homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

14 december 2006
Salmon toch naar NAC?


De ene spitsensoap is nog maar net achter de rug en de volgene klopt alweer aan de deur. Volgens diverse media is er een touwtrekwedstrijd aan de gang tussen NAC en onze oosterburen naar de diensten van Glen Salmon. Hieromtrent staat het volgende artikel in de Stem:

NAC meldt zich voor Salmon

Na Willem II heeft ook NAC kenbaar gemaakt Glen Salmon over te willen nemen van FC Groningen.
De club uit Breda heeft daarover contact gehad met algemeen directeur Hans Nijland van FC Groningen en heeft ook al met Salmon gesproken.

NAC wil de bij FC Groningen op het tweede plan belande aanvaller het liefst kopen, maar daar voelt Salmon niets voor. Zijn contract met FC Groningen loopt aan het eind van dit seizoen af en de transfervrije status die hij dan geniet, wil hij niet prijsgeven.

Vandaag praat Salmon met manager technische zaken Kees Zwam born van Willem II.

Keuze lijkt me niet zo moeilijk dusseh...: welcome back, Glennie!!!


Bron : Bn/Stem, De RAT


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Relaties


22-dec-2006
Glen Salmon terug naar NAC !...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Wuustwezel

Geplaatst: donderdag 14 december 2006 om 9:30u

Niet doen! Salmon is leuke vent, maar niet de spits die NAC zoekt. Dat bewees hij ook in het verleden; hij komt tekort in de duels.

Johan De VLAMING

Geplaatst: donderdag 14 december 2006 om 9:31u

Leuke gast die Salmon, maar laten we onze energie nu in Hoogendorp steken, die heeft zich in het verleden al bewezen als veelscorende spits. Bij Salmon blijven de goals wat achterwegen, en goals maken is toch de essentie van het voetbal.

DenHus

Geplaatst: donderdag 14 december 2006 om 9:33u

Spits is leuk......

maar WIE geeft die ballen dan voor ?????
rechtsbuiten?? WIE
linksbuiten?? WIE

Francesco

Geplaatst: donderdag 14 december 2006 om 9:45u

Waar heel veel supporters over heen lezen (denk ik) maar waar ik de kriebels van krijg, is het zinnetje:" Salmon wil zijn transfervrije status niet opgeven"

Dus als hij komt, is het voor een half jaar, en daarna loopt hij weer de deur uit?? Is mij net iets te veel gebeurd de laatste jaren.

Van mij mag hij komen, maar dan meteen voor 3 a 4 jaar vastleggen.

Maar liever heb ik Hoogendorp. Er zal vast wel ergens een sponsor te porren zijn om de afkoopsom te betalen.

rimaris

Geplaatst: donderdag 14 december 2006 om 9:58u

Glennie Glennie Glennie Salmon. Hoogendorp lekker op de bank bij VW laten zitten. Te oud en te duur. Groningen heeft nog een regeling conform Cornelissen op de planken liggen dus komt goed.

drs Marcellus

Geplaatst: donderdag 14 december 2006 om 10:04u

Leuke gast hoor die salmon, maar ik zie liever een jonge talentvolle spits uit de eerste divisie of voor mijn part uit Bels komen. Hoogendorp is idd een hele goeie maar heeft zijn leeftijd tegen en zal qua salariseisen ook boven het loonhuis van NAC uit komen. Het is wat hierboven al wordt aangegeven. salmon wil zijn transfervrije status aan het eind van het seizoen niet opgeven en zal dus naar verwachting zo weer de deur uitlopen in juni.

ctk

Geplaatst: donderdag 14 december 2006 om 10:12u

Hier heb ik ook gelijk mijn twijfels over.
Salmon was een leuke spits, scoorde ook regelmatig toen NAC nog in de eerste divisie speelde maar heeft daarna toch niet echt veel laten zien.

Hoogendorp is naar mijn mening niet haalbaar omdat zijn salaris in Duitsland hoog zal zijn en hij echt niet voor de helft gaat lopen ballen bij NAC en hij is al 32 dus niet meer verkoopbaar.

Als ik NAC was zou ik eens in de eerste divisie gaan rondkijken, daar lopen spitsen rond die wel betaalbaar zijn en wat ook belangrijk is...zeer gretig om zich te bewijzen.

Alcoholvrije Sint

Geplaatst: donderdag 14 december 2006 om 10:16u

Hoogendorp - Salmon = 4.

mrijck

Geplaatst: donderdag 14 december 2006 om 10:26u

We kunnen ons afvragen of dat de "paniekaankopen" van wel zo sterk zijn. Waarom niet met de huidige ploeg aan de slag en gewoon volgend seizoen onszelf versterken. Let op PvH .... terugkomen op het oude honk is geen garantie voor goede prestaties en kosten ons vaak veel geld door slechte deals.

GO

yannickBREDA

Geplaatst: donderdag 14 december 2006 om 10:29u

niet doen....beter een speler als mac donald of powel waar je nog wat aan hebt NA dit seizoen en niet alleen dit seizoen

Sjakkie

Geplaatst: donderdag 14 december 2006 om 10:46u

Gewoon die Salmon en Hoogedorp halen!!!

q

Geplaatst: donderdag 14 december 2006 om 10:49u

Salmon is echt niet de man die we nu nodig hebben. Zoals jullie allemaal al gezegd hebben is het de fijnste vent die er is maar hij scoort er echt niet meer dan 8 in een seizoen.

Verder vind ik het zorgelijk dat zulke beperkte voetballers hier al niet willen tekenen om hun transfervrije status te verliezen. We zijn afgegleden naar het aantrekkelijkheidsniveau van Heracles, Excelsior en Den Haag. Spelers kiezen liever voor Utrecht, NEK of Twente.

@ Harry, wie is in jouw ogen de juiste opvolger?

FACE

Geplaatst: donderdag 14 december 2006 om 10:50u

Laten we eerst eens kijken wat er op de markt is en welke optie het beste is voor NAC. het is weer zover dat we met iedere beschikbare spits in verband worden gebracht. Ik neem aan dat we van het verleden hebben geleerd en geen paniekaankopen gaan doen. Persoonlijk gaat mijn voorkeur uit naar Hoogendorp, toch een meer scorende spits.

KOM OP NAC

De Generaal

Geplaatst: donderdag 14 december 2006 om 10:54u

KOOP NU EEN ECHTE SPITS!

Maak anders het geld maar aan mij over!

Bartesi

Geplaatst: donderdag 14 december 2006 om 11:07u

Kijk, als het aan mij ligt staat Rigters de rest van het seizoen gewoon in de punt.

Maar door het wegvallen van Tamerus moet er een spits bij. Of je Salmon moet kopen weet ik niet. Wil je die wel 2 of 3 seizoenen?

Voor de korte termijn zou huren van Salmon dan niet verkeerd zijn.

Maar ik heb liever dat ze gelijk McDonald of Powell halen. Kun je een aantal seizoenen op bouwen. Ik weet niet of deze spelers het zullen redden en beter zullen zijn dan bijv. Rigters.

Maar AUB geen paniek aankopen!!!

leo nac

Geplaatst: donderdag 14 december 2006 om 11:46u

Ik ben het met mrijck eens. Waarom niet doorgaan met de ploeg die er nu staat? Rigters deed het niet slecht in de spits. Zonder Leo heeft de ploeg laten zien ook te kunnen winnen, dus niet overhaast iemand halen.

Hanske N

Geplaatst: donderdag 14 december 2006 om 11:48u

Het boek Glenn Salmon en NAC is al lang uit!
Wat er met PvH is bewezen geldt hier ook; Geen oud NAC`ers terug halen, reden is een te hoog verwachtingspatroon waar nooit aan voldaan kan worden.
Glenn is een goede gast, maar om die reden alleen terug halen lijkt me niet verstandig. Lekker naar Duitsland gaan, zakken vullen en dan later "iets" bij NAC gaan doen!
I rest my case.

Alcoholvrije Sint

Geplaatst: donderdag 14 december 2006 om 12:24u

@ leo nac:

wat dacht je van het feit dat we voor 3 spitsposities tegenwoordig maar 2 (!) `serieuze` kandidaten hebben?

leo - weg
Tamerus - voorlopig geblesseerd
Sikora - voorlopig geblesseerd
Pinas - aanfluiting
Veenstra - jong, nog niet klaar voor de verantwoordelijkheid

blijven over:

Diba - hopelijk fleurt ie op na vertrek leo
Rigters - toch niet echt DE spits voor 4-3-3

Optie: 4-4-2 spelen met Rigters en Diba en daarachter een versterkt middenveld (De Graaf, Matthijsen, Slot, Zonneveld). Nadeel: geen enkel alternatief voor de spitsposities.

1 nieuwe spits lijkt me dus absoluut geen luxe en 2 trouwens ook niet. Salmon vind ik ook geen slechte optie aangezien hij zich in de kijker zal willen spelen en aan zijn hand kan een eventueel `talent` klaargestoomd worden voor volgend seizoen.

Voor Hoogendorp zou hetzelfde gelden, alleen is die 4 jaar ouder dan Salmon. Het komt nu aan op de onderhandelkwaliteiten van NAC; als ze Salmon halen, krijgen ze m dan zover dat ie 1.5 jaar blijft? Of nog langer?

Wat is de visie van NAC?? We gaan het merken in de komende weken, maar iets zegt me dat we wel eens tot 31 januari in spanning zouden kunnen blijven zitten...


@ hanske n:
wat een gelul. ik zeg 1 ding: Lokhoff.

Hanske N

Geplaatst: donderdag 14 december 2006 om 15:37u

Alcohol vrije;
Waarom is Glenn destijds bij Nac weggegaan?
Geeft hij nu zelf niet aan dat hij meer wil spelen omdat hij zijn selectie in het Zuid afrikaans elftal niet wil verspelen?
Al die emotie slaat nergens op!
En ja, PvH was een enorm succes! Lokhoff is dan eerder uitzondering op de regel, ljkt me.

Alcoholvrije Sint

Geplaatst: donderdag 14 december 2006 om 17:00u

1 doet het goed, 1 doet het niet goed - wie is er dan de uitzondering?

laten we het nog een keer hebben over de omstandigheden en het uitgebalanceerde team waarin PvH moest functioneren. of het daadkrachtige, visionaire management dat hedentendage aan het hoofd staat van onze club.

nee, om naar aanleiding van het mislukte avontuur van PvH alle oud-NAC spelers af te schrijven, dat gaat me echt te ver. ga dat maar bij de BSR doen, daar doet men niet anders.

Roosendaalse B-Sider

Geplaatst: donderdag 14 december 2006 om 17:23u

ik zeg GEEN hoogendorp en GEEN Salmon. Laten we maar een speler halen van hooguit een jaar of 26 dan ben je bezig met toekomstbeleid. Anyway we hebben genoeg potentie in de eerste rondlopen die niet al te hoge salarissen eisen.

portugeese naccer

Geplaatst: donderdag 14 december 2006 om 17:42u

@ Alcoholvrije

Jouw opsomming leidt wel enigszins tot een spontane samentrekking van de lendenen: de voorhoede is met het vertrek van Leo en de blessures van Tamerus (voor zoveel die überhaupt al wat in de melk te brokken zou hebben) en Sikora werkelijk om te janken.

Diba, Rigters, Veenstra en ....... oh ja: Pinis. Nu, daar win je de oorlog wel mee!

jordyvantreijen

Geplaatst: donderdag 14 december 2006 om 17:45u

@ DenHus
uhm, Veenstra vanaf links (parel voor de toekomst) en Diba vanaf rechts!!
Of is Diba plots afgeschreven omdat hij een vormcrisis heeft?! De ervaring leert dat een gebrekkige vorm niet eeuwig duurt... Of je moet Sikora heten.

Geelzucht

Geplaatst: donderdag 14 december 2006 om 20:03u

Geen Salmon a.u.b!!!! En ook geen Hoogedorp!! Een talentvolle spits, die jhe over 3 jaar met het 3 voudige kan verkopen. Dat is beleid.

Tuur

Geplaatst: donderdag 14 december 2006 om 21:40u

Iedereen die denkt dat Salmon een NAC man is, wake up. Clubliefde bestaat niet en dus mag dat niet mee spelen. Salmon wil zijn transfervrije status niet opgeven en dus zou NAC moeten huren.
Als NAC dat doet is het een bewijs van onvermogen en mag de hele scouting van mij morgen opgedoekt worden.

harry b.d.

Geplaatst: vrijdag 15 december 2006 om 3:09u

Singapore, 30gr, half bewolkt

Brave mensen,

Als ik namen als die van Salmon en Cristiano lees als zijnde hoog op het verlanglijstje bij Stewart en Mommers, dan word ik daar niet vrolijk van. Tweedehandsjes scouten. Waar zijn we mee bezig. Mommers heeft net Sunweb een leuke korting gegeven en zoals ik al onthulde weer eens 2 ton te weinig gevraagd, en nu kunnen we opeens geen fatsoenlijke spits halen. Salmon en Cristiano zijn beiden niet meer scherp genoeg voor het niveau waarop NAC wil spelen: linkerrijtje.

Wat ik niet kan begrijpen is dat Stewart niet in staat is een fatsoenlijke stevige vent uit Team USA te interesseren voor ons NAC. Als Ernie ergens een inroad heeft is het daar wel. Azie vind ik iets gewaagder, alhoewel daar fijne media aandacht en inkomsten mee gemoeid kunnen zijn. Maar ja, met de voetbalkneus Mommers aan het roer komen we blijkbaar niet verder dan oud-NAC spelers "scouten" en VV Woensel bekijken voor een leuke amateur.

Heb vanuit de boardroom op de 47e floor een magnifiek uitzicht over de haven en in de verte de eerste indonesische eilanden. Tientallen schepen en tankers liggen quasi bewegingsloos op het spiegelgladde blauwe blad van de oceaan. Het roept beelden op van de vijandige japanse vloot die ons Indie overviel, zon jaar of 65 geleden. Toen indie nog van ons was en we goed werk deden de blauwe jongens uit te leggen hoe je bepaalde zaken aanpakt, was er die echte VOC mentaliteit van "work hard, play hard". JP die nu ten prooi is gevallen aan een onbestuurbaar nederland had daarin natuurlijk groot gelijk. Je moet de aziaat precies vertellen wat-ie moet doen en dan komt alles piekfijn in orde. Zodra ze zelf aan de slag gaan ontaardt het in een puinhoop van jewelste. Kijk maar naar Indonesie en Suriname.

Enfin, de tijden van Karel Doorman en consorten liggen alweer achter ons, het is tijd voor het hier en nu. Voor een frisse aanpak. Niet voor het herkauwen van oude elftalfotos en komen aankakken met speulers die het net niet hebben en ook niet zullen krijgen. Dat is geen VOC mentaliteit. Dat is geen scouting.

Groeten uit de tropen


Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: vrijdag 15 december 2006 om 10:48u

Ik zie in Salmon ook niet echt de vervanger van Leo.
Mischien moet je niet eens streven naar een vervanger maar naar iemand die er goed bij past én te betalen is , uit teksten van Stewart kan ik proeven dat er niet onwelwillend tegen huren aangekeken wordt.
Alle voor en nadelen in ogenschouw nemend is het een redelijke keus , maar ik heb Salmon altijd als erg nuttig beschouwd voor erbij , niet als vaste kracht (vooral door het feit dat ie menig kans die hij kreeg verprutste in het verleden).

Waar is dat op gebasseerd die twee ton te weinig , als je het vergelijkt met p$v dan is het 7 milioen te weinig , waar gaat het over ?
Vreemd dat het hier zomaar allemaal mag , `voetbalkneus` .............?

mollewietske

Geplaatst: vrijdag 15 december 2006 om 15:41u

@Harrie B.D.

Vaak kan ik het eens zijn met de kritieken die je uit.

In deze post gebruik je echter een term die m.i. niet meer door de beugel kan. De manier waar op je je uit laat over de mensen in Indië toont van geen enkel respect. Ik ben van overtuigd dat je zakenpartners in den vreemde ook erg `verheugd` reageren als je ze als `blauwe mannen` aanduid.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

dennisboy

Geplaatst: donderdag 14 december 2006om 14:13u

@den hus kijk naar diba of zonneveld en slot of stam die hebben het voor nac gedaan tot nu toe en ik zou blij zijn met hoogendorp nu nog een type bobsen halen en hebben dan de ideale opstelling denk

the killing ijsblokske

Geplaatst: donderdag 14 december 2006om 16:48u

als ze salmon nemen zal het zijn om dat het zo`n aardige vent is want zijn kwaliteiten als voetballer zijn (en waren bij NAC)niet om over naar huis te schrijven

w.

Geplaatst: donderdag 14 december 2006om 17:12u

Salmon is een gast met een goeie mentaliteit, dat is wat waard.
Feit is echter dat hij zowel bij NAC als grun net tekort komt/kwam.
Waarom zou het dan nu wel een succes zijn?

PvH liet gisteren zien nog uistekend te kunnen ballen. In de europcup wel te verstaan.
Beginnen met PvH en eindigen met Salmon, met alle respect, maar dan klopt er iets niet ...............

Voor mij is overigens ook Ali B. een goede optie. Toch een halve klas beter dan Salmon.

bongo

Geplaatst: donderdag 14 december 2006om 19:25u

Niet doen NAC. Idd prima vent, maar niet voor NAC! Hoogendorp veel meer een speler voor ons.

Theo for life!

Geplaatst: vrijdag 15 december 2006om 10:20u

Lees net dat Igor Glusevic terugkeert bij de fietstassen na een avontuur in China, maar dat hij gelijk weer mag vertrekken. Heb hem eigenlijk altijd een goede spits gevonden, zeker in zijn tijd bij Utrecht, misschien moet NAC daar eens informeren

Greiten

Geplaatst: vrijdag 15 december 2006om 17:14u

Mommers = een
Je hebt er totaal niks aan... dus

Salmon= een twijfelgeval

Hoogendorp = voor een hele goede
Je kan zeggen wat je wilt maar hij legt ze er wel in

MacDonald = een must... moet ervoor zorgen dat ze hem zo snel mogelijk contracteren, anders is (wéér) te laat. Zoals in de meeste gevallen.
En Leo weg.. Heerlijk eindelijk een echte spits halen en niet een moederskindje. Maar kan totaal niet contracten afsluiten.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven