homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Downloads > Overige

MSN Messenger is een populair chatprogramma, wat door veel bezoekers van deze site gebruikt wordt. We kregen de laatste tijd erg veel verzoeken om wat downloads online te zetten die MSN Messenger leuker kunnen aankleden. De Rat presenteert u: De emoticons en de avatars. Later volgen er nog MSN achtergronden en eventueel MSN Skins. In de tussentijd: Have fun met het onderstaande!

Emoticons

Emoticons zijn een soort van smileys om je gemoedstoestand via MSN Messenger te tonen. We hebben voor jullie echter ook wat emoticons ontworpen die je voor MSN Messenger kunt gebruiken.

Instructies: Klik met je linker muisknop op de emoticon die je wil hebben. Vervolgens sla je hem op op je harde schijf (bijvoorbeeld in "C:\program files\MSN Messenger\Ratstuff"). In een gespreksvenster van MSN Messenger klik je vervolgens op de button "een emoticon selecteren" (een smiley met een driehoekje naar beneden ernaast), waarna je vervolgens op "Mijn aangepaste emoticons" klikt. Via de knop toevoegen kun je de emoticons (met bijbehorende code) intikken. Als je bijvoorbeeld het woord "NAC" aan een emoticon koppelt, krijg je -wanneer je het woord NAC intypt- de desbetreffende emoticon te zien.
Veel plezier ermee!
Anti ajax logo   Thuisshirt 1960/1961
Anti willem ii logo   Thuisshirt 2003/2004
Anti feyenoord logo   Uitshirt 2003/2004
Breda Logo   Thuisshirt 2004/2005
NAC Logo 1912   Uitshirt 2004/2005
NAC Logo 1968   Glas bier
NAC Logo 1974   Middelvinger 1
NAC Logo 1996   Middelvinger 2
SV Logo   Smoking
Smiley NAC fan   Stoer
Smiley Vak G fan   Houdoe eej!
Rat      


Avatars

Avatars zijn afbeeldingen van 100 bij 100 pixels die je in het gespreksvenster aan anderen kunt tonen. Hieronder tref je enkele avatars voor MSN Messenger aan.

Instructies: Klik met je linker muisknop op de avatar die je wil hebben. Vervolgens sla je hem op op je harde schijf (bijvoorbeeld in "C:\program files\MSN Messenger\Ratstuff"). Wanneer je hem hebt opgeslagen ga je naar een gespreksvenster en klik je op het plaatje rechtsonder. Door middel van de knop "Bladeren..." selecteer je je avatar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MSN Messenger Downloads

Emoticons
Avatars

Overige Downloads

Film
MP3
MSN Messenger
Overig
Windows Rat Nieuws Tracker
Windows-dress
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven