homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

14 oktober 2006
NAC - nec, een bloedeloze 0-2


NAC heeft vanavond met 0-2 verloren van nec. Twee fraaie verdedigende acties van NAC`ers gooiden de wedstrijd op slot. nec hoefde niet zo nodig en NAC vocht tegen zichzelf.
NAC kreeg een aantal mogelijkheden, maar had door kunnen voetballen tot het een ons woog, doelpunten voor geelzwart zouden nooit vallen.
Wellicht dat het door voetballen tot je een ons weegt wel iets is voor nec-invaller pothuizen. Die is tegenwoordig zo vet als zijn eigen haar.
Nee, het was niet veel deze avond in het Rat Verlegh Stadion.


Bron : De Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

hobbelpaardje

Geplaatst: zaterdag 14 oktober 2006 om 22:27u

Kom je GVD uit R`dam met de trein, rijdt deze niet verder dan Dordt, moet je met een bus die zo`n beetje langs het stadion rijdt mee en deze wil niet stoppen in debuurt van het stadion. Kom je aangerend naar het stadion ben je net op tijd voor de aftrap zie je zo`n verschrikkelijke kut-wedstrijd!!!

Sorry vanavond was ik even niet trots op mijn cluppie

VOETBALLEN GVD!!!

dj marcie

Geplaatst: zaterdag 14 oktober 2006 om 22:31u

FLAPDROLLEN!!!!
verder niets toe te voegen

harry b.d.

Geplaatst: zaterdag 14 oktober 2006 om 22:32u

Het is tijd voor keiharde maatregelen.

Brandts is inmiddels wel ontmaskerd als een geweldige prutser. Die lucky goal van Zonneveld in blessuretijd tegen Vitesse camoufleerde lange tijd de ware problemen bij NAC. Want er is geen NAC voetbal, er zijn vele irritaties in de spelersgroep, er is te weinig echte kwaliteit en rancune blijkt een belangrijke drijfveer om mensen wel of niet op te stellen.

Daarnaast is het beleidsmatig een wanboel van jewelste. Mommers maakt het wel erg bont allemaal. Hij is persoonlijk verantwoordelijk voor de mega chaos op sportief en zakelijk gebied van de afgelopen 3 jaar. Nog afgezien van de schandalige communicatie.

Brandts en Mommers hebben zich vanavond verder vervreemd van de achterban, die rijp is voor het steunen van keiharde maatregelen. Dit gaat nergens naar toe, we zitten volledig op dood spoor. Er zit geen enkele verbetering in.

Stelletje bokhonden !

boppa

Geplaatst: zaterdag 14 oktober 2006 om 22:37u

Hobbelpaard blijf dan in Dord!!! daar zijn betere clubs om naar te kijken!!!!!!!!!!!!!!!!

Made C2

Geplaatst: zaterdag 14 oktober 2006 om 22:56u

YESS

mijn 100.000ste KUT wedstrijd

EEN JUBILEUM

..::paulus::..

Geplaatst: zaterdag 14 oktober 2006 om 23:23u

stelletje lame ......
aleen stam, penders en mathijssen krijgen een 6 voor hun inzet , de rest een 2,5!!!!(en dan reken ik het omkleden nog mee!!)

dimitri

Geplaatst: zondag 15 oktober 2006 om 1:56u

@ ja ikke ja: de enige 2 redenen als echte NAC-supporter om geen scc te nemen zijn geen geld of geen tijd door goede redenen. De andere redenen tellen eigenlijk niet voor mij. Liever 6000 echte supporters op de tribune dan een stadion vol gloryhunters. je bloed is geel/zwart of niet. verder is trouwens iedereen welkom, zolang ze dit soort onzinteksten maar niet uitkramen.
Verder is het wel kut en we gaan zo rechtstreeks op degradatievoetbal af.
Verliezen mag maar niet op deze manier.

hobbelpaardje

Geplaatst: zondag 15 oktober 2006 om 5:20u

@ Boppa
Waarom zou ik naar betere clubs moeten kijken in Dordt-Noord of zelfs Dordt .. Zou er een op kunnen noemen welke beter presteert de laatste jaren en dat zijn de nerds. Geen club waar je graag supporter van bent en er alleen nog maar supporter van zou willen zijn omdat ze ooit nog is zouden kunnen gaan presteren.
Ben geboren en getogen in die stad hier maar kom voor sfeer en gezelligheid naar Breda .. wees blij dat er nog mensen komen die niet in Breda wonen.

boppa

Geplaatst: zondag 15 oktober 2006 om 9:23u

@dimitri Gloryhunters of niet Nac zit in je bloed of niet. Feit blijft dat je als toeschouwer een gigantisch oor word aangenaaid door een niets presterend niet vooruit te branden, niet willen werkend klote team! Als je zo bij een normale werkgever presteerd flikkeren ze je zo buiten. Verliezen mag inderdaad maar niet zo.
Baal nu al van m,n seizoenkaart zonde van de tijd en het geld om iedere wedstrijd met een KUT gevoel thuis te komen.

Alcoholvrije Sint

Geplaatst: zondag 15 oktober 2006 om 9:50u

@ dimitri:

dat andere redenen voor jou niet tellen is prima, voor mij is er behalve geen tijd en geen geld nog een goede reden: ik moet wel iets hebben met NAC. en op dit moment (de laatste 3 jaar) heb ik dat dus niet. het voetbal is verschrikkelijk en samenhang binnen de club (op alle niveaus) is ver te zoeken.

ik stond me gisteren echt af te vragen waarom ik een SCC heb. en dat gebeurt me niet zo snel. gisteren voelde ik me echt belazerd.

het zal bekend zijn dat ik niet zo`n fan van mommers ben en om deze nederlaag in zijn schoenen te schuiven is complete onzin. hij heeft het echter niet in zich om een VERENIGING te leiden. en dat moet hij dus ook niet proberen.

mrijck

Geplaatst: zondag 15 oktober 2006 om 9:59u

@ all the supporters of Ernie

Ernie heeft twee kapitale fouten gemaakt deze wedstrijd:
- opstellen van Ronnie "als je haar maar goed zit" Stam
- het niet eruit halen van "ik een beetje moe" Leonardo

Stam blonk weer eens uit in het zichzelf verkeerd opstellen tijdens verdedigende acties. Wat heeft die jongen een inzicht. Beide goals vonden hun oorsprong door een fout van Stam. Gewoon te triest voor woorden.

Daarnaast wil ik jullie wijzen op het supercollegiale gedrag van Leo bij zijn wissel. Wat laat je jezelf kennen als je niet eens het fatsoen op kan brengen om je ploeggenoot succes te wensen in een onhaalbare missie. Of het nu terecht of onterecht is dat je gewisseld wordt. Overigens in mijn ogen terecht, want hij liep als een kop zonder kop te pingelen daarvoor in.

Daarnaast heeft Nec verdiend gewonnen, terwijl ze zelf baggerslecht voetbalde. Had beter naar sterren dansen op het eis kunnen kijken

GO

dimitri

Geplaatst: zondag 15 oktober 2006 om 11:07u

enigzins ontnuchterd ga ik toch weer reageren. Ik heb het vannacht iets te scherp neergezet, maar feit blijft dat ik vind dat je achter je club moet blijven staan tijdens de wedstrijden en dat je je club niet in de steek laat, zelfs als de club je in de steek laat. Daar zijn andere acties voor.
Ik ben het er wel mee eens dat het voetbal de laatste jaren dramatisch is en zeker in thuiswedstrijden. Dit komt mede omdat de huisstijl al jaren verloochend wordt. Onze huidige voorhoede is geschikt voor countervoetbal, maar niet voor dwingend spektakelvoetbal wat we thuis willen zien. Daar hebben we een lange spits voor nodig met een snelle man er om heen. Gewoon 4-4-2 dus.
Verder moet er opgehouden worden met het vriendjespolitiek, want anders kan ik niet verklaren waarom pinas er continu in mag blijven staan. Stel nu gewoon het beste team in het beste systeem op. Een voorzetje in 4-4-2:
zoetebier ( ondanks dat ik toch al begin te twijfelen over hem )
demir of petö ( zolang elshot geblesseerd is )
zwaanswijk
penders
mtiliga
de graaf
zonneveld
mathijsen
diba
tamerus ( geef die jongen eens vertrouwen en laat hem niet verzuipen zoals gisteren )
leonardo

Laten we dan maar de ene week met 1-4 verliezen en de andere week met 3-2 winnen, dat hoort bij NAC. de eerste 3 wedstrijden hebben volgens mij welgeteld 3 voetballend gecreërde kansen opgeleverd.

De Ujese Dominee

Geplaatst: zondag 15 oktober 2006 om 11:15u

@ arrie: wet je hoe ze die redenatie van jou noemen? De kop in het zand steken....
Voor iedere nederlaag is wel een excuus te vinden: betere tegenstander, verdedigende tactiek, slecht weer, etc. Allemala bullshit, er moet gewoon gewonnen worden, zeker tegen clubs als NEC en w2.

Ik heb vrijdagmiddag nog overwogen om die 100 km weer heen en terug te rijden om toch weer te gaan met een los kaartje, maar ik vind het dat gewoon niet meer waard. Tegen w2 heb ik dat wel gedaan, en toen voelde ik me al belazerd. 27 euro (!!!) voor een kaartje en dan krijg je een dood en doodsaaie 0-0 te zien.

Deze club is gewoon ziek, geen vooruitgang, verkeerde mensen. Wanneer gaat die grote schoonmaak nou eens beginnen??? Of moeten we eerst degraderen zodat we wederom op nul kunnen beginnen?

Wanny

Geplaatst: zondag 15 oktober 2006 om 11:16u

3 thuiswedstrijden gezien en ik heb me welgeteld 10 minuten vermaakt. Rond de 1-0 tegen Ajax. De rest was huilen met de pet op. Dankzij de tot ieders verbazing tot huisstijl uitgeroepen 4-3-3 en een uitgekiende transferbeleid is het NAC-voetbal door de verantwoordelijken volledig om zeep geholpen. Waar zijn de avondjes gebleven met spektakel voor het doel, vele doelpunten (zowel voor als tegen), strijd, sfeer en altijd wel iets bijzonders dat gebeurde? Zelfs de jaren in de eerste divisie viel er altijd wel wat te beleven. Hoewel het voetbal misschien niet zo geweldig was, gebeurde er tenminste iets, was er spektakel.

Nu zitten we te kijken naar plichtmatig voetbal, met zeer matige spelers en is het hopen op een gelukje of een bevlieging. Dit heeft niets te maken met het NAC-voetbal dat wij graag willen zien. Helaas snappen Mommers, Van der Hoeven, Stewart, Van As, Brandts en al die anderen daar helaas helemaal niks van. Met als gevolg dat de echte NAC-supporter steeds verder van zijn club vervreemdt en langzaam maar zeker het stadion wordt uitgejaagd.

NAC en het Avondje zijn op dit moment hartstikke dood. En dat is jammer mensen.

Bever

Geplaatst: zondag 15 oktober 2006 om 11:19u

Zo, wat communiceerde we weer lekker achterin. Tjonge jonge jonge.

Keeper is de baas!. Helaas begrijpen ze hem niet zo goed..... Slecht. De beste man gaat ons nog veel, heel veel dure punten kosten!! Wederom hebben we weer een van de slechtste keepers uit de eredivisie!! In de winterstop graag een nieuwe. Dit is belachelijk. Ik sta vrijwel alleen in mijn kritiek wat Zoetbier betreft, maar ik wordt elke week weer in mijn oordeel bevestigd. Het wordt eens tiijd dat anderen dit ook gaan inzien dat het zo niet langer kan.

1 doelpunt in 3 thuiswedstrijden. Dramatisch. Echt heel slecht. Het wordt rap tijd dat er ook in thuiswedstrijden op de counter wordt gespeeld, want dit kan echt niet. Het is gewoon kut met peren.

verdomme

Al Pacino

Geplaatst: zondag 15 oktober 2006 om 11:25u

Het groepje negatievelingen krijgt weer de overhand bij NAC. Natuurlijk ben ook ik teleurgesteld, maar laten we eerlijk zijn, zo triest was het spel van NAC niet? Zoals Denneboom na afloop ook zei: "Het zat NAC bepaalt niet mee. Ze hebben best een aardige ploeg." Men geeft enorm af op Stam, maar was die werkelijk nou zo slecht als men doet voorkomen? Ook ik ben echter geen fan van hem. Als we praten over iemand die slecht presteerde, dan was dit Leonardo wel. Een paar aardige acties was het maximale, doch geen van deze acties lverde enig rendement op. Het eerste doelpunt was weer eens een blunder van de doelman. Als je het doel uit komt, dan MOET je de bal ook pakken. De schuld bij Zwaanswijk leggen vind ik erg goedkoop. Uitblinkers? Penders, Mtiliga en Zonneveld.
Kom op (de beste ) supporters (van Nederland?) val je club niet weer af en blijf ze steunen. Kom op NAC, wees eens overtuigt van juliie kwaliteiten!!

met zn allen

Geplaatst: zondag 15 oktober 2006 om 11:44u

Ben trots op je club en laat zien dat je er ook achter staat na een (ongelukkige) nederlaag!!
Met evenveel geluk als nec hadden we 3 keer gescoord! O.a. schot Zonneveld, kopbal Penders en Tamerus.

Leo heeft ondanks al zijn kwaliteiten ook gisteren laten zien geen TEAM speler te zijn hetgeen zijn wissel meer dan rechtvaardigd!! Geef Tamerus eens een paar wedstrijden de kans, ofwel de spelers die willen werken en SAMEN een wedstrijd willen winnen!

Al ze zo doorgaan in de winterstop vlug Leo en Diba verkopen, met vrijgekomen geld een goede aanvaller erbij die wel wil werken en zich niet meer en beter acht dan de rest van het team. Leo was weer zwaar irri met zijn blikken naar medespelers als er iets fout ging!

Met z`n allen de schouders eronder en op naar de volgende!

COME ON NAC!

fab

Geplaatst: zondag 15 oktober 2006 om 11:52u

Sorry, maar dit is gewoon NAC ten top. De ene week een draak van een wedstrijd, de andere week weer een mooie partij. NAC wint soms, verliest soms en speelt af en toe gelijk. Zaad partij? Ja best wel, als Zoetebier zijn muil open doet en probeert wat te communiceren dan was het misschien een andere partij geworden. Maar NEC deed wat iedere andere ploeg ook zou doen na een 0-2 voorsprong. De boel op slot.
Typische wedstrijd waar het einde van gehaald werd binnen in de Bea of in de supporters home, werd niets meer dus heb ik op dat moment maar voor het bier gekozen.

Zit ik nog met twee vragen: wanneer went een kater, en waarom stopt ik niet eerder met dat bier naar binnen te kappen?

Op naar RKC. NAC hoeft in een uitwedstrijd de wedstrijd niet te "maken" en blijkt dan een stuk beter. Volgende week 3 punten in Waalwijk. Hup NAC.

fab

Geplaatst: zondag 15 oktober 2006 om 11:58u

@Bever
Je staat absoluut niet alleen in je kritiek op 1 t/m 8 Zoetebier. Van de laatste 5 doelpunten kan ik er minimaal 4 op conto van onze Volenrotterdammer schrijven. Bij gebrek aan Schollen: gooi van Zwam maar weer in het goal.

hobbelpaardje

Geplaatst: zondag 15 oktober 2006 om 12:13u

@ scouten doe je zo
Stam was een van de weinige spelers waar wel inzet te vinden was .. dat het een geweldige voetballer is dat is al langer bekend. En wat matthijssen betreft brengt totaal niets extra en gisteren was weer te zien wat een beperkte voetaller het eigenlijk is.

Theike

Geplaatst: zondag 15 oktober 2006 om 14:25u

Leek wel of ik naar zak uien keek...............tranen stonden in mijn ogen ...............

elblanco

Geplaatst: zondag 15 oktober 2006 om 15:47u

Leuk en heel lief hoor, van die Zwaanswijk om voor en na elke wedstrijd zo overdreven te klappen naar het publiek.

Maar wordt het niet `ns tijd dat die goser gaat doen waarvoor hij werkelijk op het veld staat ?

VOETBALLEN nondeju, i.p.v. zo te staan prutsen ! Anders wisselen die hap.

hanske B.

Geplaatst: zondag 15 oktober 2006 om 16:01u

@Fab,

Schollen had het zeker beter gedaan?

fab

Geplaatst: zondag 15 oktober 2006 om 18:03u

@hanske B
Slechter kan in ieder geval niet. Maar persoonlijk valt mij Zoetebier zwaar tegen. Ik begin ook wel te twijfelen of het aan de keepers ligt, de één na de ander lijkt te falen bij NAC in de goal.

Nestor

Geplaatst: maandag 16 oktober 2006 om 10:29u

@Harry - vreemd dat je stelt dat Brandts de schuldige is, als je in hetzelfde bericht rept over een kwaliteitsgebrek in de selectie en een falend bestuur. Volgens mij kun je de trainer dan niets verwijten. Hij kan slechts roeien met de riemen die hij krijgt aangereikt.

By the way, ik mis de reacties van al die Leonardo-fans vandaag. Hij mocht toch best de vedette uithangen en de trainer uitschelden?? Hij is tenslotte de Redder van NAC..


De wezel

Geplaatst: maandag 16 oktober 2006 om 11:18u

Wat een focking drama zeg...... ze hadden nog wel een uur door kunnen voetballen en dan was het nog niks geworden..

Ik/we zullen het wel niet snappen en er geen verstand van hebben, maar waarom in hemelsnaam iedere keer weer stam in de verdediging..... die gozer kan NIET verdedigen. Hij heeft enkel een goede trap in huis (waardoor er af en toe 1 in vliegt) en kan lekker jagen. Maar verder..... Waarom geen demir? Die gozer kan echt goed voetballen, geef hem eens een kans. En waarom die zaalvoetballer van een slot erin ipv peto?? Wat is er uberhaupt mis met peto want ik vind dat hij onder brands verdacht weinig wordt opgesteld? (ik mag je wel/ ik mag je niet beleid)

En dan onze 2 "helden"........... Diba en Leo...... hoe lang kan je teren op af en toe een geniale ingeving? Hoeveel zaad wedstrijden hou je dat vol? Hoelang gaan we ze nog opstellen uit pure armoede? Wanneer gaan ze allebei eens hun voeten laten spreken ipv.....? Als dit zo door gaat de komende wedstrijden mogen ze wat mij betreft in de uitverkoop tijdens de winterstop. Leveren ze tenminste nog wat op....

De wezel

Geplaatst: maandag 16 oktober 2006 om 11:25u

Ok, er waren ook lichtpuntjes...... wederom genoten van mathijsen, penders en mtiliga.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Jongen02

Geplaatst: zaterdag 14 oktober 2006om 22:25u

GVD!!! COME ON NAC BREDA....

jacco

Geplaatst: zaterdag 14 oktober 2006om 22:28u

Tja, als je start met Ronnie Stam in de Basis. Aaardige jongen lijkt me..maar absoluut niet eredivisiewaardig. Zo lopen er helaas nog wel paar rond. Kortom...moeilijk seizoen .....

Piair

Geplaatst: zaterdag 14 oktober 2006om 22:46u

Wat een pruts-trainer, met de rust 0-2 !! wat doet hij spits eruit voor een andere spits ?? Daarna ver in de 2e helft, nog steeds 0-2 dus weer een geniale zet, ook de andere spits eruit voor een nieuwe ??
Oke Leo speelde niet briljant maar om dan maar Penders mee naar voren te blijven sturen is dus echt belachelijk, feitelijk zeg je dus meer vertrouwen te hebben in Penders voorin dan Leo ?? Of zou dit een tip van Schenning zijn ? En dan Tamerus ipv Leo vond ik ook niet zo`n verbetering.

Waarom niet alles of niets spelen met extra middenvelders/aanvallers ipv verdedigers en achter 1 op 1, maargoed zal wel teveel voor de hand liggend zijn. Oja vorig jaar tegen dezelfde tegenstanders 9 punten en nu maar 7, Zoals de Rat ook al aangeeft je had geen enkel moment het idee dat Nac een goed resultaat zou halen tegen dit toch matige Nec.

Vrees nu komend weekeinde de wedstrijd tegen RKC terwijl ik voor de wedstrijd een beetje op 4 en zelfs 6 punten rekende uit deze 2 duels.

Klein positief puntje ook W2, Sparta en Ado hebben verloren en blijven dus nog onder ons.

Overigens geweldig publiek op het einde, hulde !!

come on Nac

juffrouw ooievaar

Geplaatst: zaterdag 14 oktober 2006om 23:23u

nou het enige waar ik kippenvel van kreeg was babos die zijn shirt in het nac publiek aan iemand gaf!
De rest was zwaar depressief voetbal jongens wordt nu eens eindelijk wakker!
Kans op kans gewoon verprutsen wakker worden:Z

Jo Hova

Geplaatst: zaterdag 14 oktober 2006om 23:53u

L`histoire se repete en de trainer heeft het weer gedaan. Belachelijk, er is gewoon een gebrek aan kwaliteit. Haal Powel en van Beukering van De Graafschap en er staan in ieder geval een paar spelers die wel willen voetballen voor hun geld. Zoals het er nu uitziet spelen we aan het eind van het seizoen weer nacompetitie. Dit kan een keer fout gaan, maar ja we doen in elk geval niet voor spek en bonen mee.
Het blijft zo spannend tot de laatste wedstrijd. Prima de luxe, Theo!

Arrie

Geplaatst: zondag 15 oktober 2006om 0:08u

Dat Brands leo eerder wisselde, iedereen kon zien dat hij het niet redde vandaag, lkkr verdedigd door de graaf en zwaanswijk anders hadde we gewoon gewonne en dan had niemand op brands hoeve te zeike want zo slecht doet hij het niet, ajax, feyenoord en nec verlore door persoonlijke fouten, az was gewoon kut en stillem 2 kwam gewoon voor dat ene kut puntje dus daar kun je niet tege voetballe

happymeal

Geplaatst: zondag 15 oktober 2006om 0:10u

stelletje kloot vioolen!!!!!!!!!!!!!!

ja ikke ja

Geplaatst: zondag 15 oktober 2006om 0:17u

en dan vinden ze het gek dat ik dit jaar geen seizoenskaart heb genomen.....
en ik heb er nog geen seconde spijt van gehad.

bally

Geplaatst: zondag 15 oktober 2006om 2:02u

zet pietersma maar is in de goal..
hij zal beter ze best doen!

Scouten doe je zo

Geplaatst: zondag 15 oktober 2006om 9:19u

Stam en Mathijssen een 6? Ronnie een 1 en Danny een 8. Laatstgenoemde was met afstand de beste speler. Prima inzet, één van de weinige, veel ballen veroverd en nooit te beroerd om er een goeie sliding uit te gooien. Deze jongen is voor ons goud waard.
Ronnie mocht de 1e helft maar liefst 3 corners vlak achter elkaar nemen met als resultaat: 3 keer niks!!! Hij kreeg de bal niet eens IN het strafschopgebied. Ga toch wat harder trainen jongen. Voetballen bij is een serieuze zaak!

klaas vaak

Geplaatst: zondag 15 oktober 2006om 10:09u

ja en leo keek toch stom toen ie uitgefloten werd bij zijn wissel, leo dat krijg je de supporters zijn keihard maar niet lief voor mensen die niet willen werken en jij was een van de 14 gisteren leek wel dat ik langsgekomen was hadden jullie allemaal al zand in jullie oogjes bedankt voor weer een weggegooide wedstrijd en dan heb ik het nog niet over mijn zuurverdiende geld dat ik gisteren net zo goed in een putje had kunnen gooien bedankt

heddehedde

Geplaatst: zondag 15 oktober 2006om 11:43u

verdomme ,waar zijn die avondjes nac ,waar je altijd voor na het stadion kwam ,het is duidelijk dat brandts niet de juiste instellingen heeft
pruts trainer met zijn domme opmerkingen ,droge humor
ppffffffffff
wat was de zwijnswijk weeer slecht ,ik had verwacht dat we zouden winnen ,dan hadden we weer sterk gestaan ,,haal ,maar eens een paar goeie verdedigers ,want dat was niks

trouwens de tweede gaol van denneboom was wel geweldig
diba en leo moeten voorin .pinas was ook niks
nou we wachten maar weer op 3punten
brandst mag weg van mij hij is een watje

braze

Geplaatst: zondag 15 oktober 2006om 13:21u

Rij je 150 km om je club te zien,ben je 5 uuur van huis ,seizoenkaart op zak en word je getracteerd op zo,n zaadpartij.
De heren worden bedankt.

Vakkie F2

Geplaatst: zondag 15 oktober 2006om 14:04u

Wat een pokkewedstrijd mensen..... Als het aan mij ligt speelt die van zwaanswijk voorlopig niet, want een flapdrol is dat zeg. En veel te lam om te lopen. Om over die pinas nog maar te zwijgen. Die gast kan in de eerste divisie nog niet mee!!!!

Nou ja, maar op naar de volgende wedstrijd

BLOED, ZWEET & TRANEN WILLEN WE ZIEN!!!

chris_nmgn

Geplaatst: zondag 15 oktober 2006om 15:59u

ook ik had niet verwacht dat n.e.c. zou winnen, want mijn cluppie speelde ook niet bepaald de sterren van de hemel.
ben ook blij dat leo niet naar nijmegen is gekomen, wat een verwaant ventje zeg.
hoop dat nac toch in de erediv. blijft. want avontje nac-nec en vise versa is meestal toch wel leuk. want zijn gelijkwaardige tegenstanders.
lees ook graag jullie forum over t beleid etc.
lijkt haast op t wanbeleid hier in nijmegen.

in ieder geval.
3 broodnodige punten zijn hier.

rest mij verders jullie een goed weekend te wensen.

greetz!

gunnershb

Geplaatst: zondag 15 oktober 2006om 16:42u

andere opstelling mischien ??? wat dacht je van overstappen naar 4-4-2

als iedereen fit is als volgt...


zoetebier

elshot peto/penders mitiliga

de graaf zonneveld /mathijsse leo

tamerus/diba

Mitchh

Geplaatst: zondag 15 oktober 2006om 17:26u

Toen ik dit seizoen weer een scc kocht, dacht ik zoals zo velen, dit nooit weer zon kut seizoen. ik had er ook alle verttrouwen in met zoetebier in de goal, leo die bleef en diba die zijn contract tot 2010 verlengde. Dit blijkt heeeel anders te zijn, ik begin nu al het idee te krijgen dat het straks weer nacompetitie voor ons word. Ik heb heel de wedstrijd gezongen en geklapt, maar ik kreeg toch echt het idee dat dit bij de spelers totaal niet gewaardeerd word, een heel vak dat het clublied zingt. Totáááál geen bezieling bij de spelers, niemand die echt knokte, met uitzondering tot stammeke en mathijssen. Leo die weer eens loopt te zaniken, terwijl ook zoetebier nu al een aantal foutjes heeft meegepikt dit seizoen. Ik denk dat we ons zorgen moeten gaan maken jongens,,, ik heb spijt dat ik niet thuis ben gebleven, jack bauer schiet er op de zaterdagavond nog meer raak.
ondanks dat zal ik natuurlijk de volgende thuiswedstrijd weer van de partij zijn, want ik blijf mijn club steunen. ik hoop dat de rest dit ook doet zodat niets aan ons, de supporters, te verwijten valt.
HUP De Parel van Het Zuiden

Senior

Geplaatst: zondag 15 oktober 2006om 20:44u

Met 0-2 achter na 26 minuten is het te overwegen een extra aanvaller in te zetten. Zeker in de tweede helft en niet een aanvaller, Leonardo, voor een aanvaller, Tamerus, wisselen.
Ik denk dat als de talentrijke Demir meer speeltijd krijgt hij bijv. Zwaanswijk snel doet vergeten
Diba hoort in de basis, ook tegen Nec bracht hij Penders en Tamerus in scoringspositie. Dit had 2-2 moeten zijn.

NECfan

Geplaatst: zondag 15 oktober 2006om 21:33u

Jammer, ik had meer verwacht...

Keepertje, keepertje

Geplaatst: zondag 15 oktober 2006om 21:36u

Karelse eruit knallen als keeperstrainer...
Kan geen toeval zijn dat echt alle keepers onder zijn hoede onder de maat presteren!!!!

lowieke vakkie G

Geplaatst: maandag 16 oktober 2006om 14:13u

Wat een zeer, zeer matige wedstrijd was het weer,probeer positief te blijven

snap ook nie da die opge(brandts) nog steeds 4-3-3 blijf voetballen, er word geen fatsoenlijke aanval gecreeerd, zondags schoten en vrije trappen is het enige beetje gevaar wat opleverd, zeker als stam corners blijf nemen. Nam 3 corners achter elkaar en alle 3 KUT. DA kan toch niet als je gdv elke dag met een bal op een veld sta,of mag je dat niet verlangen van een profvoetballer!

Sikora is ook al een hele tijd fit, paar keer redelijk tot goed ingevallen maar krijg geen echte kans van tranier B.

Hoop dat er binnekort 4-4-2 word gevoetbald is denk ik gewoon qua spelers die nac nu heeft het beste, je moet toch je speelstijl aanpassen aan de speleres die je hebt lijkt mij en niet andersom!

zoetebier

elshot/stam zwaanswijk penders mitiliga

peto

mathijssen zonneveld


Diba


Leonardo/rigters tamerus/sikora


Zoiets lijkt me best een aardig elftal op papier met toch de nodige werklust gecombineerd met spelers die een mannetje kunnen passeren.
Zet pinas er niet bij want die heeft totaal nix laten zien nog en mag gewoon doodleuk elke wedstrijd in de basis beginnen.

Snake

Geplaatst: maandag 16 oktober 2006om 16:06u

Woorden van Ernie Brands


Zoiets kan gebeuren
ofwel zulke wedstrijden kunnen ertussen zitten.

Trainerspraat!!!!!!
Ik heb toch goede dingen gezien
En van Deze lijn moeten we vasthouden dan komen de punten vanzelf.
zo zijn er nog maar zat uitspraken te verzinnen.
hoop alleen niet dat er weer een tijdbom aan het groeien is.

Nijlpaard

Geplaatst: maandag 16 oktober 2006om 20:47u

Er is geen geld, geen visie maar wel wanbeleid, vrijwel geen eredivisiewaardige spelers en een technische staf die niet berekend is voor zijn taak.
Hoe moet NAC in godsnaam in de eredivisie blijven.

{

Geplaatst: dinsdag 17 oktober 2006om 11:43u

De 3 punten blijven volgende week mooi in waalwijk


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven