homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

11 februari 2020
Weigerweijs wijst met het vingertje naar directie


Het zal voor niemand een verrassing zijn dat de kroonprins van de NAC-opleiding op het punt staat te vertrekken. Willem Weijs is het niet eens met de aanstelling van De Duitser en loopt stampvoetend rond bij NAC. Figuurlijk dan, want hij heeft nog geen enkele training geleid van 'zijn' elftal en is ook vanavond niet bij de wedstrijd van jong NAC aanwezig.

Weijs werd van alles beloofd, maar daar kwam de directie snel op terug. Weijs reageerde daarna als een klein kind van wie de lolly wordt afgepakt.

Louter verliezers dus. Korte pikkies en falende visionairs. Piet Bambergen en Rijk de Gooijer zouden een hele kluif hebben om deze klucht op het toneel te brengen...


Bron : De Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

harry b.d.

Geplaatst: dinsdag 11 februari 2020 om 9:06u

De Ongediplomeerde heeft nogal een grote muil. Onder hem is het seizoen begraven. Dus laten we dit gezeik wel in perspectief zien. Maar goed, komt Eisenga vanavond ook al niet naar het forum ? Welke vragen mogen wel en welke niet gesteld worden ?

Aan het ontbijt in Brabant.

drs Marcellus

Geplaatst: dinsdag 11 februari 2020 om 9:25u

Ik vind idd ook dat WW nogal wat noten op zijn zang heeft. Laten we niet vergeten dat onder WW de achterstand op een promotieplek van naar 10 punten is gegaan.

Ik vind echter ook dat de directie hier opzichtig heeft gefaald door WW schijnbaar allerlei beloftes te doen die niet zijn nagekomen.

steef

Geplaatst: dinsdag 11 februari 2020 om 9:36u

Het gaat er niet om of Weijs wel of niet een goede trainer is.
Het gaat erom dat het management wederom faalt qua communicatie, wat een amateurisme weer.

BarleDuc

Geplaatst: dinsdag 11 februari 2020 om 11:43u

Hoe laat begint het rellen?

Beu

Geplaatst: dinsdag 11 februari 2020 om 12:16u

Die Belgische hobbyist en de Friese Prodentboy doen het in hun broek voor vanavond. Terwijl het Oud Bredaasch Verhaal Halen eigenlijk in Teteringen of op de Rith moet plaatsvinden.

10diego

Geplaatst: dinsdag 11 februari 2020 om 12:23u

@Beu, denk je dat de Fries komt?

Die Weijs is wel heel erg in zichzelf gaan geloven. 32 jaar, geen spelerscarrière, geen diploma, geen prestaties in de 6 weken als hoofdtrainer, geen dragende jeugdspelers afgeleverd in zijn vorige job, nog een contract van een paar maanden en meneer wil dat de hele club naar zijn pijpen danst.

Deze man heeft de directe promotie verkloot.
Die heeft natuurlijk iets achter de hand, dat heeft hij namelijk nodig om zijn opleiding af te ronden.

De Belg, De Fries en de bende van elllende laten het allemaal gebeuren.

Moppernac

Geplaatst: dinsdag 11 februari 2020 om 13:33u

Laat hem maar vertrekken, met Weijs zijn we ook niet veel wijzer geworden en is de achterstand alleen maar opgelopen

harry b.d.

Geplaatst: dinsdag 11 februari 2020 om 14:24u

Eisenga komt vanavond. Of hem dit verteld is of dat hij uit vrije wil graag zelf komt is niet duidelijk. Net zoals de agenda die op de dag van het forum nog altijd niet bekend is.

Een snelle groet uit Zevenbergen, of all places. Regen, wind en zon.

Bommelke

Geplaatst: dinsdag 11 februari 2020 om 14:24u

@10diego Deze man heeft directe promotie verkloot? Meen je dat nou serieus? De kortzichtigheid viert weer eens hoogtij.

harry b.d.

Geplaatst: dinsdag 11 februari 2020 om 14:44u

Het feit dat iedereen naar iedereen aan het uithalen is heeft te maken met een schrijnend gebrek aan fatsoenlijk leiderschap. Eisenga en VDA hadden al geen CV waaruit dit bleek, en in de praktijk gaan ze nu ook vreselijk nat. Van Baal, chef RvC, is nergens te bekennen in het diepst van de crisis. Hoe zwak kun je zijn. Doen ze het allemaal weer in hun broek voor van Aalst en zijn 2 trawanten ?

Deze stampij rond Weijs is te triest voor woorden, het schaadt ons NAC.

Beu

Geplaatst: dinsdag 11 februari 2020 om 14:48u

van Zevenbergen naar het stadion is maar een kort stukske BD. Kunnen we je vanavond als mystery guest verwachten om persoonlijk de veren over de pek te gooien?

drs Marcellus

Geplaatst: dinsdag 11 februari 2020 om 15:04u

Ik heb nog heel even getwijfeld om vanavond te gaan maar waarschijnlijk wordt elke aanwezige daar toch weer met een kluitje het riet in gestuurd dus laat maar zitten.

harry b.d.

Geplaatst: dinsdag 11 februari 2020 om 15:05u

Zevenbergen, hagelbui, gaddamme.

Bd gaat zo het gas van de huur-bmw intrappen, volgende afspraak Bilthoven.

Velen hebben afgezegd voor vanavond: complete tijdsverspilling vindt men.

Geen agenda, geen bevestiging van sprekers, helemaal niks. Zelfs een forum organiseren kunnen ze niet.

drs Marcellus

Geplaatst: dinsdag 11 februari 2020 om 15:16u

Hans, dat zal dezelfde hagelbui zijn als net hier in Etten. Wat dat betreft is het aan de Costa beter toeven. Maar goed, dat duurt nog een paar maanden.

Ik vrees met grote vrezen dat een hoop aanwezigen vanavond hevig teleurgesteld gaan worden. In de eerste plaats wellicht omdat niet alle verzakers onder de leidinggevenden aanwezig zullen zijn maar dat de, vanzelfsprekende kritische vragen, niet of nauwelijks beantwoord gaan worden door diegenen die er dan wel zijn. Zeg dan gewoon: wij doen het voor jullie, supporters maar liever hebben we dat jullie je nergens mee bemoeien en gewoon op de tribune bier gaan zitten zuipen en kut roepen. Laat het ten gronde richten van een mooie club dan maar aan ons over.

En het ergste van alles is, we staan er met zijn allen bij en we laten het ook gewoon gebeuren.

10diego

Geplaatst: dinsdag 11 februari 2020 om 15:48u

@bommelke, het was allemaal kut met Brood toch? WW vergroot het gat in no time van 3 naar 10 punten en verspeelt daarmee de kans op directe promotie. Wat klopt er niet?

10diego

Geplaatst: dinsdag 11 februari 2020 om 15:48u

@bommelke, het was allemaal kut met Brood toch? WW vergroot het gat in no time van 3 naar 10 punten en verspeelt daarmee de kans op directe promotie. Wat klopt er niet?

10diego

Geplaatst: dinsdag 11 februari 2020 om 15:48u

@bommelke, het was allemaal kut met Brood toch? WW vergroot het gat in no time van 3 naar 10 punten en verspeelt daarmee de kans op directe promotie. Wat klopt er niet?

portugeese naccer

Geplaatst: dinsdag 11 februari 2020 om 17:04u

Het zoveelste absolute brevet van absoluut onvermogen van .... ja, van wie niet eigenlijk? Dat alles terug te voeren op De Grote Drie Stoethaspels. Geld geven, ja, dat konden ze en daar was en ben ik ze dankbaar voor. Maar verder? Niets dan ellende.

harry b.d.

Geplaatst: dinsdag 11 februari 2020 om 17:13u

Portugeesch - "geld geven" - hou daar eens mee op zeg. Geven is wel het laatste waar zij med bezig zijn. Er is geld van hen in aandelen NAC gegaan ja, maar dat is geen geven toch, als je je vervolgens overal mee bemoeit en je het gewoon terug wilt hebben zodra zich een koper meldt. Dat hele gevenmysterie kan de prullenbak in !

Bilthoven 7 graden, rukwinden.

BarleDuc

Geplaatst: dinsdag 11 februari 2020 om 17:21u

Tja, wat kun je verwachten vanavond... De gastheren zijn Peter Hyballa, Tom van den Abbeele en Mark Haarman. Maar het zou van een ontzettende lafheid getuigen als LE er niet bij zou zijn. Te bedenken dat hij volgens mij doordeweeks in een Bredaas hotel vertoefd.

Geen agenda bekend, tja, wie kun je dat verwijten? In NAC zijn verdediging, het is een Forumavond die officieel door de Clubraad is georganiseerd. Maar in de praktijk is het altijd NAC die bepaald in welke volgorde de onderwerpen worden afgewerkt. In dat geval zal je kunnen verwachten dat er door NAC zal worden afgetrapt met een anderhalf uur durend relaas over de tijdlijn en hoe keuzes tot stand zijn gekomen, waarbij voor dn Tomme zijn zachte Vlaamse charmes in de strijd mag gooien. Hoe geweldig kundig zij Willem Weijs vinden, maar ze desondanks niet vinden dat ze de nog steeds ongediplomeerde 32-jarige assistent trainer zijn visie op moeten laten leggen. Na anderhalf uur is iedereen helemaal dood geïnformeerd, mag De Duitser er nog wat gevatte semi Duitse spreekwoorden tegenaan gooien, gaan we dat allemaal heel leuk vinden en wordt er nog wat gegrapt om niet al te veel vragen te stellen, want dan kan de tap zo snel mogelijk open. Terwijl de tap open gaat en iedereen bij de charismatische Hyballa aan zijn lippen hangt, kijken Eisenga en dn Tomme op hun horloge en snellen er tussenuit alsof thuis het eten koud staat te worden.

Ik hoor het nog wel.

harry b.d.

Geplaatst: woensdag 12 februari 2020 om 7:56u

Bd volgde de reacties vanuit het forum in The Oriental Swan, een luxe Chinees, in Soesterberg.

Het werd een avond zoals verwacht. Een tam publiek en voor de show een paar pseudo kritische vragen. Over hun gelieg en gebrek aan ervaring werd met geen woord gerept. Duidelijk werd dat volgend seizoen het spelersbudget verder naar beneden moet. Eisenga genereert niks en de Belg blundert rustig door. Bij bd moest daarom vannacht even een Chinees naar buiten.

harry b.d.

Geplaatst: woensdag 12 februari 2020 om 8:15u

Luuc was naar Italie gevlogen om met Chiasso te praten. Hahaha. Bd fietst er regelmatig langs vanaf het Lago, en het is gewoon Zwitserland. Ze hebben hem beleefd aangehoord en hij hoort er niks meer van. Gelukkig heeft Luuc weer even zijn momentje van big swinging dick, kosten gemaakt en weer niks opgeleverd. Wat een simpele Fons zeg.

PS - Damocles, zij zetten hun Cloudflare tooltje in om bd en anderen te weren. Om ze af en toe te sarren breekt bd daar zo nu en dan even in. Nog altijd geen excuses van deze afsprakenschenders. Zo diep beledigd zijn ze.

harry b.d.

Geplaatst: woensdag 12 februari 2020 om 8:40u

Na 11 maanden is er een 4e concept van het Beleidsplan. Jezuschristus.

Hyballa vandaag in de Stem dat de selectie niet voldoende fit is.

Luuc die naar Japan reist en daar voor 10 opgeschoten aziatische pubers een verhaaltje over NAC houdt. Naar Malpensa vliegt om met Zwitsers te praten.

En verder is het allemaal de schuld van Brood.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

balotelli

Geplaatst: dinsdag 11 februari 2020om 17:13u

Oh, oh ,oh wat is die WW een lafbek . Eindverantwoordelijk zijn bij Jong NAC is gewoon een prima start voor een beginnende trainer. Niet te geloven dat mijnheer zich hier te groot voor voelt...Tis een Japie Stam; wegwezen dus.

Damocles

Geplaatst: dinsdag 11 februari 2020om 23:11u

Harrie,

ik zie je pseudoniem weer op het andere Forum. Is dit fake of is er gratie verleend?

Damocles

Geplaatst: dinsdag 11 februari 2020om 23:13u

Excuus, het moet natuurlijk Harry zijn.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven