homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

6 juni 2005
Kesler trekt van leer tegen remkes


We lijken wel een duf politiek medium met een titel als deze, maar we praten toch echt over NAC-nieuws. knvb-directeur Kesler drong vandaag opnieuw aan om politiekosten niet door te berekenen aan de clubs. Die plannen uit het regeerakkoord gaan de clubs ongeveer 13 miljoen euro kosten, terwijl veel clubs (waaronder NAC, waar in het stadion geen politie te bekennen is) al een hoop geinvesteerd hebben in veiligheid.

" Het huidige wetsvoorstel rammelt aan alle kanten " , aldus Kesler. " Hopelijk ziet minister Remkes dat nog op tijd in. Anders misschien de Raad van State of de Tweede Kamer. Voetbal dient als volkssport nummer één een groot belang in de samenleving. De overheid moet dus samen met het betaalde voetbal voor een probleemloos evenement zorgen. We kijken de laatste jaren al met z'n allen hoe het allemaal beter en goedkoper kan. Laten we daar nu gewoon mee doorgaan. We hebben al miljoenen uitgegeven aan veiligheidsmaatregelen. "

Volgens Kesler kan de veiligheid rondom stadions ook met minder geld gehandhaafd worden. Het verleden heeft volgens ons uitgewezen dat het vaak veiliger is zonder politie dan met. Twee vliegen in een klap lijkt ons.


Bron : De Rat, Telegraaf


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties


31-mei-2005
Clubs willen niet opdraaien voor politiekoste...
26-apr-2010
Kesler ziet ze vliegen...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

pannelap

Geplaatst: maandag 6 juni 2005 om 19:38u

....`Volgens Kesler kan de veiligheid rondom stadions ook met minder geld gehandhaafd worden. Het verleden heeft uitgewezen dat het vaak veiliger is zonder politie dan met` ..... !!!

Whohahaha.... hup Henk. Laat die Remkes maar eens een poepie ruiken

Zorro S

Geplaatst: maandag 6 juni 2005 om 20:13u

Als er geen politie rond het NAC-stadion aanwezig is, dan kost dat ook geen geld. Bovendien heb je zo veel minder kans op rellen. Twee vieze vliegen in 1 klap................

Hup NAC

NAC-nr1

Geplaatst: maandag 6 juni 2005 om 20:44u

Die politie doet toch geen ene ruk... dus betaal gewoon niets Enne de politie is juist het gevaarlijkste en zorgt meestal ook voor de rellen hoor

Lijntrekker

Geplaatst: maandag 6 juni 2005 om 21:08u

@ Ratdaxie

Ff off topic: hoe zit het nou met die seizoensevaluatie die TM heeft aangekondigd "als de tijd rijp is"? Jullie hebben toch wel de juiste informanten in het Rat Verleghstadion?

Hugh Hefner

Geplaatst: maandag 6 juni 2005 om 23:11u

Puh, ik kan me niet herinneren dat NAC ooit goed scoorde op het gebied van Fair Play. Vergeet niet dat we altijd gewoon houtjes-touwtjes-voetbal speelden. Een man als Theo Dierckx was een uitzondering, maar we speelden ook met mensen als Jacques Beusenberg, Hans Neeskens, John Smit, Gerard den Haan, mannen die voor geen meter konden voetballen, maar over lijken konden gaan en het ook deden. Van die mannen die als het moest hun directe tegenstander gewoon in de eerste minuut al doormidden schopten. Tommie Dekker is wat dat betreft mijn all-time favoriet. Die zette gewoon steevast zijn tackles te laat in, zodat de bal al een kwartier weg was voordat ie zijn man tegen de reclameborden parkeerde. Koos Waslander was zijn directe tegenhanger. Koos, altijd mouwen omhoog en kousen omlaag, ging wel voorop in de strijd, maar liet zich ook altijd als eerste vallen. Als er iemand bij NAC aangewezen kan worden voor het introduceren van de Schwalbe, dan is het Rooie Koos wel. Als een volleerd ballerina ging hij uiterst elegant tegen de vlakte, zijn directe tegenstander in volledige verbijstering achterlatend, omdat die zich (terecht!) van geen kwaad bewust was. Maar Koos had ook een oerdegelijk incasseringsvermogen. Meestal pakten ze hem tijdens de wedstrijd nog wel terug.
De gemeenste speler die NAC ooit had, was, hou je vast, Danny Schrijvers. Die kon ook voor geen meter voetballen, maar was een specialist met de ellebogen. Bovendien kon ie bogen op de reputatie van zijn vader. Begonnen in de spits, zakte ie als snel af naar de verdediging en ook daar bleek hij niks te kunnen. Al op de middelbare school kon ie zijn handen niet thuis houden.
Mensen die het heel gewiekst deden waren Johnny Dusbaba en Hans Kraay jr. Absolute topper was wel Bertus Quaars. Die gaf ooit zijn tegenstander een kopstoot op twee meter afstand van de grens zonder dat die maar iets in de gaten had! Nog altijd een van de grootste mysteries in het Nederlandse betaalde voetbal!
Tja, echte kerels. Dat is wat anders dan die mietjes tegenwoordig.
Vroeger had je ze ook wel, Hansje van den Dungen en Guusje van de Borgt. Die laatste heeft geloof ik één gele kaart gehad tijdens zijn carričre en dat was wegens zeiken tegen de scheids. Is ie nog steeds trots op.
De enige fatsoenlijke overtreding die ik me dit seizoen kan herinneren was die van Collen uit tegen Heerenveen. Ongeloofelijk dom, dat wel.

harry b.d.

Geplaatst: dinsdag 7 juni 2005 om 5:48u

Grensrechter Griek ?

marina.willemen

Geplaatst: dinsdag 7 juni 2005 om 19:17u

Remkes dat is toch die engerd met dat rammelende kunstgebit die hoofd is van de Nederlandse `FBI`de AIVDs? Goed zo Henkje laat hem maar even op zijn ehhh......tanden(?)bijten.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven