homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Dit Seizoen > Overzicht > Wedstrijd verslag

Verslag N.A.C. Breda - NK Lokomotiva Zagreb (3-0)

De eerste echte testcase voor de ploeg in aanbouw van Ruud Brood. Gisterenmiddag trad NAC in Oudenbosch aan tegen de nummer 6 van Kroatië. De manier waarop Lokomotiva Zagreb werd aangepakt geeft een geruststellend gevoel dat we de ellende van afgelopen seizoen niet weer hoeven te verwachten.

Een goed coachende en dito keepende Nick Olij (stopte in de 6e minuut een penalty), met daarvoor een stabiel ogend verdedigingsduo Roger Riera en aanvoerder Nacho Monsalve die een plaag voor iedere aanvaller kunnen zijn. De backposities worden nog bezet door Schouten en Mashart.

Op het middenveld zien we Arno Verschueren en testspeler Ben Lederman. De Amerikaan met Pools paspoort had direct een basisplaats. Brood wilde hem direct aan het werk zien, aangezien de volgende wedstrijd tegen en profclub pas weer volgende week zaterdag (Kortrijk) plaatsvindt. Met Azzagari heeft NAC een creatieve en dynamische speler in de gelederen die de komende weken nóg meer in zijn rol kan gaan groeien en het wellicht nog op andere posities kan gaan zoeken.

Daar waar de eerste helft nogal wat rommelig over kwam, kwam NAC in de tweede helft juist goed uit de startblokken. Het is Monsalve die de hoekschop van aanvaller Andrija Filipovic binnen kopt. Finn Stokkers is zondagmiddag niet zo gelukkig voor de goal. Een bijna 100% kans vuurt hij recht op de keeper af en een later moment lobt hij een bal eenvoudig in de handen van de doelman van de Kroaten.

In die tweede helft wordt Kudimbana ingebracht voor Azzagari. Zijn manier van spelen doet wat Sadiquaans aan. Een wat ongepolijste techniek, maar wel effectief, want het creëert kansen en sticht gevaar. In de 75e minuut vuurt hij een schot af, die de Kroatische keeper nog wel weet af te ketsen. Maar de rebound is voor de gereedstaande Filipovic die daarmee de 2-0 voor zijn rekening neemt.

Zeven minuten later is het Finn Stokkers die de bal voorzet voor Filipovic en daarmee zijn tweede van de middag kan binnen tikken. Eindstand 3-0, tegen een ploeg die over een krappe twee weken al aan hun competitie moet beginnen.BIJZONDERHEDEN N.A.C. Breda - NK Lokomotiva Zagreb

geen bijzonderheden
NAC head-to-head tegen NK Lokomotiva Zagreb

ALGEMEEN

Vriendschappelijk 2019/2020

zo 7 juli 2019
Sportpark Albano
Toeschouwers: Onbekend

Scoreverloop

51' 1-0 Nacho Monsalve
Assist: Andrija Filipovic
Kopbal (uit dood spelmoment)
75' 2-0 Andrija Filipovic
Assist: Boris Kudimbana
Schot (rebound)
82' 3-0 Andrija Filipovic
Assist: Finn Stokkers
Schot


  = penalty   = own goal

OPSTELLINGEN

N.A.C. Breda
1. Nick Olij
2. Roger Riera
4. Nacho Monsalve  (C) 
6. Arno Verschueren
8. Mounir El Allouchi
(73' 21.  Yassine Azzagari)
14. Andrija Filipovic
15. Finn Stokkers
17. Jethro Mashart
21. Yassine Azzagari
(45' Boris Kudimbana)
22. Robin Schouten
23. Ben Lederman
(68' Sydney van Hooijdonk)


NK Lokomotiva Zagreb

DOWNLOADS

KAARTEN

65' Gele kaart Jethro Mashart
Reden: Neerhalen speler

Meningen over N.A.C. Breda - NK Lokomotiva Zagreb

Nog geen reaxies!

 Geef je mening :
 
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven