homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

3 september 2004
Lurling vandaag meteen in actie


Anthony Lurling kon na zijn medische keuring meteen de kicksen uit het vet te halen voor zijn eerste training met de selectie. Hier meteen de eerste pixkes van Lurling's eerste NAC goal:

De meneeren van de nos wisten het trainingsveld ook te vinden


Woordje voor de pers


De opvolger van Lurling kwam ook even kijken

We wensen Lurling heel veel succes bij de mooiste club van het universum, en dat je een mooie hattrick mag maken tegen de nerds!


Bron : De Rat, Kingkongfive


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Anthony Lurling

03-sep-2004
Lurling door de medische keuring gekomen...
03-sep-2004
Athony Lurling voor 1 jaar gehuurd...
03-sep-2004
Getergde Lurling heeft er zin in bij NAC...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

WiseGuy

Geplaatst: vrijdag 3 september 2004 om 15:28u

Later vandaag ook een fotoverslagje op NACforever.nl

GB Breda

Geplaatst: vrijdag 3 september 2004 om 16:33u

Tja Lurling....ik vond hem niet slecht bij feyenerd en hij maakte toch wel een aantal goals! maar ja het blijft een naaibal, dus ik ben benieuwd of tie nog steeds zo is. Hopen op een verfrissende impuls

ir. Rini Beekman

Geplaatst: vrijdag 3 september 2004 om 16:37u

Met alle respect voor de heer Lurling, hoor. Maar wat moet NAC met deze man? Ik, ir. Rini Beekman, pluis alle media door en deze Bossche meneer heeft duidelijk (en meerdere malen) aangegeven dat Vitesse zijn voorkeur had. Hij prefereert het elitaire Vitesse dus boven NAC, lieden. Schande, heer Lurling! Kijk, als Lurling de keus had gehad dus NAC en pakweg FC Utrecht of NEC en hij had een voorkeur voor een van laatstgenoemde clubs dan had ik, ir. Rini Beekman, daar vrede mee kunnen hebben. Maar gecharmeerd zijn van het nare Vitesse... het is een regelrechte aanfluiting!

De Zwarte Panter

Geplaatst: vrijdag 3 september 2004 om 17:28u

Zoals al eerder gemeld was ik niet voor de komst van Lurling. Maar hij is nu speler van NAC, en kan dus rekenen op mijn onvoorwaardelijke steun, en ik hoop ook op die van alle andere oprechte NAC supporters!

Anthony, welkom en laat maar zien dat ik en anderen ongelijk hebben!

Guardess

Geplaatst: vrijdag 3 september 2004 om 18:11u

@jessepromes

"Externe financiers zouden wel ene bart betaald hebben maar een jongen die iets wat jonger is en veel beter met meer toekomst en waar clubs over twee jaar wel intersse in zouden hebben willen ze niet kopen."

Als ik jou was zou ik me gewoon bij het lezen houden en je onzin voor je houden als je niet weet hoe de vlag erbij hangt. Baarlijke nonsens wat je hierboven beweert.

Prof Nakkermans

Geplaatst: vrijdag 3 september 2004 om 20:00u

Domme domme Rini toch, fijn dat je in je vrije tijd zoveel tijd hebt om alles keurig uit te pluizen. Maar vindt je jezelf niet roomser dan de paus, wat een kul allemaal.

Ik Prof Nakkermans heb helemaal geen tijd om de media erop na te slaan en het kan me geen reet schelen wat er over Lurling is geschreven, het gaat me om 1 ding . . . .Lurling is een bovengemiddelde voetballer!!!!!

toontje

Geplaatst: vrijdag 3 september 2004 om 20:28u

Beekman, hou toch je irritante gaffel, lelijke zuignap.
Je bent een negatief, min mannetje die een knal verdient.
Standaard ben je negatief en probeert Harry B.d. te kopiëren, je bent een slap aftreksel een nep ingenieurtje. Knoop een molensteen om je nek en spring van de brug, en rap een bietje

redzombi

Geplaatst: vrijdag 3 september 2004 om 20:48u

rini gaat lekker bij harry zitten ,,,,,oetlul

Mr. Gustavo

Geplaatst: vrijdag 3 september 2004 om 20:51u

Allemaal leuk en aardig, maar waar ik al DE HELE DAG op wacht is het verlossende nieuws over COLIN, waar vandaag uitsluitsel over gegeven zou worden!!
Hoe zit da?!

Melis Boonstoppel

Geplaatst: vrijdag 3 september 2004 om 20:56u

Allereerst: Rien, wat ze ook van je vinden, je hebt een echte eigen mening en bovendien blijf ik je onderbouwingen altijd zeer ludiek vinden. Hulde hiervoor. Maar nu naar de orde van de dag:

Als dhr. Lurling nu net zo goed voetbalt als dat hij slijmt, dan is hij zeker een toegevoegde waarde voor NAC. Op dit moment bekijk ik het zo: Cornelisse komt duidelijk te kort, dus wat dat betreft kan Lurling alleen maar meevallen.
Toch vind ik het weer uiterst vreemd van een club, dat ze nu precies weer een speler aantrekken waar het publiek op zijn zachtst gezegd sceptisch over is. Volgt er dan niemand bij NAC een klein beetje de stemming onder de supporters? Niet dat je daar altijd naar moet luisteren en al helemaal niet je beleid op af moet stemmen, maar het kan weleens een ruggesteuntje zijn bij het verkrijgen van bepaalde inzichten. Ikzelf ben nog steeds van mening dat Henk Vos (zeker op dit moment) een meerwaarde voor NAC had kunnen zijn, alleen was het `huwelijk` gedoemd te mislukken. Dit had vooraf bekend kunnen zijn bij het management. Nu met Lurling erbij is dat, mijns inziens, precies hetzelfde.
Toch heeft het NAC-publiek er niets aan om Lurling straks voortdurend uit te fluiten. Hij zal er niet beter van gaan presteren. Bovendien is deze speler zeer gevoelig voor de publieke opinie. Hij speelt het komende jaar bij NAC, dus doen de supporters er goed aan om hem met een schone lei te laten starten, al is het te begrijpen dat het moeilijk is.

cultuurbarbaar

Geplaatst: vrijdag 3 september 2004 om 20:58u

Lurling kan aardig praten, voorlopig eerst maar even laten zien wat meneer in huis heeft en dan

Hugh Hefner

Geplaatst: vrijdag 3 september 2004 om 21:43u

Wat ik nu merkwaardig vind, en ik blijk me dus verschrikkelijk vergist te hebben, betrof de vorige bijna-transfer van Colin WELDEGELIJK een huurovereenkomst!!!! Het was dus geen koop! Het ging trouwens niet door vanwege Colins persoonlijke wensen.

Daar hebben we dus wat vragen en opmerkingen bij:

1) Ik ben benieuwd wat de verschillen zijn tussen Colin`s persoonlijke wensen bij Everton en bij NAC! (Waarom hebben we geen smilie van een geldwolf?)

2) Heel interessant: in bovenstaand geval was het juist P$V die zijn mond voorbij sprak en de transfer wereldkundig maakte voordat bekend werd dat ie uiteindelijk niet doorging! Met dank aan Stan Valcx!

3) Ik snap dus echt niet waarom P$V nu zo nodig Colin persé wil verkopen! Dat zouden ze op 12 augustus naar Everton niet doen en een dikke twee weken later ook niet naar NAC! Er zijn dus andere dingen aan de hand.

4) Er wordt gezegd dat er nu plotseling meerdere clubs interesse hebben in Colin. Dat kunnen, gezien het sluiten van de internationale transfermarkt, alleen Nederlandse clubs zijn. Het vingertje gaat in dit geval dus naar Groningen! TM had in elk geval de zaak aan kunnen houden totdat we deze maand twee keer achter elkaar tegen de groenwitten gewonnen zouden hebben!! Straks wordt Colin nog tegen ons gebruikt!

5) Voor een geldige huurovereenkomst is in elk geval de handtekening van de HUURDER nodig. Die moet dan gezet worden in bijzijn van een vertegenwoordiger van de VERHUURDER. Het is dus niet onmogelijk dat TM iets heeft om op terug te vallen.

6) Het kan natuurlijk zijn dat Everton zich alsnog gemeld heeft voor een definitieve overname, per halverwege het seizoen. Everton zit tegenwoordig flink in de slappe was. Maar gegeven het feit dat Colin zich ziek meldt, ervan uitgaande dat hij toch als een van de eersten van een dergelijke constructie hoort, is een duidelijke aanwijzing dat het niet zo is. Het zou trouwens wel bijzonder smerig zijn van P$V. Wat niet wegneemt dat de handelswijze van lampjes hoe dan ook bijzonder afkeurenswaardig is!

7) Als ik de Parel was, zou ik Colin kopen. Die gozer is pas 23, kan nog overal naar toe! Weer een lekker jaartje bij NAC en weg is ie weer.

x) Even off topic: Nederland-Liechtenstein (wie??) in de rust 1-0! Wordt van Basten voor of na de UITwedstrijd tegen Tsjechië ontslagen? Ik zet een bak Jupiler op VOOR.

Trainer Foppe for bondscoach!! Fryslân boppe, bondscoach Foppe!

x) Nog even off topic: de ouwe lullen in de Totodivisie zijn weer lekker bezig: Derksen bij Fortuna maakte zijn vijfde al dit seizoen!! Zuurman bij Zwolle legt er vanavond zijn eerste twee in.

8) De relatie tussen NAC en de lampjes is dus wel wat bekoeld. De fantastische constructie van Fehér op huurbasis naar NAC als deal van de definitieve overname van Colin zal ik voorlopig maar even als wishful thinking beschouwen.

9) En tja, komt P$V terug op zijn besluit om Colin alleen te verHUREN? Da`s even afwachten! :Z

Hugh Hefner

Geplaatst: vrijdag 3 september 2004 om 21:47u

Ojee, in punt 2 staat iets volkomen onlogisch, maar ik denk dat we allemaal begrijpen wat ik bedoel.

Update bij x) Zuurman heeft er zijn derde al inliggen!

Hugh Hefner

Geplaatst: vrijdag 3 september 2004 om 21:58u

Nog een update: Zuurman drie op een avond? Dan Derksen ook!

PJ

Geplaatst: vrijdag 3 september 2004 om 22:16u

Een goede vraag van Mr. Gustavo!

klaas bruinsma

Geplaatst: vrijdag 3 september 2004 om 22:16u

>>> Hugh Hefner ....Een huur van Feher icm koop/huur Colin is sowieso niet meer mogelijk nu Lurling is aangetrokken aangezien je na 31 augustud maar 2 spelers mag aantrekken en Colin`s zogenaamde huurovereenkomst niet is aangemeld voor 31 augustus(sterker nog door PSV werd en wordt zelfs ontkend dat er een overeenkomst was/ is). Dus helaas kunnen we nog hooguit 1 speler halen. Nu maar hopen dat t idd Colin wordt aangezien dat veruit de sterkst mogelijke beschikbare verdediger op dit moment is. Ik kan behalve Vrede,Addo en van As eigenlijk zo snel geen namen bedenken van spelers die centraal kunnen spelen en beschikbaar zijn. Maar deze spelers zijn van beduidend lager nivo dan Colin dus hoop maar dat het nog goedkomt want de mensen die roepen dat we verdedigers genoeg hebben kijken blijkbaar alleen naar het aantal maar niet naar kwaliteit en blessuregevoeligheid van onze verdedigers.

Melis Boonstoppel

Geplaatst: vrijdag 3 september 2004 om 23:01u

Hugh Hefner

Je raaskalt maar wat..


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

jessepromes

Geplaatst: vrijdag 3 september 2004 om 15:20u

Externe financiers zouden wel ene bart betaald hebben maar een jongen die iets wat jonger is en veel beter met meer toekomst en waar clubs over twee jaar wel intersse in zouden hebben willen ze niet kopen. Collin wil en zou perfect bij nac passen. Ik zou daar toch alles aan doen om die jongen te kopen.

el

Geplaatst: vrijdag 3 september 2004 om 17:17u

Als ik eerlijk moet zijn ben ik niet blij met de komst van Lurling.....vind het een irritante, maten-naaiende en kaarten vragende speler en qua rendement heb ik ook mijn vraag-tekens. Dus ik denk niet dat ik ga juichen voor deze jongen.....past niet bij onze mooie club.....sorry Antony volgens mij was je vroeger al het misselijkste jongentje van de klas......

lin

Geplaatst: vrijdag 3 september 2004 om 17:30u

Weet iemand misschien welk rugnummer lurling krijgt???

w.

Geplaatst: vrijdag 3 september 2004 om 19:26u

Prima dat men Lurling heeft gehuurd!!

Ik kom nog even terug op de "zaak Collin". Ik kon helaas niet eerder reageren.
Het is mij allemaal tekort door de bocht.

Er is een mondeling akkoord over een huurovereenkomst. Punt uit.
Daar moet NAC PSV bikkelhard aan houden. Collin zal deze overeenkomst uiteraard bevestigen en NAC wint dit altijd.
Wat is dat voor geouwehoer "we hebben ze in de toekomst misschien nog nodig" ?? Dan ben je volgende keer weer het lulletje als je je zo afhankelijk en nederig opstelt.
Dus direct via de advokaat van NAC PSV op zijn plichten wijzen. Het desnoods voor de rechter of de arbritage commissie van de KNVB laten komen als PSV blijft volharden in zijn onfatsoenlijke en schofferende werkwijze. Kom nou toch.

Theo werk aan de winkel..........

Dave

Geplaatst: zaterdag 4 september 2004 om 8:16u

Nu liggen er veel te zeiken over Lurling.Maar het gaat om de voetbalkwaliteiten,en als ie er dit seizoen meer dan 10 in legt ben ik en iedereen denk ik wel dik tevreden.Ik vind hem persoonlijk een hele goede aanvaller en wat jullie r allemaal op tegen hebben dat begrijp ik niet maar goed.Weet wie pas een kwal is Sladan!En Anthony nogmaals heeeeel veel suc6 en je maakt het wel bij ons.En nu op naar ColinTM doe je best he!

ETTEN LEUR HOOLIGANS

Geplaatst: zaterdag 4 september 2004 om 9:25u

wat uitfluiten bij grunn dach het niet he stefano seedorf hemal de ***** in trappen doe dat maar anthony. Nou we zullen zien wat je er van bakt op onze steun kan je wel rekenen als je niemand probeert te naaien behalve de tegenstander hahaha


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven