homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

7 februari 2020
Onfortuinlijk NAC loopt driepunter mis


De hand van Hyballa is zichtbaar maar wilde maar geen vuist worden vanavond. 34 schoten, 1 treffer. Dan is zelfs Oss niet te verslaan.


Bron : De Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29

Relaties


07-feb-2020 NAC-TOP (1-1)


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

harry b.d.

Geplaatst: vrijdag 7 februari 2020 om 22:51u

Desperado`s, psychopaten, non-valeurs, armoedzaaiers, amateurs, bokhonden en nu ook nog een echte Catweazle voor de groep. Houdt het dan nooit op ?

steef

Geplaatst: vrijdag 7 februari 2020 om 22:53u

Wat een kut avond.
Een kut elftal met hun kut voorzetjes, slappe kut balletjes.
En totale kut sfeer.
Komt ook door dat kut top oss die er niets van kunnen.

Mieshoop

Geplaatst: vrijdag 7 februari 2020 om 22:57u

Een puntje gesprokkeld. Oss is niet helemaal het slechtste elftal van de competitie. Tel de zegeningen, des te eerder is dit seizoen voorbij.

WW

Geplaatst: vrijdag 7 februari 2020 om 23:10u

Op oudjaarsdag stond je 3 puntjes achter op een directe promotieplaats.

Sindsdien heb je louter tegen ploegen gespeeld die toen nog ónder je stonden op de ranglijst. Wij stonden boven Go Ahead toen we daarheen moesten. Er zaten zelfs extreme zwakkebroeders als Helmond en Oss bij.

We zijn 5 weken na oudjaarsdag en niet alleen een directe promotieplaats is volledig uit zicht, het gat met Go Ahead is inmiddels 4 punten in ons nadeel.

Mij is sinds oudjaarsdag nog geen secónde duidelijk geworden waarom Ruud Brood zonodig weg moest.

harry b.d.

Geplaatst: vrijdag 7 februari 2020 om 23:17u

Wilbert - Ruud Brood moest weg omdat hij geen enkele boodschap had aan die Friese Volkszanger en de Belg met bijwagen. Daarnaast judaste de halve RvC NACman Brood er ook uit. Vooral een kwalijke rol voor van Poppel en Haarman. Zij hadden Brood moeten beschermen in plaats van een dolk in de rug te stoten. Alsof alle spelers van deze zwakke selectie en alle supportertjes van Brood afwilden. Jarenlang stond hij op de verlanglijstjes als droomkandidaat. En dan flik je dit. Kleine politiek door mensen die zelf geen enkel draagvlak hebben. Het aantal klachten vanuit het personeel over Eisenga groeit naar verluidt met de dag, en over de Belg is nog helemaal niemand positief geweest.

Het is een walgelijke puinhoop die onder de 3 bezitters met het meerderheidsbelang heeft kunnen groeien en gisten. Zij moeten asap verdwijnen, iedere dag langer betekent meer ellende.

remy196

Geplaatst: vrijdag 7 februari 2020 om 23:29u

Zielloos team gezien die toch teveel onzinnige tikkie takkie probeerde en alles mislukte zo`n beetje. Geen enkele voorzet lukte. Waar gaat dit over, is het seizoen nu al opgegeven? Frustratie ten top.

WW

Geplaatst: vrijdag 7 februari 2020 om 23:44u

Hans - het is meer dan prima dat de aandeelhouders tekorten bijstorten. Je kan op die manier niet technisch failliet en dat is best wat waard. Gevolg is wel dat je in een soort zombie-toestand overleeft want écht doorpakken is er ook niet bij.

Toch liggen mijn bezwaren jegens de aandeelhouders niet op het financiële vlak.

Wat dan wel?
Ze bemoeien zich te pas & onpas met operationele zaken - met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid omdat de RvC niet sterk is - en dat doen ze simpelweg echt niét goed. Laten we zeggen dat ze hun personeel nogal slecht uitkiezen.

Volgens mij zou geen zinnig mens het in zijn of haar hoofd halen iemand uit het tijdperk-Oltmans terug te halen. Toch deden de aandeelhouders dat met Edelenbos. Dat zij vervolgens met 2 lichtgewichten op de proppen kwam, 1 moest weg uit Heerenveen en de ander op een zijspoor gerangeerd in Genk, verbaast me niks.

Met het speletsbudget is imo evenwel weinig mis, vergeleken met andere KKD BVO`s. Daarover zal ik me jegens de aandeelhouders niet beklagen. Daar had met deugdelijk personeel veel meer uit te halen geweest. Maar ja: als je een technisch manager aanstelt die met alle geweld `directeur` genoemd wil worden - `de nieuwe kleren van de keizer 2.0` - dan is dat in mijn optiek vragen om problemen. En dát neem ik de aandeelhouders wel degelijk kwalijk: door emotie en paniek gedreven (of beter gezegd: onkunde) steeds de verkeerde personen aanstellen.

Bommelke

Geplaatst: zaterdag 8 februari 2020 om 1:18u

Ja, we weten nu wel wat er mis is bij de club. Maar wat is de oplossing op korte termijn? De enige oplossing zie ik in een partij met een grote zak geld die de aandelen koopt en de AD en TD buitenwerkt, vervangen door kundige personen. Als je die twee in de huidige situatie buitengooit, kost je dat een smak geld. Geld dat ten kosten gaat van het spelersbudget. En dan moet je nog een paar goede vervangers vinden die in dit moeras willen stappen. Met nog minder budget dan dit jaar. Met spelers waar je vanaf wilt, die je aan de straatstenen niet kwijtraakt.
En Brood had natuurlijk helemaal niet niet ontslagen hoeven worden. Sinds zijn vertrek is het alleen nog maar slechter gegaan. Voor Der Peter maakt het allemaal niet zoveel uit. Is al 6 keer ontslagen, de 7e keer maakt dan ook niet meer uit.

Bommelke

Geplaatst: zaterdag 8 februari 2020 om 1:18u

Ja, we weten nu wel wat er mis is bij de club. Maar wat is de oplossing op korte termijn? De enige oplossing zie ik in een partij met een grote zak geld die de aandelen koopt en de AD en TD buitenwerkt, vervangen door kundige personen. Als je die twee in de huidige situatie buitengooit, kost je dat een smak geld. Geld dat ten kosten gaat van het spelersbudget. En dan moet je nog een paar goede vervangers vinden die in dit moeras willen stappen. Met nog minder budget dan dit jaar. Met spelers waar je vanaf wilt, die je aan de straatstenen niet kwijtraakt.
En Brood had natuurlijk helemaal niet niet ontslagen hoeven worden. Sinds zijn vertrek is het alleen nog maar slechter gegaan. Voor Der Peter maakt het allemaal niet zoveel uit. Is al 6 keer ontslagen, de 7e keer maakt dan ook niet meer uit.

ennaajseejer

Geplaatst: zaterdag 8 februari 2020 om 2:48u

Tja, hopelijk ziet iedereen nu wel in dat deze selectie gewoon ondermaats is, en dat een spits wel degelijk nodig was ipv een nieuwe trainer. Wederom een wanprestatie van onze directie. De 3 aandeelhouders die zich overal mee bemoeien hebben geen verstand van voetbal, en onze kruidkoek en patattenbakker zijn gewoon lichtgewichten die niet weten waar ze mee bezig zijn en nemen de ene verkeerde beslissing na de andere. NAC heeft met deze mensen en de top gewoon helemaal niets te zoeken in de eredivisie. Helaas.......

Mieshoop

Geplaatst: zaterdag 8 februari 2020 om 9:53u

Het recept is vergelijkbaar aan de vorige promotietour: nog drie maanden om de stevigste elf te selecteren, een strijdplan uit te werken en naar de vormpiek in mei toe te leven.

Ten opzichte van het elftal van Weijs, ook zonder rendement overigens, lijkt het elftal dommer te spelen. Weijs speelde diep, afjagend, pressie. Hyballa leek de spelers andere opdrachten gegeven te hebben, die ze nog niet zo goed uitvoerden.

We houden de vrijdagavond ook na de zomer maar vrij...

harry b.d.

Geplaatst: zaterdag 8 februari 2020 om 10:01u

Wilbert - de Rotterdamse bezitters, waarvan er 1 niet groter is dan 1meter60, hebben er een geweldige puinhoop van gemaakt: zij wezen de afgelopen jaren steeds zeer serieuze biedingen op de aandelen af en kwamen op niet transparante wijze aan de macht. Zelfs Ons NAC, die naieve prullers en ideeenjatters, durven nog altijd geen man en paard te noemen. Sterker nog in het Ons NAC stuk staan gewoon keiharde fouten en halve waarheden. Waarom toch ? Doen zij het ook in hun broek voor die figuren ? Zit er een hele zwarte kant aan die lieden ? VDA en Eisenga hebben voor hun indiensttreding een gesprek gehad met van Aalst. De RvC idem dito.
Vervolgens gaan ze zich allemaal heel erg vreemd gedragen. De RvC is muisstil en dat in het diepst van de crisis, Eisenga wordt uitgekotst op kantoor als we de signalen goed interpreteren en VDA wordt door niemand nog serieus genomen. Dit seizoen is klaar, over en uit. Dat betekent dat we nu ruim 2 maanden hebben om deze paljassen en non-valeurs van het hof te jagen.

De waardering van de aandelen NAC is het grootste schandaal van de afgelopen decennia. Wil je promoveren en een stabiele middenmoter zijn in de eredivisie, dan moet het spelersbudget per direct naar EUR 2.5 mio, en vervolgens stapsgewijs naar EUR 5 mio. Met de huidige omzet en inkomsten zie je dan dat je vet verlies draait omdat Eisenga dat geld allemaal niet binnenhaalt en VDA veel spelers haalde die gratis wegliepen. Met Jut&Jul gaan we het dus never nooit niet redden. Een structureel verlieslijdend bedrijf met allerlei kostenveroorzakend personeel is overigens geen EUR 8 miljoen, EUR 5 miljoen of EUR 3 miljoen waard. Bd komt op een waardering van nog net geen EUR 2 miljoen voor 100% van de aandelen, en dat is dan met heel veel welwillendheid en goodwill gerekend. Want de ware kosten zitten in de opgelopen achterstallige investeringen, het gebrek aan strategisch perspectief (Project Nieuw Stadion is geflopt) en het in dienst hebben van waardeloos personeel dat moet worden vervangen (eigenlijk moet je de severance kosten ook nog eens aftrekken van het bod op de aandelen, omdat dit allemaal hun schuld is).

Het is iedere keer het zelfde liedje, zodra er een bod op tafel komt verändert hun toon. Van de vriendelijke opa`s met dat Rotterdamse accent naar dat van de onsymapthieke kille calculators die helemaal niets accepteren en gewoon blijven wachten op degene die hen wel wil uitkopen. Zij, de redders, hebben aan helemaal niemand een boodschap, iedereen moet maar oprotten. De egomannetjes aan de Stadionstraat laten dan opeens een heel ander gezicht zien.

Het is -1 graden op de huisalp, de zon schijnt, bd gaat de lange latten onderbinden. Uiteraard in de grijze trui met Breda opschrift.

Beu

Geplaatst: zaterdag 8 februari 2020 om 13:48u

Weg met de braaiers. Schiet gewoon uit elke hoek op doel, dan dwarrelt er vanzelf wel eentje in. Zie voldoende perspectief woensdag tegen het daklozenelftal uit de zaanstreek

drs Marcellus

Geplaatst: zaterdag 8 februari 2020 om 23:45u

Chargeer ik als ik zeg dat de drie bezitters eigenlijk, net als 80 jaar geleden, bezetters zijn en in redelijk korte tijd al het goeie uit NAC trekken en de club, net als ons land 75 jaar geleden, compleet vernield achterlaten tegen de tijd dat ze eruit worden gebonjourd?

harry b.d.

Geplaatst: zondag 9 februari 2020 om 8:25u

Flughafen Kloten, 3 gr, nauwelijks wind,

Drs - van Aalst is geen Alva. Behalve hun beider geringe staturen hebben ze weinig gemeen. Du moment dat zij besloten dat het spelersbudget het sluitstuk is van de gehele begroting was het lot van ons NAC bezegeld. Zeker omdat ze daarna alleen nog maar halve zolen, losers en verschoppelingen aantrokken werd het proces van verval alleen nog maar versneld. Mensen met echte kwaliteiten en track records willen helemaal niet voor een van Aalst of een van Weelde werken. Die kijken wel uit zeg. Bredase succesvolle jongens met NAC hart worden al jarenlang geweerd. Wie kritisch is of ambitieus gas wil geven wordt onmiddellijk gesidelined.

We kunnen het vervolg van ons NAC (en dan niet dat kansloze initiatiefje van anonieme supporters) wel uittekenen: volgend jaar opnieuw een jonger en goedkoper elftal, vechtend om nog net in de nacompetitie mee te mogen doen.

Aanstaande dinsdag het zoveelste fake forum, waar zij hun witte mijters zullen opzetten en door de avond zullen laveren alsof de carnavalspolonaise al begonnen is. Aan het begin van de avond klinkt het Friese volkslied in plaats van het He He He He Hup NAC.

Maestro

Geplaatst: zondag 9 februari 2020 om 11:05u

Tip : kijk naar Sunderland ‘til I die. Veel overeenkomsten en toekomst van onze club. Wij zijn figuranten in het spel om de knikkers wat gespeeld wordt door een stel incompetente , eigenaren die totaal geen bestand hebben van het leiden van een Bvo en alleen mensen aanstellen die bezig zijn met het oppoetsen van hun ego zonder te kijken naar hetgeen waar de club en en de stad voor staat.

Sjak

Geplaatst: zondag 9 februari 2020 om 11:30u

@Maestro

De vergelijking met onze club is inderdaad treffend..
Nog 3 jaar en dan zijn we of failliet of afgezakt naar de 2e divisie.
Zeg nooit dat een grote club niet om kan vallen, de geschiedenis vertelt wat anders...
Er moet nu snel een keerpunt komen, je merkt het ook op de tribune. Mensen zijn ongeďnteresseerd in wat er op het veld plaatsvind, murw geslagen door het jarenlange verval..

drs Marcellus

Geplaatst: zondag 9 februari 2020 om 13:42u

Hans, van mensen met een bewezen track record kan ik het helemaal begrijpen dat die niet onder van Aalst of van Weelde willen werken. Immers, het afbreukrisico en daardoor een fikse beschadiging op het CV is veel te groot. Dus zijn we helaas veroordeeld tot de tweede rangs professionals als de Fries en de frietenbakker zolang zij er zitten.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Hyballa

Geplaatst: vrijdag 7 februari 2020om 23:47u

Helaas, maar gelukkig geen paashaas.

marcske

Geplaatst: zaterdag 8 februari 2020om 12:34u

Wat hebben we toch `n stel spitsen.
V.Hooydonk heeft een groot probleem die jongen kan niet voetballen.
Daar heb je helemaal niets aan , maakt verkeerde keuzes met zijn loop bewegingen en wint geen enkel duel. ook zijn vrije trappen zijn bedroefend. De hele voorhoede heeft geen scorend vermogen.
Er komt geen enkele voorzet goed aan. En wat is de bedoeling dat we de hoekschoppen met twee man doen.? Dat is mij compleet onduidelijk.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven