homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

22 oktober 2005
NAC verliest weer punten


NAC - twente 1-1. De cijfers na 90 minuten voetballen. NAC had gewoon als winnaar van het veld moeten stappen. Tot aan de gelijkmaker had twente geen enkele kans.
Johan Vonlanthen maakte de openingtreffer na een uur ballen. De bal viel toevallig voor zijn voeten en hij knalde de bal tegen de touwen. Verder had NAC met name voor rust kansen. Jenner en Van Hooijdonk kregen dotten van kansen. Tony Vidmar was nog het dichtst bij de tweede goal. Zijn kopbal eindigde op de lat. NAC had gewoon moeten winnen.
Na afloop van de wedstrijd dook Van Hooijdonk als eerste de kleedkamer in. Hij speelde een draak van een wedstrijd, niet in de spits, maar er achter, daar waar de trainer hem wegzet!. Maar er waren meerdere die weer slecht speelden. Maar de kritiek zal waarschijnlijk op Van Hooijdonk gericht zijn en de anderen zullen daar best gelukkig mee zijn.


Bron : De Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
27
28
29
30

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

JanNac

Geplaatst: zaterdag 22 oktober 2005 om 22:31u

Klote gevoel aan over gehouden. Weer 2 punten verspeeld. Ik ben een Piar fan en vind nog steeds dat hij opgesteld moet blijven. Maar Lokhof moet hem verbieden de middellijn te passeren. Nu stond hij mee te verdedigen. Dit moet niet kunnen. Met zijn kont in de zestien en dan een bal spelen op Jenner of Sikora. Zwaanswijk was de man van de wedstrijd, prima gespeeld. Ook van Zwam speelde goed.

Chaam groet NAC

rhartog86

Geplaatst: zaterdag 22 oktober 2005 om 22:37u

Lokhoff snapt er echt niets van. Vonlanthen moet achter de spitsen spelen en niet vanaf links....
Sikora geen bal geraakt.....Pierre is duidelijk niet goed genoeg meer voor een basisplaats maarjah lokhoff durft tog niet op te treden tegen hem.

Beekie180

Geplaatst: zaterdag 22 oktober 2005 om 22:44u

Zwaanswijk was inderdaad de man van de wedstrijd.
Van Hooydonk volgende wedstrijd lekker aan de aknt houden en Diba achter de spitsen zetten. Sikora rent een slag in de rondte, maar er komt niks fatsoenlijks uit. Desalniettemin had NAC deze wedstrijd gewoon moeten winnen! Kansen voor de rust hadden omgezet moeten worden in doelpunten en dan had niemand wat te klagen gehad.

Arubaanse Naccer

Geplaatst: zaterdag 22 oktober 2005 om 22:52u

Godeverdegodver... Nou is het toch onderhand wel genoeg gewist met diene Lokhoff of nie??? Beste selectie van de laatste jaren en dit zijn de resultaten die we boeken?? Verschil met de nr 14 is maar gewoon 6 punten, we hadden na vandaag en vorige week gewoon 4de moeten stann!!!

Wanny

Geplaatst: zaterdag 22 oktober 2005 om 23:20u

Tja, wie speelt er wel goed op dit moment. Vonlanthen was met afstand de slechtste man van het veld, maar scoort dan tenminste nog. Mendes is ook geen schim meer van de Mendes van vorig seizoen (misschien toch teveel bezig geweest met een transfer?), Pi-air heeft geen enkele inbreng, Sikora doet van alles maar weinig goeds en als ik zie wat Boschker er vanavond uitrammelt en hoe ze er af en toe bij ons invliegen, komen we er in de goal ook maar bekaaid vanaf.

robf4

Geplaatst: zaterdag 22 oktober 2005 om 23:24u

Het was gewoon niks. Het zag er allemaal wat robuuster uit dan vorige week maar uiteindelijk leverde het allemaal niets op. Bij 1-0 moet zo`n wedstrijd echt op slot! Overigens vond ik Van Zwan er niet goed uitzien bij de gelijkmaker. Bij de vrije trap stond hij zeker 4 meter voor zijn doellijn. Volgens mij had hij beter op de lijn kunnen gaan staan. Nu moest hij terug en was hij te laat. En Pi-air, die moest op tijd vanhet veld want het eerste rondje was van hem. Op deze manier houd je je vriendje niet in het zadel. Tijd voor vervanging van TL en niet wachten tot het allemaal nog minder wordt!

Arubaanse Naccer

Geplaatst: zaterdag 22 oktober 2005 om 23:44u

Herstel, het verschil met de nr 16(!!) is maar 6 punten...

barrenie

Geplaatst: zaterdag 22 oktober 2005 om 23:58u

Wat een smakeloze poll !!
DeRat onwaardig, Bah!!

Roosendaalse NACcer

Geplaatst: zondag 23 oktober 2005 om 0:08u

We hadden inderdaad moeten winnen, maar helaas lukte het weer niet. Het is niet zo handig om Pierre achter de spitsen te posteren, daarbij liet hij kinderlijk eenvoudig ballen van zijn voet springen, passte verkeerd en probeerde vlak voor het tegendoelpunt een technisch hoogstandje waardoor Twente balbezit kreeg i.p.v. rust voor NAC te scheppen. Vonlanthen ... say no more. En Mendes is hopeloos uit vorm. Van Zwam was gelukkig een aantal malen heel erg attent, maar ging daarentegen bij het tegendoelpunt niet helemaal vrijuit. Naast het fantasieloze aanvalsconcept baart de verdediging mij de meeste zorgen: bijna alle tegendoelpunten worden met het hoofd gescoord, en daar zou een luchtmacht met van Zwaanswijk, Vidmar en van Gessel zich toch eens achter de oren moeten krabben.
Op naar Nec en Roda uit, 2 keer winst!
Hup

Al Pacino

Geplaatst: zondag 23 oktober 2005 om 0:13u

Ik ging duidelijk teleurgesteld naar huis; weer twee punten verloren. Toen dacht ik: toch knap van NAC om met 10 man 1-1 te spelen. Kom ik thuis en dan zie ik op teletekst dat dit laatste niet waar is, we hadden wel met 11 man gespeeld want Van Hooijdonk was er wel bij. Ik had hem de gehele wedstrijd werkelijk niet gezien!! Patrick Z. voor mij ben je een enorme kanjer.

redlis

Geplaatst: zondag 23 oktober 2005 om 1:03u

Respectloze actie van Pierre goed voorbeeld van onze aanvoerder
Zou hem ook een keer buiten de basis laten.

nacbreda8

Geplaatst: zondag 23 oktober 2005 om 2:24u

het lijkt me logisch adat spelers die in vorm zijn erin horen te staan en spelers die uit vorm zijn ernaast horen te staan...ik denk dat het wel duidelijk is wie of wat ik bedoel..

Dun Nakkenist

Geplaatst: zondag 23 oktober 2005 om 9:59u

Twee wedstrijden thuis en één heel punt....
Van harte gefeliciteerd meneer Lokhoff !

Als een trainer dit materiaal niet aan het voetballen krijgt moet er misschien eens een andere trainer aangesteld worden.
Misschien moet NAC Willen van Hanegem eens bellen ?

Dun Nakkenist

Geplaatst: zondag 23 oktober 2005 om 10:05u

@ ratdaxie

Barrenie heeft gelijk: Wat een smakeloze poll.

Dat jullie het niet eens zijn met hetgeen de burgemeester daar wil vind ik heel begrijpelijk, maar de keuze mogelijkheden bij de poll hebben een beetje smerig bijsmaakje.
Ik had van jullie kant meer klasse verwacht.

NACMOVIES.com

Geplaatst: zondag 23 oktober 2005 om 10:05u

Wat kijk ik uit naar de dag dat Lokhoff zijn biezen pakt.

Piene

Geplaatst: zondag 23 oktober 2005 om 10:35u

Denken jullie dat PiAir dit leuk vindt, voor hetzelfde was het 2-1 en dan is alles weer super ..............

fab

Geplaatst: zondag 23 oktober 2005 om 10:37u

Ach zo slecht was die wedstrijd toch ook weer niet, maar door de nodige versnapperingen ( ) lijkt het misschien een heel stuk beter................

Pi-air weer niets bijzonders gebracht. Hij zit niet lekker in zijn vel lijkt het. Ongelooflijk waar hij nu weer met tijden rond liep. Wil hij dit zelf of was dat opdracht van Lokhoff? Kan me niet voorstellen dat de twee vriendjes gisteren nog hele dikke maatjes gezien de vroege vlucht van Pi-air naar de kleedkamers.

Verder: van Zwam, tweede mindere wedstrijd achter elkaar, waar is de Mendes da Silva van vorig seizoen, Vonlanthen zeer slecht maar scoord wel, Sikora probeert genoeg maar lukt allemaal net niet, maar gelukkig was Jenner weer terug. Op naar Arnhem zuid.......

caka

Geplaatst: zondag 23 oktober 2005 om 10:51u

Ik wil Lokhoff dit stukje van een krant nog even meegeven.
Kan hij hardop nadenken dat zijn rol bij nac uitgespeeld is.

NAC Breda en FC Twente in evenwicht
BREDA - NAC Breda heeft zich slechts gedeeltelijk hersteld van de 0-3-nederlaag in het thuisduel met SC Heerenveen van vorige week. De wedstrijd tegen FC Twente eindigde zaterdag in een gelijkspel, 1-1.

Trainer Lokhoff toonde zich een slecht verliezer door na afloop te vertellen dat het aanvallende voetbal van zijn ploeg niet beloond was. „Je krijgt niet altijd wat je verdient. We zijn vanavond duidelijk te kort gedaan en hadden absoluut recht op de overwinning.”

Collega Coolen fronste zijn wenkbrauwen. „In mijn ogen was de 1-1 gewoon terecht.” Daarin had de trainer van Twente gelijk. Beide ploegen speelden te angstig om aanspraak te mogen maken op drie punten.

Voorzichtigheid

Bij NAC was het verlies tegen SC Heerenveen zichtbaar hard aangekomen. De Bredanaars zochten wel de aanval, maar deden dat zo voorzichtig en opzichtig dat FC Twente voor rust nauwelijks in de problemen kwam. Doelman Boschker hoefde slechts één keer echt op te treden, bij een knappe kopbal van Van Hooijdonk. De aanvaller, die kort achter de diepe spits Sikora speelde, was verder wederom onzichtbaar. Sikora zelf kwam er tegen de sterke Majstorovic al helemaal niet aan te pas.

FC Twente maakte het voor de neutrale voetballiefhebber nog bonter. Na twee achtereenvolgende zeges tegen Heracles Almelo en RKC Waalijk, was duidelijk zichtbaar dat de Enschedeërs voor een punt naar Breda waren gekomen. Nog voor rust begon Boschker met tijdrekken.

Geluk

Lang leek de tactiek van FC Twente succesvol, totdat Vonlanthen na een gelukkige samenloop van omstandigheden de wedstrijd opeens openbrak. Een vrije trap van Van Hooijdonk belandde in de muur, waarna Heubach de bal via de kluts onbewust precies voor de voeten van Vonlanthen deed belanden. De Zwitser kon niet missen, 1-0.

Nadat Vidmar daarna verzuimde de wedstrijd te beslissen, kwam FC Twente uit eveneens een dood spelmoment een kwartier voor tijd langszij. Op aangeven van Bakircioglü kopte Niemeyer de 1-1 binnen. Tot onvrede van het thuispubliek. Daaruit bleek opnieuw dat de verwachtingen dit seizoen in Breda wegens de vele aankopen hooggespannen zijn. NAC werd direct na afloop `getrakteerd` op een fluitconcert. Een groepje supporters haalde zelfs witte zakdoeken tevoorschijn om de onvrede te uiten.

Wuustwezel

Geplaatst: zondag 23 oktober 2005 om 11:14u

Volgende week Diba op links, Sikora eruit; Schollen terug en van Zwam eruit.

harry b.d.

Geplaatst: zondag 23 oktober 2005 om 11:24u

Roma, poco nuvoloso, 22 gradi.

Brava gente,

De vreselijke gebeurtenissen van gisteravond hebben weer veel duidelijk gemaakt. Lokhoff is volledig aan het eind van zijn latijn. De man is opper dan op.

Het bestuur heeft inmiddels afstand genomen van de eigen achterban, door allerlei foute maatregelen te steunen, door geen visie te hebben op het sportieve vlak en door de selectie opnieuw door een parodie op een trainer te laten draaien.

Het lijkt allemaal helemaal nergens meer op. Een grove belediging voor de hondstrouwe NAC fans die over de hele Globus meeleven en waar ter wereld ook (ik gisteravond tijdens de Cena in Trastevere) alles laten liggen om het laatste NAC nieuws op te zuigen. En dan komen Mommers en VDH met deze pulp aanzetten. De mensen zijn zwaar teleurgesteld omdat zij geen enkele vooruitgang en progressie zien, zij zien een stelletje speulers die nauwelijks aan combinatievoetbal toekomen en waarvan de ene deze week en de andere de volgende week primadonnagedrag vertoont. VDH en Mommers hebben een NAC een Breda onwaardig monster gecreerd en als over 2 jaar Talpa minder geld in het voetbal steekt dan wordt duidelijk dat Mommers er ook op financieel gebied een ruine van gemaakt heeft.

Bon, ik heb vele verontwaardige reacties ontvangen de afgelopen uren, en ik ben ervan overtuigd dat het bestuur een groot risico aan het nemen is mocht het perse nog langer willen vasthouden aan TL.

Voor mij vanavond RomaLazio. Het is nu al onrustig in Rome.

tamas

Geplaatst: zondag 23 oktober 2005 om 12:35u

VAN HOOIDONK AANVOERDER ??? Ik heb na afloop van de wedstrijd nix gezien en vonlanthen kan het wel vergeten

Waterrat

Geplaatst: zondag 23 oktober 2005 om 12:41u

Beste Ton, NAC miste een middenvelder. In de tweede helft moest Slot het daar in zijn eentje opknappen. Mendes speelde niet goed, Vonlanthen stond te diep en heeft een hekel aan verdedigen en van Jenner en Sikora worden andere dingen verwacht. Het is toch wel te triest voor woorden dat van de armoede Pierre een paar stappen naar achter moet doen. Pleur godver dat 3-spitsenverhaal overboord, is het nu nog niet duidelijk??

Vonlanthen eruit, middenvelder erbij, Jenner van rechtshalf en Pierre in de punt. Waar hij hoort. Maar nee, coach Ton schuift lekker door met de poppetjes. Over 3 wedstrijden hebben Pierre en Van Gessel alle posities in het elftal gehad...

Al Pacino

Geplaatst: zondag 23 oktober 2005 om 13:19u

Hoe nu verder? Ten eerste: Haal een goede trainer. Ten tweede: Peto terug op het middenveld, hij had nooit door TL zo beschadigd mogen worden. Ten derde: Diba voor Sikora. De laatste heeft onnoemelijk veel inzet, maar hij bereikt daar niets mee.

ZIJNE HEILIGHEID

Geplaatst: zondag 23 oktober 2005 om 13:52u

ZIJNE HEILIGHEID SPREEKT:

IEDEREEN die weer begint te JANKEN tegen LOKHOFF (held!) of PIERRE (held der helden!) of Van Zwam (6 klassen beter dan Schollen) kan echt heeeeeeeelemaal de *)(#^)*$#^$_( krijgen...

Pierre loopt helemaal alleen voorin.... moet ZELF de ballen op komen halen... speelt in een 4 3 3 systeem en heeft dus niemand direct bij zich... schuld van Pierre??? NEE want 4 3 3 is beter voor het hele team... schuld van Lokhoff??? NEE hij gaat voor het team en niet voor Pierre, en een spits als Pierre laat je NIET op de bank zitten!

PIERRE wordt heel de wedstrijd uitgefloten door `ons`, dat is lekker zeg... wat een lekker publiek weer... het is een schandaal hoe iedereen meegaat op het gezang van een paar knapen... EN WAT IS "wij zijn de ho m o`s van Breda`?!?!?!??! iedereen zingt t maar mee en dat moet dan leuk zijn???? het is gewoon schaapachtig meezingen met de gasten die het hardste kunnen schreeuwen... bahbah

Van Zwam is een geweldige keeper en een rustpunt ipv die belgische snijboon Schollen.... wat een hysterie als die in de goal staat...

Mendes da Silva speelde EINDELIJK eens een degelijke wedstrijd... wat ben ik blij als ze die kerel eindelijk eens verkopen zeg... elke bal die hij kwijtraakt is een kans voor de tegenpartij....

PIERRE, LOKHOFF en VAN ZWAM zijn allen in grotere en kleinere maten HELDEN!!

IK HEB GESPROKEN!

nacvers

Geplaatst: zondag 23 oktober 2005 om 13:58u

Van Gessel aanvoerder....kan PvH eindelijk aan z`n eigen spel gaan denken!

Knudde

Geplaatst: zondag 23 oktober 2005 om 16:34u

Beste Naccers,

Gisteren weer met afschuw naar mijn clubje zitten kijken. Lokhoff is niet meer in staat om dit alftal te laten voetballen. Van Hooijdonk loopt op het middenveld, Vonlanten rechtbuiten en elsschot linkshalf.

Mensen, het is voor nac een tactisch dieptepunt, dus lokhoff rot asjeblieft op!!!!!! doe het voor onze club!!!!!!

nac gaat pas weer goed voetballen als deze trainer is opgerot!!!!!

Sammy

Geplaatst: zondag 23 oktober 2005 om 16:35u

En waarom mag er geen kritiek geuit worden op zijne koninklijke hoogeheid van Hooijdonk? Meneer verdient meer dan de anderen, rijdt in een grotere wagen dan de anderen, bemoeit zich overal mee en presteert helemaal niets! Tot nu toe een waardig opvolger van Bart van den Eede.
Mensen die niet zien dat Vonlanthen een ster gaat worden en in zijn ontwikkeling geremd wordt door het statische spel van Pierre snappen het echt niet. Tja en Sikora.... ach laat maar.

Johan De VLAMING

Geplaatst: maandag 24 oktober 2005 om 9:22u

Al die supporters die op Pierre aan het zeiken waren, .. opzouten.

Mie$

Geplaatst: maandag 24 oktober 2005 om 10:05u

Ok dat mensen het er niet mee eens zijn dat er meteen op Pierre gezeikt wordt kan ik nog in komen. Maar als supporters hebben we toch zeker wel het recht om te zingen "waar is van hooydonk nou" als hij heel snel na de wedstrijd de kleedkamers in piept. Mensen zeggen hier:"als het 2-1 is hoor je niemand". Nee en als het 2-1 was stond Pierre juist WEL met zijn handjes te klappen voor de b-side... Beetje dubbelzijdig...

Robbienac

Geplaatst: maandag 24 oktober 2005 om 12:56u

Beste NAC-supporters,

Het was jammergenoeg weer niet best tegen FC Twente. Ik verliet het stadion met het gevoel dat er wat meer ingezeten had. Nu, maandag, kijk ik naar de ranglijst en besef ik dat we een flinke stap richting europees voetbal hadden kunnen doen. Al weet je dat in het voetbal natuurlijk nooit (zie vorig seizoen). Ik had overigens sterk de indruk dat FC Twente voor een puntje naar Breda was gekomen.
NAC dacht er nog goed aan te doen om FC Twene het initiatief te laten, dat pakte goed uit via een goal van de wederom onzichtbare Vonlanthen. Helaas kopte Niemeyer á la Huntelaar van Heerenveen de 1-1 tegen de touwen. Balen…wéér twee punten verspeeld.

Van Zwam keepte een degelijke wedstrijd. Hij pakte de ballen die hij moest hebben, alleen kan zijn uittrap nog wat beter. Maar wat wil je als je John “bananenbal” Karelse als keeperstrainer hebt. Helaas kon hij de goal van FC Twente niet verhelpen.
Elshot speelde aanvallend wel redelijk, maar naar mijn mening had hij die bal op Mendes (waaruit de vrije trap ontstond waar de goal uit voort kwam) een zwieper naar de andere helft moeten geven. Ik geef hem overigens niet de schuld van de goal, dit is de verdeidiging bij dode spelmomenten aan te rekenen. Het valt me uberhaupt op dat we veel van zulke goals tegen krijgen. Toch hebben we een aantal hele goed koppers achterin staan, denk bijvoorbeeld aan Zwaanswijk, Van Gessel en Vidmar.
Zwaanswijk speelde een puike wedstrijd, na een mindere wedstrijd te hebben gespeeld tegen Heerenveen. Ik heb die N’Kufo totaal niet gezien (die man praat meer dan dat hij voetbalt, misschien iets voor Fortes Rodriques van rbc???). N’Kufo is trouwens ook hopeloos uit vorm!
Van Gessel is naar mijn mening beter op zijn plaats op het middenveld. Nu steekt hij het hele veld al over en met dat schot van hem kan hij toch voor gevaar zorgen.
Vidmar was nog niet de oude, maar hij is weer op de goede weg….

Mendes speelde redelijk, hij moet alleen wat zuiniger zijn in de passing. Voor Slot waren dit keer de ruimtes heel klein, zodat ook hij het gaatje niet kon vinden. Denk dat FC Twente de boel goed georganiseerd had, toch een compliment voor deze ploeg.
Van Jenner wordt gewoon teveel verwacht. Zijn voorzetten kwamen, behouden die op Vidmar, nooit aan. Een actie is leuk om te zien, maar het rendement zou stukken hoger moeten zijn (neem een voorbeeld aan Yildirim of Van Galen). Het is een talent, maar het moet niet zo zijn dat hij heel NAC op de schouders neemt. Natuurlijk had hij wel die bal terug moeten leggen op Sikora, dat was op zeker een doelpunt geweest.

Vonlanthen was wederom onzichtbaar deze wedstrijd, telkens ruzie met de bal, de scheidsrechter en het veld. Maar wat deze jongen wel doet is scoren, zo nu en dan. Dat kan niet van de andere spitsen van NAC gezegd worden. Het is daarom ook onbegrijpelijk dat NAC Yuri Cornelisse gratis heeft laten vertrekken. Hij schiet ze er bij Groningen ook in, moet wel gezegd worden dat hij niet al te veel liet zien vorig jaar, maar dat hij er wel voor werkte.
Sikora kwam ook niet in beeld, wel door zijn inzet maar bij het spel betrokken wordt hij niet.
Onbegrijpelijk dat ze die jongen tegen de kopsterke Majstorovic hebben gezet. Oké, Majstorovic is niet de lenigste of snelste, maar ga Sikora dan niet door de lucht inspelen. Dat ziet iederen toch?!?

Van Hooijdonk kon ook niet brengen wat er van hem verwacht wordt. Maar wat wordt er eigenlijk van hem verwacht? 10-15-20-25-30 goals?? Ik geef toe, ik had ook verwacht dat hij meer zou scoren tot nu toe. Het zit er op dit moment niet in, maar ga hem dan niet lopen uitfluiten. Die jongen heeft te maken met enorm veel druk. Qua doelpunten en qua media-aandacht. Hij weet zelf als geen ander dat hij slecht speelt en niet brengt wat hij zelf wil brengen. Hij is naar NAC terug gekomen omdat dit zijn oude liefde is, mede door toedoen van ons, NAC-supporters. Maar als de NAC-supporters hem ook nog eens uit gaan fluiten, dan krijgt dat vertrouwen van hem nog een extra knauw. Steun die jongen, óók de rest van het team.

Van de week de wedstrijd tegen NEC, die zijn toch te pakken. Al hebben ook zij een redelijke selectie, moet zeggen dat NAC er qua kwaliteit toch bovenuit stijgt.
De wedstrijd winnend afsluiten moet toch mogelijk zijn en dan op naar de volgende ronde met een thuiswedstrijd a.u.b.
Dan volgende week zaterdag tegen RKC Waalwijk, altijd lastig zou ik zeggen. Het wordt een zware pot, maar ik zie toch kansen. Hetzelfde geldt voor de wedstrijd tegen Roda, ook een te kloppen team.

Als we een beetje mazzel hebben (net zoals tegen AZ) dan moet het allemaal goed komen en dan staan we over twee weken gewoon op de 4e of 5e plaats. Let’s pray….

echtefan

Geplaatst: maandag 24 oktober 2005 om 19:20u

Ook ik ben van mening dat er een hoop idioten dingen roepen die nergens op slaan.
Het wordt inderdaad tijd dat ze PvH eens op de plek zetten waar hij hoort. Op het moment van counteren stond die kleine irritante dwerg ( in positieve zin des woords...) alleen voorin omdat ONZE held alle ballen bijna zelf moest gaan halen.
Sikora moet zeker in de basis blijven spelen!!! Hij gaat altijd voorop in de strijd. Zie mogelijkheden met hem naast PvH en diba ipv Vonlanthen. Die Zwitser heeft volgens mij enorm veel lijm aan zijn schoen zitten..... Wat een egoist zeg.....

Compliementen dan nog even aan Boschker... Wat een geweldige keeper zeg.....

Mr. Gustavo

Geplaatst: maandag 24 oktober 2005 om 21:38u

Moet toch even mijn complimenten geven aan DeRat.nl
Dit bericht is goed objectief geschreven en dat gezeik over Lokhoff is achterwege gelaten, wat bsiderats.nl verzuimd. KLASSE!!


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Paulo

Geplaatst: zaterdag 22 oktober 2005 om 22:47u

Nac had moeten winnen en hebben hiervoor kansen genoeg gehad. Het verschil in het 1e half uur was duidelijk Juul. Hij zorgde met name voor het gevaar dus complimenten aan hem ! Ik vond Van Hooydonk slecht spelen en geen toegevoegde waarde voor het elftal en had gewisseld moeten worden. Blijkbaar durft Lokhof dit niet. Wat Lokhof wel durft is Stam bijna een hele helft warm te laten lopen voor jan met de korte achternaam en mocht de laatste minuut invallen omdat Juul toevallig geblesseerd raakt. Waarom wisselt Lokhof Stam niet voor Mendes da Silva in het begin van de 2e helft ? Da Silva staat echt als een krant te voetballen en is duidelijk de zwakste schakel ! Slot komt beter tot zijn recht met Stam naast hem op het middenveld en niet met een zwak spelende Da Silva. Wat ik ook nog kwijt wil is dat ik me geirriteerd heb aan degene die het nodig vond om vuurwerk op het veld te gooien. Is deze persoon nog opgepakt ? Ik hoop van wel en ik hoop dat hij nooit meer in het NAC stadion mag komen, echt een schande als je op deze manier denkt supporter te zijn !

Courtie Elshot

Geplaatst: zaterdag 22 oktober 2005 om 22:49u

PvH emotionele Klaeger

mmm

Geplaatst: zaterdag 22 oktober 2005 om 22:50u

Een dieptepunt na de wedstrijd is toch wel, dat Pierre "met zijn staart tussen de benen", letterlijk afdroop naar de kleedkamers... Petje af voor Zwaanswijk en consorte, die wel de moeite namen om hun supporters te bedanken! Pierre was er toch ook vooral om te zorgen voor de teamspirit en het sociale gevoel, voor zijn "voetbalkwaliteiten" hadden we hem zeker niet hoeven te halen.. Heel jammer toch?!

jammer maar helaas

Geplaatst: zaterdag 22 oktober 2005 om 22:50u

sjonguh nac het was zonduh owr, nac is niet meer de ouwe nac van 2 jaar terug , die Lokhof ken van mij opstappen owr, en v,hooijdonk is idd niet goed genoeg voor nac.. bagger gewoon, als hij vervangen kan worden, komt het weer netals normaal goed... volgende keer beter, hoop dat lokhof verstandiger wordt!!!!!!!!!

SAM

Geplaatst: zaterdag 22 oktober 2005 om 23:06u

Pierre is nog steeds een topspeler en indien er optimaal gebruik gemaakt wordt van zijn kwaliteiten zal hij van ongekende waarde zijn voor ons clubke.
Maar als Rintje Ritsma beoordeeld zou worden op zijn kunstschaats act, Frank en Ronald de Boer op hun communicatieve vaardigheden, Ed de Goey op de aantrekkelijkste man verkiezig of J.P Balkenende op de meest geloofwaardige politicus zouden we toch hard moeten lachen en denken dat we niet serieus genomen worden.
Echter als Pierre ineens de rol van de nummer 10 alias Bergkamp voor zijn rekening moet nemen, terwijl hij een bal geen 3x kan hoog houden, denk ik dat we deze grote meneer enorm te kort doen en een afgang verzekerd is.
Dus Ton wordt wakker en laat Pierre doen waar hij goed in is.

naccer

Geplaatst: zaterdag 22 oktober 2005 om 23:19u

wat deed pi-air achterin om een vrije trap te neme hij is een SPITS die nie scoort. zet richters erin dan laat die gozer beginne op de bank en geef richters of jonker een kans in plaats van die bagger spelende van hooijdonk ... van hooijdonk heeft geen bal fatsoenlijk geraakt en is die gozer bang voor een bal ofsow??? of voor majstorovic??? de hele tijd dook tie weg voor een bal of bleef tie 10 meter van majstorovic vandaan. maja et lig nie alleen aan die pi-air et zijn er meer. maar 1 ding zwaanswijk was echt de beste man van het veld

mmm

Geplaatst: zaterdag 22 oktober 2005 om 23:23u

Wel ontzettend jammer dat het zo heeft moeten lopen... wij waren zoooo blij met het eerste goal...Zoveel kansen, aardig voetbal en een uitblinker in de verdediging Patrick Zwaanswijk...Nu maar hopen dat NAC a.s. woensdag punten pakt tegen NEC (weer een klote uitwedstrijd), uit tegen RKC en Roda, dan weer thuis Utrecht en Groningen...Ik zal heel veel schietgebedjes naar boven sturen en dan maar hopen dat het helpt...Heeeeeeeeel veel succes!!!

snakie

Geplaatst: zaterdag 22 oktober 2005 om 23:25u

Jenner toch weer fenomenaal vooral 1e helft (na volgend seizoen transfervrij kan ie gratis weg heel slim theo) Vonlanthen aan de buitekant hoe haal je het in je hoofd Ton. Van de twee keer dat ie in het centrum kwam was het een keer een goal andere keer bijna goal door redding boschker. Sikora loopt loopt loopt maar weet eigenlijk niet waar ie naar toe moet, wat een lompe voetballer is dit. Verder Zwaanswijk weer klasse en ook Vidmar elshot gessel weer ok, Zwam toch weer niet helemaal vrijuit bij vrije trap dacht ik en Pierre loopt alleen nog maar in de weg. Volgende keer beter.

d`n gied

Geplaatst: zondag 23 oktober 2005 om 0:00u

Is het niet schandalig dat een trainer een falende van hooydonk niet durft te wisselen. Dat een trainer een sikora van 1,60 meter tegen mastorovic van 1,90 zet en niet PI-AIR de geweldige. Die alleen maar loopt te zwemmen in het veld om maar niet zichzelf met het spel te hoeven bemoeien. En dan nog als aanvoeder als eerste van het veld worden gedirigeerd door Ton Slok-op. Schande lokhoff. Maatjes durf nu eindelijk eens eerlijk tegen elkaar te zijn. Lokhoff no guts no glorie.
Neem die zeven man die wel een rondje lopen na de wedstrijd. Dat zijn de mannen waar we het van moeten hebben.

Zwaanwijk is een echte clubman.

Lokhoff wakker worden. Durf die lange er nu eens een keer naast te zetten. Slappe worst.

cor

Geplaatst: zondag 23 oktober 2005 om 1:16u

Niemand wint in Bredaaah. Gelukkig ook Breda zelf niet

die-hard

Geplaatst: zondag 23 oktober 2005 om 3:13u

zeg toontje lokhof je moet doen waar je goed in bent gewoon zuipen ipv trainen ,je blijft er maar niks van bakken ,hoe is het toch mogelijk als nac voor de slotfase weer een doelpunt uit handen geeft ,drinken ze mee met je soms in de kleedkamer ,vondt dat aad de mos ,goed comentaar gaf op nac ,van mij mag hij lokhof vervangen ,hij zegt wat hij zag en dat roepen wij als nac aanhangers al dagen dus opzouten lokhof ,voor jou is er maar een plek trainer bij rbc worden

Bside pannekoeku

Geplaatst: zondag 23 oktober 2005 om 9:52u

Moeten winnen?? NAC speelde de eerste 20 minuten zeer sterk maar scoorden gewoon niet.Als je dan zoveel druk zet moet je gewoon scoren. Twente bleef heel de wedstrijd gevaarlijk met haar scherpe counters. Na de lucky 1-0 Speelde NAC verlammend net als tegen heerenveen .De - van twente veel nota bene door een offensief en nioet door countervoetbal Opdat moment was de gelijkmaker gewoon verdiend en NAC moest blij zijn dat het daarna geen 1-2 werd (Sibum) want Nac liep daarna weer dramatisch te voetballen de lange ballen en voorzetten van af de zijkanten kwamen niet eens aan terechte uitslag

Johan

Geplaatst: zondag 23 oktober 2005 om 9:57u

alles is nu tegen van hooijdonk maar als je geen goede ballen krijgt kun je ook niet goed voetballen er lopen twee blinde kippen rond hem heen die geen bal vast kunnen houden alles ging over Jenner en er zat geen verrassing in

Jo Hova

Geplaatst: zondag 23 oktober 2005 om 10:11u

Pi-AIR = Gebakken LUCHT!

A. P.

Geplaatst: zondag 23 oktober 2005 om 10:50u

Zwaanswijk was weer een topper. Maar als je als trainer ziet dat je eindelijk na veel moeite met 1-0 voorkomt en dan na 5 minuten alweer de 1-1 om de oren hebt dan moet je iets ondernemen of forceren door een wissel. Die moet je dan niet in de 87e minuut plegen. Mendes voegt de laatste 2 weken met Slot ook helemaal niets toe. Dat zijn de jongens die als eerste het koppie laten hangen als het niet goed gaat. Ik zeg gewoon Stam in de basis volgende week ipv Mendes. Verder waren Sikora en Jenner weer te prijzen voor hun inzet. De enige spelers samen met Zwaanswijk die recht van spreken hebben.

karel

Geplaatst: zondag 23 oktober 2005 om 11:13u

luister piene, ook al was het 2-1 geworden, dan nog was pi-air een enorme loser. Die man heeft letterlijk een air over zich!! Hij roept de verwachtingen waar te kunnen maken, maar kan niet eens een bal aannemen, deze kaatsen van zijn voet. Het enige doelpunt wat hij weet te scoren is vanuit een panelty. Alle vrije trappen eist hij op, waarvan er tot nu toe nog maar 2 op goal zijn geweest. Weg met die vent!! je kan zeggen van Sikora wat je wil, die toont tenminste inzet. Pierre niet! Zijn broek is amper vies na een wedstrijd en bij een kopbal bukt hij in plaats van dat hij probeert de bal te veroveren. Waardeloos!! En toch haalt die gekke Lokhoff Sikora van het veld. Voor mij ongelooflijk. Pierre had gewisseld moeten worden of wat mij betreft niet eens opgesteld!!!!!!

ster*

Geplaatst: zondag 23 oktober 2005 om 11:20u

Pierre op de bank, hij brengt weinig in, Lokhof moet een keertje durven en een beslissing nemen.

Cornee

Geplaatst: zondag 23 oktober 2005 om 11:24u

ik wordt er gewoon schijt en schijt ziek van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bonecrusher

Geplaatst: zondag 23 oktober 2005 om 11:50u

Ongelooflijk wat Lokhoff met deze selectie presteert. De opstelling van vanavond deugde werkelijk van geen kanten. Aanvallend gezien had NAC nauwelijks iets in te brengen en daarnaast was het allemaal te voorspelbaar. Als je dan ziet dat het niet draait, dan grijp je toch logischerwijs in. Maar nee hoor, Tonnie laat gewoon alles zo staan! Geef Rigters eens een paar wedstrijden de kans (als centrumspits), want daar gaat veel meer dreiging van uit dan van van Hooijdonk of notabene Sikora als centrumspits. Rigters wordt steevast rond de 80e minuut ingebracht en dat is gewoon te laat, tactische onkunde! Net zoals van Hooijdonk achter Sikora te laten spelen. Twee spelers die op deze manier gewoon voor spek en bonen meedoen.

antonb

Geplaatst: zondag 23 oktober 2005 om 11:55u

harry b.d..niet altijd mee hem eens,maar hier slaat hij de spijker precies op zijn kop.
wat een drama de laatste 2 jaar ..voor de voetballiefhebber weinig aardigheid meer aan en helemaal niet te begrijpen.
creativiteit 0,0 in het elftal,een pass over meer dan 5 meter niet gezien,van hooydonk die een vrije trap neemt vanaf de linkerflank op het middenveld (circa 40 meter van het doel) ..volgens mij zou hij voor de goal moeten hangen met zo`n moment..een "keeper"" die zijn verdediging niet organiseert of corrigeert (zijn reddingen zijn meestal ballen die tegen zijn lichaam worden geschoten) enz.enz.
En lokhof steeds maar vooruit kijken terwijl vroeger (3 jaar geleden) toch alles beter was.
De play-offs,als we daar nog voor moeten gaan betalen zien ze denk een heleboel mensen niet meer terug.Het gemor op de tribunes begint echt hevige vormen aan te nemen en ik kan het de mensen niet kwalijk nemen.Tijd voor actie dus....schoon schip en dan vanaf bovenaf .... en laat alle spelers zich maar eens opnieuw bewijzen (ook degene die nu verbannen zijn of teren op successen uit het verleden).Want veranderen kun je het verleden niet TON maar er wel van leren ....tenminste als je de competenties hebt..jij niet dus

JIB

Geplaatst: zondag 23 oktober 2005 om 11:59u

Het eerste uur had NAC het nog wel verdiend om te winnen, maar waarom wordt het na voorsprong weer zo dramatisch?? Zwaanswijk heeft het goed gedaan gister en gelukkig was Jenner er weer bij. Sikora bereikt dan misschien niet veel met al dat harde lopen van hem, maar hij toont tenminste nog wel inzet!! Dat kun je van Pierre toch niet echt zeggen. Bijna alle ballen die hij aanraakt is hij zo weer kwijt!! En als aanvoerder ook nog zo snel het veld af!?! Schandalig! Een goede trainer zou hem al lang van het veld hebben gehaald!! De wedstrijden die zonder hem zijn gespeeld, was er veel meer strijd. Als hij er dan zonodig de volgende keer weer in het veld moet staan; SCHOP DIE BAL ER NOU EENS IN, SCHOP DIE BAL ER NOU EENS IN, PI-AIR, PI-AIR!!!

john nesla

Geplaatst: zondag 23 oktober 2005 om 12:05u

voor de zoveelste keer:

MET LOKHOFF AAN HET ROER, GAAT NAC NAAR ZIJN OUWE MOER!!!!

naccer b

Geplaatst: zondag 23 oktober 2005 om 12:17u

pi-air was wel degene met een gevarlijke kopbal die de kap van fc tuk er uit hield.en de 1e vrije trap was ook niet slecht.zijn probleem is dat hij alleen maar ballen wil afgeven en bijna nooit zelf wil proberen van afstand steeds dat breedpassen.hi heeft het hardste schot van de hle nac selectie daar moet hij gebruik van maken! en wat mij ook opviel is dat hij mt het omschakelen een beetje bleef agter hangen als pierre wat feler gat spelen en wat meer van afstand sgit dan kmt er heus nog wel wat uit als je een spits ben met zon groot verleden dat nog maar een halfjaartje geleden afspeelden in het nl elftal met de 2 doelpunten tegen tsjechie.owja en michtie mike mis ik ook als hij er in zal komen jenner weer rchts vonlanten links hebben we een goede aanval miss dat diba ook nog op het mid veld kan proberen .

w.

Geplaatst: zondag 23 oktober 2005 om 12:47u

NAC was duidelijk sterker maar te voorzichtig. Als die kopbal erin vliegt van Vidmar wordt er vrij eenvoudig en verdiend gewonnen.
Toch is het tekort door de bocht om dit als enige reden aan te voeren.
Zoals al eerder gesteld op een of andere manier klopt de opstelling niet en met name PVH komt zo totaal niet uit de verf. Voor die gast zelf is het ook een drama want het gaat langzaam maar zeker helemaal fout.
Hij droop inderdaad van het veld af. Ik keur die fluitpartijen tegen hem overigens wel af of althans ik doe er beslst niet aan mee.
M.i. hoort PVh gewoon opgesteld te staan maar wel met een andere opdracht; voor in de zestien blijven en zorgen daar scherp te blijven.
Het lijkt erop dat toch Diba erbij moet en Jenner uiteraard op de vleugel, die zorgt voor veel gevaar en voorzetten.
Rigters moet ook meer kansen en speelminuten krijgen, zeker als het niet loopt of als we gelijk of achter staan.
Verder lijkt het mij verstandig Peto voor de breedte terug bij de selectie te halen, is in goede doen toch een ballen veroveraar.

Kortom; mogelijkheden zijn er met deze spelersgroep genoeg en als TL ze nu weer niet op een akseptabele wijze aan het voetbballen krijgt , dan moet hij zijn conclusies trekken of Mommers moet een beslissing nemen.
Nog even afwachten lijkt mij verstandig want er is nog steeds geen man over boord qua rangschikking.

Woensdag een moeilijke dobber want nec kan met barreta en niedzelan aardig ballen. Op passen dus anders is het einde bekertoernooi en dan is er wel een man overboord.

NOAD

Geplaatst: zondag 23 oktober 2005 om 14:21u

Ik snap nog steeds niet wat de bedoeling was gisteren. Pierre stond rechtsachter, linksachter en erg veel op het middenveld. Maar in de spits heb ik hem nauwelijks gezien. En als hij daar stond, verloor hij zijn duels en/of raakte geen bal. Het dieptepunt was nog wel de pass over het hele veld die hij als rechtsback op Sikora gaf. Een hoge bal op de kleinste man van het veld die in de dekking liep bij Mastorovic. Waar sloeg dat op?

Was zijn trektocht over het veld opdracht van de trainer? Ik nag hopen van niet. En als het inderdaad niet zo was, waarom heeft de trainer dan niet ingegrepen? Ton heeft dus in ieder geval gefaald. Of hij heeft een verkeerde tacktiek uitgestippeld. Of hij heeft verzuimd in te grijpen! Gelukkig had Zwaanswijk Nkufo in de tas, anders had het nog wel eens erger kunnen aflopen!

gekkun droak

Geplaatst: zondag 23 oktober 2005 om 15:26u

iedereen die gister lokhoff rot op aant zingen was had of te veel gezopen of ze weten niks van voetbal we staan 6e idi*ten nac speels gister een onwijs goede wedstrijd maar die eik*l onder de lat bij twennun hield veel goede pogingen uit het goal

thats it .

Cellie traaie

Geplaatst: zondag 23 oktober 2005 om 17:44u

hallo mmm,

Je kunt beter helemaal niet meer reageren want woensdag zijn er geen punten te halen, het is namelijk BEKER!!!!

Over gisteren, een uur redelijk voetbal met een uitblinkende Zwaanswijk (beste aankoop) en een erg slechte Pierre, tuurlijk verdiend hij respect voor het verleden maar ik vind wel als je slecht speelt mag je gewisseld worden ook als je Pierre van Hooijdonk heet. Het is trouwens al de 6e keer dat Pierre in aanmerking kwam voor een wissel. Maar wie weet is hij op stoom als we aan het eind van het seizoen om europees voetbal gaan spelen en dan juichen we met zijn allen weer voor Pierre, ik bedoel liever 9e en europees voetbal dan 4e en een slecht eind van het seizoen dus helemaal niks.

Come on NAC

Maar we staan wel 5e

Geplaatst: maandag 24 oktober 2005 om 9:42u

Dus om nou de spelers uittefluiten gaat toch wel veul te ver hor

nac`er

Geplaatst: maandag 24 oktober 2005 om 10:32u

Stelletje prutsers zijn het. En daar bedoel ik niet heel het elftal mee. Zwaanswijk, Zikora, Jenner etc. petje af. Maar Pierre moet echt opzouten bij NAC. Er gaat van deze vent geen bal uit. Het enige dat hij doet is met zijn rug naar het doel staan en elke keer het balletje terug kaatsen. Pierre was zaterdag de langste vent van het veld, maar won geen een kopduel waardeloos. Lokhof neem die van Hooydonk mee naar Timboektoe en blijf daar de rest van het seizoen. Hebben we misschien nog een kans op Europees.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven