homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Club > Historie > Wedstrijden overzicht > Verslag

Verslag Beek Vooruit-N.A.C. Breda (0-7)

Bijna vaste prik ieder jaar is het bezoek aan Prinsenbeek, of d’n Beek zoals we eigenlijk horen te zeggen. Het Sportpark van Beek Vooruit was met 1.750 toeschouwers bijna net zo goed gevuld als die van Hoeven, Met dit aantal konden de Beekenaren het mooie bedrag van €311,11 overdragen aan de Stichting Samen Voor NAC.

NAC startte voor het eerste deze voorbereiding in de nieuwe shirts van Legea, inclusief alle shirtsponsors, CM Paymenst, Azalp, en Dekachering. Verrassingen op het veld waren, Sven van der Maaten op goal en Marcellis als rechtsback. Erik Falkenburg maakte zijn rentree na een blessure die hem enkele weken aan de kant hield. De volledige opstelling: Van der Maaten, Marcellis, Pedro, Dingsdag, Kazanci, De Kamps, Matic, Hooi, Brands, Seuntjens en Falkenburg

De wedstrijd kwam maar wat traag op gang. Beek Vooruit kon lang weerstand bieden tegen de aanvallen van NAC, voor zover je van aanvallen kon spreken. NAC deed het duidelijk kalmpjes aan. Het publiek moest een half uur wachten tot ze het net eens zagen bollen. Dingsdag zag zijn corner hard binnengekopt worden door Mats Seuntjens. Op dat moment was Falkenburg al weer naar de kant. Het was de bedoeling dat hij slechts 20 minuutjes mee zou doen. Maaskant wilde hem rustig brengen, waardoor Brandon Robinson al na 20 minuten zijn plek in de spits in mocht nemen.

De invalbeurt was geen lang leven beschoren. Net voor de rust kon Robinson al weer geblesseerd de kleedkamer op gaan zoeken nadat hij door zijn enkel was gegaan. Vanzelfsprekend werd er deze helft niet meer gescoord.

Na rust vond NAC dat het weer eventjes gas moest geven. Na 10 minuutjes in de tweede helft ging die wenkbrauw fronsende 0-1 eindelijk van het scorebord af nadat Hooi (2x) en Suk de stand in 0-4 veranderden. Het offensief ging vrolijk verder met wederom Suk en vervolgens Brands. Seuntjens mocht de eindstand besluiten op 0-7 met een fraai afstandsschoot in de verre hoek.

De zes doelpunten vielen in een tijdsbestek van amper 20 minuten. Tijdens deze wedstrijd mochten Van Bezooijen, Suk, Van der Weg, De Graauw, Marijnissen en El Bahraoui ook nog wat minuten meepikken. De aanwezige NAC supporters vierden niet alleen de overwinning, maar ook het verse nieuws dat Danny Verbeek zojuist een contract heeft getekend.

BIJZONDERHEDEN Beek Vooruit-N.A.C. Breda

geen bijzonderheden
NAC head-to-head tegen Beek Vooruit

ALGEMEEN

Vriendschappelijk 2015/2016

do 2 juli 2015
De Heikant
Prinsenbeek, Nederland

Toeschouwers: 1.750

Scoreverloop

0-1 Mats Seuntjens
0-2 Elson Hooi
0-3 Joey Suk
0-4 Elson Hooi
0-5 Joey Suk
0-6 Kevin Brands
0-7 Mats Seuntjens


  = penalty   = own goal

OPSTELLINGEN

Beek Vooruit


N.A.C. Breda
1. Sven van der Maaten
4. Dirk Marcellis  (C) 
(46' Mooad el Bahraoui )
3. Luis  Pedro
(72' Jesse van Bezooijen )
4. Michael Dingsdag
5. Oguzhan Kazanci
(46' 28.  Kenny van der  Weg )
10. Uroš Matic
7. Kevin Brands
6. Joeri de Kamps
(46' 14.  Joey Suk )
20. Mats Seuntjens
17. Erik Falkenburg
(22' 27.  Brandon Robinson )
(46' Noël de Grauw )
7. Elson Hooi
(72' Thomas Marijnissen )

DOWNLOADS

KAARTEN

In deze wedstrijd werden geen kaarten uitgedeeld of deze zijn nog niet ingevoerd

Prognoses

0x winst voor NAC
0x gelijk spel
0x verlies voor NAC

SPELER VAN HET JAAR

Deze wedstrijd kozen jullie de volgende spelers als uitblinkers:

Nog geen keuzes ingevoerd

Meningen over Beek Vooruit - N.A.C. Breda

Nog geen reaxies!

 Geef je mening :
 
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven