan voorbijgaat is dat de jeugdopleiding opkrabbelt uit de Oltmans-kuil. Dat opkrabbelen gaat blijkbaar overtuigend, want er vallen deze zomer diverse kampioenschappen en promoties te vieren. En alleen al daarom past het niet om de jeugdopleiding te blijven afkraken, maar ja: wie niet wil zien, zal altijd verblind worden door zijn allesoverheersende eigenbelang.

hannibal

Geplaatst: maandag 26 maart 2007 om 17:20u

@Broer, goed he, dat iemand zoveel tijd aan NAC besteed?!?! Ff serieus, een eredivisiemiddenmoter die blij moet zijn dat z`n jeugd het aardig doet op secundair non serieus niveau is een beetje door draven of niet....?
Hier in rotjeknor noemen we dat`van stront slagroom maken`...ookwel bekend als nlp-gewauwel.
Het item is niet de moeite waard maar er slaan weer wat mensen door en da`s ook jammer.

harry b.d.

Geplaatst: maandag 26 maart 2007 om 17:26u

Experimenteren bij de jeugd voor vriendchappelijke wedstrijden is een groot woord. Heb het vroeger zelf 1x meegemaakt bij pcp toen de a-jeugd een speciale avondwedstrijd speelde tegen rbc a-regionaal, toen de hoogste klasse. Kwamen ze op het lumineuze idee om te experimenteren, dat wil zeggen, de 1e helft met 3 niet basisspelers te beginnen omdat die jongens hadden meegegraven aan de gaten voor die nieuwe lichtmasten op het b-veld. Kon bd er pas de tweede helft in, de boel nog terugbrengend naar 2-3, meer zat er niet in.
De problemen in de jeugd bij NAC zijn begonnen toen we van 2 naar 1 elftal per klasse gingen. Met de invoering van het kunstgrasveldje kwam de doodsteek.

hannibal

Geplaatst: maandag 26 maart 2007 om 19:36u

@Broer, tenzij je de bilmaat van onze menezjer bent, raakt HBD`s gekrakeel jou niet - zou je dan je energie niet beter gebruiken, door bv zelf wel met oplossingen te komen?

Kadikale

Geplaatst: maandag 26 maart 2007 om 22:32u

Kan iemand mij uitleggen waarom mijn post is verwijderd???

Waddinxveen

Geplaatst: dinsdag 27 maart 2007 om 11:45u

Zowel met de jeugd als jong NAC gaat het prima. Dat belooft wat voor de toekomst! Op voorwaarde dat er goed met deze jongens omgesprongen wordt natuurlijk. Maar daar heb ik met de sterk verbeterde technische bezetting eigenlijk weinig twijfels over.

Dat onze treurige clubclown precies de enige verloren wedstrijd weet uit te lichten zegt meer over hem dan over de NAC jeugd...


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

wesley

Geplaatst: maandag 26 maart 2007 om 13:12u

snele goal

jantjepiet

Geplaatst: maandag 26 maart 2007 om 13:56u

als je nou eens boven aan bij de uitslagen kijkt slimmerd daar staat het gewoon

JEUGDSPELER

Geplaatst: dinsdag 27 maart 2007 om 9:49u

BESTE MENSEN,

wat willen jullie nou?! men kan niet verwachten dat de jeugd van NAC wint van ajax de A1 hield het redelijk ( eerste 2 goals persoonlijke fouten) maar de B werd weg getikt. natuurlijk is dit schandalig! maar wanneer de B jeugd een competietie lager staat is het niet anders te verwachten.
bij onze mooie club word te weinig aand8 geschronken aan de jeugd! of er moet veeeel meer aandacht ingestoken worden en een proffesionele voetbalschool neergezet worden of we moeten gewoon stoppen. ja harry het kost veel (ik hoor het je nu al zeggen) maar een goede opleiding waarbij GOEDE spelers doorstromen die je kan verkopen is beter dan een slechte opleiding. geen duur verkochte jeugdspelers maar dure spelers KOPEN.. een TOP opleiding is essentieel!

doorendoorfan

Geplaatst: dinsdag 27 maart 2007 om 12:46u

heej kadikale....de mijne wordt niet eens geplaatst

Maar ja ik ben harry niet...die mag alles zeggen... tja, dit wordt weer niet geplaatst is mijn vermoeden

nacies

Geplaatst: donderdag 29 maart 2007 om 16:09u

het was de b1 van nac(bijna alemaal 2de jaars)
tegen de B2 van ajax
punt...

jantjepiet

Geplaatst: vrijdag 30 maart 2007 om 16:42u

nee hoor de b1 van nac heeft zelfs twee 2ejaars C in hun team en heel veel 1e jaars B. kijk maar is op de site.punt


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven