of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Club > Historie

Historie

NAC heeft een rijke historie en daar zijn we verrektes trots op. Nog trotser zijn we op het feit dat deze site het meest complete archief heeft van alle NAC-sites. Sterker nog, we kennen geen website (officieel of onofficieel van welke club dan ook) die de historie van een voetbalclub zó goed in kaart heeft als wij. We bring you: Alle wedstrijden, alle personen die ooit een rol hebben bekleed bij ons clubke. Op termijn ook alle opstellingen, doelpunten, kaarten etc. etc. Wat je ook bedenkt, wij gaan er voor zorgen dat je het kunt vinden op deze site.

We zijn daarnaast ook niet vergeten om aandacht te besteden aan het NAC Museum, de plaats waar je nog letterlijk aan de historie over onze club kunt snuiven. Check daarom snel het Museum-gedeelte van onze site, waarin je diverse foto´s en enorm veel informatie over het museum aantreft.

Iedere club heeft zwarte bladzijden in haar geschiedenis. Een zwarte bladzijde kan het overlijden zijn van een speler, trainer of bestuurslid. Helaas is dit ook enkele malen bij NAC voorgekomen.
We hebben daarom een digitale herdenkingsplaats online gezet, waarin je alle personen -die ten tijde van hun overlijden in dienst waren bij NAC- kunt bekijken. De profielen van de spelers zijn inmiddels compleet, en de profielen van de andere mensen worden zo spoedig mogelijk aangevuld met informatie!

Maak een keuze uit het menu hiernaast en neem een duik in de rijke historie van onze club!

Historie

  NAC versus ...
  NAC per stadion
  Seizoenen

 Personen
     alle
     spelers (alle)
     spelers (eerste elftal)
     trainers
     Bestuursleden
           voorzitters
           overige
     Ereleden
           erevoorzitter
           erelid
           lid van verdienste
           NAC-award

  NAC Museum
  In Memoriam
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven