homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

13 september 2005
Overige blessures vallen mee


Naast slecht nieuws omtrent de hamstrings van Tony Vidmar is er ook nog goed blessurenieuws te melden: De blessures van Diba, Zwaanswijk, Elshot en Kerstens lijken mee te vallen.

Diba kreeg gisteren tegen jong fc wolluk een schop tegen zijn enkel: " Ik schrok me echt kapot, joh. In het ziekenhuis hebben ze nu een kneuzing en een bloeduitstorting geconstateerd, dus dat lijkt dan mee te vallen, al voelt het op dit moment nog niet zo aan, moet ik zeggen. "

Rots in de branding Zwaanswijk kreeg een schop van michael mols, die sinds zijn terugkeer op de Nederlandse velden meer kaarten scoort dan doelpunten. Na die schop kwam Zwaanswijk verkeerd terecht: " Het deed even zeer, maar ik kon wel dóórgaan. Maandag was de enkel echter ineens dik en toen besloten we om er vandaag toch maar even naar te laten kijken. Vanmorgen was-ie al iets minder dik, maar had-ie wél alle kleuren van de regenboog. Echt veel pijn had ik er echter niet aan. Onderzoek in het ziekenhuis wees uit dat er niets kapot is. Ik heb vandaag wat gefietst, morgen ga ik wat lopen en dan hoop ik donderdag weer met de groep mee te kunnen doen. "

Hetzelfde geldt min of meer voor Kurt Elshot. " Ik had na een botsing afgelopen zondag wat last van een plekje vlakbij mijn achillespees. Zit een kneuzinkje, blijkt nu. Maar het voelt al een stuk beter dan gisteren, dus ik ga ervan uit dat ik donderdag weer gewoon met de groep kan trainen. "

Benny Kerstens was dinsdagmiddag ook mee naar het ziekenhuis, maar hij was niet bereikbaar voor commentaar. Ook met zijn blessure lijkt het echter mee te vallen.


Bron : De Rat, NACpuntenel


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Relaties

Patrick Zwaanswijk
Benny Kerstens
Anouar Diba
Kurt Elshot

11-sep-2005 NAC-ADO (4-1)


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

nacbreda8

Geplaatst: dinsdag 13 september 2005 om 17:21u

dat zit allemaal wel snor dus...

Petterick

Geplaatst: dinsdag 13 september 2005 om 17:55u

En Ons pierreke doet dit weekend gewoon weer mee!

inter milaan

Geplaatst: woensdag 14 september 2005 om 0:52u

goh stel dat ze wel gebleseert waren wie stond er dan in de verdedeging
als er 3 uitvallen???

enn ik hoop klein beetje dat pierre niet mee doet
prachtige voetballer maar nog nie veel laten zien dan een paar mooie lange hoge passes op de kleine etterige sikora maja
we zien t zaterdag wel
zoals ik al zei verander nooit een winnend team

kdoe t maar nederlands altijd makkelijk dan engels

Ratrace

Geplaatst: woensdag 14 september 2005 om 7:33u

@ inter milaan,

Als voor jou nederlands makkelijker is dan engels dan zal dat laatste wel helemaal niet leesbaar zijn....volg een taalcursus man. Daarbij een speler van de selectie die zich 300% geeft (en tot slot van rekening dit seizoen nog 2 doelpunten maakt die worden afgekeurd) kleine en etterig noemen is helemaal laag bij de grond. De enige kleine etter hier zijn jij en je vriend harry

fab

Geplaatst: woensdag 14 september 2005 om 8:02u

Wat een kneusjes allemaal zeg. Kneuzing is een blessure voor watjes, dat je daar voor nog naar het ziekenenhuis moet zeg. Waar zijn die voetballers gebleven van: "het deed wel een beetje zeer, maar ik heb de wedstrijd uitgespeeld. Echter toen ik de volgende dag uit bed stapte bleef mijn been liggen. Bleek ik een dubbel gecompliceerde open been breuk te hebben........."

En je ken zeggen van Sikora wat je wil, maar hij is wel klein en echt een ettertje. Maar wel één die ik heel graag bij NAC op het veld zie en liever niet als tegenstander. Moet je eens op Sikoraatje letten bij een corner van de tegenstander en dan nog eens zeggen dat hij geen ettertje is. Heerlijk man. Als er positieve ettertjes op deze aardkloot lopen is Sikora daar het opperhoofd van.

fab

Geplaatst: woensdag 14 september 2005 om 12:11u

@big brother hieronder

Ik snap er idd geen ene reet van....... Zucht........... Nee, ik weet echt niet dat ze dat als controle naar het ziekenhuis gaan omdat ze dan zonder risico verder kunnen trainen. Ik ben al lang blij dat ze geen van alle iets serieus mankeren. Sceptisch heet zoiets.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

kees4

Geplaatst: woensdag 14 september 2005 om 0:28u

laat pierre er voorlopig maar uit want zonder hem scoren we tenminste nog met hem erbij ginge het kut

big brother

Geplaatst: woensdag 14 september 2005 om 8:33u

--Fab,
Jij snapt er echt helemaal niets van !


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven