homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

6 september 2005
Maaskant snapt niet waar roddels vandaan komen


De Breda Herald, een blad dat regelmatig de meest sappige roddels de wereld in helpt, wist afgelopen week te melden dat Willem II-trainer Robert Maaskant wel oren heeft naar het trainerschap bij NAC Breda. 'Grote onzin', aldus Maaskant. 'Ik heb niemand gesproken en heb geen idee hoe deze roddel in de wereld is gekomen.'

'Vervelend is het wel', aldus de trainer. 'Met de snelheid van de hedendaagse media gaan geruchten nog sneller de wereld over dan voorheen. Voordat je het weet staat het op de voorpagina van de krant. Ik wil er eigenlijk geen woorden aan vuil maken.
Er heeft mij niemand geďnterviewd en de Breda Herald weet even zo vrolijk de volgende keer te melden dat ik in de race ben voor premier', zo omschrijft Maaskant de betrouwbaarheid van het blad.

Sja, bij nadere bestudering is de Breda Herald gewoon een enorm fukblaadje gebleken, waarvan het `Maaskant-nieuws` achteraf wellicht ietske te snel op deze site gecopy-paste is. Bij deze dus de rectificatie.


Bron : NACBreda.tk, de Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
25
26
27
28
29
30

Relaties


05-sep-2005
`Maaskant wil liever naar NAC`...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Freddy

Geplaatst: dinsdag 6 september 2005 om 9:09u

Effe checken de volgende keer Heren

chiel

Geplaatst: dinsdag 6 september 2005 om 9:16u

Dat de Breda Herald `schokkend nieuws` met een vette knipoog brengt, was mij vanaf nummer 1 al duidelijk. Als je het blaadje op zijn juiste waarde weet te schatten, is het best grappig. Vind ik.

fab

Geplaatst: dinsdag 6 september 2005 om 9:19u

Mijn stem heeft tie bij de volgende verkiezingen...............

portugeese naccer

Geplaatst: dinsdag 6 september 2005 om 9:22u

Heeft de Breda Herald nog niet bericht dat Theo Mommers vervangen gaat worden door Jan Peter Balkenende? Vroeger was er trouwens op De Rat volgens mij een rubriek "roddels"; jammer dat die er niet meer is!

Prof Nakkermans

Geplaatst: dinsdag 6 september 2005 om 9:43u

Klasse van de Rat om de fout toe te geven, kijk da`s top!

ZEPA

Geplaatst: dinsdag 6 september 2005 om 10:13u

Ach ja wat moeten hierover zeggen: te opvallend, te veel stemmingmakerij, bla bla bla. We weten ondertussen hoe een gemiddelde lid van de rat-redactie denkt over TL en TM. Maar ach...soms is het ook een beetje handig om net wat beter over na te denken zou ik zeggen.

ZEPA

Geplaatst: dinsdag 6 september 2005 om 10:15u

@ portugeese naccer

Vroeegr was een topic genaamd roddels...Tja lijkt mij logisch dat die weg is. De hele site is nu namelijk een roddel. En dat maakt het toch ook wel boeiend.

peukie

Geplaatst: dinsdag 6 september 2005 om 11:29u

Off topic:
Ik dacht dat Feher gisteren bekend zou maken waar hij de rest van het seizoen speelt. Is er al iets bekend???

RaamsdonkBside

Geplaatst: dinsdag 6 september 2005 om 12:17u

heren van de Rat.

kunnen jullie her daarheen leiden dat heer fab zijn stemrecht wordt ontzegd...

Morkai the Red

Geplaatst: dinsdag 6 september 2005 om 12:26u

De Breda Herald is een krantje wat zich een beetje moet bewijzen. Het probeert op een leuke wijze het al bestaande aanbod van Bredaas nieuws aan te vullen. Echter van bepaalde zaken moeten ze een beetje afblijven (o.a. het overnemen van nieuws uit `andere`` niet geverifierde bronnen). Waar maken we ons druk over, het is gratis en wanneer je het niet al te serieus neemt, best vermakelijk en zo sappig zijn de `roddel` niet. Mocht je er geen ruk aan vinden, dan bestaat er altijd nog de bak van het oud papier of de bodem van de kooi van de kanarie/parkiet/willekeurig ander klein huisdier.

SVP geen Maaskant als nieuwe trainer van NAC, we willen een trainer die een elftal beter laat voetballen, geen mediazieke ex-kroonprins van het trainersgilde met een vlotte babbel.


Waterrat

Geplaatst: dinsdag 6 september 2005 om 12:35u

Freddy, ga lekker ergens anders serieus lopen zijn, houdoe!

FES

Geplaatst: dinsdag 6 september 2005 om 13:11u

Nieuws checken?? Ik mag hopen van niet, Ratdaxie. Ieder potentieel nieuwsitem met een mogelijke Bredase link overgieten met een felgele en pikzwarte saus!

Fijn dat Maaskant zichzelf "verdedigt" ten opzichte van zijn huidige werkgever, maar de deur naar zijn toekomstige kantoor is zeker niet op slot.

Nog even geduld... wat puntverlies in de competitie en uitschakeling in Europa & het bestuur van Willem II zal volmondig tijdens de Talpa-uitzending verklaren dat ze het volste vertrouwen hebben in de trainer Maaskant. Één dag later magtie dan zijn bureau leegmaken.

Freddy

Geplaatst: dinsdag 6 september 2005 om 14:14u

Waterrat ga je lekker mee dan?

Hugh Hefner

Geplaatst: dinsdag 6 september 2005 om 17:04u

Elbrigado > Hans N. is géén broer van Johan. Schijnen wel ergens familie van elkaar te zijn.

Fehér gaat trouwens bij de Stillempjes spelen. Ik vraag me af of ze bij NAC eigenlijk wel wisten dat de Lampjes bezig waren om hem ergens onderdak te brengen. Ze hadden al met de halve eredivisie gebeld... Ik kan me niet voorstellen dat ze het telefoonnummer van NAC vergeten waren.

marina.willemen

Geplaatst: dinsdag 6 september 2005 om 17:51u

Balkenende voor Mommers!Goed idee!Eindelijk iemand met uitstraling normen en waarden en geen enge man in te korte broeken!


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

elbrigado

Geplaatst: dinsdag 6 september 2005 om 9:46u

Los van de betrouwbaarheid van het blaadje herald (nooit van gehoord overigens, terwijl ik toch in Breda woon), is de berichtgeving op zich wel aannemenlijk en logisch.

Of Maaskant de goede opvolger van TL is vraag ik me af. Maaskant is ook zo`n echte Bredase jongen. Ik zie liever iemand echt van buiten a la Ten Cate.

Wellicht Johan Neeskens (of Hans Neeskens, z`n broer, )
.

SNAKE

Geplaatst: dinsdag 6 september 2005 om 9:55u

ACH DIE KRANT KAN GEDACHTEN LEZEN
en dat is ook niet verkeerd hoor

koen

Geplaatst: dinsdag 6 september 2005 om 11:37u

@peukie


...Feher speelt komend seizoen in kruikenstad.......

bla bla

Geplaatst: dinsdag 6 september 2005 om 18:12u

Maaskant van mij hoef je niet in breda te komen trainen hoor wil een goeie trainer die ook met zijn club weet te winnen en niet iemand die in 3 wedstrijden 1 punt pakt en dat tegen rbc met geluk!!

zwijndrecht33

Geplaatst: dinsdag 6 september 2005 om 18:13u

feher naar de stilburg!!!

SR

Geplaatst: dinsdag 6 september 2005 om 22:18u

Alle zeikerds die nu nu roepen dat we Feher moeten halen riepen 3 maanden geleden dat ons NAC geen spelers meer moest huren! Het is een goede speler geweest voor ons,koos voor het geld in Eindhoven! Wij hebben Elschot,Peto,Jenner en Mendes voor de rechterkant en dat lijkt me genoeg toch?Goede aktie ven Ton en Theo

fred

Geplaatst: woensdag 7 september 2005 om 15:14u

beste redactie,

inderdaad geinig, dat tumult rondom robert maaskant. maar om de breda herald nu maar meteen een fukblaadje te noemen gaat wat ver. ze hebben meer inside information dan dagblad de stem, om over het stadsblad nog maar te zwijgen! het siert die gasten van de breda herald wel dat ze voorlopig lullige feiten over sommige bestuursleden van nac of spelers binnenskamers houden. succes met de rat!!


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven