of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

14 februari 2006
Diba de bescheidenheid zelve


`Ik blijf veel liever op de achtergrond. Nu sta ik, vanwege die twee doelpunten tegen Feyenoord, volop in de belangstelling. Maar die aandacht kan zo weer voorbij zijn als het met mij even minder gaat. Ik weet inmiddels hoe het in de voetballerij werkt. Daarom heb ik liever dat men focust op het gehele elftal van NAC.` zegt de match`winner` tegen feyenoord, Anouar Diba vandaag in het AD.

Diba zit duidelijk lekkerder in zijn vel onder Lok: `Voor het zelfvertrouwen van iedereen hier was het natuurlijk fantastisch dat we gelijk speelden. En ook voor mij persoonlijk was het mooi. De laatste weken zit ik duidelijk lekker in mijn vel. Dat betaalt zich nu uit. Ik heb na de winterstop vier keer gescoord, terwijl ik voor de pauze geen enkele keer het net vond. En als ze er in gaan, zijn ze blijkbaar ook héél mooi.`

Over de nieuwe trainer: `In de week na Loks aanstelling had ik een gesprek met hem. Hij zei meteen veel vertrouwen in me te hebben. Dat heb ik nodig. Na een moeilijke periode was ik ver onder mijn niveau aan het voetballen. Nu weet ik dat ik soms een fout mág maken, zonder dat dit direct consequenties voor mijn plek heeft. Ik kan weer vrijuit voetballen. Op de nummer tien positie overigens, waarop ik me buitengewoon thuis voel.`

Over de veelbesproken wissel van feyenoordtrainer Erwin Koeman: `Maar ik begrijp al die ophef niet. Volgens mij kreeg Kuyt een publiekswissel en kon trainer Erwin Koeman uit twee vervangers kiezen: Ali Boussaboun of Pierre van Hooijdonk. Hij koos voor het laatste. Nee, zijn komst maakte geen extra krachten bij ons los. Ik denk dat Pierre gewoon een beetje pech had dat het van 3-1 nog 3-3 werd.` - van ons mogen dergelijke wissels in elk geval vaker zo uitpakken Diba wil ooit naar een topclub toe, zoals elke getalenteerde voetballer met ambitie: `In 2008 loopt mijn contract bij NAC af. Dan wil ik de stap naar een Nederlandse topclub of naar een ploeg in het buitenland zetten. Op dit moment ben ik nog druk bezig mezelf te verbeteren. Alleen door elke dag hard te trainen word ik een betere voetballer. Mijn loopbaan heb ik stap voor stap opgebouwd. Over de toekomst wil ik nu nog niet te veel nadenken.`

Zondag wacht de wedstrijd tegen een andere ploeg waarvan heel Breda graag ziet dat die gewonnen wordt, die tegen stillem 2. Bijkomend voordeel is dat als we die wedstrijd winnen, de nacompetitie vrijwel zeker ontlopen is. `Ik had niet verwacht dat we het dit seizoen zo slecht zouden doen. Wij hebben een jong elftal met jongens als Sno en Derijck. Maar we hebben ook spelers die goede voetballers blijken te zijn. En het mooiste is: Wij willen voor elkaar vechten. Voor de trainer, elkaar en de fans.`

Gewoon lekker zo doorgaan als je nu bezig bent Anouar. En zondag die 3 punten mee naar Breda!


Bron : AD, de Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Anouar Diba

14-feb-2006
Diba: `Nog nooit zo`n krankzinnige wedstrijd ...
16-mrt-2006
Diba in beeld bij psv ...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 23411 nieuws items met in totaal 353096 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 15,08

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

q

Geplaatst: dinsdag 14 februari 2006 om 9:51u

Diba

En, vergeet Demir niet!

Dun Nakkenist

Geplaatst: dinsdag 14 februari 2006 om 10:10u

Dit is de mentaliteit van een grootheid in wording.
Diba heeft geleden onder Lokhoff, maar geduldig zijn kans afgewacht en ook gegrepen. Zijn doel is bij NAC groeien en naar een topclub. Eerlijk en logisch !

Heel wat anders dan het geneuzel van een voormalige aanvaller van NAC over clubliefde en zo.

John-P

Geplaatst: dinsdag 14 februari 2006 om 10:16u

Tja hij heeft wel gelijk, maar kondigd hij hier niet aan dat hij dan transfervrij weg kan gaan.

Diba ga zo door jongen en knal er zondag nog maar een paar in.

drs Marcellus

Geplaatst: dinsdag 14 februari 2006 om 10:55u

Als Diba zich zo blijft ontwikkelen zoals de afgelopen weken, dan voetbalt hij niet tot 2008 bij ons NAC. Dan wordt hij volgend jaar al weggehaald en vang je wel euro`s.

swantz

Geplaatst: dinsdag 14 februari 2006 om 11:32u

Voor Diba is de molensteen Lokhoff om z`n nek verdwenen. Dat zie je meteen terug in zijn spel. Ik heb het altijd een goeie voetballer gevonden en denk dat NAC nog meer plezier aan h`m gaat beleven.
Volgend jaar staat NAC gewoon weer op een plek waar het hoort te staan (tussen nr 5-10) let maar op!

De wezel

Geplaatst: dinsdag 14 februari 2006 om 12:10u

Zo zie je maar weer eens wat vertrouwen kan doen. Ik heb me dit seizoen ook de nodige wedstrijden aan zijn klungelige soms egoďstische spel geëergerd, maar hij is echt goed bezig de laatste tijd.

Hou vast Diba, dan kom je er wel.

demeul

Geplaatst: dinsdag 14 februari 2006 om 12:53u

Echt geweldig die gast! Hebben jullie gezien dat hij het NAC logo kustte op zijn shirt na zijn tweede doelpunt? Daar hou ik van! We love you Diba!

Den86

Geplaatst: dinsdag 14 februari 2006 om 12:55u

volgens mij was het onder Ten Cate dat hij ook erg goed speelde...daarna werd het minder en begon het een irritant mannetje te worden maar goed dat kan je achteraf wel begrijpen als je onder tonnie sixpack moet trainen
denk idd wel dat ie niet meer zo lang bij NAC te bewonderen zal zijn

maar tot die tijd moet ie gewoon ff zo blijven spelen en scoren
diba!!!

harry b.d.

Geplaatst: dinsdag 14 februari 2006 om 12:57u

Pikant detail is dat Diba wel gewoon met het AD blijkt te praten. De baas van zijn baas, Theo M. uit Woensel Noord, houdt dat dagblad nu al maanden buiten de deur. Zelfs op een toelichting over het Wijburg verhaal was het AD niet uitgenodigd.

Wanneer horen we van de kant van NAC dat de mediarelations weer ok zijn, of blijven we spoken zien en mensen uitsluiten ?

ZIJNE HEILIGHEID

Geplaatst: dinsdag 14 februari 2006 om 14:57u

Het is en blijft een arrogant ventje... want meneer `ik ben beter dan Jenner` moet niet afgeven op mensen en moet zichzelf niet overschatten en moet niet de popie jopie uithangen wanneer t even wat beter gaat en moet niet smsen tijdens een supportersavond en moet niet supporters uitlachen wanneer zij zich zorgen maken....

nee hij moet voetballen en heel heeeeel blij zijn dat ie een voetballertje geworden is ipv een crimineeltje op de hoek van de straat....

Diba... werken voor je geld en geen commentaar wanneer je ernaast staat want dat zal vast wel voor een reden zijn! nu gaat t even goed maar oww wee als t weer minder met meneer gaat....dan is t weer t zeikerdje van even geleden...

Simsala-bibi

Geplaatst: dinsdag 14 februari 2006 om 15:08u

@ Harry b.d en "ZIJNE HEILIGHEID"

Jullie zijn echt een stelletje azijnpissers! Alleen maar zeiken zeiken en geen goed woord ergens voor over hebben.

Diba heeft zich sinds de komst van Lok van zijn goede kant laten zien en speelt gewoon een goeie pot! Dn kan je overal wel leeuwen en beren zien maar dat heeft toch geen enkele zin? Wees eens een vent en durf ook eens iets tofs te zeggen ipv dat eeuwige gemurmel van jullie!

Diba ga zo door jonge!

D-star

Geplaatst: dinsdag 14 februari 2006 om 16:03u

diba diba diba diba

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: dinsdag 14 februari 2006 om 17:52u

Ach Diba lijkt wel een gewoon mens.
Hij is toch wel realisties in z`n uitlatingen.
En af en toe met van die teksten zoals "ďk ben beter dan Jenner" , iedereen maakt fouten , zullen we maar zeggen.
Maar oh oh oh , als je deze lijn vast kunt houden , met af en toe een kleine terugval (i.v.m. jeugdigheid) , dan hebben we er nog tot minstens 2008 plezier van !

Aká

Geplaatst: dinsdag 14 februari 2006 om 20:07u

Een toppertje! Diba blijf zo doorgaan jongen!

Tuur

Geplaatst: woensdag 15 februari 2006 om 15:36u

Ik roep al 2 jaar. Diba wil op 10, zet hem dan eens een wedstrijd of 6 op 10. Met vertrouwen, valt ie dan door de mand, prima, maar dan weet hij het zelf ook. Lokhoff heeft dit nooit gewild. Diba bewijst nu zijn ongelijk. Zoals het hoort, op het veld, en dat is mooi!!

DIBA OP 10!!


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

RoaldP

Geplaatst: dinsdag 14 februari 2006 om 9:53u

DIBA!! DIBA!! Hij heeft gewoon goed gespeeld!
grt. Roald

w.

Geplaatst: dinsdag 14 februari 2006 om 10:06u

Eerlijk is eerlijk, dat hij kon voetballen wisten we al, maar hij doet het nu op alle fronten goed. Mooi dat hij nog 2 jaar onder contract staat, nu die Sno er nog bijhalen voor volgend seizoen.

De Zeg

Geplaatst: dinsdag 14 februari 2006 om 12:59u

Diba was goed door Pi-Air voorgelicht hoe tie het moest doen (zie ook de beelden van het samenzijn in het materiaalhok bij Cafe de Sport ) en hij heeft nog geluisterd ook; hoezo had Pierre negatieve invloed op de jonge spelers?????

hup nac

Geplaatst: dinsdag 14 februari 2006 om 13:53u

Goeie vent die Diba. En dat ie met AD vind ik persoonlijk geen ramp, maar ik kan me best voorstellen dat andere mensen die leugenachtige feyenoordkrant buiten de deur willen houden.

Jannie F7

Geplaatst: dinsdag 14 februari 2006 om 15:16u

Derijck en Sno aantrekken en we hebben het elftal voor de toekomst!
Allemaal jonkies met Peto, Slot en Zwaanswijk als oude garde!
Een elftal met een gemiddelde leeftijd van 22 jaar!
En dan doorgroeien naar een stabiele subtopper.
Stewart of Spelbos TD!
Helaas Theo hoop ik dat jij dit niet meer meemaakt, want jij heb genoeg bewezen!!!

JACKSAN

Geplaatst: dinsdag 14 februari 2006 om 16:36u

diba gewoon lekker bijven voetballen.verdedigend is hij wat minder m,aar met the snowman erbij die vangt het daar wel op.komende zondag tegen stillburg hoop dat iedereen dan weer zo lekker scherp is .
komt weer helemaal goed

ster*

Geplaatst: dinsdag 14 februari 2006 om 17:08u

ZIJN HEILIGHEID, kan je niet lezen ofzo zeikerd, die jongen had zelfvertrouwen nodig, dat krijgt hij nu wel, voorheen werd hem geen kans gegund, dat doet veel met jonge voetballer en zijn gedrag.
Aceepteer nou gewoon dat die jongen een goede voetballer is en NAC heeft veel aan hem.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven