of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

12 februari 2007
Stewart blij met komst Jansen


Johan Jansen, waarmee NAC vorige week tot een mondelinge overeenkomst kwam, gaat de voorbereiding meetrainen met het eerste elftal. Stewart is blij met de tweede nieuwe aanwinst, nadat eerder verdediger Ammi een contract tekende. ,,Het is een hele talentvolle jongen, we hebben veel hoop voor de toekomst. We zijn er in elk geval heel blij mee " , aldus Earnest Stewart.


Bron : De Rat, BN De Stem


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Earnest Stewart
Johan Jansen

11-feb-2007
NAC troeft ajax, psv en feyenoord af; Jansen ...
07-dec-2006
Ahmed Ammi tekent voor 3 seizoenen...
22-feb-2007
Jansen heeft contract getekend in NAC Museum...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 23411 nieuws items met in totaal 353096 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 15,08

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

ZEPA

Geplaatst: maandag 12 februari 2007 om 11:08u

De toekomst zal het ons leren. Meer kan ik niet zeggen over deze nieuwe aanwinst.

harry b.d.

Geplaatst: maandag 12 februari 2007 om 11:30u

Het begint allemaal een beetje op een Mickey Mouse verhaal te lijken met wat Stewart allemaal mag doen bij NAC. Pinas en Mathijsen zijn al geen basisspeler meer en verder hebben we prestatiecontractjongens, een jongen uit het tweede die mocht bijtekenen en een ex-NACcer die terugkon omdat de beste speler van de selectie vertrok. Oja er is ook nog een back uit de eerste divisie op komst, en we hebben pas 2 rechtsbacks.

Het bestuur heeft een duidelijk signaal afgegeven door als een sitting duck de kansen van de afgelopen transferperiode aan zich voorbij te laten gaan. Ambitie is er derhalve niet. Zou ook slecht uitkomen voor de organisatie erachter, want die is nog zoveel met zichzelf bezig, dat een 9e plaats alleen maar als hinderlijk ervaren zou worden.

NACzak

Geplaatst: maandag 12 februari 2007 om 11:48u

Liever n mickey mouse verhaal dan da gezeik van jou altijd
Shit deze zou ook wel weer nie doorkomen

Johan De VLAMING

Geplaatst: maandag 12 februari 2007 om 12:19u

Stewart en Brandts zijn goed bezig voor ons NAC! Ga zo door jongens.

Geelzucht

Geplaatst: maandag 12 februari 2007 om 12:21u

Goede zaak!! Keeper hadden we hard nodig. 2-jarig contract vind ik wel wat mager. Waarom nu niet 3 of 4? En Harry, Mathijsen niet in de basis komt omdat hij niet in het systeem past van Brandts. Het heeft niks te maken met kwaliteit. Bij Pinas is dat wel het geval.

Ik zie toch graag een ras rechtsbuiten, die we nu niet hebben. Daniel de ridder misschien? Dan kan Diba op 10 ( meer creativiteit). Mathijsen kan er dan ook in om de defensieve gebreken van Diba op te vangen.

Diba presteert uitermate slecht op de rechtsbuiten positie. Dat is het hele manco van NAC. Rigters staat eigenlijk ook niet op zijn plek. Ik denk dat Rigters het meest rendeerd op 10. Slot, Diba en Rigters voor 1 positie, terwijl de rechts en de linksbuiten positie maar mager is opgevuld met alleen Veenstra.

hannibal

Geplaatst: maandag 12 februari 2007 om 12:22u

krijg een beetje tepeljeuk, eikelkriebel en aarsbibbers de laatste tijd van altijd maar weer dezelfde riedel vanuit zwitserland.
alhoewel ik het in de kern meestal wel met betogen eens ben, wordt het wel errug vermoeiend om altijd maar weer een anti-mommers draai over onder te moeten lezen.
iedereen die regelmatig NAC volgt en op deze prachtsite rondneust en uit zichzelf tot 10 kan tellen, heeft op zijn minst bedenkingen tegen `het beleid` van onze grote NLP-Leider. Iedereen die alleen naar de wc kan en mag , kan op zijn vingers natellen dat die pipo blijft zitten waar hij zit omdat Bouw1&2 geen gelazer naar buiten toe kunnen hebben want dat lult zo lastig met de gemeente.
Ergo, totdat de dozen weggezet zijn rondom het stadion zullen we het met tm moeten doen. De enige hoop is dat hij dan wat gloreert, nog een keer bij psv of zo solliciteert en dan lekker daar de boel naar de juu helpt.
`t is simpel, ook Bouw kent de jaarcijfers van NAC en heeft gezien dat ze niet deugen en dat tm alleen maar hele kleine plusjes maakt omdat hij uitverkoop heeft gehouden. de schuld van bouw1en2 is waarschijnlijk omgezet in iets gunstig mbt bouwplannen, NAC komt er hopelijk en een positief EV uit, in een ideaal plaatje komt dan ook de explotatie in de plus en daar zijn we van afhankelijk.
Dat het miscchien allemaal veel beter, sneller, ander kan gaan als die oelewapper zich er niet meer mee zou bemoeien is niet rellevant want de rangen moeten gesloten blijven, bovendien staat Bouw bij tm in t krijt omdat hij dit toch allemaal mag doen en zich als de Redder mag profileren. De hand die je voedt, bijt je niet, of zoiets.
anyway, dat weten we dus nou allemaal wel. Moeten we dan toch nog iedere keer die repeat-stand-krabbel aantreffen , Har? ook in zwitserland en bij banken gaan de ramen wel eens open voor een frisse wind!!!

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: maandag 12 februari 2007 om 12:47u

Heb ik al jaren Hannibal , dat van die twee eerste zinnen dus......

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: maandag 12 februari 2007 om 12:50u

Ai ai ai , foutje...... , alleen die eerste zin , oef......... , je zou bijna denken dat ik ook geindoctrineerd was door die repeteer-tactiek !

harry b.d.

Geplaatst: maandag 12 februari 2007 om 13:00u

Jeuk aan bepaalde lichaamsdelen kan natuurlijk nooit vertrekpunt zijn voor een professioneel beleid bij een BVO.

Het gekrabbel van Stewart is best aandoenlijk maar wel heel erg in de marge. Natuurlijk gaan er over de innige band tussen Van Mommeren en Bouw 1 de dolste verhalen rond, maar dat krijg je al snel in een klein dorp als het NACse.

Eventuele punten uit resterende competitie wedstrijden worden op voorhand al als Bonus gekwalificeerd door de meelopers. De afgelopen weken was er Bonustime bij de global players in de financial services industry, UBS, Credit Suisse en Deutsche Bank. Vanwege de enorme verwachtingen werd dat dus DOLF. Day Of Long Faces.
En dat gaat ook bij het NACse gebeuren. Langzaam uitbollend tot aan het einde met nog die ene krampachtige poging thuis tegen PSV voor de beker te pieken. Als een nachtkaars gaat de hele handel dan uit. Net zoals dat we niets meer horen over die brief op hoge poten van Mommers aan W2 en de door de CR met grote woorden aangekondigde stappen tegen de Arnhemse pliesie. DOLF en Nachtkaars mensen.


hannibal

Geplaatst: maandag 12 februari 2007 om 14:22u

ja Har, maar dat weten we allemaal allang en het is voor dit berichtje niet errug relevant; waar dit over gaat : ES heeft na een lang, bikkelhard en bloederig gevecht de penose uit amsterdam rotterdam en eindhoven achter zich gelaten en deze uitermate getalenteerde jongeling voor 2 hele jaren vastgelegd.
broeva haro! ik neem aan dat dit de transfer is die men recent bedoelde aan waar al sinds de zomer aan gewerkt werkt....
het is een partij non-nieuws van het zuiverste water, leuk voor die ggosert, en wie weet ook leuk voor NAC. wat is er o tegen om een gewone posting te plaatsen... `gefeliciteerd` of `leuk...`
laat die riedel op theo los bij een item wat er om vraagt, zoals lunet naar NAC bv of iets geinigs over ifsp of zo....

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: maandag 12 februari 2007 om 14:25u

Toch stiekem snel gehandeld door Stewart m.b.t. Jansen en Ammi , is ook de beste tijd om zaken te doen met talentvolle mennekes !Verder hoop ik dat er contracten opengebroken worden met M.R. en M.Z. b.v. , wie weet met wat voor een verrassingen Stewart nog komt.

Bij één bepaalde Zwitserse bankmedewerker is het altijd een DOLF dag......... , of het moet slecht met NAC gaan.......
Wordt het niet eens tijd voor een collum , kunnen we het weer eens hebben over vervlogen tijden hebben bij platenzaakjes of jeugdzonde`s of iets dergelijks , serieus reageren op de inhoud hoeft al niet meer .............

hannibal

Geplaatst: maandag 12 februari 2007 om 14:55u

@Oldie - eenvoudig; gewoon kopen bij Dun & Bradstreet, heb ik ook gedaan. Maar ik wil ze je wel sturen hoor maar ik weet niet waarheen? heb ik overigens in october ook al gemeld!

Keizerstad

Geplaatst: maandag 12 februari 2007 om 15:08u

Mensen,

Baart het u geen zorgen dat J, Jansen het in elk vraaggesprek heeft over een tweejarig contract, met daarin enkele leuke voorwaarden. Vooral van dat laatste krijg ik jeuk in mijn handen. We weten inmiddels hoe vrijgevig heer Mommers is, en met een beetje pech leiden wij die jongn op tot een topkeeper waarna hij voor een gelimiteerd bedrag weg mag naar Feyenoord. Waarschijnlijk gaat bovendien een aanzienlijk deel van de transfersom naar Barneveld.

Op basis van in het verleden behaalde resultaten maak ik mij zorgen, en dat heeft niets van doen met zwartkijken of azijnpissen.

NAC transparant!

portugeese naccer

Geplaatst: maandag 12 februari 2007 om 16:53u

Geachte heer Keizerstad,


Gelieve geen insinuaties te maken die wijzen in de richting van enigerlei vrijgevigheid van Theo de Wijze.

Al hetgeen deze man doet is Groots en tot dusverre heeft Zijne Heiligheid louter Goeds voor NAC gedaan en om die reden worden vuige teksten die zijn capaciteiten ook maar in enigerlei mate in twijfel durven te trekken door de TM Klapvee Clan Brigade onmiddellijk met steekhoudende argumenten de kop ingedrukt.

De TM Klapvee Clan waakt, is het niet in hun eigen belang, dan is het wel in het belang van De Grote NLP-geprogrammeerde Roerganger!

Ginola

Geplaatst: maandag 12 februari 2007 om 18:23u

Ik denk ook wel eens af en toe dat de heren slapen maar het zal wel een kwestie van geld zijn , want dat hebben ze nog steeds niet veel.
Als je dan dit soort spelers kan strikken ben je toch goed bezig, echter het moet nog blijken natuurlijk of ze wel zo talentvol zijn als ze zeggen.
Ik vraag me wel af hoe een RKC b.v wel een Obodai en Sektioui , Vertonghen kan strikken,hoe ADO Hoogendorp binnenhaald en Sparta met Krohn Dehli en Lopes zich versterkt.
Dit zijn toch ook niet de rijkste clubs.
Slagvaardig onderhandelen misschien?

Keizerstad

Geplaatst: maandag 12 februari 2007 om 18:37u

Weledelgestelde Portugees,

Ik bestrijd dat ik slechts zou insinueren dat heer Mommers ooit iets negatiefs voor de club heeft betekend. Ik vind hem ronduit onbekwaam, en afgezien van enkele goede ingrepen zorgt hij niet voor voldoende structuur en rust in de organisatie. Taken voor een manager, me dukt.

Het gemankeerde CV en de onbewezen voetbalachtergrond zeggen mij niet zoveel, maar hij heeft zijn kans gehad en is aantoonbaar te licht bevonden. Het gaat zeker niet slecht met NAC, maar als je jezelf dergelijk lage doelstellingen stelt, is het altijd goed. Met een bekwaam leider aan het roer hadden we er nu zonder enige twijfel beter voorgestaan, in ieder geval wat de lange termijn betreft.

hoogachtend,

bovengetekende

hannibal

Geplaatst: maandag 12 februari 2007 om 20:25u

eh Ginola, wel eens van buiten begroting om financieren gehoord, met andere woorden, zodanig met je bedrijf omgaan dat buitenstaanders voldoende affectie met jou of je producten hebben dat ze er - misschien tegen beter zakelijk weten in - een paar ton in plempen. Dat is idd iets anders als in t mooie Breda gebeurd. Daar wordt 25% van de schuld vriendelijk geregeld met schuldenaren bouw1+2 en daaruit wat cash gefourneerd om putten te dempen.
In Breda komt de stap voorwaarts pas als de schaapjes op het droge zijn voor menerr de Redder van NAC. En al wat wij kunnen doen is hopen dat het dan niet te laat is!

Ginola

Geplaatst: maandag 12 februari 2007 om 22:53u

Eh Hannibal,
Natuurlijk begrijp ik dat dit door externe financiers gebeurd, wat in het verleden ook wel eens werd gedaan o.a. door AO.
Maar ik bedoelde eigenlijk te zeggen dat als ons cluppie iets leuks op het oog heeft of in huis heeft het meestal laat afweten of laat wegglippen naar andere clubs die ook geinteresseerd zijn.

of ze lopen voor een habbekrats de deur uit.....

hannibal

Geplaatst: dinsdag 13 februari 2007 om 8:39u

@Ginola : grappig, dat zovelen dit inzicht wel hebben maar dat `de leiding`dit ten ene male mist:Z


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

E.E.

Geplaatst: maandag 12 februari 2007 om 13:19u

Helemaal met je eens Har !
We hadden in de winterstop minimaal 1 reservekeeper, 2 verdedigers, 1 creatieve middelvelder en 2 aanvallers van het kaliber subtop moeten aantrekken.
dat we dan eind 2007 weer op de rand van faillissement staan is een prettige bijzaak om het bestuur dan vervolgens weer van financieel wanbeleid te kunnen betichten.

Oldie

Geplaatst: maandag 12 februari 2007 om 14:22u

Hannibal beweert al maanden de beschikking te hebben over de jaarcijfers. Ik heb diverse malen gevraagd om deze cijfers tegen betaling in bezit te kunnen krijgen. Daarnaast heb ik aangeboden een financiele bijdrage te leveren om deze cijfers aan een second opinion te onderwerpen. Hannibal en c.s. laten het op dit punt evenwel volledig afweten. "Veul praet maor weinig inhoud" Hier ligt TM dan ook echt niet wakker van.

nac de best

Geplaatst: maandag 12 februari 2007 om 15:23u

dat dat is mooi voor nac wond het is blanrijk dat ze goede zaken doen naar deze westrijd


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven