of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Interactief > Community > Gebruikers Profiel

©opyrights

Op AL onze pagina´s (zowel de internetsite als het papieren fanzine) rust een copyright. Dat wil zeggen dat je niet zomaar teksten en plaatjes, maar ook lay-out´s, achtergronden, data, etc. mag kopieren van deze pagina en deze zelf gebruiken in/op jouw pagina. Over het algemeen doen wij overigens niet moeilijk als je dit zou willen, mits je het even netjes meldt/vraagt bij de webmaster.

Met het ´´jatten´´ van plaatjes, althans van sommige, kun je wel een hoop gezeik krijgen. De meeste plaatjes die op deze homepage staan zijn door ons zelf gemaakt/ontworpen. Enkelen echter zijn gemaakt door professionele fotografen, en je kunt je voorstellen dat zij het liever niet hebben dat je hun foto's elders gebruikt. Daarnaast krijgen wij deze foto's ter beschikking gesteld. Wees dus ajb altijd zo netjes om eerst even een mail te sturen als je een plaatje, tekst of andere data van NAC Fanzine "De Rat" ONLINE op jouw pagina wilt gebruiken.

Verder vragen wij je, ook als we toestemming hebben gegeven, bij de foto, tekst en/of data die je van onze pagina gebruikt altijd een bronvermelding plaatst. Bv:

Foto/tekst/data afkomstig van
<a href="http://www.derat.nl">NAC Fanzine "De Rat"</a>

Wij doen dit niet om jullie een hoop extra werk te bezorgen, maar om ervoor te zorgen dat al het werk wat we in deze pagina hebben gestoken in ieder geval een beetje uniek blijft, en dat iedereen die foto's, afkomstig van deze pagina, ziet in ieder geval ook weet dat ze van DE RAT afkomstig zijn.

contact

Mocht je dingen van de site willen gebruiken of vragen hebben over de copyrights, mail dan naar de webmaster ( webmaster@derat.nl ). 
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven