homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Downloads > Overige

WinAMP skins

U zei?
De WinAmpskins zijn geen programma, maar het zijn add-ons op het programma WinAmp van Nullsoft. Dit uiterst populaire programma is over het hele Internet te downloaden en kan worden gebruikt om MP3-files af te spelen. MP3 files zijn zeer gecomprimeerde geluidsbestanden op CD-kwaliteit. De standaard lay-out van WinAmp is vrij saai en daarom is er een mogelijkheid gemaakt om je eigen lay-out (zgn "Skins") te gebruiken. De RatAmp en NACamo zijn zulke skins, zodat jouw WinAmp in NAC stijl op je desktop prijkt. Er zijn momenteel 3 soorten WinAMP-skins: RAT Amp Basic, RAT Amp Wild en NACamp

Hoe de hek installeer ik die krengen?
Die hoef je niet zelf te installeren. Druk op de link bij iedere scan, kies voor "bestand openen" en je computer opent het bestand vanaf de server van De Rat. Vervolgens installeert de skin zich vanzelf in WinAMP, zodat je direct kunt genieten van je nieuwe skin.


RAT Amp Basic:  
Hiernaast is de Basic-versie afgebeeld. In de Basic versie zijn voor alle toepassingen van WinAmp buttons gemaakt op de player. Verder is de Basic-versie niet bijster schokkend, al zijn we natuurlijk het anti-stillem 2-logo niet vergeten ;-)

Download RAT Amp Basic
   
RAT Amp Wild:  
De Wild-versie van RatAmp is flitsender, maar heeft alleen de noodzakelijke buttons (Play, Pause, Stop, Select File, Previous, Next). De andere functies (equalizers, playlisteditor, shuffle en repeat) zijn aan te zetten met de rechtermuis. Deze buttons toevoegen deed de layout geen goed, dus dat hebben we niet gedaan.

Download RAT Amp Wild
   
NACamp:  
De NACamp is de nieuwste aanwinst in onze collectie met WinAMP skins. De NACamp is De WinAMP skin, die jouw WinAMP omtovert tot een echte NACamp. Deze skin is helemaal in het geel-zwart, met een bijbehorend NAC logo. We hebben onder andere de buttons, de equalizer en diverse andere zaken omgebouwd tot de NAC kleuren. Zelfs de playlist en de media library zijn in de NAC kleuren aangekleed. Een must voor iedere NAC fan die aan WinAMP verslaafd is!

Download NACamp


Site gerelateerd

WinZip:
Enkele te downloaden bestanden zijn ingepakt met WinZip. Dit programma heb je dus ook weer nodig om de handel uit te pakken. Dus als je het nog niej hebt: Hier joe aar.

WinZip

Fonts:
Bij de keuze van lettertypen voor deze site hebben we zoveel mogelijk rekening gehouden met minimale barrières. De site is dus te zien in alle browsers (behalve de heeeeeele ouwe) en met minimale installatie van Windows. Toch zul je merken dat de site steeds vetter wordt als je wat meer zooi hebt geinstalleerd. Bijvoorbeeld onderstaande lettertypekes (mocht je ze nog niet hebben). Klik op de link en Extract de hele handel naar de dir C:\WINDOWS\FONTS.

Bookman Old Style
Bertram

SNELKEUZE

WinAMP Skins
Sitegerelateerde downloads

Overige Downloads

Film
MP3
MSN Messenger
Overig
Windows Rat Nieuws Tracker
Windows-dress
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven