homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

8 september 2005
De week van Juuuul (2)


In het vervolg op de week van Julian Jenner vertelt de rappe rechtsbuiten hoe hij zijn techniek probeert te verbeteren en weet hij te melden dat Pierre alweer fit genoeg is om zich met zijn favoriete spelonderdeel bezig te houden.

Julian Jenner benutte zijn vrije woensdag met... wat extra techniektraining, een beetje aanrommelen in huis én het bekijken van Nederland - Andorra op TV.

`Dat doe ik wel één of twee keer in de week, wat voor mezelf trainen. Dan ga ik naar een voetbalschool bij mij in de buurt en dan krijg ik Wiel Coever-training van Chris Kronshorst. Doe ik al een jaar of zeven. Is goed hoor, je merkt gewoon dat je er beter van wordt. Daarna heb ik een beetje in huis aangerommeld. We zijn nog niet zo lang geleden verhuisd, dus er is nog genoeg te doen in en om het huis. 's Avonds heb ik Oranje gekeken. Ik vond ze best goed spelen. En wát een prachtige goal van Rafael van der Vaart, zeg! Waanzinnig gewoon. Wel verschrikkelijker schoppers, die Andorezen, niet normaal meer. Dat was met die Armeniërs beslist niet het geval, die probéérden in elk geval nog te voetballen.`

Gewonnen? Wij natuurlijk!
Donderdagochtend stond Jenner weer vrij vroeg naast zijn bed.`Ben ik opnieuw naar die voetbalschool gegaan om wat Coerver-oefeningen te doen. Vind ik ook gewoon leuk, weet je. Beetje op schijnbewegingen trainen. Daarna heb ik wat gegeten en ben ik naar Breda gereden. Op de training van vanmiddag hebben we eerst een uitgebreide warming-up gedaan en vervolgens heeft Koos Waslander ons onderworpen aan een zware pass/trap-oefening. Dat ging wel lekker. We besloten de training met een partijvorm. Ik speelde met Davy Schollen, Sander van Gessel, Patrick Zwaanswijk, Arne Slot, David Mendes da Silva en Mike Zonneveld tegen de rest en ja, je hoeft niet te vragen wie er won... wij natuurlijk! Tony Vidmar en Pierre van Hooijdonk deden mee met de pass/trap-oefening en gingen daarna naar binnen. Oh nee, Pierre heeft nog wat op vrije trappen staan oefenen, samen met Wilmer Kousemaker en met Arno van Zwam in het doel. Sikora heeft alleen wat gelopen, die heeft was last van zijn lies. Johan Vonlanthen keerde pas later in de middag terug van zijn interlandtrip, dus die deed niet mee op de training.
Verder doen we het vandaag maar rustig aan en dan gaan we morgen weer verder toewerken naar de wedstrijd tegen ADO Den Haag!`


Bron : De Rat, NAC.nl


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Julian Jenner

06-sep-2005
De week van Juuuul...
12-sep-2005
De week van Juuuul (3)...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

danny b

Geplaatst: donderdag 8 september 2005 om 17:42u

Positief dat Pierre zich al met baloefeningen bezighoudt, dan gaat het redelijk voorspoedig met herstel volgens mij.
Misschien heeft Lokhoff wel een verassing in petto en speelt hij met een spuit tegen de pijn zondag, maar ik hoop dat hij gewoon de benodigde tijd pakt, geen poespas.

Wat ook positief is, is dat zo`n jongen als Jenner in zijn vrije tijd ook bezig is zichzelf beter te maken. (want dat doe je als je met de stof van Coerver aan de slag ga)
Zo hoort het, maar toch wordt het steeds schaarser. Goed bezig jong, gij komt er wel

parel uit het zuiden

Geplaatst: donderdag 8 september 2005 om 18:35u

Klinkt allemaal als muziek in mijn oren. Zolang de wil er is, zal de strijd er ook zijn!! Ben ervan overtuigd dat we zondag 3 punten pakken.

Advies voor Pierre: Doe rustig aan, tegen AZ over 2 weken hebben we je hard nodig.    

Prof Nakkermans

Geplaatst: donderdag 8 september 2005 om 19:19u

JUUUUL (3)

En gisteren kreeg ik van ons pap en mam pannekoeken te eten, keigaaf man! En ik mocht van ons mam een half uurtje langer opblijven.

JUUUUL (4)
Vanochtend een bal-oefening gedaan zonder bal, was best te gek joh.

JUUUL (5)
:Z:Z:Z:Z

Roosendaalse NACcer

Geplaatst: donderdag 8 september 2005 om 21:11u

Het valt op dat Waslander deze training gaf EN dat Pierre z`n vrije trappen oefende met van Zwam in de goal. Betekent dat Schollen voorlopig dus nog niet op een basisplaats hoeft te rekenen. Schollen heeft daarentegen wel meegevoetbalt ... misschien wordt `ie wel als pinchhitter gebruikt

liesbos

Geplaatst: donderdag 8 september 2005 om 21:15u

staat schollen dan weer in de basis. Zou zo maar eens kunnen denk ik

nacbreda8

Geplaatst: donderdag 8 september 2005 om 21:44u

die coerver training daar zal ex-naccer bobson nooit naartoe zijn gegaan dat was ook wel te merken ook....

nacbreda8

Geplaatst: donderdag 8 september 2005 om 21:45u

coever excuus

FC Goed Bezig

Geplaatst: vrijdag 9 september 2005 om 10:20u

Tsja Juul Jenner, wat je daar nu over zeggen? In de voorbereiding de verrassing, in de competitie onzichtbaar. Onze Juul moet het nu maar eens in de wedstrijd laten zien al moet gezegd, veel ballen krijgt ie niet. Dat ligt natuurlijk aan het middenveld dat zonder een spelverdeler als los zand aan elkaar hangt. Er is er maar 1 die daar verandering in kan brengen en dat is ARNE SLOT!!!! Ton stel die gast eens op as zondag, moet je eens kijken hoeveel dat scheelt dus wrijf die soep uit je ogen en red je eigen positie door SLOT op te stellen op het middenveld samen met Mendes en Zonneveld met Kerstens achterin naast Zwaanswijk!

Buddha

Geplaatst: vrijdag 9 september 2005 om 15:04u

@ Prof Nakkermans

Leuk man


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

miqwiel

Geplaatst: donderdag 8 september 2005 om 18:20u

Waslander???


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven