of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

22 augustus 2006
Leo mag niet naar nek


Volgens verschillende voetbalnieuwssites waaronder soccernews.nl laat Ernie Stewart Leonardo onder geen beding naar nijmegen vertrekken.

Leonardo zou daar herenigd worden met zo'n beetje de enige trainer waar hij mee door één deur kan, mario been. Stewart zegt hierover het volgende: ''Wij zien nec als een directe concurrent en dus laten we hem daar niet naartoe gaan.''

En zo is het maar net. Zondag gewoon bij NAC in de spits.


Bron : soccernewspuntenel, De Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties


28-aug-2006
Geen ruil denneboom - Leonardo...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 23411 nieuws items met in totaal 353096 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 15,08

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

darude

Geplaatst: dinsdag 22 augustus 2006 om 23:41u

Directe concurrenten zijn Excelsior, Sparta en Ado. Met dank aan de grote leider.

darude

Geplaatst: dinsdag 22 augustus 2006 om 23:43u

overigens impliceert deze reactie dat NEC wel degelijk interesse in Leonardo heeft getoond, waar Stewart dat ten overstaan van de Stem ten stelligste ontkende.

Dun Fintelbeer

Geplaatst: dinsdag 22 augustus 2006 om 23:50u

Met alle respect...willen wij écht een speler in het NAC-shirt zien die er over na moet denken of hij wel of niet naar de trainer wil luisteren (het moet niet gekker worden)...

Dan laat ik het feit dat het verwende klotemannetje voortdurend schwalbes maakt, om kaarten vraagt en van het woord "meeverdedigen" nog nooit heeft gehoord (van de woordencombinatie "hard" en "werken" overigens ook niet) even buiten beschouwing...

Een schande is het! Weg met die zooi!

Sammy

Geplaatst: woensdag 23 augustus 2006 om 7:44u

@funtelbeer.

Een gemotiveerde Leo is een meerwaarde. Het mannetje kan zo goed voetballen. Het is aan de leiding om ook uit een dergelijke speler het beste te halen en je redt het niet in alle gevallen met: ` niet zeuren, luisteren, mouwen omhoog en kop houden`.

Ik heb liever een Leo die minder goed luistert dan een blind paard als Sikora, want dat is namelijk het alternatief.

ctk

Geplaatst: woensdag 23 augustus 2006 om 7:55u

Lijkt me logisch dat je Leo niet naar een directe concurrent laat gaan, want dat is NEC wel degelijk net zoals ADO, Sparta, Stillem 2, RKC en Heracles, Excelsior niet direct omdat die ploeg nog geen 20 punten haalt dit seizoen.

Maar als het waar is dat hij er nog eens over na moet denken of hij wel naar EB luistert?!, dan is er maar een oplossing mogelijk...zo snel mogelijk verkopen naar een club in het buitenland, ofschoon die niet echt op Leonardo zitten te wachten denk ik..

Maar goed, eerst maar eens vaststellen dat het waar is, want er staat (vooral) de laatste tijd toch een hoop onzin en onwaarheden geschrven op de diverse sites....daar zakt mijn broek vanaf!!!

Sammy

Geplaatst: woensdag 23 augustus 2006 om 8:32u

Leo probeert nu voor 31-8 weg te komen.

Tuur

Geplaatst: woensdag 23 augustus 2006 om 9:24u

Het is in ieder geval weer een lekker zooitje bij NAC.....

ZEPA

Geplaatst: woensdag 23 augustus 2006 om 9:55u

Wat een rustige seizoensvoorbereiding zeg. Hoor al iedereen roepen: dit kan ook alleen maar bij NAC. Mijn advies is simpel: je hebt niks aan een speler die niet gemotiveerd is om te spelen. Straks wordt het winter en weer kouder. Kan nu al voorspellen wat er dan met Leo gaat gebeuren. Ach als NAC op korte termijn een vervanger kan regelen dan zou ik het gewoon doen. Maar helaas hebben de beide Ernies tot op heden bewezen goed in Sesamstraat te passen, maar van enige voetbalverstand heb ik ze niet mogen betrappen. Helaas!

Het is vandaag 23 augustus: 8 dagen te gaan! Tijd voor actie misscjien?!

Ik span er echt niks meer van...

Ata

Geplaatst: woensdag 23 augustus 2006 om 12:19u

Gisteren weer een kennis uit Volendam aan de lijn gehad. Openingszin: `Zo, dat was een lekkere pot afgelopen zaterdag tegen AZ, zeg`. Heel Nederland lacht om ons. En dan laten wij onze beste speler dadelijk lopen, omdat de Grote Ernie Brandts hem wel eens even zal leren zich de pestpokken te trainen. Met de huidige selectie, waarmee de hoge heren ons hebben opgezadeld, moeten we de nukken van Leo gewoon accepteren en hopen dat hij ons helpt in de eredivisie te houden. En dan is de doelstelling van ome Theo weer gehaald.

jan bokworst

Geplaatst: woensdag 23 augustus 2006 om 12:24u

Waar blijven de versterking zoals beloofd in juni door de Mom....de nieuwkomers zijn geen versterkinge dus blijf ik maar wachten...

Hop

Geplaatst: woensdag 23 augustus 2006 om 12:33u

Hij kan niet naar NEK want daar hebben ze geen WC`s......

hannibal

Geplaatst: woensdag 23 augustus 2006 om 13:57u

dom vraagje, is er getrained vanochtend? was Leo er?
wordt ook schijtziek van al die grappige openers van leverancier, bankiers, ambtenaren en ander gespuis wat mijn lijden zwaarder maakt. heb nauwelijks klanten in nederland dus dat is rustig, maar ja met veel itialnen, engelsen en duitsers in je klante/leverancierskring wordt je momenteel in 3 talen afgezeken! damn!scheisse!merde!

baklap

Geplaatst: woensdag 23 augustus 2006 om 14:13u

leo niet naar nec maar wel per direct naar belgie


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

keesdejongh

Geplaatst: woensdag 23 augustus 2006 om 0:40u

Leo is de enige, die altijd doelpunten kan maken, we zijn Jenner ook al kwijt en Diba houden we ook niet. Come on Leo, we love you!

mossou

Geplaatst: woensdag 23 augustus 2006 om 0:54u

ik heb net vernomen dat leo per direct naar de belgie vertrekt zo gaat hij toch nog is europees vind het wel goed want ik vind het een beetje een bemoeial de alles uit wil maken en niet vecht voor de bal als hij hem verliest maar geeft andere de schuld

govaerts

Geplaatst: woensdag 23 augustus 2006 om 7:22u

Ik onthulde gisteren al dat Leo niet naar NEC mocht, vanwege de hierboven opgevoerde reden. Gisterochtend informeerde Zulte Waregem eerst via haar contactpersoon bij Stewart, ook al omdat Theo niet op kantoor was en het voor de buitenstaander niet helemaal duidelijk is wie nou voor wat verantwoordelijk is. Enfin, heb de indruk dat hij wel naar het buitenland mag, maar dan moet het geld wel in orde zijn voor NAC. En zover is het nog lang niet.

Betekent dat we nog altijd opgescheept zitten met een ontevreden werknemer die in potentie de beste van allemaal is maar die door de huidige staf volkomen verkeerd is ingeschat en aangepakt. Alsof ze 12 speulers van het niveau Leonardo hebben rondlopen, dat hebben we nu wel gezien. 8-1. Eikels !

naccer

Geplaatst: woensdag 23 augustus 2006 om 8:35u

Nek als directe concurrent? Laat me niet lachen, wij worden het rbc van vorig jaar met 1 verschil: die konden nog redelijk een balletje trappen.

oost

Geplaatst: woensdag 23 augustus 2006 om 9:34u

ik zie jullie niet als concurrent van nec. ik verwacht dat jullie gewoon de degradatiestrijd aangaan met excelsior. den haag en sparta zijn jullie zelfs een maat te groot. het is jammer maar voor de club nac heb je niets meer te vrezen als tegenstander. tegenwoordig weet je dat je gewoon de punten meeneemt naar huis. ik vind het sneu voor de suppporters, want die verdienen dit niet.

NOAD

Geplaatst: woensdag 23 augustus 2006 om 10:12u

Ik ben het gedrag van (de overigens briljante voetballer) Leonardo inmiddels wel een beetje zat. Wat een enorme egoist. Disucussie met de trainer moet kunnen. Maar helaas is het zo, net als bij iedere andere werknemer, dat je leidinggevende het laatste woord heeft. Je hebt je daar naar te voegen. Als je, zoals Leonardo lijkt te doen, deze gezagsverhouding niet accepteert, dan dupeer je niet alleen je medespelers, maar ook de supporters van de club. Je presteert niet (pijn aan de lies, flikker toch op man!) en zorgt bovendien voor enorm veel onrust en gezeik binnen de selectie. Dit heeft een negatieve invloed op de rest. En dat is nou juist wat we niet kunnen gebruiken!!! Dus Leonardo: NIET LULLEN MAAR POETSEN!!!

Nacvriend

Geplaatst: woensdag 23 augustus 2006 om 10:28u

Naar verluid is NAC bezig om Feher terug te halen!!! iemand ook dit gerucht gehoord??????? Please let it be true !!!!!    

braze

Geplaatst: woensdag 23 augustus 2006 om 11:26u

Leo kan wat mij betreft naar de Oekraine bij Sergio,want je kunt voorspellen dat je met dit over het paard getilde verwende kereltje van incident naar incident gaat.
Liever een vent met minder kwaliteit die normaal zijn werk doet voor het elftal dan zo,n irritant egoistje.

RKC Waalwijk

Geplaatst: woensdag 23 augustus 2006 om 12:09u

Jullie concurrent zal NEC moeten zijn?

hahaha, laat me niet lachen!

Jullie zijn het lachterje van de ERE

ritsel

Geplaatst: woensdag 23 augustus 2006 om 14:05u

ik heb gehoord dat leonardo naar belgie gaat per direct

fc groningen

Geplaatst: donderdag 24 augustus 2006 om 10:09u

laat die LEO gaan, Hij maakt jullie selectie kapot, alles draait om hem, zet hem uit de selectie en bereid je voor in alle rust met de huidige spelers op 020.. Als jullie deze wedstrijd ook niet winnen of gelijk spelen, is het zelf vertouwen erg ver te zoeken. Onze 2 oude boegbeelden ( red Kurt, en sander) hebben spijt als haren op hun kop dat ze de overstap gemaakt hebben vorig seizoen, Ze wilde een stapje hoger op.. Ze voetballen bij jullie als 2 oude kranten, drama, niets van de rush die kurt in het oosterpark liet zien, laat hij nu zien, ( geen vertouwen meer) Wij hebben 2 betere spelers er voor weer gekocht Levsjenko en bruno Silva.. Maar waar het omgaat is dat Leo jullie hele team kapot maakt, alles draait om hem. bij ons hebben wij 2 maal zoiets mee gmaakt de zaak regilio vrede ( gelijk de laan uitgestuurd) en afgelopen week met Kuqi ( ruzie met cornelissen en buijs) en ook gelijk de laan uitgestuurd! dacht dat jullie na vorig seizoen erg sterk terug zouden komen, maar ben bang dat jullie wederom in de hoek zitten waar de klappen vallen! succes zondag tegen 020


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven