of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Downloads > Rat Tracker

De Rat Nieuws Tracker

De Rat Nieuws Tracker is een programmaatje dat voor je in de gaten houdt of er nieuwsitems toegevoegd worden op De Rat.

De Nieuws Tracker draait op de achtergrond. Door middel van het klikken op onderstaand Rat-tracker icoontje


krijg je het venster links te zien.

In het Fanzine Nieuws tabblad is te lezen wanneer de volgende papieren Rat uit komt, wanneer de deadline is en over welke onderwerpen geschreven kan worden. Het Rat Links tabblad is voorzien van links naar De Rat Online en de favoriete NAC sites van de Ratdaxie.In het tabblad Options kun je verschillende zaken instellen.

Je kunt bv. instellen hoev aak er gecontroleerd (refresh rate) moet worden op nieuwe nieuwsitems op de nieuws pagina van De Rat Online. Standaard wordt er bij een verandering een bericht weergegeven, maar je kunt er ook voor kiezen om met of zonder dit bericht een geluidsbestand (.wav file) af te laten spelen. Als je bijvoorbeeld een kabel of ADSL aansluiting hebt kun je er voor kiezen om de Rat Nieuws Tracker automatisch op te laten starten.

De Rat Nieuws Tracker is hier ( 1.5 mb ) te downloaden. De executable is een `self extracting zip file`, dus als je het gedownloade programma opstart krijg je de vraag waar je de bestanden wilt uitpakken. Doe dat in een tijdelijke map (directory). Vervolgens kan je setup.exe opstarten in de desbetreffende map en het programma wordt geinstalleerd. De Nieuws Tracker is op te starten vanuit het Start Menu -> Programma`s -> Rat Nieuws Tracker. Heb je vragen, ideeën of opmerkingen? Dan kun je mailen naar dnpaal@derat.nl.


Disclamer:

Het gebruik van het programma is op eigen risico, het programma werkt alleen in combinatie met Internet Explorer 5.0 of hoger. Het is getest op Windows 98 met Internet Explorer 5.*, Windows 98 met Internet Explorer 6.*, Windows 2000 met Internet Explorer 5.*, Windows XP met Internet Explorer 6.* en is getest op virussen door McAfee Virusscan 4.51(laatste update 26/12/2001).

RAT NIEUWSTRACKER

Overige Downloads

Film
MP3
MSN Messenger
Overig
Windows Rat Nieuws Tracker
Windows-dress
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven