of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

14 februari 2006
Sno: `als een mooie club als NAC zich meldt laat je die niet lopen`


Bij de gedachte aan de broekbollende wedstrijd van afgelopen blijven een aantal namen hangen. Een naam die na afloop veelvuldig door de Bea, SV Home, Carnac en vele Bredase huishoudens klonk was die van Evander Sno.

De beresterke 18-jarige middenvelder promoveerde in het winterstopje van de nerds naar NAC en laat sindsdien een opmerkelijk hoog niveau zien voor een speler met zo weinig ervaring. Behoudens de wedstrijd tegen Sparta is `de verschrikkelijke Snoman` sinds zijn komst in iedere wedstrijd bepalend en één van de betere geweest, met tot nu toe als hoogtepunt de wedstrijd tegen zijn voormalige werkgever. `Het was een mooie wedstrijd, toch? In eerste instantie wilde ik me natuurlijk bewijzen voor NAC, maar ik wilde me ook wel even laten zien aan Feyenoord. Ik wilde ze tonen dat ik een goede eredivisiespeler ben.`
De voetballer, die zondag de plaats van de geblesseerde Sander van Gessel links op het middenveld innam, speelde een prima wedstrijd. `Ik heb ook lekker gevoetbald.`

Terugblikkend op de 3-3 geeft Sno toe dat de nerds veel kansen kregen. `Maar ze maakten het niet af. Ik vind dat wij heel scherp gespeeld hebben en ook de nodige kansen hebben gehad. We hebben er ook met zijn allen tot de allerlaatste minuut voor geknokt en je ziet wel dat als je zo hard vecht er toch van alles mogelijk is in het voetbal.`

Sno die vernoemd is naar het idool van zijn vader, bokser Evander Holyfield begon te voetballen bij dws uit amsterdam. Na een jaar mocht hij in de jeugdopleiding van ajax komen spelen, waar hij alle elftallen doorliep, waarna hij aanbeland bij de A-jeugd na onenigheid met ajax de overstap naar de nerds maakte. Daar bleef hij A-junior en kreeg hij geen kans in de A-selectie, waardoor hij blij was toen NAC geïnteresseerd was.
`Liefst wilde ik natuurlijk in de eredivisie spelen. Bij Feyenoord kreeg ik geen speelminuten, dus als een mooie club als NAC zich dan meldt, dan is dat een kans die je niet laat leggen. Hier kan ik me verder ontwikkelen.`

Sno speelt het liefst als verdedigende middenvelder, maar kan ook elders op het middenveld of als verdediger uit de voeten. `Ik ben veelzijdig inzetbaar, maar ik voel mezelf het best als controlerende middenvelder. Ik heb een goed inzicht, ben sterk aan de bal en heb ook een aardige techniek. Natuurlijk moet alles nog beter worden, daarom ben ik blij dat ik hier aan voetballen toe kom. Met name mijn linkerbeen moet nog sterker worden.`
NAC heeft de middenvelder voor half jaar gehuurd van de nerds met een optie tot koop. Of het zover zal komen, weet Sno nog niet. `Daar ben ik nog helemaal niet mee bezig. Eerst het seizoen maar eens afmaken, dat is nu belangrijker.`

We fronsten onze wenkbrauwen toen we vernamen dat NAC ene Sno had aangetrokken, maar zijn inmiddels helemaal overtuigd. Nu kijken of hij dit hoge niveau kan vasthouden of zelfs kan verhogen, als NAC dan nog eens de optie licht hebben we een parel op het middenveld lopen die nog jaren meekan.

Hup Evander! Hup NAC!!!


Bron : De Rat, NACblog


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Evander Sno

08-mrt-2006
Evander Sno heeft het goed naar zijn zin...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 23411 nieuws items met in totaal 353096 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 15,08

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

baske b.

Geplaatst: dinsdag 14 februari 2006 om 9:17u

En zo Is hetGoeie speler die moeten ze houden

Ratrace

Geplaatst: dinsdag 14 februari 2006 om 9:18u

Meteen voor jaren vastleggen die gast. Met die capaciteiten en deze instelling is er momenteel geen betere denkbaar. Wat een geweldige aanwinst voor ons cluppie

Tweety

Geplaatst: dinsdag 14 februari 2006 om 9:37u

De hand van Frans Bouwmeester wordt zichtbaar

remy196

Geplaatst: dinsdag 14 februari 2006 om 9:39u

Is de optie tot koop er dan?

Ik heb namelijk zo`n vermoeden dat hij aan het eind van het jaar gewoon bij Feyenoord zal spelen wanneer hij dit niveau kan volhouden.

sega

Geplaatst: dinsdag 14 februari 2006 om 9:49u

Zeker genoten van deze jongeman. Als hij dit niveau behoudt zeker proberen aan te trekken, maar hebben we niet net ene Rob Wieleart van NEC aangetrokken voor deze positie. Of gaan we er van uit dat er meerdere middenvelders vertrekken (Peto, Mendes,.........)

portugeese naccer

Geplaatst: dinsdag 14 februari 2006 om 9:50u

Ben benieuwd wat die optie tot koop inhoudt.

Ik ben bang dat het wel zoiets zal zijn als: "Na ommekomst van de huurperiode mag NAC speler kopen tegen een nader eenzijdig door F`noord te bepalen prijs.".

Dun Nakkenist

Geplaatst: dinsdag 14 februari 2006 om 10:16u

De optie van Sno moet zeker gelicht worden van NAC-zijde.
Ik ken de constructie in de overeenkomst niet, dus moeten we niet meteen negatief gaan lopen doen. Hè Portugese Naccer ?

Sno is een jongen die prima past in het NAC-plaatje voor de komende jaren, maar als hij zo blijft spelen wel voor de basis. Niet voor de breedte.

Saaman

Geplaatst: dinsdag 14 februari 2006 om 10:20u

Kopen die jongen! Als hij betaalbaar is dan moeten ze hem zeker vastleggen. Als hij op zijn 18e al zo`n wedstrijd kan spelen dan kun je er nog veel plezier aan beleven. het is natuurlijk wel de vraag of Feyenoord hem wil laten gaan na zondag. Maar gelukkig maken ze in Rotterdam wel eens vaker een vergissing.

John-P

Geplaatst: dinsdag 14 februari 2006 om 10:21u

In ieder geval is wel opgemerkt dat hij zich thuis voeld in de SNO.
En ook bij NAC anders was zijn reactie niet zo geweest afgelopen zondag.

Kunnen ze hem nu niet alvast een contrackt laten tekenen.

John-P

Geplaatst: dinsdag 14 februari 2006 om 10:27u

Kunnen we zondag niet een grote foto van onze nerd mee nemen.

Dan werken die pi-air anabolen teminsten nog een keer positief.

Nieuw op dopinglijst UEFA pi-air anabolen.
Brengt 17000 man tot ontploffing.

bakkertje99

Geplaatst: dinsdag 14 februari 2006 om 10:34u

Evander Sno was in ieder geval na de wedstrijd "opvallend" aanwezig in het supportershome

harry b.d.

Geplaatst: dinsdag 14 februari 2006 om 10:36u

Tja, Theo en zijn beruchte opties tot koop.

Het zou het NAC management sieren eens uit de doeken te doen of we het hier hebben over realistische opties waarvoor de financiering al geregeld is of dat we het hier opnieuw te doen hebben met merkwaardig hoge sommen of andere rare constructies.

Afkoop jeugdopleidingskosten plus opslag kom je ook al snel op een paar ton uit.

John-P

Geplaatst: dinsdag 14 februari 2006 om 10:40u

Hoeveel is 17000 maal 50 euro ik betaal wel mee dan jij ook Harry.

portugeese naccer

Geplaatst: dinsdag 14 februari 2006 om 11:42u

@ John-P

Ik betaal wel mee. Zelfs wel meer dan € 50,= als ik bij een eventuele verkoop mag mee-delen in de opbrengst!

strotje

Geplaatst: dinsdag 14 februari 2006 om 12:32u

ik betaal ook wel meer als 50 als ik mag meedelen!

hobbelpaardje

Geplaatst: dinsdag 14 februari 2006 om 12:46u

kopen die kerel .. en afkoopsom voor zijn jeugdjaren zijn minimaal toch?? we hoeven toch niets aan ajakkes te betalen .. of wat ?

Den86

Geplaatst: dinsdag 14 februari 2006 om 12:51u

ik moet eerlijk toegeven dat ik het bestuur weer eens vervloekte toen ik hoorde dat ze een of ander broekie genaamd SNO van feyenoord gehuurd hebben. Gvd dacht ik gaan we weer...

Maar wat heb ik genoten van die vent zeg!!! wat een voetballer ik hoop echt dat ze hem gaan halen maar ik vrees van niet...want deze jongeman gaat aan het einde van het seizoen gewoon weer naar d`noord en krijgt van ons in z`n rood witte shirtje gewoon een volgend seizoen...

SNO MOET BLIJVEN!!!

harry b.d.

Geplaatst: dinsdag 14 februari 2006 om 16:08u

De stelling is blijkbaar dat het NAC bestuur goed gehandeld heeft.

Twee dagen na dolle zondag, waarop een schijnbaar kansloze missie alsnog 1 punt opleverde in zegge en schrijve 3 minuten tijd.

Dat het zover heeft moeten komen is gewoon een grof schandaal. Van de nieuwelingen ben ik van Derijck nog helemaal niet overtuigd. Bovendien is dit een jongen die maar 1 ding wil: Feyenoord. Sno lult al beter, want die begint gewoon over hoe mooi NAC is. Terecht.

Het halen van deze drie van Feyenoord betekent overigens wel de genadeklap voor de al 15 jaar niet meer functionerende jeudgopleiding. Ook van Engelen zal zich wel genomen voelen door deze actie. Wellicht dat de directie nu eindelijk begrepen heeft dat er met de huidige staf NIETS uit de jeugd of het tweede gehaald gaat worden, dus betere mensen inzetten of stoppen met die geldverslinding (onder Theo al weer ruim 1.2 miljoen euro in de put).
Onze jeugdopleiding brengt alleen maar kooivoetballers zonder body voort. Busjes rijden af en aan in de regio en zelfs uit St Oedenrode en Schijndel halen we mannetjes die het nooit zullen halen.

Wie de belachelijke euforie van nu vertaald naar het beleid van dit bestuur heeft het niet begrepen. En dat is jammer.

sjarrelie

Geplaatst: dinsdag 14 februari 2006 om 17:20u

Een speler die zo jong is en op meerdere plaatsen inzetbaar is, is zeker een aanwinst voor . Dus bestuur sla je slag en leg die gast voor 4 jaar vast. Zondag erg genoten van het voetbal karakter van die gast. Zo had er al het hele seizoen gevoetbald moeten worden, veel strijd en passie.

nacbreda8

Geplaatst: dinsdag 14 februari 2006 om 17:26u

hele goede voetballer inderdaad zodra het mogelijk is kopen die kerel

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: dinsdag 14 februari 2006 om 17:42u

Ziet er naar uit dat NAC op zoek moet gaan voor een zak met geld , want dat ie behouden moet blijven voor NAC lijkt me duidelijk !
Gaat wel wat kosten lijkt me , maar we hebben nog even de tijd , eerst nog een paar wedstrijdjes aanzien.

En H. , speelde Stam niet goed Zondag ? , is tie ook niet van onze eigen opleiding ?

Maar kortom , wij hebben de nieuwe Gullit ! , vooralsnog

robbies87

Geplaatst: dinsdag 14 februari 2006 om 18:34u

kopen en alle wedstrijden laten spelen!! super talent

f7gekkelijke

Geplaatst: dinsdag 14 februari 2006 om 18:47u

@ De Zeg (onder)

Sno is niks goeds vanuit ROtterdam, maar komt gewoon uit de Ajax jeugdopleiding. Hoewel ze niet makkelijk doorbreken nog altijd een van de beste van Nederland. Dat hij nu een jaartje bij feyenoord zit...

[ g r a s ]

Geplaatst: dinsdag 14 februari 2006 om 19:17u

Als deze jongen minimaal het niveau vasthoudt en misschien verder groeit, dan is `ie volgend seizoen weer gewoon te bewonderen in de Kuip.
Zeker een 18-jarige waagt de gok om te kunnen slagen bij de nerds en niet als voetballer bij een club als NAC. Hij wil zich graag bewijzen, daar hebben we de rest van dit seizoen voordeel bij, maar als Koeman hem terug wil, dan is `ie niet te houden, hoe jammer dit ook is.

John-P

Geplaatst: dinsdag 14 februari 2006 om 21:17u

Sorry Rat reactie policy maar moet dit toch effe kwijt zo langzamerand.

Harry en andere azijnpissers wat is er bij NAC nu wel goed, zit er inmiddels aan te denken om maar niet meer op de RAT te kijken want alles wat er geschreven word is,
A niet goed,
B de onderwerpen die er zijn wijken constand af naar het bestuur,
C iets positiefs schrijven blijkt moeilijk te zijn,
D reacties zoals deze lok je zelf uit met nog een aantal personen,
E etc etc etc

Sorry maar het onderwerp was Sno en geen bestuur.

harry b.d.

Geplaatst: woensdag 15 februari 2006 om 10:32u

Stam komt niet uit eigen jeugd. Genoot zijn opleiding bij Feyenoord. Groeten.

Nestor

Geplaatst: woensdag 15 februari 2006 om 12:32u

Sno was erg indrukwekkend zondag. Toch even een kanttekening bij alle euforie:
1. Laat hem eerst maar eens een paar wedstrijden op rij zo presteren voordat we hem meteen tot 20.. vastleggen.
2. Al dat heen en weer geloop van voetballers tussen Breda en r`dam begint inmiddels behoorlijk het schrikbeeld van een sattelietclub op te roepen. Weg daarmee! NAC OF fnrd en niet allebei.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Tramsingel

Geplaatst: dinsdag 14 februari 2006 om 10:01u

Ik heb afgelopen zondag genoten van Sno. En niet alleen van zijn kracht en balvastheid maar ook van zijn techniek! Succes jongen, ga zo door!

Groningse Naccer

Geplaatst: dinsdag 14 februari 2006 om 11:31u

Echt een heerlijke wedstrijd ja. Genoten met volle teugen. Ik hoop echt dat ze de optie lichten en dat de nerds niet een al te hoge vergoeding vragen.

De Zeg

Geplaatst: dinsdag 14 februari 2006 om 12:52u

Dus komt er nu toch ineens iets goeds uit Rotterdam (samen met die anderen)?? Wat een kortzichtigheid allemaal.

Hanske N

Geplaatst: dinsdag 14 februari 2006 om 13:38u

Evander Sno was fatastisch en is iemand met zelf kritiek. Diba wordt met de wedstrijd beter. Lok stelt zijn poppetjes op de juiste manier op. Leo kan iets extra`s brengen....Als je de reaxies leest voor de winterstop en nu, dan is het toch 180 graden de andere kant op!Positief dus...
Kortom, is de conclusie juist dat het NAC bestuur goed heeft gehandeld gezien de omstandigheden?
Dit is een vraagje voor Harry b.d.

jacksan

Geplaatst: dinsdag 14 februari 2006 om 15:14u

the snowman rules,houwe die jonge wordt alleen maar sterker. en ik doe ook mee voor die 50 euro

Hanske N

Geplaatst: woensdag 15 februari 2006 om 12:36u

Dank je Harry voor je uitgebreide reaxie!Je hebt wel een punt gemaakt, als je dit relateerd aan de jeugdopleiding van Nac.
Mee eens!
Haha die Harry toch.

scout

Geplaatst: woensdag 15 februari 2006 om 18:45u

ervaring op laten doen in Feyenoord 2 en dan terug naar rotterdam

Leeuw87

Geplaatst: donderdag 16 februari 2006 om 14:39u

Want op de B-side zingen we zo...
Let it Sno
Let it Sno
Let it Sno


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven