homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

12 februari 2007
Rigters heeft verbeterd contract gekregen


Categorietje door iedereen gemist. Een reactie op onze site verklapte het nieuwtje, en talpa bracht het vanavond ook al: Maceo Rigters heeft van NAC een sterk verbeterde aanbieding gekregen. Rigters promoveerde zichzelf door keihard te werken en zich niet uit het veld te laten slaan van reserve tot basisspeler, en kreeg daarvoor de beloning van NAC in de vorm van een nieuw contract. Rigters werd destijds van fc dordt voor niks overgenomen tegen een voor eredivisiebegrippen zeer laag salaris. Er werd toen in zijn contract een clausule opgenomen dat als Maceo een bepaald aantal wedstrijden in de basis zou starten, hij een salarisverhoging zou krijgen. Aangezien Maceo dat aantal wedstrijden heeft bereikt is deze clausule van kracht geworden en heeft hij zijn verdiende salarisverhoging gekregen. De duur van het contract blijft ongewijzigd.

Gefeliciteerd Maceo!


Bron : De Rat, reaxie, talpa auf zehn jaah


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Relaties

Maceo Rigters


Ratistieken

In totaal bevat onze database 23411 nieuws items met in totaal 353096 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 15,08

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Haze

Geplaatst: maandag 12 februari 2007 om 0:39u

Meer dan verdiend door Meesjow zelf!

Ratrace

Geplaatst: maandag 12 februari 2007 om 8:32u

Waarschijnlijk is dat zeer lage salaris nog een keer of 6 a 7 zo hoog dan modaal verdienend DROL lezer. Desondanks is ie zich zeer aan het verbeteren en is het verdiend. Vooral op deze toer door blijven gaan

hannibal

Geplaatst: maandag 12 februari 2007 om 8:43u

loon naar werken dus; prima. lopt dus nog 2 jaar door dwz volgende zomer in de aanbieding. dan moet hij dus wel heeeel goed worden willen we er iets aan verdienen. als hij op ons niveau blijft - dus waar hij nu bijna is - dan heeft hij dus alleen maar een vet(ter) salaris gevangen en kan hij zo de deur uit lopen.

Wanny

Geplaatst: maandag 12 februari 2007 om 10:13u

@ hannibal

Meesjow doet het aardig, maar bang zijn dat ie door allerlei topclubs gevolgd gaat worden lijkt me ook overdreven. Daarvoor mist ie toch nog een hoop, waaronder scorend vermogen en dat is toch belangrijk voor een spits.

Dus komende zomer maar eens kijken of het verlengd kan worden, dat is vroeg genoeg.

hannibal

Geplaatst: maandag 12 februari 2007 om 10:41u

ik denk ook niet dat MR geschikt is voor de grote mannen. Maar als je toch niet nu verlengt, waarom dan wel meer betalen? omdat dat afgesproken is? Waarom sprrek je dan niet af dat als iemand zich bewijst , hij meer salaris krijgt EN z`n contract een jaar verlengt wordt. Als je zo de transferberichten her en der volgt dan is DAT wat meestal gebeurd: belonen dmv meer geld en een verlenging. Die verlenging is normaal want speler bewijst zich. Nu wordt alleen speler beloond want hij verdient nog 2 jaar meer maar zijn contractduur blijft gehandhaafd. vind dat een beetje krom.

Hugh Hefner

Geplaatst: maandag 12 februari 2007 om 11:10u

Nu snap ik het niet meer. Bovenstaand bericht heeft natuurlijk wel een behoorlijke tegenstelling in zich!
Heeft Rigters nu een nieuwe, verbeterde aanbieding gekregen en ondertekend? In dat geval is dus sprake van een nieuw contract.
Of is er sprake van een clausule in het oude contract die ineens rechtsgeldig is geworden?

Graag opheldering!

In geval van het laatste: ik vind dat dan wel een interessante constructie. Op die manier kun je jong talent binnenhalen, die zichzelf moeten bewijzen. Lukt dat niet, dan kost het je niets. Lukt het wel dan krijgen ze een salarisverhoging en heb je meteen een garantie dat die mannen juist niet voor een prikkie de deur uitlopen! Want transfersom is gebaseerd op het salaris.

Ik mag hopen dat ze die nieuwe keeper een soortgelijk contract hebben aangeboden.

Spelers uit Barneveld bevallen me over het algemeen wel!

portugeese naccer

Geplaatst: maandag 12 februari 2007 om 11:10u

Volgens mij is dit dinsdag en woensdag al uitgebreid besproken? Ik schreef dinsdag al dat het die dag in De Telegraag stond ......

drs Marcellus

Geplaatst: maandag 12 februari 2007 om 11:38u

@HH

Het is het laatste. Alleen een beetje knullig neergezet door mij. Het gaat om hetzelfde contract met daarin de hierboven beschreven clausule.

Claud Henry Smoot

Geplaatst: maandag 12 februari 2007 om 11:39u

Goed zo portugese NACcer dat je dinsdag de telegraaf hebt gelezen. Maar wat wil je nou zeggen? Dat er daarom nu niet meer over gediscussieerd mag worden?

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: maandag 12 februari 2007 om 11:45u

Prima én verdient óók , kan je wederom op twee manieren bezien , maar als ik mag kiezen om het op of de manier van Hannibal óf de manier van H.H. te zien dan snapt iedereen wel dat ik het net als de waarschijnlijk in een rouw verkerende Hugh zie , gecondoleerd vent met het verlies van één van je vriendinnen , may she rest in peace.
Kortom goede constructie van het contract van Maceo immers als het `m niet gelukt was kost ie ook niets !

enkie27

Geplaatst: maandag 12 februari 2007 om 11:58u

Leuk en aardig dit allemaal, maar waar ik eigenlijk op zit te wachten is het openbreken van het contract van ene heer Zonneveld...

hannibal

Geplaatst: maandag 12 februari 2007 om 12:06u

@HH en Hoog3x, de constructie op zich is prima, earn- in, loon naar werk etc.
ik constateer alleen dat de contractduur niet verlengd wordt bij een hoger salaris. Aangezien Meesjouw niet de ban voor de top3 is, met alle respect, en nu wel ergens midden in ons loonhuis gaat zitten, moet dus bv twente of vitas ca 1 mljoen voor MR betalen...denk het niet. Ergo, in 2009, als z`n contract afloopt kan (in theorie, ik weet t , als, dan en zo) hij dus gratis en voor nix de deur uit.
als hij nu z`n stekkie verdient heeft en een beter salaris gaat krijgen, mag NAC dan ook `beloond`worden met een langere contractduur?
Als hij zich dan nog doorontwikkeld kan er iig nog geld voor gebeurd worden en anders kun je hem gewoon binnen je loonhuis aanhouden.
In de relatie BVO NAC en MR is er nu volgens mij in de nieuwe situatie maar 1 winnaar terwijl mij altijd geleerd is dat je naar win/win situaties moet streven. jajaja wij winnen want hij is er al, ik hoor t al komen, sorry maar da`s dus kul.
ben blij voor hem, en NU vaart NAC er wel bij, maar op t moment van verlengen ben je de lul want hij moet of meer hebben omdat hij t goed/nog beter doet, en als je dat niet kunt of wilt betalen loopt hij zomaar de deur uit....

harry b.d.

Geplaatst: maandag 12 februari 2007 om 14:37u

Vreemd gang van zaken. Je spreekt af dat je meer krijgt als er aan bepaalde voorwaarden is voldaan en als dat intreedt moet je weer ondertekenen, volgens dit bericht. Vreemd, daar had ie toch al voor getekend?

drs Marcellus

Geplaatst: maandag 12 februari 2007 om 17:23u

@Harry

Klopt, bericht is inmiddels aangepast. Maceo heeft niets ondertekend, er is alleen een clausule in werking getreden.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven