homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

12 februari 2007
Brandts: `Onnodige nederlaag`


NAC begon zeker niet onaardig, maar stapte puntloos uit de utrechtse knollentuin. Brandts baalde. ,,Al in het tweede deel van de eerste helft zag je al dat het niet goed ging. In de rust heb ik ze nog gezegd om toch vooral te blijven voetballen, zoals we in de eerste twintig minuten wél deden. "

,,We bleven niet voetballen. In plaats daarvan lieten we ons verleiden mee te gaan in hun vechtvoetbal en ja, daar zijn zij nou eenmaal beter in. We hielden voorin de ballen niet lang genoeg vast. Rigters, Salmon en Diba zaten niet echt in de wedstrijd en waren vandaag niet erg balvast. Dat was jammer, want er had hier meer ingezeten. Dit was een onnodige nederlaag. "

Kut dus. Helaas, peanutbutter. Vrijdag is er de kans om revanche te nemen.


Bron : De Rat, NAC.nl


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Relaties

Ernie Brandts

11-feb-2007 UTR-NAC (1-0)

11-feb-2007
NAC verliest van fc trommel...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

drs Marcellus

Geplaatst: maandag 12 februari 2007 om 6:50u

Zo ist. Het is klote maar Sparta zal er vrijdag aan moeten geloven. Come on NAC

Ratrace

Geplaatst: maandag 12 februari 2007 om 8:35u

Moet zeggen dat ik de eerste 30 a 35 minuten beter heb zien voetballen en daarna voor het grootste deel Utrecht gevaarlijk heb zien worden. De uitslag is zeker niet uitzonderlijk.....d`r had meer ingezeten. Tegen Sparta volledig er tegenaan, daar mogen weer 3 punten tegen verwacht worden. Overigens 1 van de 2 keer keren dat ik Sparta de winst niet gun

harry b.d.

Geplaatst: maandag 12 februari 2007 om 8:42u

De glans begint er aardig vanaf te raken bij Brandts. Zelf ben ik geen grote fan van deze wk-finalist. Het negatieve spelletje heeft dan weliswaar de nodige punten opgeleverd zodat je er niet uitvliegt, het heeft ook grote nadelen. Zoals het niet kunnen omschakelen in wedstrijden met achterstanden.

Nu het geluk opeens is weggevallen blijft er weinig over van de fc Mommers die in de winterstop niet versterkt mocht worden. Daarmee gaf dit bestuur aan dat het belangrijker is allerlei managers bij NAC te hebben rondlopen dan de selectie te versterken en keihard te gaan voor een plaats bij de eerste 9. Dit verliezersensemble zal dat niet gaan halen.

Hanske N

Geplaatst: maandag 12 februari 2007 om 9:05u

Fijn Harry, een nederlaag...koren op je molen....dat is jammer.

Ik had met de wissels echter Mathijssen verwacht ipv Pinas, omdat je dan op het middenveld een extra vechter erbij hebt. Gezien het commentaar van Brandts, zou dit dus een logische keuze zijn.

Jammer, ik heb de wedstrijd in de Beyerd gezien en stoorde me aan het commentaar. Okay ik ben niet objectief, maar het leek alsof ik naar een totaal andere wedstrijd keek.

Vrijdag gaan we er weer voor!
Come on Nac!

GB Breda

Geplaatst: maandag 12 februari 2007 om 9:24u

Utrecht lijkt mij meer bonus dan een must
Nu komt de echte belangrijke reeks . al is het wel balen dat we verliezen vooral als je bekenden hebt die die rood-witten supporteren (de zoveelste rood-witten)

De wezel

Geplaatst: maandag 12 februari 2007 om 9:57u

@ joop........ goede vraag, laat die iemand dan ook gelijk ff aangeven waarom diba nog steeds wordt opgesteld.............:Z

Wanny

Geplaatst: maandag 12 februari 2007 om 10:21u

Waar Harry wel een punt heeft is dat NAC een vrij eenzijdig spelletje speelt en moeite heeft het om te gooien indien dat nodig is. Het zegt wat dat betreft veel dat er niet gewisseld werd na de achterstand.

redlis

Geplaatst: maandag 12 februari 2007 om 10:27u

Was in Utrecht maar vond dat Nac het na de 1-0 omgooide maar dat er voermoeidheid in de benen zat en met zo`n flapdrol op rechts die 1 steekpass per wedstrijd geeft en verder niets doet en nog geen duel aangaat met een tegenstander is het lastig voetballen.

hannibal

Geplaatst: maandag 12 februari 2007 om 10:38u

jammer dat we niet gewonnen hebben; blijf bij mijn aloude credo dat NAC vooral thuis optimaal moet presteren. Alles wat je dan in uitwedstrijden meepakt is lekker meegenomen. In een goed jaar doe je dan lang mee voor europees, in een slecht jaar ben je rond pasen klaar.
Nu verliezen we een keer op een manier waarop we zelf al een aantal keer gewonnen hebben, het zij zo.....
Ben benieuwd wat het vrijdag gaat brengen; sparta draait best lekker en kan ook gewoon achterover gaan hangen; daarbij zijn bij ons niet de minsten geschorts zullen we maar zeggen.

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: maandag 12 februari 2007 om 12:05u

Inderdaad was het veld op `t laatst `peanutbutter` , mooi dat het nu uit was dus , scheeld weer voor ons eigen veld.

`halve liters` en `paracetamol`..... yep Bakkertje is er weer !

@H.b.d. , doelstelling was ook tijdens de winterstop nog steeds `handhaving` (al was ik het daar niet mee eens) dus om dán versterkingen te halen slaat helemaal nergens op natuurlijk als je nog een kleine handvol puntjes nodig hebt (die we inmiddels nu hebben) , zie ik liever dat er inversteringen gedaan worden voor de langere termijn , of doen ze dat bij banken niet ?
Komt bij dat bij de eerste 9 nog wel kan al wordt het moeilijk het programma bekijkend , niet te vergeten dat we nog in de beker volop mee doen !
Prachtige uitslag voor jouw natuurlijk..........

@Hanske N , volgens Brandts zelf hadden we op het middenveld al een mannetje over die we alleen niet vonden of gebruikte , dan is de wissel Rigters met Pinas logisch met de wedstrijd van Woensdag nog in Maceo`s benen (met die mooie frommelgoal weet je nog?).

Johan De VLAMING

Geplaatst: maandag 12 februari 2007 om 15:31u

Nou ja, een verliesparty hoort er af en toe bij. Volgende keer weer volle bak voor de winst.

John-P

Geplaatst: maandag 12 februari 2007 om 23:43u

Harry pleur op man


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Joop

Geplaatst: maandag 12 februari 2007om 8:58u

Kan iemand mij vertellen waarom in godsnaam d`n Mees eruit moest voor de slechtste voetballer van de eredivisie

bakkertje 99

Geplaatst: maandag 12 februari 2007om 10:07u

Qua kansen ging het gisteren gelijk op, maar de druk van utrecht werd simpelweg te groot in de 2e helft. Dan moet je net geluk hebben dat de bal niet verkeerd valt en dat gebeurde helaas wel.
Ik ben wel enigszins bezorgd voor komende vrijdag. Tenslotte zijn de geschorsten Slot, Zonneveld en van Gessel niet de minste spelers!

Het was overigens zeer gezellig in de Beyerd! Door de halve liters van de tap ben ik nu aan de paracetamol.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven