homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Interactief

Het menu "Interaxion"...

Tadaa! En welkom op het interactieve gedeelte van De Rat. Dit gedeelte bevat letterlijk alle interactieve zooi die je je als NAC fan maar kan wensen. Registreer je eerst maar eens bij de community van De Rat Online, want alle onderstaande zaken maken in meerdere of mindere mate gebruik van je registratiegegevens.

Wanneer je namelijk geregistreerd bent, hoef je voor al het onderstaande slechts 1 keer in te loggen, en onthouden wij voor je wat je naam enzo is (sooowww, wat zijn we slim heej? :-p). Discusieer bijvoorbeeld over allerlei zaken mee op het NAC forum!
Maar er zijn ook andere dingen. Verras een vriend of vriendin met een Rat Digikaart of graaf eens in onze dossiers op de oezatutokalweer-pagina oezatutokalweer. Natuurlijk zijn er ook dingen in dit onderdeel die direct aan onze jongens op het veld zijn gerelateerd. Kies na afloop jouw favoriete speler van die wedstrijd uit!

UITGELICHT...-Mice-

NACforum

Sinds het begin van het seizoen 2001/2002 is, in samenwerking met andere NAC-fans, het NAC Supportersforum geopend. Het forum bleek een enorm succes, waardoor de beheerders besloten om onder www.nacforum.nl een nieuw forum te openen. Het oude forum bleef bestaan, maar dan als naslagwerk.
Het forum is ontworpen en wordt geserviced door De Rat, maar het beheer ligt bij diverse supporters(groepen). Een echte aanrader, dus check snel www.nacforum.nl!

FAQ's

De Rat maakt gebruik van een community-systeem. Wil je weten wat deze gratis dienst inhoudt en wat jouw voordelen zijn? Check dan snel de Frequently Asked Questions!

De Rat´s NAC Quiz

Denk jij dat je alles weet van de geschiedenis van NAC? Nou, dan dagen we je bij deze uit. We hebben speciaal een NAC Quiz ontworpen voor diegene die denkt alle wijsheid van NAC in pacht te hebben. Doe de test en sleep de eer binnen om uitgeroepen te worden tot meest snuggere en alwetende NACcer!

Een creatieve Rat?

In dit onderdeel maken we gebruik van onder andere digikaarten en games. Mocht jij zo'n creatieve Rat zijn dat je zelf ook dit soort dingen kunt ontwerpen, mail dan zo snel mogelijk naar webmaster@derat.nl
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven