homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

9 februari 2020
Streep door onder 17 en onder 19


NAC gaat komend jaar de jeugdopleiding herschikken. De onder 17 en onder 19 elftallen komen te vervallen, daarvoor in de plaats komt NAC met een onder 18 en een onder 21. Deze laatste ploeg niet te verwarren met t eerste. Jong NAC blijft ook bestaan. Het ‘elf’tal bestaat nu uit een man of negen en een talentvolle trainer. Het is volgens dun Tomme de brug tussen de jeugdopleiding en het eerste. De belangrijke levensader van de club. Het negental wordt aangevuld met afvallers van het eerste en wat talenten uit de onder 19.

Mogelijk hebben we dus komend jaar weer een volwaardig jong NAC. Of Willen Weijs dan nog voor de groep staat is hoogst onzeker. Alles lijkt erop dat club en trainer op een breuk afstevenen. De reden is dat NAC Rogier Molhoek te vroeg een assistentenrol bij het eerste heeft gegeven. Prima beleid wederom!


Bron : De Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

harry b.d.

Geplaatst: zondag 9 februari 2020 om 21:20u

De volgende directie gaat nog jaren nodig hebben om de puinhopen van LE en VDA recht te zetten.

WW

Geplaatst: zondag 9 februari 2020 om 22:35u

Het probleem is niet zozeer Molhoek als assistent.
Het probleem is een totaal gebrek aan visie.

Je gaat eerst met de rustige Van Wonderen praten. Komt tot de conclusie dat die niet complementair genoeg is aan Weijs, daarmee implicerend dat je door wil met Weijs. Vervolgens ga je met een complete tegenpool van Van Wonderen het gesprek aan, HYballa. Zou er een profiel opgesteld zijn? Zelfs maar een rudimentair idee van wat je zoekt? Het zijn retorische vragen, het antwoord kan ik nl. wel raden. Enfin, Hyballa wordt toegestaan zijn eigen assistent mee te nemen waardoor Weijs, die qua visie teveel afwijkt van Hyballa, het veld moet ruimen. De Weijs waarmee je de toekomst in wou.

Wat zit hier in vredesnaam voor gedachte achter? Ik kan `m niet ontdekken.

En dan nu ook weer met een `onder 21` aan komen kakken terwijl je al Jong NAC hebt... Nou nou, wat een phantastische ideeën. Zo komen we er wel. Zucht.

Dus wat er gaat gebeuren is vreselijk voorspelbaar:

- Weijs is weg na dit seizoen. Ik kan hem alleen maar groot gelijk geven. Afspraken zijn, zo lijkt het, duidelijk geschonden. En de puinhoop gaat op deze manier niet opgelost worden;

- Hyballa haalt de kerst niet. Ik kan me vergissen, maar volgens mij heeft hij nergens als hoofdtrainer zijn contract uitgediend. Dat gaat dan bij NAC zeker niet gebeuren, ik vond de 1-1 EN het spel tegen Top Oss ontluisterend. Ik ben me kapot geschrokken. Tegen Excelsior zag e.e.a. er in elk geval voetballend nog redelijk uit;

- Wij spelen nog vele jaren KKD. Stukje bij beetje zal de publieke belangstelling afbrokkelen.

Ik zie de toekomst inkt- en inktzwart in. Of beter: welke toekomst.

rimaris

Geplaatst: maandag 10 februari 2020 om 7:17u

Tsja, het klinkt hierboven niet echt positief maar dat is het ook niet echt.

harry b.d.

Geplaatst: maandag 10 februari 2020 om 9:01u

Wilbert - op de site gerund door hypocriete hipstertjes en razend rancuneuze gingerheads zou jouw betoog worden afgedaan met een laatste waarschuwing of onmiddellijke ban. Zij vinden dit sfeerverziekende monologen waartegen de polonaisepolitie hard moet optreden.

Het is helaas wel de realiteit. Waar je ook kijkt binnen de club, overal zie je schimmel, betonrot en verval. De 019 met 4 contractspelers speelt in de degradatiepoule, het eerste is al klaar met het seizoen en over Eisenga komen dagelijks nieuwe klachten binnen. De situatie is onhoudbaar.

Bon, bd was gister weer tegendraads bezig. Geland in the eye of the storm op Schiphol rond een uur of twee en vervolgens 300 kilometer door Nederland rijden.

Het ontbijt was weer uitgebreid, op naar de volgende show.

drs Marcellus

Geplaatst: maandag 10 februari 2020 om 10:37u

Hans, de volgende directie gaat er niet meer komen als dit zo doorgaat want dan is de club dood en begraven.

n@©

Geplaatst: maandag 10 februari 2020 om 17:04u

Voor het weekend wordt Molhoek op de beloofde stoel van Weijs gezet en na het weekend komt deze stoel weer vrij, omdat Molhoek doodleuk naar U17 wordt geplaatst.

WW je kan je reactie alweer aanvullen met een alinea.

harry b.d.

Geplaatst: maandag 10 februari 2020 om 17:10u

Marcel - de aandeelhouders met het meerderheidsbelang hebben maar 1 verplichting ten aanzien van de toezichthouder KNVB, dat is een eventueel begrotingstekort, een jaarverlies, te dekken cq bij te lappen. Zolang er een (kunstmatig of opgepompt) positief eigen vermogen is zouden ze een verlies zelfs kunnen laten afboeken. In principe kunnen ze dit spelletje nog wel een tijdje volhouden en hopen dat ze in de tussentijd iemand tegenkomen die hun niet rationele prijs voor de aandelen wil betalen. En dan trekken zij lachend verder. Zo niet, dan blijven ze gewoon zitten, blijven de zelfde fouten maken en halen hun schouders er over op in Belgie, Teteringen en Zuid-Afrika.

Onder hun auspicien is een treurige RVC op dit moment bezig de algemeen directeur de hele club naar de ratsmodee te laten leiden. De Belg kan er geen reet van maar is wel aan het reorganiseren. Brood heeft de schuld van alles gekregen en nu is meneer aan het doorpakken. Bah, om te kotsen gewoon dit soort hypocriete taferelen.

Bd was overigens vanmiddag op een bijeenkomst van wat jongens uit NY en London onder de rook van de Brienenoordbrug. Vanavond aan de dis in Brabant, tijd voor topwijnen.

ennaajseejer

Geplaatst: maandag 10 februari 2020 om 17:31u

Degenen die onze "directie" nu nog serieus neeen of over beleid of visie durven te praten kunnen meteen opgenomen worden. Net als je denkt dat het niet erger kan:
https://www.bndestem.nl/nac/molhoek-assistent-af-bij-nac-jeugdtrainer-terug-naar-de-onder-17~a902aaf8/


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Las

Geplaatst: maandag 10 februari 2020om 11:44u

Hoe je de opleiding ook inricht alles staat of valt met een professionele organisatie. NAC opleidingen leek goed op weg, maar door het vertrek van TG, het geschuif met trainers en het aanstaande vertrek vanwege wanbeleid door de directie van WW, raken we verder achterop. Het budget om stappen te maken ontbreekt en ook daar ziet deze directie geen mogelijkheden om er iets aan te doen. Sterker nog LE weet amper de weg te vinden naar onze elftallen in de Haagse Beemden. Opvallend oo dat YB momenteel ingepakt lijkt te zijn door liegende directieleden. De knie van de Spanjaard( wie heeft deze man gekeurd?) is voor hem al groter nieuws dan de soap rond WW. Een blamage van jewelste.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven